Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αλλεργια σε μωρο που θηλάζει

Recommended Posts

Παιδιά, είχα βάλει πριν λίγο καιρό μία αγγελία για γάλατα Neocate. Δεν έχουν πουληθεί όλα ακόμα και κατέβασα κι άλλο την τιμή για όσα έχουν μείνει. Αν ενδιαφέρεται κάποιος ας το δει: http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=8881

yGcNzoc.jpgyGcNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια χθες έβαλα το αυγό στη διατροφή μου. Μέ τη συχνότητα πρέπει νά το τρώω τώρα στη δοκιμαστική περίοδο και πόσο πρέπει νά κρατήσει αυτη η δοκιμαστική περίοδο εφόσον δεν δείξει νά την πειράζει?

6kQ4p3.png

Λεκιθινη σογιας που υπαρχει στη σοκολατα υγειας επιτρεπεται να καταναλωσουμε;

Τρωτε μαυρες σοκολατες;

Εγώ δεν έχω φάει:( κάποια από εσάς, σόρρυ δεν θυμάμαι ποιά, μου είπε ότι ίσως η λεκιθίνη σόγιας να πειράζει κι έτσι παίρνω κακάο καθαρό. Μέχρι στιγμής χορταίνω σοκολάτα από τη συνταγή με τα αβοκάντο. Τα έχω ξεσκίσει:lol:

Πώς πάτε κατά τα άλλα όλες σας; Αρχίσαμε κι εμείς τις στερεές και φτου φτου πάμε οκ! Σε λίγες μέρες, αφού θα έχουμε κλείσει και τον 7ο θα βάλουμε και κρεατάκι.

Nanouka εμένα στο Παίδων μου είπαν να ξαναφάω αυγό και ότι δεν έχει σχέση στο θηλασμό με αλλεργίες, και τρώω κανονικά πλέον, χωρίς δοκιμαστική περίοδο, χωρίς να δω κάποιο ανησυχιτικό σημαδι στο μωρό.

Κι εγω με κακαο την εβγαζα, απλως ακουσα που μερικες κοπελες ετρωγαν σοκολατα υγειας και ζηλεψα... εφαγα δυο κομματακια...

Σημερα το πρωι εκανε παλι διαρροια.Τι να φταιει;τα δυο κομματακια σοκολατας σε δυο ημερες;το αβοκαντο που εφαγε για 4 μερες;το ντεπον που της εδωσα το πρωι για τα δοντακια;ποιος ναξερει; και με την πατατα ειχε παρουσιασει διαρροια.

-Οταν υπαρχει επιπλοκη συνεχιζουμε αμεσως με νεα τροφη; (παρα τη διαρροια σημερα της ξεκινησα πατζαρι.)

-Ποσες μερες κρατατε για δοκιμη καθε νεα τροφη που δινετε;

-Οταν δειχνει να την πειραζει καποια νεα τροφη πρεπει να σταματησω κι εγω την καταναλωση του;

Γεννησαμε! 28-06-2012 :P

Διαφημίσεις

Και πάλι εδώ, και πάλι με προβληματισμούς.. Εδω και κανά δίμηνο κάνω δίαιτα και προσπαθώ να καταλάβω τελικά τι τον πειράζει και δεν έχω βγάλει συμπέρασμα.. Ο γιατρός μου λέει ότι εφ'όσον παίρνει βάρος με πολύ καλό ρυθμό και είναι γενικά ευδιάθετος να την κόψω την δίαιτα και θα την ξεπεράσει την αλλεργία με τον καιρό αλλα εγώ τη συνεχίζω για να μην τον ταλαιπωρώ.. Τέλος πάντων, ενώ κάνω λοιπόν την δίαιτα, εδω και δύο εβδομάδες έχουν σταματήσει και τα πράσινα κακά και το αίμα, αλλα τις τελευταίες τρεις μέρες κάνει διάρροια, καφέ-μουσταρδί χρώμα αλλά πολύ νερουλά και πολλές φορές βγαίνουν από την πάνα. Δεν έχει κανένα άλλο σύμπτωμα κρυολογήματος ή ίωσης όμως. Τι μπορεί να φταίει;

