Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Διακοπές στο Ελαφονησι Κρήτης

andreas.360

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Έχετε να μου προτείνεται κάποιο καλό ξενοδοχείο ή ενοικιαζόμενα δωμάτια στο Ελαφονήσι στην Κρήτη. Ψάχνω στο ιντρερνέτι αλλά δεν μπορώ να βρω κάτι.

Διαφημίσεις

Γιατί δε μένεις κάπου κοντά στα Χανιά; Στο Ελαφονήσι θα βαρεθείς, εκτός από μπανιο δεν έχει να κάνεις κάτι άλλο. Μπορείς να μείνεις κοντά στα Χανιά (Πλατανιά π.χ. υπέροχα) και να γυρίσεις όλες τις παραλίες του νομού. Αφού σ΄αρεσει τόσο πολύ το Ελαφονήσι πήγαινε για μπάνιο τις πιο πολλές μέρες εκεί, αν και να ξέρεις ότι όταν φυσάει δεν είναι καθόλου ωραία εκεί.

Οταν ειχα παει δεν θυμαμαι να ειχα δει ξενοδοχεια κλπ.. νομιζω αλλωστε οτι πανω στο νησακι αυτο δεν υπαρχει κατι.. Δεν ξερω αν εχει κατι σε καποια κοντινη περιοχη (λογικα θα εχει)

Και δεν μου αρεσε καθολου.. Ουτε σκια ουτε δεντρα ουτε τιποτα.. Λιωσαμε απο τον ηλιο και φυγαμε αρον αρον.

O5Lop2.png

kIP3p2.png

ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΕΛΑΦΟΝΗΣΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΕΛΑΦΟΝΗΣΙ.ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΡΥΑ.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ.

• 2 weeks later...

εμεις περυσι μειναμε σ'ενα ξενοδοχειο στην Κισσαμο,που ειναι κοντα σε πολλα μερη.ειναι κοντα στο Ελαφονησι,κοντα στα Φαλασαρνα κι ουτε 5 λεπτα απο το λιμανακι που παιρνεις καραβακι και πας στο Μπαλο και στη Γραμβουσα που ειναι τελειααααα!!!!!

ολα τα μερη αυτα ειναι τελεια!!τα συνιστω ανεπιφυλακτα,κι ας φυσαει.

αξιζει τον κοπο να τα επισκεφτεις!!

Διαφημίσεις