Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αλλεργια σε μωρο που θηλάζει

Recommended Posts

Οι ρυζογκοφρετες με μελι ειναι πολυ χορταστικες.Φρουτα με μελι.Ταχινι με μελι.Ροφημα με τσαι/χαμομηλι.

mmkt για το πατς βαλε λιγη απο την τροφη στο εσωτερικο του καρπου του μωρου το βραδυ και αστο 24 ωρες μετα κοιτα για ερεθισμο.Προτιμησε να το καλυψεις με μια γαζουλα κι αχι τραυμοπλαστ γιατι με το τραυμοπλστ μπορει να κοκκινησει το δερμα και να μπερδευτεις.Αν δοκιμασεις αυγο κανε ξεχωριστα το ασπραδι με τον κροκο.Αν προκειται για στερεη τροφη λιωσ'την και διαλυσε την με λιγο νερο.

Πρωτα κανε το πατς και αν βγει καλο δοκιμασε να φας.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!

Έβαλα χθες το απόγευμα σε μια γαζούλα λίγο εβαπορέ και περιμένω να δω αργότερα τα αποτελέσματα...έχω αγωνία! όχι γιατί μου λείψανε τα γαλακτοκομικά αλλά για να δω αν το ξεπέρασε το παιδί μου...

lulop3.pngWyeQp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια έβγαλα τη γαζούλα με το εβαπορέ από το χεράκι της και είδα ένα μικρό κόκκινο σημαδάκι (στην ακρούλα που εφάπτονταν με την γάζα και όχι εκεί που υπήρχε γάλα) ...

Αλλεργία ή τυχαίο γεγονός;

Να το επαναλάβω το τεστ;

Ευχαριστώ...

lulop3.pngWyeQp2.png

Κορίτσια έβγαλα τη γαζούλα με το εβαπορέ από το χεράκι της και είδα ένα μικρό κόκκινο σημαδάκι (στην ακρούλα που εφάπτονταν με την γάζα και όχι εκεί που υπήρχε γάλα) ...

Αλλεργία ή τυχαίο γεγονός;

Να το επαναλάβω το τεστ;

Ευχαριστώ...

Καλυτερα οχι.

Αλλωστε 9 μηνων ειναι λιγο νωρις για να το εχει ξεπερασει, μη βιαζεσαι.

Γεννησαμε! 28-06-2012 :P

Καλησπέρα μανούλες! Νέα μανούλα εδώ που έχει πελαγώσει με το μικρό της πρίγκηπα!! Και φυσικά μιλάω για την αλλεργία που έχουμε και όπως μας είπε η παιδίατρος είναι μάλλον στα γαλακτοκομικά αλλά δεν είναι και εκατό τοις εκατό σίγουρο είμαστε ακόμα στην φάση του πειραματισμού. Παρόλο που -πιστεύω- προσέχω πολύ έχω δει αιματάκι δέκα μέρες σχεδόν μετά που άρχισα την διατροφή που μου έδωσε η γαστρεντερολόγος. Να πανικοβληθώ?:?::?::?:

;):P penny

Καλησπέρα μανούλες! Νέα μανούλα εδώ που έχει πελαγώσει με το μικρό της πρίγκηπα!! Και φυσικά μιλάω για την αλλεργία που έχουμε και όπως μας είπε η παιδίατρος είναι μάλλον στα γαλακτοκομικά αλλά δεν είναι και εκατό τοις εκατό σίγουρο είμαστε ακόμα στην φάση του πειραματισμού. Παρόλο που -πιστεύω- προσέχω πολύ έχω δει αιματάκι δέκα μέρες σχεδόν μετά που άρχισα την διατροφή που μου έδωσε η γαστρεντερολόγος. Να πανικοβληθώ?:?::?::?:
Οχι να μην πανικοβληθεις:cool: ειναι φυσιολογικο.

Να ψαξεις για κρυφα γαλακτοκομικα που μπορει να σου εχουν ξεφυγει.Ψαξε εξονυχιστικα τα συσκευασμενα τροφιμα και το ψωμι που τρως.Ουσιες οπως καζεινη, λακτ-,ορος/πρωτεινη γαλακτος κτλ, θα τα βρεις στις πιο απιθανες τροφες: βιταμ, φρυγανιες, πατατακια,λουκανικα,μπεκον κι ολα σχεδον τα αλλαντικα,και παει λεγοντας.