Όσον αφορά στην αλλεργία, είχαν σταματήσει όλα τα συμπτώματα επί δέκα μέρες και την Κυριακή πρόσθεσα στη διατροφή μου το αυγό και σήμερα είχε πολύυυυ λίγο αίμα, μιλάμε για ίχνη όμως.. Τι να κάνω, να συνεχίσω το αυγό για να δω αν θα συνεχιστει/χειροτερέψει, ή από αυτό το ελάχιστο αίμα να συμπεράνω ότι τον πειράζει το αυγό και να το ξανακόψω; Πριν από λίγες εβδομάδες που είχα ξαναρχίσει τα γαλακτοκομικά, έκανε και πράσινα και αίμα και τα ξανάκοψα και απο την αμέσως επόμενη μέρα ξανάφτιαξαν. Άρα μάλλον ειναι ΚΑΙ το αυγό και τα γαλακτοκομικά; Αργότερα θα ξαναπροσθέσω (ένα ένα) τους ξηρούς καρπούς και το ψάρι.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθειά σας, έχω πελαγώσει πια μ'αυτό το θέμα!

SSdUp2.png

wviXp2.png

Και πάλι εδώ, και πάλι με προβληματισμούς.. Εδω και κανά δίμηνο κάνω δίαιτα και προσπαθώ να καταλάβω τελικά τι τον πειράζει και δεν έχω βγάλει συμπέρασμα.. Ο γιατρός μου λέει ότι εφ'όσον παίρνει βάρος με πολύ καλό ρυθμό και είναι γενικά ευδιάθετος να την κόψω την δίαιτα και θα την ξεπεράσει την αλλεργία με τον καιρό αλλα εγώ τη συνεχίζω για να μην τον ταλαιπωρώ.. Τέλος πάντων, ενώ κάνω λοιπόν την δίαιτα, εδω και δύο εβδομάδες έχουν σταματήσει και τα πράσινα κακά και το αίμα, αλλα τις τελευταίες τρεις μέρες κάνει διάρροια, καφέ-μουσταρδί χρώμα αλλά πολύ νερουλά και πολλές φορές βγαίνουν από την πάνα. Δεν έχει κανένα άλλο σύμπτωμα κρυολογήματος ή ίωσης όμως. Τι μπορεί να φταίει;

Όσον αφορά στην αλλεργία, είχαν σταματήσει όλα τα συμπτώματα επί δέκα μέρες και την Κυριακή πρόσθεσα στη διατροφή μου το αυγό και σήμερα είχε πολύυυυ λίγο αίμα, μιλάμε για ίχνη όμως.. Τι να κάνω, να συνεχίσω το αυγό για να δω αν θα συνεχιστει/χειροτερέψει, ή από αυτό το ελάχιστο αίμα να συμπεράνω ότι τον πειράζει το αυγό και να το ξανακόψω; Πριν από λίγες εβδομάδες που είχα ξαναρχίσει τα γαλακτοκομικά, έκανε και πράσινα και αίμα και τα ξανάκοψα και απο την αμέσως επόμενη μέρα ξανάφτιαξαν. Άρα μάλλον ειναι ΚΑΙ το αυγό και τα γαλακτοκομικά; Αργότερα θα ξαναπροσθέσω (ένα ένα) τους ξηρούς καρπούς και το ψάρι.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθειά σας, έχω πελαγώσει πια μ'αυτό το θέμα!

Πιθανόν να ειναι το αυγό. Ηταν βιολογικό; Αν όχι, μπορει να περιέχει ίχνη γάλακτος (οι κότες τρώνε ο,τι μπορείς να φανταστείς....και γαλακτοκομικα).

1Xckp3.png

"ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.."

