Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αλλεργια σε μωρο που θηλάζει

Recommended Posts

Dolorita αυτή τη στιγμή τρώω το υπέροχο κέικ σου:lol:

πανεύκολο πραγματικά και τέλεια γεύση, έτσι τουλάχιστον με κάνει να το βλέπω η στέρηση!!! Θα προσθέσω και το κακάο που λέει η Jo αλλά μάλλον πιο μετά γιατί φοβάμαι πως ίσως έχει ένα θέμα με το κακάο.

Μπουρμπούρ, πόσο αργούμε ακόμα;;;:oops: Τώρα δεν μου λείπει πια μόνο το γάλα αλλά και το τοστάκι που μυρίζει λιωμένο τυρί και τα μακαρόνια με 4 τυριά κτλ κτλ... Και να φανταστείτε, ποτέ δεν ήμουν αυτής της πρόχειρης διατροφής, ήμουν της υγειηνής, αλλά τί σου κάνει η στέρηση...:lol:

Ένα μήνα διαφορά νομίζω έχουν τα μωράκια μας. Εμένα γίνεται τώρα 6. Εσύ πρώτη φορά θα δοκιμάσεις γαλακτοκομικό; και φέτα επειδή δεν είναι αγελαδινη; αγελαδινό πότε;;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κορίτσια γειά σας, εύχομαι γρήγορα να ξεπεράσετε την αλλεργία. εμένα είχε ο μεγάλος γιος που τώρα είναι 2,5 χρονών. μέχρι 9 μηνών θήλαζα με αποχή από γαλακτοκομικά, μετά ήπιε το αντιαλλεργικό κ μετά ηποαλλεργικό. κανονικό γάλα ευτυχώς ήπιε εκεί κοντά στους 16 με 18 μήνες. άργησε πολύ να φάει αβγό κ ψάρι. τυρί κ γιαούρτι εκεί μαζί με το γάλα.

η μικρή μου είναι 5 μηνών κ μέχρι στιγμής δεν παρουσίασε κάτι. θηλάζω κ τρώω κανονικά.

θέλω να πω στις μανούλες που κάνουν αποχή κουράγιο. δεν ξέρω που αντλείς τόση δύναμη κ κόβεις κάποια πράγματα από την καθημερινή σου διατροφή αλλά τουλάχιστόν εγώ έπερνα δύναμη από το γεγονός ότι πήγαινε καλά με τον θηλασμό κ έπερνε βάρος. κ αυτό μου έλεγε να συνεχίσω. όταν άρχισε να τρώει κανονικά κ μοσχάρι η γιατρός μου είπε ότι μάλλον την ξεπέρασε αλλά συνεχίζουμε προληπτικά. εκεί κάπου άρχισε να μειώνεται κ το γάλα μου κ αποφάσισα να του δώσω με μπιμπερό άλλο γάλα. βέβαια το είχε ήδη δοκιμάσει στις κρέμες γιατί λίγες φορές άντλησα κ έκανα με αυτό κρέμα. για μένα έκοβε η κρέμα κ ήταν νιανια. γι αυτό του έβαζα ξένο στις κρέμες.

αυτά από μένα. σας διαβάσω που κ που κ θυμάμαι κ εγώ τι αλχημείες έκανα για να φάω κάτι νόστιμο. κέικ χωρίς αυγά κ γάλα που διάβασα παραπάνω έκανα κ εγώ.

λοιπόν έχω 2 althera που λήγουν τον 2/2013 τα είχα προληπτικά μήπως χρειαστώ για την μικρή. τα θέλει καμία;

Ειναι πολυ ωραιο κεικ, οχι μονο για τις στερημενες, αλλα για ολους! Οι συναδελφοι του αντρα μου το τσακιζουν, υπηρχε μια περιοδος που εφτιαχνα δυο τη βδομαδα! Τωρα βεβαια εκοψα τα αλευρια και τις ζαχαρες κι εχω καιρο να το φαω.

Κι εγω χτες τοστ με τυρι ηθελα! Με επιασε παλι το στερητικο συνδρομο και ξερω γιατι. Γιατι την εκανα την ατασθαλια μου στις γιορτες κι ετρωγα φετα. Αγριεψε παλι το ποδαρακι της και την εκοψα, υποθετοντας οτι ειναι απο αυτο. Δεν ξερω κοριτσια προσεξτε!