Οπως θα εχεις διαβασει και στις προηγουμενες σελιδες, οι πρωτεινες του γαλακτος θελουν περιπου 2εβδ για να αποβληθουν απο τον οργανισμο σου και αλλες 2 απο το μωρο.Θα περιμενεις λοιπον 1-1,5 μηνα.Σε αυτο το διαστημα μπορει να βλεπεις διαφορα συμπτωματα.Ειδικα αν εχει ερεθιστει λιγο το εντερακι του και εχει κανει αλλεργικη πρωκτοκολλιτιδα μπορει να σου αντιδρα σε διαφορες δυσπεπτες τροφες για λιγο,μεχρι να ηρεμησει.Προσπαθησε λοιπον τωρα στην αρχη να τρως καπως "φιλικα" προς το εντερο ωσαν να ειχες εσυ το προβλημα.

Κατα τ'αλλα μπορεις να τρως απόλα γιατι συνηθως η αλλεργια ειναι μονο στα γαλακτοκομικα/μοσχαρι.Απλως θελει υπομονη.Κρατα ημερολογιο κι αν τον πειραζει κατι αλλο θα φανει.Στην αρχη ολες πελαγωνουμε:-(

Τι ηλικια εχετε;τι διατροφη σας εδωσε ο γιατρος;

Διαφημίσεις

Καλυτερα οχι.

Αλλωστε 9 μηνων ειναι λιγο νωρις για να το εχει ξεπερασει, μη βιαζεσαι.

Ευχαριστώ πολύ!

Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ φοβάμαι να δοκιμάσω από τώρα να διακόψω την αποχή. Λέω να δοκιμάσω λίγο πριν χρονίσει...εσύ τι λες;;;

lulop3.pngWyeQp2.png

Οχι να μην πανικοβληθεις:cool: ειναι φυσιολογικο.

Να ψαξεις για κρυφα γαλακτοκομικα που μπορει να σου εχουν ξεφυγει.Ψαξε εξονυχιστικα τα συσκευασμενα τροφιμα και το ψωμι που τρως.Ουσιες οπως καζεινη, λακτ-,ορος/πρωτεινη γαλακτος κτλ, θα τα βρεις στις πιο απιθανες τροφες: βιταμ, φρυγανιες, πατατακια,λουκανικα,μπεκον κι ολα σχεδον τα αλλαντικα,και παει λεγοντας.

Οπως θα εχεις διαβασει και στις προηγουμενες σελιδες, οι πρωτεινες του γαλακτος θελουν περιπου 2εβδ για να αποβληθουν απο τον οργανισμο σου και αλλες 2 απο το μωρο.Θα περιμενεις λοιπον 1-1,5 μηνα.Σε αυτο το διαστημα μπορει να βλεπεις διαφορα συμπτωματα.Ειδικα αν εχει ερεθιστει λιγο το εντερακι του και εχει κανει αλλεργικη πρωκτοκολλιτιδα μπορει να σου αντιδρα σε διαφορες δυσπεπτες τροφες για λιγο,μεχρι να ηρεμησει.Προσπαθησε λοιπον τωρα στην αρχη να τρως καπως "φιλικα" προς το εντερο ωσαν να ειχες εσυ το προβλημα.

Κατα τ'αλλα μπορεις να τρως απόλα γιατι συνηθως η αλλεργια ειναι μονο στα γαλακτοκομικα/μοσχαρι.Απλως θελει υπομονη.Κρατα ημερολογιο κι αν τον πειραζει κατι αλλο θα φανει.Στην αρχη ολες πελαγωνουμε:-(

Τι ηλικια εχετε;τι διατροφη σας εδωσε ο γιατρος;

Αααχ σε ευχαριστώ πολύ!! Ο μικρός μου είναι 3,5 μηνών και η παιδογαστρεντερολόγος στην οποία πήγαμε μου είπε να προσέχω όλα τα παραπάνω που αναφέρεις και εσύ (καζείνη κλπ) αλλά δεν μου διευκρίνισε πόσο καιρό θα πάρει για να αποβληθούν από τον οργανισμό οι αλλεργιογόνες ουσίες και προφανώς μέσα σε αυτό το διάστημα των δέκα ημερών θα έφαγα κάτι που θα μου ξέφυγε. Όντως έχει πρωκτοκολλίτιδα και μάλλον αυτό εξηγεί και τη δυσκολία του σε κάποια γεύματα πχ πόνους και δυσφορία. Κατά τα άλλα κρατάω και ημερολόγιο μήπως βγάλω κάποια άκρη... Από τις γνώσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις και εσύ παρόμοια εμπειρία?

Κορίτσια μία ακόμα ερώτηση για το θέμα των αλλεργιών. Εφ'όσον έχω αποκλείσει κάθε είδους γαλακτοκομικό από την διατροφή μου αγόρασα ρυζογκοφρέτες οι οποίες όμως περιέχουν σόγια που γενικά όπως μου είπε η παιδίατρος η σόγια θεωρείται αλλεργιογόνο. Επίσης μου είπε ότι μπορώ να τρώω ελιές και αγόρασα αυτές τις γεμιστές που είναι στα βαζάκια αλλά γράφει ότι έχουν γαλακτικό οξύ. Να υποθέσω ότι είναι απαγορευτικό?