Franz Kafka

Να ρωτησω και κατι ακομα πολυ σημαντικο... Το γαλα που εχω φυλαξει απο περιοδους που ετρωγα γαλακτοκομικα, να το πεταξω;

Καλησπέρα, νομίζω πως δεν πρέπει να το δώσεις στο παιδί σου:-(.

Εγώ το χάρισα σε άλλο παιδάκι:wink:!

lulop3.pngWyeQp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, κάναμε εξετάσεις και θα ήθελα την γνώμη σας [θα μιλήσω με τον αλλεργιολόγο αύριο]

Το δερματικό τεστ βγήκε καθαρό!

Το rast test είναι class 0 [<10]

Οι ανοσοσφαιρίνες IgE είναι 32

Ποια είναι η γνώμη σας; Τι θα ακούσω αύριο; Φοβάμαι....:?

lulop3.pngWyeQp2.png

Καλησπέρα κορίτσια! Πώς τα πάνε τα μωράκια σας με τις αλλεργίες; εμείς νομίζω καλύτερα προς το παρόν αλλά επειδή προφανώς συνεχίζω την αποχή. Έχει κάποια από εσάς ξεκινήσει και πάλι τα γαλακοτοκομικά κανονικά;

Είμαστε 7 μηνών πια αλλά η παιδίατρος λέει ότι είναι νωρίς ακόμα:(

Επίσης, τις τελευταίες τρεις μέρες, στον ύπνο του κλαίει, χωρίς να ξυπνάει. Υπάρχει περίπτωση να τον έχει πειράξει το κοτόπουλο; (είναι βιολογικό) Το τρώει την τελευταία βδομάδα... Μπορεί να είναι και δόντια βέβαια γιατί μόλις πλησιάσω το χέρι μου στο στόμα του δαγκώνει, στον ύπνο του πάντα... Τί άλλα συμπτώματα θα έχω πια αν είναι αλλεργία; τα κακά του είναι νορμάλ... Εξανθήματα δεν έχει...

Καλησπέρα κορίτσια! Πώς τα πάνε τα μωράκια σας με τις αλλεργίες; εμείς νομίζω καλύτερα προς το παρόν αλλά επειδή προφανώς συνεχίζω την αποχή. Έχει κάποια από εσάς ξεκινήσει και πάλι τα γαλακοτοκομικά κανονικά;

Επίσης, τις τελευταίες τρεις μέρες, στον ύπνο του κλαίει, χωρίς να ξυπνάει. Υπάρχει περίπτωση να τον έχει πειράξει το κοτόπουλο; (είναι βιολογικό) Το τρώει την τελευταία βδομάδα... Μπορεί να είναι και δόντια βέβαια γιατί μόλις πλησιάσω το χέρι μου στο στόμα του δαγκώνει, στον ύπνο του πάντα... Τί άλλα συμπτώματα θα έχω πια αν είναι αλλεργία; τα κακά του είναι νορμάλ... Εξανθήματα δεν έχει...

Εχει καθόλου συγκαμα, σφύριγμα στην αναπνοή ή κύκλους κάτω απο τα ματιά;

Μπορει να ειναι απο τα δόντια η βραδινή ανησυχία.

Εγω προσωπικά ξεκίνησα γαλακτοκομικά όταν ηταν 15 μηνών. Αλλοι ξεκινούν νωρίτερα άλλοι αργότερα.

1Xckp3.png

"ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.."

Franz Kafka

Καλησπερα! Λοιπον ενω εδω και τρεις εβδομαδες εχω πληρη αποχη απο γαλακτοκομικα, μοσχαρι, ξηρους καρπους και ψαρι, και ολες αυτες τις μερες δεν ειχε καθολου αιμα, ξαφνικα ειδα αιμα σημερα το πρωι, ενω χτες το μονο που ειχα φαει ηταν το κλασσικο πρωινο μου (ρυζογκοφρετες με μελι) και μακαρονια με χοιρινο κιμα, μαγειρεμενο απο μενα, εννοειται χωρις τυρι. Ηπια κι ενα ροφημα με θυμαρι και κανελλα, υπαρχει περιπτωση να πειραξε κατι απο αυτα; Η μπορει να εχει δυσανεξια στη γλουτενη και να τον πειραξε που εφαγα πολλα;;

SSdUp2.png

wviXp2.png

Εχει καθόλου συγκαμα, σφύριγμα στην αναπνοή ή κύκλους κάτω απο τα ματιά;

Μπορει να ειναι απο τα δόντια η βραδινή ανησυχία.

