Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αλλεργια σε μωρο που θηλάζει

Recommended Posts

Dolorita μας έκανες την καρδιά περιβόλι:lol:

Ελπίζω να ήταν τυχαίο! Να τα απαρνούμαι τα γαλακτοκομικά για το μωράκι μου ναι, αλλά να μην μπορώ μετά να τα φάω ούτε εγώ, ούτε να το φανταστώ!!!:lol:

Όπως και να χει, γράψε μας όταν μπορέσεις για το πώς αντέδρασε και ο οργανισμός του μωρού!

Εγω παντως που ξεκινησα να τρωω μετα απο 8 μηνες αποχη ολα καλα..και τρωει κι ο μικρος πια..απλως αποφευγουμε τα αγελαδινα και προτιμουμε κατσικισια ή προβεια

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γενικα ομως αυτο που καταλαβα εγω ειναι πως καλυτερα να μην κανουμε υπερκαταναλωση γαλακτοκομικων,δεν ειναι ουτε τοσο αθωα ουτε τοσο απαραιτητα..

Φαντάζομαι ότι (κάπου εδώ το είχα διαβάσει) επειδή καθάρισε ο οργανισμός από τα γαλακτοκομικά, όταν τα ξανάβαλε στη διατροφή της φάνηκε ότι τελικά και εκείνη την πείραζαν τόσο καιρο αλλά ο οργανισμός δεν αντιδρούσε. (το γιατί δεν αντιδρούσε πριν δεν το έχω καταλάβει καλά) Τώρα, μετά την αποχή φάνηκε και η αντίδραση του οργανισμού της.

Τα έχω καταλάβει καλά;

Πολυ πιθανον..

Γενικα ομως αυτο που καταλαβα εγω ειναι πως καλυτερα να μην κανουμε υπερκαταναλωση γαλακτοκομικων,δεν ειναι ουτε τοσο αθωα ουτε τοσο απαραιτητα..

Αχ, ρε παιδιά, για μένα είναι μεγάλη απώλεια τα γαλακτοκομικά και δη τα αγελαδινά:( Τα υπόλοιπα ούτε να τα μυρίσω δεν μπορώ! Και μιλάω βέβαια για υπερβολική κατανάλωση, στάνταρ 2 ποτήρια γάλα την μέρα, συν τυρί, συν γιαουρτάκι το βράδυ... Και ό,τι τέλος΄πάντων μπορεί κανείς να φάει με βάση αυτά...

Πραγματικά, παρόλο που απέχω τρεις μήνες τώρα και το έχω "συνηθίσει" περιμένω την μέρα που θα μπορώ να ξαναφάω! Αν πάθω κάτι όπως η Dolorita...:lol:

Να σας ρωτήσω: πότε μπορούμε να αρχίσουμε να δοκιμάζουμε σιγά σιγά; Μου είχαν πει ότι μπορώ να δοκιμάσω παρμεζάνα αλλά φοβάμαι πολύ.

Φαντάζομαι ότι (κάπου εδώ το είχα διαβάσει) επειδή καθάρισε ο οργανισμός από τα γαλακτοκομικά, όταν τα ξανάβαλε στη διατροφή της φάνηκε ότι τελικά και εκείνη την πείραζαν τόσο καιρο αλλά ο οργανισμός δεν αντιδρούσε. (το γιατί δεν αντιδρούσε πριν δεν το έχω καταλάβει καλά) Τώρα, μετά την αποχή φάνηκε και η αντίδραση του οργανισμού της.

Τα έχω καταλάβει καλά;

Ακριβώς αυτό! Μάλλον δεν με πείραζαν φαινομενικά, δηλαδή ο οργανισμός είχε σταματήσει να αντιδρά, όταν κατανάλωνα γαλατοκομικά και τώρα που καθάρισα αντιδρά. Αλλά με πείραζαν πολλές τροφές (όσπρια, πράσινα, μπρόκολο, κουνουπίδι, αρακάς κτλ. ) που τώρα πια δεν με πειράζουν. Αλλά δεν το περίμενα η αλήθεια είναι, να με ενοχλήσει τόσο πολύ, τόσο μικρή ποσότητα. Και δεν ξέρω και τι σημαίνει. Είναι κάτι μόνιμο σε μένα ή αν συνεχίσω την αποχή θα το ξεπεράσω και θα μπορώ να καταναλώνω λογικές πάντα ποσότητες.

