Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Σαν σήμερα...10 χρόνια χωρίς τον μπαμπά μου.

Recommended Posts

Βαριά μέρα σήμερα. Η πιο βαριά κάθε χρόνου τα τελευταία δέκα χρόνια.κάθε ώρα ξεπηδούν οι αντίστοιχες αναμνήσεις.

Πόσο μου λείπεις...ο χρονος είναι ο καλύτερος γιατρός μου έλεγαν.

Ο μεγάλος πόνος έφυγε αλλά η πληγή κι η απουσία έμειναν να θυμίζουν πολλά.

Δέκα χρόνια μετά κ όλα μοιάζουν χτες.όσα έζησα με τα δικα μου μάτια εκείνη την μέρα,ακόμα δεν μπόρεσα να τα ξεστομισω σε κανέναν με λεπτομέριες.οι λέξεις πονάνε πιο πολύ απ τις αναμνήσεις κ κάνουν πιο δύσκολο τον εφιάλτη.

Πόσο περίμενες να σου χαρίσω τον μικρό Κωστακι που θα σε έκανε να τα κάνεις πάνω σου απ την χαρά σου...έτσι μου έλεγες.

Ο Κωστακης είναι εδώ μπαμπά,εσυ όμως...;

Πόσα όνειρα έφτιαχνεσ για μένα..όλα έμειναν μίσα.

Πόσες υποσχέσεις μου είχες δώσει,ότι θα είσαι πάντα κοντά μου, θα με προστατεύεις κ δεν θα αφήσεις κανέναν να με πειράξει.

Θυμάμαι εκείνη την μέρα φώναζα από πάνω σου "είπες δεν θα με αφήσεις πότε!γιατί έφυγες;"

Δεν υπήρχε γυρισμός όμως..

Όλα πάγωσαν μέσα μου από τότε.τίποτα πια δεν θεωρώ δεδομένο κ καμία υπόσχεση δεν είναι αρκετή στο να νοιώσω σιγουριά..

κ τι δεν θα έδινα να ήσουν πάλι για λίγο εδώ;

Σ'αγαπάω μπαμπά κ μου λείπεις πολύ...

Διαφημίσεις

σας βλέπει όλους και σας καμαρώνει σίγουρα!

χαίρεται τόσο εκεί που είναι για τον εγγονούλη του!

να σαι σίγουρη γι αυτό!

να στε καλά να τον θυμάστε, να κάνετε όλα όσα θα θελε εκείνος για σας σαν να ταν δίπλα σας!

22-12-06

20-08-09

I0Uqp2.png

να είσαι Μαρία πάντα καλά και να τον θυμάσαι! Οι άνθρωποι φεύγουν πραγματικά μόνο όταν σταματήσουμε να τους θυμόμαστε, αν μέσα στην καρδιά μας έχουμε ένα κομμάτι δικό τους είναι πάντα εδώ. Ο πόνος πάντα φεύγει, η απουσία όμως είναι πάντα εκεί να σου θυμίζει όσα δεν πρόλαβες να κάνεις μαζί του! Να μιλάς στο παιδί σου για τον παππού που έφυγε νωρίς, θα νιώσεις και εσύ καλύτερα!! Και πάλι να είσαι γερή, να τον θυμάσαι!!

Διαφημίσεις

Σε καταλαβαίνω απόλυτα .

Ο δικός μου πατέρας τον αλλο μήνα συμπληρώνει 9 χρόνια που δεν είναι μαζί μας.

Ηθελα τοσο πολύ να δει την εγγονούλα του αλλα ελπίζω να την βλεπει από εκει που ειναι.

dhtZp3.png

Αχ Μαράκι μου....

Να έχεις πάντα το κεφάλι ψηλά και να μην κλαις.

Τα μάτια σου να είναι πάντα καθαρά για να διακρίνεις τον μπαμπά σου....εκεί ψηλά.....

ΤΑΣΟΣ 9/2/09

ΧΡΗΣΤΟΣ 21/7/10

ΘΑΝΟΣ 21/7/10

Δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς όταν χάνεις κάποιον δικό σου, δυστυχώς... Μόνο η πίστη ότι κάπου υπάρχουν και μας προσέχουν από ψηλά, εγώ τουλάχιστον αυτό πιστεύω.

Μου έχουν τύχει 2 μεταφυσικά που δεν υπάρχει περίπτωση να ήταν τοοοσο τραβηγμένες συμπτώσεις.

Kι εμένα δύο, τώρα πρόσφατα που έχασα κι εγώ τη μαμά μου...

it's never too late to start all over again

Διαφημίσεις

Το καλύτερο δώρο που έχουμε να δώσουμε σε έναν αγαπημένο που έχει χαθεί είναι να τον σκεφτόμαστε και να τον έχουμε στην καρδιά μας, και να προχωράμε μπροστά στη ζωή μας .Τότε πιστεύω ότι χαίρεται η ψυχούλα τους , να βλέπουν ότι τα παιδιά τους δεν τους ξέχασαν και ότι προχωρούν με τη ζωή τους και είναι ευτυχισμένα.

Να ζήσεις να τον θυμάσαι κοπέλα μου , και να μιλάς στον μικρό Κωστάκη συχνά για τον παππού του.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν υπήρχε γυρισμός όμως..

Όλα πάγωσαν μέσα μου από τότε.τίποτα πια δεν θεωρώ δεδομένο κ καμία υπόσχεση δεν είναι αρκετή στο να νοιώσω σιγουριά..

κ τι δεν θα έδινα να ήσουν πάλι για λίγο εδώ;

Σ'αγαπάω μπαμπά κ μου λείπεις πολύ...

Στις 11.8 και ώρα 6.45 το πρωί θα έχουν περάσει και για μένα 10 χρόνια χωρίς εκείνον.....

1.12.2008- Αντίκρυσα το φως της ζωής μου.