Εγω προσωπικά ξεκίνησα γαλακτοκομικά όταν ηταν 15 μηνών. Αλλοι ξεκινούν νωρίτερα άλλοι αργότερα.

Είχε μια ελαφριά κοκκινίλα στον ποπούλι του που δεν δκαιολογείται μιας και τον πλένω σε κάθε αλλαγή πάνας... Μόνο σε ένα και μοναδικό άλλαγμα όμως ήταν έτσι... Τα υπόλοιπα που λες, όχι, δεν τα έχει. Πάντως τις τελευταίες τρεις μέρες του έδινα χορτόσουπα χωρίς κρέας και δεν ήταν ανήσυχος το βράδυ, μέχρι χθες, που είχε πάλι ανησυχία στον ύπνο του. Είχα προσθέσει στη σούπα κουνουπίδι (εδώ και 3 μέρες περίπου) αλλά δεν φαίνεται να τον ενόχλησε, δεν έχει ούτε αέρια κτλ. Βέβαια βλακεία μου, έπρεπε να περιμένω με το κοτόπουλο πριν προσθέσω κάτι άλλο αλλά μου φάνηκε πολύ "λίγη" συνέχεια καρότο πατάτα κολοκύθι...

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανούλες!

Βρήκα καταπληκτική συνταγή για μους σοκολάτας! Είναι πεντανόστιμη....δοκιμάστε την! ;):D

http://kathari-diatrofi.blogspot.gr/2012/07/frozen-chocolate-mousse.html

Ελπίζω να το έκανα σωστά :oops: αλλιώς θα σας γράψω την συνταγή.

ΥΓ. δοκιμάστε το κι όσες βλέπετε αβοκάντο κι αλλάζετε πεζοδρόμιο:wink:

Καλησπέρα σας,

βρήκα μια τέλεια συνταγή για σοκολατένιο ρόφημα και θέλω να την μοιραστώ μαζί σας!

Σε ένα ποτήρι βάζετε από 1 κουταλιά της σούπας ταχίνι και μέλι και 1 κουταλάκι του γλυκού κακάο προσθέτετε λίγο νερό και χτυπάτε όπως τον φραπέ, βάζετε παγάκια ή/και κρύο νερό και απολαμβάνετε!!!:!:!!!

ΥΓ. τις ποσότητες αυξομειώστε τις κατά βούληση!

ΥΓ. ακόμη κι αν δεν σας αρέσει το ταχίνι, δοκιμάστε την τη συνταγή είναι φανταστικό, δροσιστικό, χορταστικό, υγειινό και κυρίως ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟ!!!!:):wink::)

lulop3.pngWyeQp2.png

8 μηνων πηγαμε εμεις και εχω ξεκινησει -εκτος απο τη φετα που τρωω που και που εδω κι ενα μηνα- προβειο γιαουρτακι τις τελευταιες 5 μερες κι ολα καλα.

Ναι το εκανε κι εμενα για ενα διαστημα στην αρχη. Εκλαιγε χωρις να ξυπναει και κλωτσαγε συνεχεια στον υπνο της. Δεν καταλαβα αν ηταν δοντια η η κοιλιτσα της -παντως δοντι δεν εβγαλε... Ασε που μολις αεριζοταν, τοτε σταματουσε να κλαιει.