Και το φοβερό είναι ότι όταν έβγαλα να το φάω, σταμάτησα να θέλω να το θέλω και κάπως δε μου ερχόταν καλά να το φάω. Αλλά το φαγα! Για να δούμε και το παιδί, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν είχαμε πρόβλημα με αίμα κτλ.

NiHHp2.png

Διαφημίσεις

Αχ, ρε παιδιά, για μένα είναι μεγάλη απώλεια τα γαλακτοκομικά και δη τα αγελαδινά:( Τα υπόλοιπα ούτε να τα μυρίσω δεν μπορώ! Και μιλάω βέβαια για υπερβολική κατανάλωση, στάνταρ 2 ποτήρια γάλα την μέρα, συν τυρί, συν γιαουρτάκι το βράδυ... Και ό,τι τέλος΄πάντων μπορεί κανείς να φάει με βάση αυτά...

Πραγματικά, παρόλο που απέχω τρεις μήνες τώρα και το έχω "συνηθίσει" περιμένω την μέρα που θα μπορώ να ξαναφάω! Αν πάθω κάτι όπως η Dolorita...:lol:

Να σας ρωτήσω: πότε μπορούμε να αρχίσουμε να δοκιμάζουμε σιγά σιγά; Μου είχαν πει ότι μπορώ να δοκιμάσω παρμεζάνα αλλά φοβάμαι πολύ.

Εγώ γάλα δεν μπορώ να ξαναπιώ. Το σκέφτομαι και ανακατεύομαι και έπινα και 2 και 3 ποτήρια τη μέρα. Βλέπω τον άντρα μου να πίνει και νιώθω κάπως. Ήθελα να φάω γιαούρτι πολύ, γι'αυτό και δοκίμασα πρώτα. Ε δε νομίζω να ξαναδοκιμάσω. Μάλλον η επόμενη δοκιμή θα είναι με κανά τυράκι, καμιά γραβιέρα πχ. Αυτά που μου λείπουν πάντως είναι τα νόστιμα...φέτα, τυρόπιτες, γλυκά, μπισκότα, τσουρέκια και πάει λέγοντας, μη συνεχίσω και δεν κάνει....

NiHHp2.png

Αυτά που μου λείπουν πάντως είναι τα νόστιμα...φέτα, τυρόπιτες, γλυκά, μπισκότα, τσουρέκια και πάει λέγοντας, μη συνεχίσω και δεν κάνει....

Αχ, τι μου κάνεις τώρα...σλουρπ σλουρπ:lol: Έρχονται γιορτές και δεν θα μπορώ να φάω τίποτα!!! Και η πλάκα είναι ότι ήμουν πάντα της "υγειηνής" διατροφής, δηλαδή όσπρια, σαλάτες, τα γιαουρτάκια που λέγαμε κτλ. Τα γλυκά, εκτός της σοκολάτας, δεν μου αρέσουν καθόλου. Αλλά οι τυροπιτίτσες, η κρέμα γάλακτος κτλ, άστα άστα...!!!