NiHHp2.png

Καλησπέρα μανούλες!

Βρήκα καταπληκτική συνταγή για μους σοκολάτας! Είναι πεντανόστιμη....δοκιμάστε την! ;):D

http://kathari-diatrofi.blogspot.gr/2012/07/frozen-chocolate-mousse.html

Ελπίζω να το έκανα σωστά :oops: αλλιώς θα σας γράψω την συνταγή.

ΥΓ. δοκιμάστε το κι όσες βλέπετε αβοκάντο κι αλλάζετε πεζοδρόμιο:wink:

lulop3.pngWyeQp2.png

Υποψιαζομαι οτι η μικρη μου ποτε δεν ειχε προβλημα με τη φετα οπως κι εγω αλλωστε, ενω με το γαλα ειχα.Την διαλεξα επειδη ειναι προβειο κι οχι αγελαδινο προιον.Η δοκιμη αναβαλεται για λιγες μερες γιατι εχτες μου εκανε πρασινες διαρροιες με καφε και διαφανες βλεννες:(:(:(

Ασχετο εχω την τηλεοραση ανοιχτη και παιζει, ειναι η Ελλη Κοκκινου και λεει οτι κανει αποχη απο γλουτενη και γαλακτοκομικα!...

Γεννησαμε! 28-06-2012 :P

Διαφημίσεις

Miriam μου είχες γράψει τις προάλλες να αποφεύγουν την ζάχαρη...

¨προσπάθησε να αποφύγεις τη ζάχαρη. Υπάρχουν λοιπόν, το μέλι, οι χουρμάδες, τα ξερά δαμάσκηνα, τα ξερά σύκα....

Ο μικρός μου ήταν μια χαρά όλες αυτές τις μέρες και έτρωγε κανονικά και προχτές που έφαγα γλυκό του κουταλιού και χαλβα από τότε άρχισε να γκρίνιαζει και να μη καθετε στο στήθος. Λέτε να φταίει η ζάχαρη ??? όλο τον καιρό που κάνω αποχή από τα υπόλοιπα δεν είχε πρόβλημα. Ετρωγε κανονικά. Εχει κόψει σε καμία ο γιατρός και τη ζάχαρη?? παντού μυ παει το μυαλό με αυτά που γίνονται.

aDMJET1.jpgaDMJp2.png

Υποψιαζομαι οτι η μικρη μου ποτε δεν ειχε προβλημα με τη φετα οπως κι εγω αλλωστε, ενω με το γαλα ειχα.Την διαλεξα επειδη ειναι προβειο κι οχι αγελαδινο προιον.Η δοκιμη αναβαλεται για λιγες μερες γιατι εχτες μου εκανε πρασινες διαρροιες με καφε και διαφανες βλεννες:(:(:(

Ασχετο εχω την τηλεοραση ανοιχτη και παιζει, ειναι η Ελλη Κοκκινου και λεει οτι κανει αποχη απο γλουτενη και γαλακτοκομικα!...

Βρε κορίτσια, εγώ έχω μπερδευτεί πάρα πολύ με όλα αυτά:confused:

η παιδογστρ και οι αλλεργιολόγοι του Αγλαΐα Κυριακού επιμένουν ότι τα πράσινα κακά είναι νορμάλ... Εμένα τώρα κάνει μια πράσινα μια μουσταρδί. Κάποιες ελάχιστες φορές διάρροια, τις περισσότερες όμως κανονικά. Ξανάρχισα το μοσχάρι και το αυγό μετά από συμβουλή των γιατρών αυτών και μοιάζει να μην έχει επηρεαστεί 2 βδομάδες τώρα...

Καλησπέρα μανούλες!

Βρήκα καταπληκτική συνταγή για μους σοκολάτας! Είναι πεντανόστιμη....δοκιμάστε την! ;):D

http://kathari-diatrofi.blogspot.gr/2012/07/frozen-chocolate-mousse.html

Ελπίζω να το έκανα σωστά :oops: αλλιώς θα σας γράψω την συνταγή.

