Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αλλεργια σε μωρο που θηλάζει

Recommended Posts

Ναι αλλα τοτε δε θα εχουν και βλεννες τα κακα...φανταζομαι..

Και το χρώμα θα είναι διαφορετικό, θα είναι σκούρο καφέ αφού έχει περάσει απ' όλη τη διαδικασία της πέψης.

Πολύ απίθανο να μην μπορέσει κάποιος να διακρίνει τη διαφορά, το αίμα από το έντερο είναι κανονικό κόκκινο/ροζέ.

Στον εμετό είναι διαφορετικά τα πράγματα εφόσον είναι "αχώνευτο" το αίμα, θα είναι κανονικό κόκκινο.

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σε καμια περιπτωση δεν το παιζω γιατρος και δε καταλαβα γιατι το λες αυτο ........Επειδη εχω περασει θηλασμο με αλλεργιες και αιμα στα κακα,το πα λεψα και τα καταφερα εγραψα αυτο το οποιο ηταν το μονο που συμφωνουσαν αλλεργιολογοι και παιδογαστρεντερολογοι,Ζωηρο κοκκινο αιμα και σκληρα κακα =ραγαδα,υδαρη κακα,βλεννες και σκουρο αιμα=αλλεργια.Που διαφωνεις δεν καταλαβα και που θ ανησυχησει καποιος απ αυτο που εγραψα.??Για αιμα στα κακα μιλουσαμε αλλεργιες ή ραγαδες.Κι εγω σε ρωτησα αφου δεν ειναι ετσι πώς ειναι για να μου πεις κατι που δεν ξερω αλλα εσυ ηθελες προφανως απλα να μου την πεις...Κριμα.

εμένα, που ακολουθούμε διατροφή για αλλεργία(με το neocate), είχε και έχει υδαρή και αναμεμειγμένα με βλέννες, κακά. και με τον θηλασμό και με το υποαλλεργικό(το alfare τότε) είχα δει τριχούλες αίμα κοκκινωπές ή ροζ-δεν ξέρω τί εννοεις σκούρο κόκκινο, αλλά οι mayer βγαίναν πάντα αρνητικές- στην αλλεργία δε βγαίνει μονο μια φορά αίμα, μπορεί να βγαίνει και να μη φαίνεται με γυμνό μάτι. η παιδογαστρεντερολόγος, άνοιξε λίγο τον ποπάκο του μπέμπη με τα χέρια της και τον είδαμε κόκκινο-σαν σκισμένο. και είπε ότι και απο τις πολλές κενώσεις μπορεί να γίνει ραγάδα, όχι μόνο απ' τη δυσκοιλιότητα.(εμείς μπορεί να κάναμε 5,6, μέχρι και 8 φορές έκανε όταν αποφάσισα να τον πάω σε παιδογαστρεντερολόγο)

απλά μην είμαστε απόλυτοι σ' αυτά που λέμε γιατι υπάρχουν και αξαιρέσεις, ή σπάνιες περιπτώσεις και το κάθε παιδάκι είναι διαφορετικό.:wink:

AtQqp2.png

Σε καταλαβαινω κι εγω ετσι ενιωθα αλλα θα περασει οταν βρεθει τι το πειραζει το μικρακι σου εμας σταματησε οταν καθαρισε ο οργανισμος μου τελειως απ τα γαλακτοκομικα και εκοψα και το ψαρι γιατι στα patch test που του κανανε στο παιδων βρεθηκε αλλεργικο στο αυγο και στο ψαρι.Εγω αυγο δεν τρωω αλλα ετρωγα πολυ ψαρι.Παντως εμας μας ειπαν αφου ημουν προθυμη να κοψω οτι τον πειραζει το καλυτερο για ενα αλλεργικο μωρακι ειναι ο θηλασμος.Πραγματι τωρα ειναι 12 μηνων τρωει αυγο,πινει κατσικισιο γαλα κι αν δεν βρω αγελαδινο και δεν τον πειραζει.ψαρι δεν εχουμε δοκιμασει ακομα...Ευχομαι να σας περασει γρηγορα κι εμενα μ επιανε η ψυχη μου οταν πηγαινα ν ανοιξω την πανα του.Περαστικα και να το χαιρεσαι!!