Γιατρος δεν ειμαι απλως εζησα θηλασμο με αλλεργικο μωρο και γραφω τη δικη μου εμπειρια.Εγω αρχισα να δοκιμαζω σε πολυ μικρες ποσοτητες και οχι καθε μερα μετα απο 2 μηνες που ειχε καθαρισει τελειως ο μικρος δηλαδη ουτε αιμα ουτε βλεννες.κανονικα κακακια.Και οχι με αγελαδινα.Παντως μη στεναχωριεσαι υπαρχουν πολλα νοστιμα που δεν ειναι αγελαδινα φετα,κασερι,γραβιερα κ.τ.λΠαντως σας λεω οτι τωρα ο μικρος 12 μηνων πινει φρεσκο κατσικισιο κι οταν δεν βρω αγελαδινο και κανενα θεμα πια.Θελω να πω οτι επι των πλειστων περναει αυτη η αλλεγια.Βεβαια μεχρι 10μηνων που το εκοψε μονος του:(τον θηλασα αποκλειστικα

Διαφημίσεις

Γιατρος δεν ειμαι απλως εζησα θηλασμο με αλλεργικο μωρο και γραφω τη δικη μου εμπειρια.Εγω αρχισα να δοκιμαζω σε πολυ μικρες ποσοτητες και οχι καθε μερα μετα απο 2 μηνες που ειχε καθαρισει τελειως ο μικρος δηλαδη ουτε αιμα ουτε βλεννες.κανονικα κακακια.Και οχι με αγελαδινα.Παντως μη στεναχωριεσαι υπαρχουν πολλα νοστιμα που δεν ειναι αγελαδινα φετα,κασερι,γραβιερα κ.τ.λΠαντως σας λεω οτι τωρα ο μικρος 12 μηνων πινει φρεσκο κατσικισιο κι οταν δεν βρω αγελαδινο και κανενα θεμα πια.Θελω να πω οτι επι των πλειστων περναει αυτη η αλλεγια.Βεβαια μεχρι 10μηνων που το εκοψε μονος του:(τον θηλασα αποκλειστικα

Πολύ ελπιδοφόρο... Όταν λες ότι τον θήλαζες αποκλειστικά 10 μήνες, τί εννοείς; Δεν έτρωγε καθόλου στερεές; Κι εγώ θηλάζω αποκλειστικά προς το παρόν μιας και είμαστε 5 μηνών αλλά μόλις μπουν οι τροφές θα θεωρείται ακόμα "αποκλειστικός";

Μέχρι να μας πει η dolorita αν είχε αντίκτυπο όλο αυτό στο μωρό να θέσω κ eγω ένα ερώτημα.

Εδώ και 17 μέρες τρώμε στέρεες, κυρίως φρούτα, και από τότε τα κακά μας σπάνια έχουν βλέννες και αίμα έχω να δω από τότε. Ήταν πολύ ωραία κακά! Αυτη τη βδομάδα είπαμε με τη γαστρεντερολογο να εισάγω κάτι στη διατροφή μου. Ξεκίνησα εσπεριδοειδή και ντομάτα. Στην πράξη βέβαια έφαγα μόνο μανταρίνια, λεμόνι, ένα φαγητό με πολύ λίγη ντομάτα, χθες ήπια χυμό πορτοκάλι και σήμερα έφαγα ντοματοσαλάτα. Επίσης χθες η μικρή μου έφαγε 6 κουταλιές πατάτα καρότο κολοκύθι πράσο. Κ άλλες φορές της είχα δώσει λαχανικα με κρέας κ έτρωγε 1-2 κουταλιές και μετα τίποτα. Οπότε οι 6 κουταλιές ήταν υπέρβαση. Σήμερα δεν της έδωσα να φάει τίποτα. Πριν λίγο μου έκανε κακά βλενώδη με αίμα :-( συγκεκριμένα δύο βλέννες ήταν πορτοκαλί και σε δύο μικρά σημεία είχε ζωηρό κόκκινο αιματακι. Είμαι πολύ στεναχωρημένη. Τί μπορεί να την πείραξε? Τα όξινα? Ή αυτά που έφαγε? Στα συγκεκριμένα κακά είχε και μικρά μικρά κομματάκια από καρότο, όπως ακριβώς ήταν αλεσμένο στο φαγητό της. Μας λέει κάτι αυτό?

17 μέρες με φυσιολογικά κακά, τώρα είμαι να σκασω...