Κορίτσια μία ακόμα ερώτηση για το θέμα των αλλεργιών. Εφ'όσον έχω αποκλείσει κάθε είδους γαλακτοκομικό από την διατροφή μου αγόρασα ρυζογκοφρέτες οι οποίες όμως περιέχουν σόγια που γενικά όπως μου είπε η παιδίατρος η σόγια θεωρείται αλλεργιογόνο. Επίσης μου είπε ότι μπορώ να τρώω ελιές και αγόρασα αυτές τις γεμιστές που είναι στα βαζάκια αλλά γράφει ότι έχουν γαλακτικό οξύ. Να υποθέσω ότι είναι απαγορευτικό?
Με το γαλακτικο οξυ ειχα μπερδευτει κι εγω αλλα οχι δεν ειναι απαγορευτικο μπορεις να το καταναλωσεις αφοβα.

Συνηθως οταν κανουμε αποχη απο γαλακτοκομικα αποφευγουμε και τη σογια.Τα μωρα που εχουν αλλεργια στο γαλα πολυ συχνα κανουν αλλεργια και στη σογια.Υπαρχουν ριζογκογρετες χωρις σογια.

Με το γαλακτικο οξυ ειχα μπερδευτει κι εγω αλλα οχι δεν ειναι απαγορευτικο μπορεις να το καταναλωσεις αφοβα.

Συνηθως οταν κανουμε αποχη απο γαλακτοκομικα αποφευγουμε και τη σογια.Τα μωρα που εχουν αλλεργια στο γαλα πολυ συχνα κανουν αλλεργια και στη σογια.Υπαρχουν ριζογκογρετες χωρις σογια.

Ευχαριστώ και πάλι Μπουρμπουρ1! Είσαι κατατοπιστικότατη!! Και από ότι βλέπω τα ζουζούνια μας έχουν ακριβώς ένα μήνα διαφορά!!!! Κοριτσάκι ή αγοράκι εσύ?

Διαφημίσεις

Διβάζοντας και ακούγοντας πολλά για το θέμα των αλλεργιών είδα σε άρθρα και σε βίντεο στο ίντερνετ ότι οι αλλεργίες είναι μία από τις αιτιολογίες του αυτισμού. Ξέρετε αν ισχύει? Η αλήθεια είναι ότι δεν χάρηκα και πολυ μ'αυτό που έμαθα και έναν πανικό τον έπαθα!!!!!

Διβάζοντας και ακούγοντας πολλά για το θέμα των αλλεργιών είδα σε άρθρα και σε βίντεο στο ίντερνετ ότι οι αλλεργίες είναι μία από τις αιτιολογίες του αυτισμού. Ξέρετε αν ισχύει? Η αλήθεια είναι ότι δεν χάρηκα και πολυ μ'αυτό που έμαθα και έναν πανικό τον έπαθα!!!!!

Κι eγω είχα βρει κάτι σχετικό άλλα κατάλαβα ότι τα παιδιά με αυτισμό είχαν σε μικρή ηλικία αλλεργίες κ διαταραχές στο εντερο.

Είπα στην παιδιατρο ότι διάβασα ότι συνδέονται και μου απάντησε : "μπούρδες"!

6kQ4p3.png

Ευχαριστώ και πάλι Μπουρμπουρ1! Είσαι κατατοπιστικότατη!! Και από ότι βλέπω τα ζουζούνια μας έχουν ακριβώς ένα μήνα διαφορά!!!! Κοριτσάκι ή αγοράκι εσύ?
Κοριτσι.Ειστε πιο μικροι εσεις ε;

Κι eγω είχα βρει κάτι σχετικό άλλα κατάλαβα ότι τα παιδιά με αυτισμό είχαν σε μικρή ηλικία αλλεργίες κ διαταραχές στο εντερο.

Είπα στην παιδιατρο ότι διάβασα ότι συνδέονται και μου απάντησε : "μπούρδες"!

Πολλά θεωρούν ανοησίες οι περισσότεροι ξερόλες γιατροί-αυθεντίες, που αρνούνται να διαβάσουν καν κάποιες έρευνες αν ο τίτλος δεν έχει διδαχθεί στο πανεπιστήμιο τους.

Πάντως και εγώ και άλλες μαμάδες με παιδιά με αλλεργίες που κάνουμε την γκαπς διατροφή, έχουμε διαψεύσει αυτούς τους γιατρούς στην πράξη.

πχ η μικρή μου με διαπιστωμένη αλλεργία στο γάλα έτρωγε γαλακτοκομικά προιοντα ζύμωσης και τρώει ακόμα. Αν το είχα πει στην αλλεργιολογο μας, ακουγατε τις φωνές της μέχρι τα σπίτια σας.