Μου δινεις κουραγιο!!! Εδω κ 10 μερες εχω κοψει τελειως γαλακτοκ, ψαρι, θαλασσινα, αυγο, ξηρους καρπους, ντοματα, πορτοκαλι, ροδακινο, κερασι, φραουλα,κακαο,σοκολατα και φυσικα ολα τα συσκευασμενα τροφιμα... Ποσο καιρο θα χρειαστει για να καθαρισει το εντερο???Δεν με πειραζει που δεν τρωω πολλα, μακαρι να περασει...

Χθες ο παιδιατρος μου, μου ειπε πως θα κανουμε υπομονη 10 μερες ακομη.Και αν δεν περασει θα περασουμε σε στοιχειακο για δυο εβδομαδες. Αν δεν εμφανισει αιμα ειναι αλλεργια αν παλι ναι θα ψαχτουμε διαφορετικα για κατι αλλο με κολονοσκοπηση κτλ... :(

Εγώ μένω Θεσσαλονίκη δυτικά και η παιδίατρός μου είναι και αλλεργιολόγος. Αν θέλεις τα στοιχεία της μπορώ να σου τα στείλω με πμ. Όσο για την συγκεκριμένη παιδογαστρεντερολόγο η παιδίατρός μου μου είπε τα χειρότερα. Αν θέλεις και για παιδογαστρεντερολόγο έχω να σου συστήσω δύο, στην μία έχουμε πάει και εμείς στην άλλη όχι αλλά μου την έχει συστήσει η παιδίατρός μου. Χαρά μου να σε βοηθήσω.

Απλά είχα διαβάσει για άτομα που από Αθήνα πήγαιναν Θεσσαλονίκη για την συγκεκριμένη, γι'αυτό και την ανέφερα, προσωπική εμπειρία δεν έχω. Εύχομαι να βρείτε άκρη σύντομα!

NiHHp2.png

Μου δινεις κουραγιο!!! Εδω κ 10 μερες εχω κοψει τελειως γαλακτοκ, ψαρι, θαλασσινα, αυγο, ξηρους καρπους, ντοματα, πορτοκαλι, ροδακινο, κερασι, φραουλα,κακαο,σοκολατα και φυσικα ολα τα συσκευασμενα τροφιμα... Ποσο καιρο θα χρειαστει για να καθαρισει το εντερο???Δεν με πειραζει που δεν τρωω πολλα, μακαρι να περασει...

Χθες ο παιδιατρος μου, μου ειπε πως θα κανουμε υπομονη 10 μερες ακομη.Και αν δεν περασει θα περασουμε σε στοιχειακο για δυο εβδομαδες. Αν δεν εμφανισει αιμα ειναι αλλεργια αν παλι ναι θα ψαχτουμε διαφορετικα για κατι αλλο με κολονοσκοπηση κτλ... :(

Ακριβως τα ιδια μας ελεγαν κι εμας και τις επομενες μερες σταματησε το αιμα και σιγα σιγα οι βλεννες.Νομιζω μπορει να κανει 2-3 εβδομαδες να επουλωθει η πληγουλα στο εντερο.Μη πελαγωνεις,θα περασει!

Διαφημίσεις

εμένα, που ακολουθούμε διατροφή για αλλεργία(με το neocate), είχε και έχει υδαρή και αναμεμειγμένα με βλέννες, κακά. και με τον θηλασμό και με το υποαλλεργικό(το alfare τότε) είχα δει τριχούλες αίμα κοκκινωπές ή ροζ-δεν ξέρω τί εννοεις σκούρο κόκκινο, αλλά οι mayer βγαίναν πάντα αρνητικές- στην αλλεργία δε βγαίνει μονο μια φορά αίμα, μπορεί να βγαίνει και να μη φαίνεται με γυμνό μάτι. η παιδογαστρεντερολόγος, άνοιξε λίγο τον ποπάκο του μπέμπη με τα χέρια της και τον είδαμε κόκκινο-σαν σκισμένο. και είπε ότι και απο τις πολλές κενώσεις μπορεί να γίνει ραγάδα, όχι μόνο απ' τη δυσκοιλιότητα.(εμείς μπορεί να κάναμε 5,6, μέχρι και 8 φορές έκανε όταν αποφάσισα να τον πάω σε παιδογαστρεντερολόγο)

απλά μην είμαστε απόλυτοι σ' αυτά που λέμε γιατι υπάρχουν και αξαιρέσεις, ή σπάνιες περιπτώσεις και το κάθε παιδάκι είναι διαφορετικό.:wink:[/QUOΖηταω συγνωμη..