6kQ4p3.png

Πολύ ελπιδοφόρο... Όταν λες ότι τον θήλαζες αποκλειστικά 10 μήνες, τί εννοείς; Δεν έτρωγε καθόλου στερεές; Κι εγώ θηλάζω αποκλειστικά προς το παρόν μιας και είμαστε 5 μηνών αλλά μόλις μπουν οι τροφές θα θεωρείται ακόμα "αποκλειστικός";
Αποκλειστικα εγω εννοω χωρις ξενο γαλα(μαλλον ειναι λαθος)απο τον 6ο αρχισα λιγο μηλο σε χυμο στην αρχη(στον αποχυμωτη),στον 7ο λιγη χορτοσουπα,στον 8ο κρεατοσουπα ουτε να τη φτυσει προφανως επειδη εγω ειμαι χορτοφαγος και δεν το ειχε συνηθισει...Αλλα ολα αυτα ηταν τοσο λιγα που το γαλα ηταν το βασικο φαγητο του.Παντως εγω που ειχα απελπιστει ο διευθυντης του αλλεργιολογικου τμηματος στο Α.Κυριακου με διαβεβαιωνε οτι αυτη την αλλεργια το 95 τις 100 την ξεπερνανε.Νομιζω ομως οτι οσο πιο αργα αρχισεις τις στερεες κι οσο πιο χαλαρα τοσο καλυτερο θα ειναι για το μικρο σου.Να το χαιρεσαι!

Μέχρι να μας πει η dolorita αν είχε αντίκτυπο όλο αυτό στο μωρό να θέσω κ eγω ένα ερώτημα.

Εδώ και 17 μέρες τρώμε στέρεες, κυρίως φρούτα, και από τότε τα κακά μας σπάνια έχουν βλέννες και αίμα έχω να δω από τότε. Ήταν πολύ ωραία κακά! Αυτη τη βδομάδα είπαμε με τη γαστρεντερολογο να εισάγω κάτι στη διατροφή μου. Ξεκίνησα εσπεριδοειδή και ντομάτα. Στην πράξη βέβαια έφαγα μόνο μανταρίνια, λεμόνι, ένα φαγητό με πολύ λίγη ντομάτα, χθες ήπια χυμό πορτοκάλι και σήμερα έφαγα ντοματοσαλάτα. Επίσης χθες η μικρή μου έφαγε 6 κουταλιές πατάτα καρότο κολοκύθι πράσο. Κ άλλες φορές της είχα δώσει λαχανικα με κρέας κ έτρωγε 1-2 κουταλιές και μετα τίποτα. Οπότε οι 6 κουταλιές ήταν υπέρβαση. Σήμερα δεν της έδωσα να φάει τίποτα. Πριν λίγο μου έκανε κακά βλενώδη με αίμα :-( συγκεκριμένα δύο βλέννες ήταν πορτοκαλί και σε δύο μικρά σημεία είχε ζωηρό κόκκινο αιματακι. Είμαι πολύ στεναχωρημένη. Τί μπορεί να την πείραξε? Τα όξινα? Ή αυτά που έφαγε? Στα συγκεκριμένα κακά είχε και μικρά μικρά κομματάκια από καρότο, όπως ακριβώς ήταν αλεσμένο στο φαγητό της. Μας λέει κάτι αυτό?

17 μέρες με φυσιολογικά κακά, τώρα είμαι να σκασω...

Το καροτο ειναι κατι που δεν το χωνευουν ευκολα.Εμενα ειναι 12 μηνων και ακομα το βγαζει ολοκληρο στα κακα του.Μηπως φταιει οτι εφαγες αρκετα οξινα?μανταρινια,λεμονι, πορτοκαλι,ντοματα?