δες:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=127566

Καλησπερα! Λοιπον ενω εδω και τρεις εβδομαδες εχω πληρη αποχη απο γαλακτοκομικα, μοσχαρι, ξηρους καρπους και ψαρι, και ολες αυτες τις μερες δεν ειχε καθολου αιμα, ξαφνικα ειδα αιμα σημερα το πρωι, ενω χτες το μονο που ειχα φαει ηταν το κλασσικο πρωινο μου (ρυζογκοφρετες με μελι) και μακαρονια με χοιρινο κιμα, μαγειρεμενο απο μενα, εννοειται χωρις τυρι. Ηπια κι ενα ροφημα με θυμαρι και κανελλα, υπαρχει περιπτωση να πειραξε κατι απο αυτα; Η μπορει να εχει δυσανεξια στη γλουτενη και να τον πειραξε που εφαγα πολλα;;
μπορει να ειναι απο ραγαδα.Εβλεπα αιμα για 2,5 μηνες μετα την εναρξη της αποχης.

Καλησπέρα κορίτσια. Θελω τη γνωμη σας για κατι γιατί στην παιδιατρο θα παω την αλλη εβδομάδα. Εδω και 6 εβδομαδες κανω αποχή από γαλακτοκομικά γιατί η μικρή είχε βλενες στα κακά. Αιμα δεν είχε ποτέ και η μαγιερ που καναμε βγήκε αρνητική. μετα από μια φαση που περάσαμε οπου ειχε 10 μερες να κανει κακα και μετα εκανε καθε 3-4 μέρες, τωρα βλεπω ότι ακόμα έχει βλενες στα κακά της. Λιγοτερες βεβαια, αλλα δεν παυουν να υπάρχουν. Σκεφτομαι λοιπον μηπως δεν ειναι τα γαλακτοκομικά αλλα το αβγό, που συνεχιζα να τρώω. Οπότε θα σταματήσω να τρώω αβγό. Με τα γαλακτοκομικά πρεπει να συνεχίσω την αποχή;

• 1 month later...
Καλησπέρα κορίτσια. Θελω τη γνωμη σας για κατι γιατί στην παιδιατρο θα παω την αλλη εβδομάδα. Εδω και 6 εβδομαδες κανω αποχή από γαλακτοκομικά γιατί η μικρή είχε βλενες στα κακά. Αιμα δεν είχε ποτέ και η μαγιερ που καναμε βγήκε αρνητική. μετα από μια φαση που περάσαμε οπου ειχε 10 μερες να κανει κακα και μετα εκανε καθε 3-4 μέρες, τωρα βλεπω ότι ακόμα έχει βλενες στα κακά της. Λιγοτερες βεβαια, αλλα δεν παυουν να υπάρχουν. Σκεφτομαι λοιπον μηπως δεν ειναι τα γαλακτοκομικά αλλα το αβγό, που συνεχιζα να τρώω. Οπότε θα σταματήσω να τρώω αβγό. Με τα γαλακτοκομικά πρεπει να συνεχίσω την αποχή;

Εκτός της μαγιερ, έκανες κάποια εξέταση για καμιά τοξίνη στο εντεράκι; Μη βιάζεσαι να κόβεις τροφές, γιατί αν βελτιωθεί η κατάσταση, δε θα ξέρεις ποια έφταιγε και τι μπορείς να ξαναφας.

καλημερα!επειδη πριν λιγες μερες ειχα αυτη τη κουβεντα με τη μαια μου,μου ειπε πως κατα τη διαρκεια των μηνων που θηλαζεις ειναι καλο να αποφευγεις τα οστρακοειδη,τους ξηρους καρπους και τα γαλακτομικα απο αγελαδα,αν θες καλυτερα να προτιμησεις καποιο κατσικισιο τυρι η γαλα,γιατι προκαλουν αλλεργιες στο μωρο!(γενικα απο οτι εχω καταλαβει,τα αγελαδινα προιοντα δεν ειναι και τοσο καλα γενικα να τα καταναλωνουμε γιατι εχουν πολλα φαρμακα και τοξινες....)εαν βεβαια εχεις ηδη εσυ καποια αλλεργια σε τροφιμο,εννοειται πως πρεπει να το αποφυγεις....