μακαρι!

Προσοχη στα κρυμμενα γαλακτοκομικα..πχ ολα τα αλλαντικα σχεδον εχουν ορο γαλακτος ή πρωτεινες γαλακτος.Επισης η σογια μας ειπαν απ το παιδων κομμενη και η λεκιθινη σογιας.παντως εγω στην αρχη τα εκοψα ολα μα ολα μεχρι να σταματησει το αιμα και οι βλεννες μετα οταν συνηλθε απλα απειχα απ το ψαρι και τα γαλακτοκομικα τα οφθαλμοφανη αλλα αυτο θα το δειτε αναλογα σε τι εχει αλλεργια και ποσο το παιδακι.Εμας οι αλλεργιολογοι μας καθοδηγησαν,μας ησυχασαν και μετα μονοι μας βλεπαμε,κριναμε και καναμε

Απλά είχα διαβάσει για άτομα που από Αθήνα πήγαιναν Θεσσαλονίκη για την συγκεκριμένη, γι'αυτό και την ανέφερα, προσωπική εμπειρία δεν έχω. Εύχομαι να βρείτε άκρη σύντομα!

Λογικό γιατί είναι γνωστό όνομα και ακούγεται πολύ, μην στεναχωριέσαι και εγώ εκεί θα πήγαινα αλλά κατά τύχη τελικά πήγα σε άλλη αν δεν έχεις ιδία πείρα συμβαίνουν αυτά

;):P penny

Ναι αλλα τοτε δε θα εχουν και βλεννες τα κακα...φανταζομαι..

Άλλο οι βλέννες, το αίμα πάντως δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι από πληγή του εντέρου αλλά μπορεί να οφείλεται σε άλλη αιτία. Γι' αυτό φαντάζομαι ότι η πιο αξιόπιστη ένδειξη ύπαρξης αίματος είναι η μάγιερ.

Όσο για το χρώμα, δεν είναι πάντα απαραίτητο να αλλοιωθεί, άσε που το τι θεωρεί ο κάθε ένας "ζωηρό" ή "σκούρο" κόκκινο είναι και υποκειμενικό, ειδικά όταν μιλάμε για τελίτσες ή τριχίτσες.

Time flies like the wind; fruit flies like bananas

Διαφημίσεις

Προσοχη στα κρυμμενα γαλακτοκομικα..πχ ολα τα αλλαντικα σχεδον εχουν ορο γαλακτος ή πρωτεινες γαλακτος.Επισης η σογια μας ειπαν απ το παιδων κομμενη και η λεκιθινη σογιας.παντως εγω στην αρχη τα εκοψα ολα μα ολα μεχρι να σταματησει το αιμα και οι βλεννες μετα οταν συνηλθε απλα απειχα απ το ψαρι και τα γαλακτοκομικα τα οφθαλμοφανη αλλα αυτο θα το δειτε αναλογα σε τι εχει αλλεργια και ποσο το παιδακι.Εμας οι αλλεργιολογοι μας καθοδηγησαν,μας ησυχασαν και μετα μονοι μας βλεπαμε,κριναμε και καναμε

Δεν τρωω αλλαντικα και απο κρεατα μονο κοτοπουλο, εννοειται ουτε σογια κτλ... Τωρα μολις τον αλλαξα και παλι κουκιδες κ ινουλες με αιμα ... Δεν ξερω τι να πω, ειμαι οριακα για να βαλω τα κλαματα... Δε θελω να σας ριξω, αλλα σορυ ετσι νοιωθω...

Άλλο οι βλέννες, το αίμα πάντως δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι από πληγή του εντέρου αλλά μπορεί να οφείλεται σε άλλη αιτία. Γι' αυτό φαντάζομαι ότι η πιο αξιόπιστη ένδειξη ύπαρξης αίματος είναι η μάγιερ.

Όσο για το χρώμα, δεν είναι πάντα απαραίτητο να αλλοιωθεί, άσε που το τι θεωρεί ο κάθε ένας "ζωηρό" ή "σκούρο" κόκκινο είναι και υποκειμενικό, ειδικά όταν μιλάμε για τελίτσες ή τριχίτσες.