Δινω βιολογικο ρυζαλευρο στο μπεμπουλη μου.Ειχε αρρωστησει πριν 3 μηνες και φοβηθηκε η παιδιατρος μην ειναι αλλεργια.Με το που εκλεισε τον 6 ξεκινησα τα κρυφα γαλακτοκομικα.Μεχρι ποτε μπορει να βγαλει αλλεργια?και μιλαω για οτι περιεχει γαλα.

lo5lp3.pngtumhp3.png

Διαφημίσεις

Δινω βιολογικο ρυζαλευρο στο μπεμπουλη μου.Ειχε αρρωστησει πριν 3 μηνες και φοβηθηκε η παιδιατρος μην ειναι αλλεργια.Με το που εκλεισε τον 6 ξεκινησα τα κρυφα γαλακτοκομικα.Μεχρι ποτε μπορει να βγαλει αλλεργια?και μιλαω για οτι περιεχει γαλα.

Τι εννοεις αρρωστησε και φοβηθηκε για αλλεργια?ποια ηταν τα συμπτωματα δηλαδη? εκανες αποχη και λες πως ξεκινησες τα ρυφα?

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Τι εννοεις αρρωστησε και φοβηθηκε για αλλεργια?ποια ηταν τα συμπτωματα δηλαδη? εκανες αποχη και λες πως ξεκινησες τα ρυφα?

Γεια σου Τζο :D Ειχε αρκετες μερες διαρροια καναμε εξετασεις δεν εδειξαν τιποτα και ξεκινησα τοτε αποχη!Ναι ξεκινησα δειλα-δειλα να τρωω.Δεν τον εχουν πειραξει μεχρι τωρα.Αλλα μεχρι ποτε πρεπει να προσεχω?

lo5lp3.pngtumhp3.png

Γεια σου Τζο :D Ειχε αρκετες μερες διαρροια καναμε εξετασεις δεν εδειξαν τιποτα και ξεκινησα τοτε αποχη!Ναι ξεκινησα δειλα-δειλα να τρωω.Δεν τον εχουν πειραξει μεχρι τωρα.Αλλα μεχρι ποτε πρεπει να προσεχω?

Γεια:D ειδες ουτε γεια δεν ειπα ξεχασα τους τροπους μου συγνωμη:oops: κεκτημενη ταχυτητα!;)

Η διαρροια απο μονη της χωρις καποιο αλλο συμοτωμα -βλεννες-αιμα-εντονη ανησυχια-εκζεματα.... μπορει να ναι και ιωσουλα δηλαδη αν δεν ειχες κανενα αλλο συμπτωμα... Τι εξετασεις κανατε? Προσεχεις οταν βλεπεις πως κατι πειραζει το παιδι η τον ενοχλει ακομα και υποψια να εχεις ενταξει μην πλακωθεις αποτομα σε ολα ωστε αν τον πειραξει κατι να καταλαβεις και να βρεις τι ειναι!

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Γεια:D ειδες ουτε γεια δεν ειπα ξεχασα τους τροπους μου συγνωμη:oops: κεκτημενη ταχυτητα!;)

Η διαρροια απο μονη της χωρις καποιο αλλο συμοτωμα -βλεννες-αιμα-εντονη ανησυχια-εκζεματα.... μπορει να ναι και ιωσουλα δηλαδη αν δεν ειχες κανενα αλλο συμπτωμα... Τι εξετασεις κανατε? Προσεχεις οταν βλεπεις πως κατι πειραζει το παιδι η τον ενοχλει ακομα και υποψια να εχεις ενταξει μην πλακωθεις αποτομα σε ολα ωστε αν τον πειραξει κατι να καταλαβεις και να βρεις τι ειναι!

Οχι δεν πλακωνομαο.Σιγα σιγα μην νομιζεις μια σοκολατιτσα εφαγα,τρωω μαλλον οχι πολλα.Απο ολα αιμα ουρα κακακια για ιους ολα καθαρα.

Τιποτα δεν ειχε.Εγω πιστευω οτι ηταν ιωση ή επειδη ξεκινησαν τα δοντια.