ΥΓ. δοκιμάστε το κι όσες βλέπετε αβοκάντο κι αλλάζετε πεζοδρόμιο:wink:

Εννοείται ότι θα το δοκιμάσω και αυτό παρόλο που ειμαι από εκείνες που ακούν αβοκάντο και αλλάζουν πεζοδρόμιο:lol:

Προβατακι αυτα ειναι πολυ καλα νεα!

Εκτος απο πρασινα κακα δεν ειχατε αλλα συμπτωματα;

Ειχα να φαω αυγο απο τον Αυγουστο, ξαναδοκιμασα Δεκεμβρη και εβγαλε σπυρακια στο προσωπο.

Για τη δοκιμη στα γαλακτοκομικα που ρωτησες συνηθως γινεται στο χρονο, αντε το νωριτερο στους 9 μηνες.

Παντως μονο μια περιπτωση που ξερω προσωπικα το ξεπερασε στο 9μηνο.

Διαφημίσεις

Μανουλες καλησπέρα κ πάλι. Ενώ τα πηγαίναμε μια χαρά με θηλασμο ( αποχή από γαλακτοκομικα,αυγο,ψάρι κ ξηρούς καρπούς) έχει 3 μέρες που κλαίει κ με χίλια ζόρια πιάνει στήθος. Εμφανίστηκαν πάλι βλεννες από εχθές κ λίγο αιματακι. Τι άλλο υπάρχει περιπτώσει να πειράζει για να το κοψω??? έχει κόψει σε κάποια από εσάς κάτι άλλο ο γιατρός??? υπάρχει περίπτωση να πειράζει ο χυμούς ροδάκινο η τα δημητριακά?????

aDMJET1.jpgaDMJp2.png

Προβατακι αυτα ειναι πολυ καλα νεα!

Εκτος απο πρασινα κακα δεν ειχατε αλλα συμπτωματα;

Ειχα να φαω αυγο απο τον Αυγουστο, ξαναδοκιμασα Δεκεμβρη και εβγαλε σπυρακια στο προσωπο.

Για τη δοκιμη στα γαλακτοκομικα που ρωτησες συνηθως γινεται στο χρονο, αντε το νωριτερο στους 9 μηνες.

Παντως μονο μια περιπτωση που ξερω προσωπικα το ξεπερασε στο 9μηνο.

Είχαμε βλέννες, έκζεμα και πολύ ανησυχία το βράδυ. Μόλις 5 μέρες μετά την αποχή εξαφανίστηκαν όλα τα συμπτώματα εκτός από τιςδιάρροιες με τις βλέννες. Τελικά, μετά απο 3,5 μήνες αποχής φανερά και κρυφά, μια μέρα ξαφνικά, τα κακά έγιναν τα γνωστά θηλασμού και χωρίς βλεννες μονο που ήταν πρασινα! Δυο μέρες μετά άρχισε το αίμα:shock: πιθανολογούμε οτι τελικά ήταν ραγάδα επειδή ζορίστηκε περνώντας απο διάρροιες σε νορμάλ:lol:

τώρα πλέον δεν έχει αίμα καθόλου ενώ τα κακά μας είναι μια πράσινα μια μουσταρδί... χωρις βλέννες.

Έκζεμα δεν έχει ξαναβγάλει εκτός περιστασιακά κάτι μικρό, όχι έκζεμα αλλά σαν να έχει ξυστεί, για το οποίο οι αλλεργιολόγοι μου είπαν ότι δεν είναι τίποτα και μπορεί να συμβαίνει και συχνά, να μην δίνωσημασία:rolleyes:

Δεν ξέρω βρε παιδιά, έχω μπερδευτεί γιατί εδώ λέμε και για το μοσχάρι (και η παιδίατρός μου) αλλά η γαστρ και οι αλλεργιολόγοι λένε ότι δεν έχει σχέση...