Ναι αλλα η μαγιερ σου λεει αν ειναι οντως αιμα αυτο που βλεπεις οχι απο τι προερχεται.

Δεν τρωω αλλαντικα και απο κρεατα μονο κοτοπουλο, εννοειται ουτε σογια κτλ... Τωρα μολις τον αλλαξα και παλι κουκιδες κ ινουλες με αιμα ... Δεν ξερω τι να πω, ειμαι οριακα για να βαλω τα κλαματα... Δε θελω να σας ριξω, αλλα σορυ ετσι νοιωθω...

Σε καταλαβαινω υπομονη ,θα περασει..Το παρηγορο ειναι απ οτι μας ειχαν πει και οι αλλεργιολογοι και η γαστρεντερολογος οτι δεν πονανε τα μωρακια παρολλο το αιματακι.

Ναι αλλα η μαγιερ σου λεει αν ειναι οντως αιμα αυτο που βλεπεις οχι απο τι προερχεται.

Είχα διαβάσει ότι υπάρχουν διάφορες κατηγορίες fecal occult blood test, άλλο απλά λέει αν όντως υπάρχει αίμα ή όχι, άλλο όμως δίνει και κάποιες αναλύσεις DNA (αν και χρησιμοποιείται κυρίως για καρκίνους). Και διάβασα και μια σύσταση για το ποιο τεστ να προτιμάται, ανάλογα με το αν το αίμα προέρχεται από το ανώτερο ή κατώτερο πεπτικό.

Μπορεί κάτι να κατάλαβα λάθος.

Time flies like the wind; fruit flies like bananas

Μεταφορα απο το θεμα " ο Καζαμιας των βρεφικων κενωσεων":

Για την διατροφη δεν εχω καταφερει να γραψω ακομα,χονδρικα θα σου πω οτι: στην πλειονοτητα των περιπτωσεων υπαρχει προβλημα με τα γαλακτοκομικα και μονο.Αδικα η μανουλα ταλαιπορειται κοβοντας απο φοβο ολες τις τροφες.Αυτο σοκαρει και στρεσσαρει τον οργανισμο και οι αντιδρασεις ειναι μη αναμενομενες και ισως αντιθετες απο το επιθυμητο αποτελεσμα.Χωρια την ψυχικη ταλαιπωρια.

Γι αυτο πρεπει να κοβουμε μονο γαλακτοκομικα/μοσχαρι/σογια(συνηθως συνυπαρχει αλλεργια με τα γαλακτοκομικα) ή οτιδηποτε αλλο προκυψει μονο μεσω επανηλλημενης παρατηρησης (αρα προβατακι καλα εκανες και ξαναδοκιμασες κακαο) και να περιμενουμε για μηνες.Ακομη και μετα απο μηνες το παιδι μπορει να κανει βλεννες και περαστασιακα μικροποσοτητες αιματος, ειναι μες το παιχνιδι γιατι μπορει να οφειλονται σε αλλους λογους.Μονο αν μετα την παροδο 1-1,5 μηνα αποχης δεν εχουν υποχωρησει τα δευτερευοντα συμπτωματα (εκζεματα,μπουκωμα,συγκαμα,ανησυχια κτλ) και υπαρχουν και εντονα αιματηρες κενωσεις προχωρουμε στο επομενο βημα, που ειναι η διακοπη της γλουτενης.Εννοειται οτι γενικοτερα προσπαθουμε για υγιεινη διατροφη.

Παιδια λεω κατι λαθος;σε αυτα τα συμπερασματα εχω καταληξει.

Να σου πω οτι εμεις δεν εχουμε κανει καμια απολυτως εξεταση για το παιδι, μονο μια αποτυχημενη προσπαθεια για Μαγιερ... Βαδιζω μονο μεσω παρατηρησης(τσεκαρισμενα μας πειραζει το αυγο*) και δοξα τω Θεω πιστευω οτι παμε καλα.Ειχα κοψει βεβαια κι εγω διαφορα αλλα τωρα τα τρωω σχεδον ολα(υπαρχουν καποια που θελω να ξανατσεκαρω). Τα κακα μας εχουν ακομη πολλες βλεννες και ιχνη αιματος.