Τον ειχε πειραξει αλλα μικρο ομως πχ λαχανικα και ενα χορτοφαγικο τυρι το μονο ομως που ειχε ηταν πρασινα κακακια.Την ρωτησα την παιδιατρο ποτε θα φαω οταν πηγα αρχες του μηνα και μου λεει εεε οχι ακομα.Και αναρωτιεμαι ποτε δηλαδη?

lo5lp3.pngtumhp3.png

Κοριτσια, καναμε κακακια σημερα, ολα καλα. Φαινεται μια τοσο μικρη ποσοτητα δεν ενοχλει το παιδι, οποτε θα αφησω να περασουν κανα δυο βδομαδες και θα δοκιμασω λιγη γραβιερα. Εγω ομως εχω ωαει αλλο κολλημα τωρα, με την ξηροδερμια που εχει στα ποδαρακια αλλα και στα χερια τωρα. Σε καποια σημεια ειναι και σαν να εχει σκασει το δερμα, βεβαια δεν εχει καμια σχεση με το εκζεμα στα μαγουλα το οποιο ηταν πολυ πιο χαλια. Και ειναι σχετικα μονιμο, δεν ειναι οτι εχει φυγει ποτε, απλα καποιες φορες καλυτερευει. Να την πειραζει λετε και κατι αλλο που τρωω η να οφειλεται σε ασχετο παραγοντα, πχ απορρυπαντικο;

NiHHp2.png

Κοριτσια, καναμε κακακια σημερα, ολα καλα. Φαινεται μια τοσο μικρη ποσοτητα δεν ενοχλει το παιδι, οποτε θα αφησω να περασουν κανα δυο βδομαδες και θα δοκιμασω λιγη γραβιερα. Εγω ομως εχω ωαει αλλο κολλημα τωρα, με την ξηροδερμια που εχει στα ποδαρακια αλλα και στα χερια τωρα. Σε καποια σημεια ειναι και σαν να εχει σκασει το δερμα, βεβαια δεν εχει καμια σχεση με το εκζεμα στα μαγουλα το οποιο ηταν πολυ πιο χαλια. Και ειναι σχετικα μονιμο, δεν ειναι οτι εχει φυγει ποτε, απλα καποιες φορες καλυτερευει. Να την πειραζει λετε και κατι αλλο που τρωω η να οφειλεται σε ασχετο παραγοντα, πχ απορρυπαντικο;

Αυτο δεν ειναι συμπτωμα δερματικο ενοχλησης πιθανον καποιας τροφης?? Μηπως βιαστηκες λιγο?

bUfnp3.pngCxrzp3.png

Οχι δεν πλακωνομαο.Σιγα σιγα μην νομιζεις μια σοκολατιτσα εφαγα,τρωω μαλλον οχι πολλα.Απο ολα αιμα ουρα κακακια για ιους ολα καθαρα.

Τιποτα δεν ειχε.Εγω πιστευω οτι ηταν ιωση ή επειδη ξεκινησαν τα δοντια.

Τον ειχε πειραξει αλλα μικρο ομως πχ λαχανικα και ενα χορτοφαγικο τυρι το μονο ομως που ειχε ηταν πρασινα κακακια.Την ρωτησα την παιδιατρο ποτε θα φαω οταν πηγα αρχες του μηνα και μου λεει εεε οχι ακομα.Και αναρωτιεμαι ποτε δηλαδη?

Την επομενη φορα ρωτα την παιδιατρο σου ξεκαθαρα γιατι να συνεχιζεις την αποχ απο την στιγμη που δνε υπαρχει καποια ενδειξη αλλεργιας....

Αν εχεις και τις παραμικρες αμφιβολιες συνεχισε την σωστη αποχη....αν δεν εχεις ενδειξεις για αλλεργια....γιατι να κανεις αποχη??προληπτικα??:confused::rolleyes:μιλα με την παιδιατρο να σου πει την γνωμη της!!