το παιδι σου ειναι ο μονος ανθρωπος που αγαπας ενευ ορων πριν καν τον γνωρισεις..:!:

καλημερα!επειδη πριν λιγες μερες ειχα αυτη τη κουβεντα με τη μαια μου,μου ειπε πως κατα τη διαρκεια των μηνων που θηλαζεις ειναι καλο να αποφευγεις τα οστρακοειδη,τους ξηρους καρπους και τα γαλακτομικα απο αγελαδα,αν θες καλυτερα να προτιμησεις καποιο κατσικισιο τυρι η γαλα,γιατι προκαλουν αλλεργιες στο μωρο!(γενικα απο οτι εχω καταλαβει,τα αγελαδινα προιοντα δεν ειναι και τοσο καλα γενικα να τα καταναλωνουμε γιατι εχουν πολλα φαρμακα και τοξινες....)εαν βεβαια εχεις ηδη εσυ καποια αλλεργια σε τροφιμο,εννοειται πως πρεπει να το αποφυγεις....

Οταν εμφάνισε η μικρή μου αλλεργία, συμβουλεύτηκα παιδογαστρεντερολογο. Οσο καλή πρόθεση κι αν έχουν οι λοιποί, μόνο οι ειδικοί για κάθε θέμα θα σου πουν και πάλι μια δεύτερη γνώμη ποτέ δεν έβλαψε. Αν το μωρο που θηλάζει δεν εχει πρόβλημα, αν μαμά ειναι καλά, μπορεί να τρώει τα πάντα χωρίς υπερβολές.

• 2 εβδομάδες μετά...

μπορει εκτος απο αλλεργια να παρουσιαζει υπερευαισθησια σε διαφορα τροφιμα και να προκαλει τις αλλεργιες αλλα αυτα ελεγχονται με βιοενεργειακα μηχανημα. Αν ειναι τροφικη αλλεργια και εκει υπαρχει λυση!

Οταν εμφάνισε η μικρή μου αλλεργία, συμβουλεύτηκα παιδογαστρεντερολογο. Οσο καλή πρόθεση κι αν έχουν οι λοιποί, μόνο οι ειδικοί για κάθε θέμα θα σου πουν και πάλι μια δεύτερη γνώμη ποτέ δεν έβλαψε. Αν το μωρο που θηλάζει δεν εχει πρόβλημα, αν μαμά ειναι καλά, μπορεί να τρώει τα πάντα χωρίς υπερβολές.

Θα συμφωνήσω. θηλασα και τα δυο μου παιδιά. Στο γιο μου δεν είχα κανένα πρόβλημα. Ετρωγα τα πάντα. Ειδικότερα σοκολάτες. Με τη μικρή όμως είχα θεμα από πολύ νωρίς. Ευτυχώς τώρα μετα από 3 μήνες αυστηρής αποχής υπάρχει μεγάλη βελτίωση. μας παρακολουθούν στο αλλεργιολογικό στο Παίδων.

Και επίσης έχω να πω ότι ακόμα και στα παιδιά με αλλεργίες η καθε περίπτωση είναι διαφορετική. Εγώ για παράδειγμα δεν έκοψα το μοσχαρίσιο κρεας αλλά η μικρή μου δεν έχει πρόβλημα σε αυτό. Εχω φίλη που δεν έτρωγε ούτε κρεας γιατί πείραζε το παιδί.

Εμενα ο μπεμπης ειχε αλλεργια και εκανε οισοφαγιτιδα..Ταλαιπωρηθηκ πολυο καημενος μεχρι να το καταλαβουμε..Τον πηγαμε σε αλλεργιολογο αλλα τωρα τον παρακολουθει ο παιδιατρος μας που εχει αναλογη εμπειρια. Ξανα θα παμε σε αλλεργιολογο στο χρονο. Βαλαμε σιγα σγια ολα τα φαγητα, μονο στην τοματα εχει αλλεργια.

Εσεις ποτε κανατε προκληση στα μικρα σας με κανονικο γαλα?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...