Για την σημασια του θηλασμου σε αλλεργικα μωρα θα σου πω το εξης: απο τοτε που εμαθα για την αλλεργια της μικρης εντοπησα στο περιβαλλον μου αλλες 4 περιπτωσεις αλλεργικων μωρων. Στις δυο περιπτωσεις οι μαμαδες θηλασαν με αποχη και τα μωρα το ξεπερασαν πριν τον χρονο.Στις αλλες δυο περιπτωσεις εδωσαν υποαλλεργικο και τα παιδια το ξεπερασαν στα 6-7 τους χρονια.Μου το ελεγαν και οι κοπελες απο το ιντερνετ και δεν το πιστευα, μεχρι που το ειδα στην πραγματικη ζωη!!!

*οταν ετρωγα κοτοπουλο αλλες φορες την πειραζε κι αλλες οχι, μου εκανε εντυπωση.Το εκοψα για λιγο καιρο.Μετα ξαναδοκιμασα με κοτοπουλα απο το χασαπη και δεν ειχε κανενα προβλημα.Συνειδητοποιησα οτι την πειραζαν μονο τα κοτοπουλα που επερνα απο το σουπερμαρκετ.Προφανως του χασαπη ειναι βιολογικα(δεν ειμαι σιγουρη γιατι ψωνιζει ο αντρας μου και ντρεπεται να ρωτησει). Υποθετω οτι τα αλλα τρεφονται με σογια και γι αυτο την πειραζουν(?)

Συνειδητοποιω τωρα που γραφω οτι ισως το ιδιο να συμβαινει και με τα αυγα! πρεπει να βρω μια ευκαιρια να δοκιμασω απο τα βιολογικα αυγα της γειτονισσας!

Γεννησαμε! 28-06-2012 :P

Διαφημίσεις

Συγνωμη δεν θελω να προσβαλω κανεναν ουτε παει για σενα μητσουκο:D;)

Απλα ωρες ωρες βλεπω αρκετα ποστ μερικων ''γιατρων''

Τζο επειδη εχω ...τη μυγα...;)

ζητω συγνωμη αν παραπλανω, παντα τονιζω οτι ειμαι ασχετη αλλα την μπαρουφα μου την λεω, προσπαθω να το κοψω αλλα δεν κοβεται:(

Εγω παλι φοβαμαι και δεν τρωω κρεας...Μου απαγορεψε το μοσχαρι αλλα εγω απεκλεισα και τα υπολοιπα... Σημερα με μιση καρδια εφαγα λιγο κοτοπουλο, για να δουμε!

Με ποια λογικη απεκλεισες τα υπολοιπα;;;:confused::confused::confused: μπορεις να φας αφοβα κουνελι, αρνι, κατσικι,ζυγουρι, βιολογικο κοτοπουλο, ακομη και χοιρινο(ειδικα με τον κιμα εχεις πολλες επιλογες φαγητου: μπιφτεκια, ρολο, γιουβαρλακια, κεφτεδακια, μακαρονια με κιμα).

Είχα διαβάσει ότι υπάρχουν διάφορες κατηγορίες fecal occult blood test, άλλο απλά λέει αν όντως υπάρχει αίμα ή όχι, άλλο όμως δίνει και κάποιες αναλύσεις DNA (αν και χρησιμοποιείται κυρίως για καρκίνους). Και διάβασα και μια σύσταση για το ποιο τεστ να προτιμάται, ανάλογα με το αν το αίμα προέρχεται από το ανώτερο ή κατώτερο πεπτικό.

Μαλλον δικιο εχεις θα υπαρχουν πιο εξειδικευμενες εξετασεις αλλα εδω τα μικροβιολογικα εργαστηρια δεν τις κανουν ειχα ρωτησει..

Μεταφορα απο το θεμα " ο Καζαμιας των βρεφικων κενωσεων":

Για την διατροφη δεν εχω καταφερει να γραψω ακομα,χονδρικα θα σου πω οτι: στην πλειονοτητα των περιπτωσεων υπαρχει προβλημα με τα γαλακτοκομικα και μονο.Αδικα η μανουλα ταλαιπορειται κοβοντας απο φοβο ολες τις τροφες.Αυτο σοκαρει και στρεσσαρει τον οργανισμο και οι αντιδρασεις ειναι μη αναμενομενες και ισως αντιθετες απο το επιθυμητο αποτελεσμα.Χωρια την ψυχικη ταλαιπωρια.