Οσο για το μεχρι ποτε συνεχιζεις....δεν θα σου απαντησει κανει εαν Το παιδι αποδειχθει πως εχει ευαισθησια σε καποιες τροφες η αλλεργια κτλ... Δεν σταματας μεχρι να μπειτε σε μια ασφαλη ηλικια που πιθανον θα εχει περασει βαση της παιδιατρου σου και δοκιμαζετε σιγα σιγα...

bUfnp3.pngCxrzp3.png

Δεν το εβγαλε τωρα Jo, το ειχε απο πριν. Γι'αυτο και αναρωτιεμαι αν φταιει κατι αλλο, περα απο τα γαλακτοκομικα. Κατι δλδ που δεν σταματησα να το τρωω, πχ αυγα. Γιατι μπορει με την αποχη απο τα γαλακτοκομικα να εφυγε το εκζεμα απο τα μαγουλα, αυτο στα ποδια ουσιαστικα δεν εφυγε ποτε, απλα καλυτερευε με την ενυδατωση. Και τωρα, πριν το γιαουρτι δλδ, φουντωσε ισως λογω του κρυου. Θα μου πεις το βλεπεις τοσο καιρο, γιατι δεν υποψιαζεσαι κατι, θα σου πω ελα ντε μαλλον γιατι δεν ειναι εντονο και γιατι καταβαθος δε θελω να απεχω και απο κατι αλλο. Και θα μου πεις το γιαουρτι τι το ηθελες, θα σου ξαναπω ελα ντε, μαλλον ηθελα να δω σε τι φαση ειμαστε!

NiHHp2.png

Καλημέραααααα!!!

Εγώ ακόμα άκρη δεν έχω βγάλει!!!Έχω κόψει τα γαλακτοκομικά εδώ και 2 εβδομάδες!!! Συνεχίζει και κάνει πράσινες βλενώδεις διάροιες!!ΑΛλά πλέον έχουν περιοριστεί σε 2-3 την ημέρα!!!Τα πρωινά είναι μουσταρδί, τα επόμενα πρασινοκίτρινα και μέχρι το βράδυ πράσινες βλενώδεις διάρροιες!!! ΑΝ ήταν ίωση δεν θα είχε διάροιες ΟΛΗ ΜΕΡΑ??? Να φταίνε τα γαλακτοκομικά και σιγα σιγα να φτιάχνει???

Η μικρή μου είναι 2 1/2 μηνών και ευτυχώς δεν έχω δει αίμα !!!

Gdt4p2.png

Δεν το εβγαλε τωρα Jo, το ειχε απο πριν. Γι'αυτο και αναρωτιεμαι αν φταιει κατι αλλο, περα απο τα γαλακτοκομικα. Κατι δλδ που δεν σταματησα να το τρωω, πχ αυγα. Γιατι μπορει με την αποχη απο τα γαλακτοκομικα να εφυγε το εκζεμα απο τα μαγουλα, αυτο στα ποδια ουσιαστικα δεν εφυγε ποτε, απλα καλυτερευε με την ενυδατωση. Και τωρα, πριν το γιαουρτι δλδ, φουντωσε ισως λογω του κρυου. Θα μου πεις το βλεπεις τοσο καιρο, γιατι δεν υποψιαζεσαι κατι, θα σου πω ελα ντε μαλλον γιατι δεν ειναι εντονο και γιατι καταβαθος δε θελω να απεχω και απο κατι αλλο. Και θα μου πεις το γιαουρτι τι το ηθελες, θα σου ξαναπω ελα ντε, μαλλον ηθελα να δω σε τι φαση ειμαστε!

Καλημέρα! Εγώ πάντως δεν τρώω ούτε αυγά γιατί η παιδίατρος μου είπε ότι η πρωτεϊνη τους είναι σαν της αγελάδας, αν κατάλαβα καλά.

Δεν είμαι και σίγουρη:rolleyes: Πάντως μού είπε να τα κόψω, δεν νομίζω να μου το είπε επειδή είναι αλλεργιογόνα για κάποιους γιατί αλλιώς θα μου έλεγε να κόψω και το ψάρι.

Για ρώτα τη δική σου.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...