Επίσης, όπως είπα, θεωρούν τα πράσινα κακά ανάξιο αναφοράς. Δηλ, μου έκανε εντύπωση η αντίδρασή τους, ήταν η ίδια, ένα χαμόγελο, φιλικό μεν αλλά που έλεγε : άντε ακόμα μια -ανήσυχη -χωρίς -λόγο -μαμά -με -πράσινα κακά:lol:

Μανουλες καλησπέρα κ πάλι. Ενώ τα πηγαίναμε μια χαρά με θηλασμο ( αποχή από γαλακτοκομικα,αυγο,ψάρι κ ξηρούς καρπούς) έχει 3 μέρες που κλαίει κ με χίλια ζόρια πιάνει στήθος. Εμφανίστηκαν πάλι βλεννες από εχθές κ λίγο αιματακι. Τι άλλο υπάρχει περιπτώσει να πειράζει για να το κοψω??? έχει κόψει σε κάποια από εσάς κάτι άλλο ο γιατρός??? υπάρχει περίπτωση να πειράζει ο χυμούς ροδάκινο η τα δημητριακά?????

Δεν είμαι μάλλον σε θέση για συμβουλή, θα σου πω μόνο ότι κι εγώ είχα κόψει, εκτός απο γαλακτπκομικά, αυγό, μοσχάρι, ψάρι, ξηρούς καρπούς, ντομάτα, πορτοκάλι κτλ και οι αλλεργιολόγοι και η γαστρ κόντεψαν να με πετάξουν από το παράθυρο... Μου τόνισαν μόνο γαλακτοκομικά...

Τί να πω, κι εγώ μπερδεμένη είμαι, η παρατήρηση πιστεύω είναι το καλύτερο...

Πάντως, επειδή κι εμένα συνεχίζονταν τα συμπτώματα στα κακά του κι α; έτρωγα μόνο αέρα κοπανιστό, θα σου πω ότι μια ,έρα απλώς σταμάτησαν. Προφανώς είχε πιάσει τόπο η αποχη από τα γαλακτοκομικά, απλώς άργησε. Μια έδειχνε καλά μια όχι. Μέχρι ππυ έστρωσε (ελπίζω) μετά απο σχεδόν 4 μήνες αποχής. Οπότε υπομονή...:rolleyes:

Tα περισσοτερα δημητριακα αν οχι ολα περιεχουν ιχνη γαλακτος... το χεις ψαξει?

Γιατι εχεις κοψει τοσα πολλα απο την διατροφη σου?? τον/την πειραξαν ολα ?

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Δεν τον πειραξαν όλα αλλά με αυτά ξεκινήσαμε γιατί δεν ξέρουμε ακόμα τι τον πειράζει. 2 ,μήνες έχω που δεν τα τρωο. Οσο για τα δημητριακά δεν μου πήγε το μυαλό καθόλου κ ίσως να τον πείραξε το κιθάρακι που έφαγα. Δε ξέρω..... Τι να πω....έχω μπερδευτεί τελείως. Ξέρετε αν υπάρχουν κάποιες εξετάσεις που θα μπορούσα να κάνω στον μικρό μου. Είναι 4 μηνών!!!

aDMJET1.jpgaDMJp2.png

Διαφημίσεις

Έκανα και τη συνταγή με το αβοκάντο της mmkt, είναι τέ λεί ό!!!!!! Κάντε το!

Και να σκεφτείτε, ούτε να δω αβοκάντο!!!

Κοριτσάκι, με έσωσες την στερημένη σοκολατόβια!!!:lol:

Δεν τον πειραξαν όλα αλλά με αυτά ξεκινήσαμε γιατί δεν ξέρουμε ακόμα τι τον πειράζει. 2 ,μήνες έχω που δεν τα τρωο. Οσο για τα δημητριακά δεν μου πήγε το μυαλό καθόλου κ ίσως να τον πείραξε το κιθάρακι που έφαγα. Δε ξέρω..... Τι να πω....έχω μπερδευτεί τελείως. Ξέρετε αν υπάρχουν κάποιες εξετάσεις που θα μπορούσα να κάνω στον μικρό μου. Είναι 4 μηνών!!!

Εμείς πήγαμε στο αλλςργιολογικο του Αγλαΐα Κυριακου... Μας έστειλε παιδογαστρ, αλλά τελικά δεν έχουμε σαφή απάντηση γιατί τα τεστ μπορείνα βγουν αρνητικάσε μωρό κάτω των 16 μηνων περίπου. Λογικά παιδογαστρ θα σε κατευθύνει.