Γι αυτο πρεπει να κοβουμε μονο γαλακτοκομικα/μοσχαρι/σογια(συνηθως συνυπαρχει αλλεργια με τα γαλακτοκομικα) ή οτιδηποτε αλλο προκυψει μονο μεσω επανηλλημενης παρατηρησης (αρα προβατακι καλα εκανες και ξαναδοκιμασες κακαο) και να περιμενουμε για μηνες.Ακομη και μετα απο μηνες το παιδι μπορει να κανει βλεννες και περαστασιακα μικροποσοτητες αιματος, ειναι μες το παιχνιδι γιατι μπορει να οφειλονται σε αλλους λογους.Μονο αν μετα την παροδο 1-1,5 μηνα αποχης δεν εχουν υποχωρησει τα δευτερευοντα συμπτωματα (εκζεματα,μπουκωμα,συγκαμα,ανησυχια κτλ) και υπαρχουν και εντονα αιματηρες κενωσεις προχωρουμε στο επομενο βημα, που ειναι η διακοπη της γλουτενης.Εννοειται οτι γενικοτερα προσπαθουμε για υγιεινη διατροφη.

Παιδια λεω κατι λαθος;σε αυτα τα συμπερασματα εχω καταληξει.

Να σου πω οτι εμεις δεν εχουμε κανει καμια απολυτως εξεταση για το παιδι, μονο μια αποτυχημενη προσπαθεια για Μαγιερ... Βαδιζω μονο μεσω παρατηρησης(τσεκαρισμενα μας πειραζει το αυγο*) και δοξα τω Θεω πιστευω οτι παμε καλα.Ειχα κοψει βεβαια κι εγω διαφορα αλλα τωρα τα τρωω σχεδον ολα(υπαρχουν καποια που θελω να ξανατσεκαρω). Τα κακα μας εχουν ακομη πολλες βλεννες και ιχνη αιματος.

Για την σημασια του θηλασμου σε αλλεργικα μωρα θα σου πω το εξης: απο τοτε που εμαθα για την αλλεργια της μικρης εντοπησα στο περιβαλλον μου αλλες 4 περιπτωσεις αλλεργικων μωρων. Στις δυο περιπτωσεις οι μαμαδες θηλασαν με αποχη και τα μωρα το ξεπερασαν πριν τον χρονο.Στις αλλες δυο περιπτωσεις εδωσαν υποαλλεργικο και τα παιδια το ξεπερασαν στα 6-7 τους χρονια.Μου το ελεγαν και οι κοπελες απο το ιντερνετ και δεν το πιστευα, μεχρι που το ειδα στην πραγματικη ζωη!!!

*οταν ετρωγα κοτοπουλο αλλες φορες την πειραζε κι αλλες οχι, μου εκανε εντυπωση.Το εκοψα για λιγο καιρο.Μετα ξαναδοκιμασα με κοτοπουλα απο το χασαπη και δεν ειχε κανενα προβλημα.Συνειδητοποιησα οτι την πειραζαν μονο τα κοτοπουλα που επερνα απο το σουπερμαρκετ.Προφανως του χασαπη ειναι βιολογικα(δεν ειμαι σιγουρη γιατι ψωνιζει ο αντρας μου και ντρεπεται να ρωτησει). Υποθετω οτι τα αλλα τρεφονται με σογια και γι αυτο την πειραζουν(?)

Συνειδητοποιω τωρα που γραφω οτι ισως το ιδιο να συμβαινει και με τα αυγα! πρεπει να βρω μια ευκαιρια να δοκιμασω απο τα βιολογικα αυγα της γειτονισσας!

Κι εμενα που ειχε αλλεργια με αιμα και βλεννες δυο μηνες,με αποχη δικη μου και συνεχιση θηλασμου,απο τον 11ο μηνα την εχει ξεπερασει

Η μαγιερ ειναι απλα ανιχνευση αιμοσφαιρινης

καλημερα!δεν ξερω εαν κ ο μπεμπης μ εντασσεται σε μωρα με αλλεργιες, θα ηθελα να με βοηθησετε εαν καταλαβετε κατι..