Οι εξετασεις ειναι αναξιοπιστες σε αυτη την ηλικια.Περμενε να περασει τους 6 μηνες αν και παλι δεν θα σου δωσουν 100% εγκυρα αποτελεσματα.Η καλυτερημεθοδος ειναι η παρατηρηση με αποχη.

Το κριθαρακι το τσεκαρες για γαλα;μερικες εταιριες τα φτιαχνουν με γαλα.

Το ενδεχομενο υπερπαραγωγης το σκεφτει;

Στην συντριπτικη πλειονοτητα των περιπτωσεων το προβλημα αφορα μονο τα γαλακτοκομικα, κακως εκοψες τοσα πολλα απο την αρχη με οδηγια των γιατρων.Απλως επειδη το εντερακι του μωρου ερεθιζεται στην αρχη δειχνει να το πειραζουν ολα.Μπορει να εφαγες κατι αθωο που απλως δεν το χωνεψες καλα και να προκληθηκε αυτη η αντιδραση.Αν κρατας ημερολογιο θα το βρεις αν τυχον τον πειραζει και κατι αλλο.Μεχρι επουλωθει το εντερακι του ειναι φυσιολογικο να υποτροπιαζει που και που, μη σε παιρνει απο κατω, συνεχησε την αποχη στα γαλακτοκομικα, ο καιρος περνα γρηγορα με τα μωρα.Οι αλλεργιες θελουν υπομονη.Κουραγιο ολες περασαμε απο εκει που εισαι τωρα, θα δεις που θα πατε καλυτερα.

Έκζεμα δεν έχει ξαναβγάλει εκτός περιστασιακά κάτι μικρό, όχι έκζεμα αλλά σαν να έχει ξυστεί, για το οποίο οι αλλεργιολόγοι μου είπαν ότι δεν είναι τίποτα και μπορεί να συμβαίνει και συχνά, να μην δίνωσημασία:rolleyes:

Δεν ξέρω βρε παιδιά, έχω μπερδευτεί γιατί εδώ λέμε και για το μοσχάρι (και η παιδίατρός μου) αλλά η γαστρ και οι αλλεργιολόγοι λένε ότι δεν έχει σχέση...

Επίσης, όπως είπα, θεωρούν τα πράσινα κακά ανάξιο αναφοράς. Δηλ, μου έκανε εντύπωση η αντίδρασή τους, ήταν η ίδια, ένα χαμόγελο, φιλικό μεν αλλά που έλεγε : άντε ακόμα μια -ανήσυχη -χωρίς -λόγο -μαμά -με -πράσινα κακά:lol:

Ναι αυτο το "μην ανησυχεις" ειναι πολυ εκνευριστικη απαντηση!

Το μοσχαρακι, τα κατσικισια/προβεια προιοντα και η σογια κοβονται προληπτικα οταν υπαρχει αλλεργια στα γαλακτοκομικα.Μπορει ομως καποιο παιδακι να μη το πειραζουν τελικα και να το πειραζει μονο το γαλα της αγελαδας.(Γι αυτο κι εγω δοκιμασα φετα σημερα)

Προφανως ειστε μια σχετικα "ευκολη" περιπτωση, γι αυτο σου λενε να μην ανησυχεις,

Έκανα και τη συνταγή με το αβοκάντο της mmkt, είναι τέ λεί ό!!!!!! Κάντε το!

Και να σκεφτείτε, ούτε να δω αβοκάντο!!!

Κοριτσάκι, με έσωσες την στερημένη σοκολατόβια!!!:lol:

Πραγματικά χαίρομαι! Καλά όλα τα άλλα να τα κόψουμε ( αν και λάτρης γαλακτοκομικών ), αλλά όχι και την σοκολάτα...μέγα πλήγμα:lol:

Το έκανα και με ώριμες μπανάνες... από γεύση πολύ καλό αλλά υφή νιανιά και ολίγον ρευστό αλλά απ'το ολότελα;)...

Την μους θα τη βάλω ανάμεσα από δύο τύπου σοκολατόπιτες και θα τις καλύψω με ζαχαρόπαστα και θα φτιάξω την πρώτη τούρτα της κόρης μου!:-D

lulop3.pngWyeQp2.png

Ευχαριστω πολυ για τις απαντήσεις κ την βοήθεια.:)

Μπουρμπουρ1 για το κιθάρακι πρέπει να το τσεκαρω πάλι για το γάλα. Δεν το είχα σκεφτει καθόλου και ίσως να τον πείραξε αυτο γιατί το έφαγα κανά 3 φορές η προηγούμενη εβδομάδα. Μου φαίνεται πως πρέπει να γίνουμε γιατροί από μόνοι μας με όλα αυτά.

Πριν γέννησω η μονη μου σκέψη ήταν εάν θα έχω γάλα για να τον θυλασω γιατί το ήθελα παρά πολυ αλλά δεν ήξερα πως υπάρχουν χίλια δυο αλλά προβλήματα που θα πρέπει να ξεπεράσουμε.τι να πω......ΥΠΟΜΟΝΗ!!!

aDMJET1.jpgaDMJp2.png

καλησπέρα! είμαι καινούργια και έχω ένα ,ωράκι 3 μηνών και έχω πεθάνει στη πατάτα και το κοτόπουλο εδώ και 3 μήνες περίπου!! εσείς πως τα καταφέρνετε κάνετε κάτι διαφορετικό????

sOOLp2.png

ZLmVp2.png

• Επιστημονική συνεργάτιδα
καλησπέρα! είμαι καινούργια και έχω ένα ,ωράκι 3 μηνών και έχω πεθάνει στη πατάτα και το κοτόπουλο εδώ και 3 μήνες περίπου!! εσείς πως τα καταφέρνετε κάνετε κάτι διαφορετικό????

οι τόσο περιοριοριστικές δίαιτες, έχουν στόχο να σε απομακρύνουν από το θηλασμό, πόσο να αντέξεις με τόσο περιοριστική διατροφή;

γιατί δεν τρως αρνί, κατσίκι, λαχανικά, φρούτα;

Σύμβουλος Γαλουχίας IBCLC

Για να δείτε το βιογραφικό μου, πατήστε εδώ.

Για να δείτε άλλες απαντήσεις μου, πατήστε πάνω στο όνομα χρήστη μου και

Εμφάνιση Περισσοτέρων Μυνημάτων του Χρήστη

Η αναφορά για την συμβατότητα ενός φαρμάκου με τον θηλασμό ή όχι, απο μέλη ή επιστημονικούς συνεργάτες του φόρουμ της ΕΕΕΓ, ΔΕΝ αποτελεί συνταγογράφηση, προτροπή ή αποτροπή της λήψης του φαρμάκου. Ο μόνος αρμόδιος για κάτι τέτοιο είναι ο επαγγελματίας υγείας που σας παρακολουθεί. Εάν επιθυμείτε να καταναλώσετε συμπληρώματα διατροφής, απαραιτήτως συμβουλευτείτε τον επαγγελματία υγείας που σας παρακολουθεί: Ο συνδυασμός συμπληρωμάτων διατροφής ή η υπερβολική κατανάλωσή τους μπορεί να είναι επικίνδυνος.

Μανουλες πείτε μου λίγο οι εξετάσεις στον γαστρεντερολογο πως γίνονται?? αύριο έχουμε ραντεβού για τον μικρό μου . Τι ακριβώς κάνει ο γιατρός???

aDMJET1.jpgaDMJp2.png

οι τόσο περιοριοριστικές δίαιτες, έχουν στόχο να σε απομακρύνουν από το θηλασμό, πόσο να αντέξεις με τόσο περιοριστική διατροφή;

γιατί δεν τρως αρνί, κατσίκι, λαχανικά, φρούτα;

καλημέρα!! αυτό ξεκίνησα ρώτησα τον παιδίατρο και μου είπε εκτός από ντομάτα,λάχανο,πορτοκάλια,μανταρίνια να ξεκινήσω να βάζω και με συμβούλευε να κάνουμε το τεστ τροφικής αλλεργίας με τα παντζ να δούμε τι τον πειράζει! γιατί δεν πέρνουμε πολύ βάρος και πέρνουμε και epadoren για την παλινδρόμηση!!! βέβαια όλα θα τα κάνω για το μπεμπάκο μου αρκεί να είναι καλά και να μην ταλαιπωρείται!!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...