θηλαζουμε αποκλειστικα κ εξαρχης ειχαμε πολυ πολυ νερουλα κακα. μουσταρδι κ ενιοτε ειχαμε κ κανενα σπορακι.ειχα κοψει γαλακτοκομικα, οσπρια κ σαλατικα κ λαδερα απο την αρχη φοβουμενη κολικους.

σε καποια φαση τα κακα βγαιναν σαν φουσκιτσες καθοτι παντα στο αλλαγμα εκει που τον καθαριζα εκανε κ μερικα συμπληρωματικα....

πριν απο 2 εβδομαδες εκναε ενα συγκαμα το οποιο απεδωσα στα νερουλα κακα.δεν περναγε παρα τις πλυσεις περασε μονο με κομπρεσες απο νερο κ βρασμενο πιτουρο. στις 3 μερες ξαναεπαθε..

ειχα φαει γιουβαρλακια με αυγολεμονο, την επομενη εφαγα λιγη μαγιονεζα κ καθως τα σκεφτομαι λεω μηπως ειναι ευαισθησια στο αυγο το οποιο δεν τρωω σκετο.

επισης προχθες ηπια το απογευμα ενα χυμο βυσσινο κ την αλλη μερα δλδ χθες το πρωι ενω ειχε κ πολλα πολλα αερια τα κακα γιναν πρασινα με βλεννα.

τα επομενα ηταν μουσταρδι νερουλα κ μετα μια βλεννα μουσταρδι...δεν ξερω τι να υποθεσω καθως στο πρωτο μ παιδι δεν ειχα κανενα τετοιο θεμα κ ετρωγα κανονικα γαλακτοκομικα..

αποφασισα να κοψω κ τα κρυφα, τους ξηρους καρπους κ το κρυμμενο αυγο κ την ωμη ντοματα.δεν ξερω αν σε σαλτσα προκαλει κατι καθως την ετρωγα εξαρχης κ δεν ιεχε θεμα.

κρυωμα δεν ξερω αν ηταν γιατι δεν ειχε κανενα αλλο συμπτωμα.βαρος βαζουμε πολυ καλο απο την αρχη. (βαρος γεννησης 3.810, τελευταια ζυγιση 36 ημερων 5.890)

" Ήρθες εσύ κι η νύχτα γέμισε φως" 30.10.10-23.10.12

Μ+Γ 09.09.02

N9tLp2.pngikF4p2.png

Κορίτσια ποστάρω για να σας πω κάτι που σίγουρα σας ενδιαφέρει όλες. Μετά από 5 μήνες αποχής και 1,5 μήνα που αποφεύγω δημητριακά, σιτηρά, ζάχαρη κτλ (τύπου gaps), έφαγα 1/4 κεσεδάκι πρόβειο γιαούρτι. Το αποτέλεσμα; Πήγα 4 φορές τουαλέτα και μέχρι το μεσημέρι ήθελα να ξεράσω και ένιωθα χάλια! Το παιδί μέχρι στιγμής μια χαρά, αν και επιφυλάσσομαι, επειδή δεν έχει κάνει κακάκια ακόμα.

NiHHp2.png

Dolorita μας έκανες την καρδιά περιβόλι:lol:

Ελπίζω να ήταν τυχαίο! Να τα απαρνούμαι τα γαλακτοκομικά για το μωράκι μου ναι, αλλά να μην μπορώ μετά να τα φάω ούτε εγώ, ούτε να το φανταστώ!!!:lol:

Όπως και να χει, γράψε μας όταν μπορέσεις για το πώς αντέδρασε και ο οργανισμός του μωρού!

Dolorita τι συμπερασμα βγάζουμε δηλαδή απ' αυτο;

Φαντάζομαι ότι (κάπου εδώ το είχα διαβάσει) επειδή καθάρισε ο οργανισμός από τα γαλακτοκομικά, όταν τα ξανάβαλε στη διατροφή της φάνηκε ότι τελικά και εκείνη την πείραζαν τόσο καιρο αλλά ο οργανισμός δεν αντιδρούσε. (το γιατί δεν αντιδρούσε πριν δεν το έχω καταλάβει καλά) Τώρα, μετά την αποχή φάνηκε και η αντίδραση του οργανισμού της.

Τα έχω καταλάβει καλά;

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...