Τα παιδιά με αυτισμό αποδεικνύεται πλέον ότι πασχουν από leaky gut. Ως μωρά λοιπόν εμφανίζουν αλλεργίες συνήθως και στη συνέχεια μετά από έντονο τοξικό φορτίο που δέχονται και με ανισχυρο ανοσοποιητικό καταλήγουν στον αυτισμό, στην έλλειψη/διάσπαση προσοχής με υπερκινητικότητα ή χωρίς, στην σχιζοφρένεια, διπολική διαταραχή και γενικά σε νευρολογικές παθήσεις. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι όλα τα παιδιά με αλλεργίες θα καταλήξουν με κάποια νευρολογική πάθηση! Το ποσοστό ευτυχώς είναι ακόμα μικρό (αρκετά μεγάλο όμως σε σύγκριση με το παρελθόν). Ίσως να παίζει ρόλο και η προδιάθεση που πυροδοτείται όμως από το τοξικό φορτίο και την κακή διατροφή. Αλλά είναι απολυτα σίγουρο ότι μεγαλώνοντας θα αποκτήσουν τα γνωστά πλέον αυτοάνοσα και πολύ χαμηλό επίπεδο υγείας (συχνά βρογχικά, ωτίτιδες κα).

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Διαφημίσεις

Πολλά θεωρούν ανοησίες οι περισσότεροι ξερόλες γιατροί-αυθεντίες' date=' που αρνούνται να διαβάσουν καν κάποιες έρευνες αν ο τίτλος δεν έχει διδαχθεί στο πανεπιστήμιο τους.

Πάντως και εγώ και άλλες μαμάδες με παιδιά με αλλεργίες που κάνουμε την γκαπς διατροφή, έχουμε διαψεύσει αυτούς τους γιατρούς στην πράξη.

πχ η μικρή μου με διαπιστωμένη αλλεργία στο γάλα έτρωγε γαλακτοκομικά προιοντα ζύμωσης και τρώει ακόμα. Αν το είχα πει στην αλλεργιολογο μας, ακουγατε τις φωνές της μέχρι τα σπίτια σας.

Τα παιδιά με αυτισμό αποδεικνύεται πλέον ότι πασχουν από leaky gut. Ως μωρά λοιπόν εμφανίζουν αλλεργίες συνήθως και στη συνέχεια μετά από έντονο τοξικό φορτίο που δέχονται και με ανισχυρο ανοσοποιητικό καταλήγουν στον αυτισμό, στην έλλειψη/διάσπαση προσοχής με υπερκινητικότητα ή χωρίς, στην σχιζοφρένεια, διπολική διαταραχή και γενικά σε νευρολογικές παθήσεις. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι όλα τα παιδιά με αλλεργίες θα καταλήξουν με κάποια νευρολογική πάθηση! Το ποσοστό ευτυχώς είναι ακόμα μικρό (αρκετά μεγάλο όμως σε σύγκριση με το παρελθόν). Ίσως να παίζει ρόλο και η προδιάθεση που πυροδοτείται όμως από το τοξικό φορτίο και την κακή διατροφή. Αλλά είναι απολυτα σίγουρο ότι μεγαλώνοντας θα αποκτήσουν τα γνωστά πλέον αυτοάνοσα και πολύ χαμηλό επίπεδο υγείας (συχνά βρογχικά, ωτίτιδες κα).[/quote']

Τι εννοούμε με τον όρο τοξικό φορτίο? Τι είναι το leaky gut? Και πού μπορώ να βρω πληροφορίες για την διατροφή γκαπσ? Αγχώθηκα πάρα πολύ με τα όσα γράφεις!!! Και φαίνεσαι αρκετά κατατοπισμένη με το θέμα. Από την άλλη βέβαια, επειδή κάνω χρόνια ψυχανάλυση, η ψυχαναλύτριά μου που την ρώτησα σχετικά μου είπε ότι ο αυτισμός είναι καθαρά ψυχολογική ασθένεια. Όπως και να χει, αν μπορείς σε παρακαλώ δώσε μου περισσότερες πληροφορίες για να κατατοπιστώ και να ξέρω πώς να το ψάξω. Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων.

fairy's mom :?: δηλαδη θεωρεις οτι τα παιδακια με αλλεργιες θα εχουν στην καλυτερη περιπτωση καποιο αυτοάνοσο και πολύ χαμηλό επίπεδο υγείας (βρογχικά, ωτίτιδες κτλ) ?

6kQ4p3.png

fairy's mom :?: δηλαδη θεωρεις οτι τα παιδακια με αλλεργιες θα εχουν στην καλυτερη περιπτωση καποιο αυτοάνοσο και πολύ χαμηλό επίπεδο υγείας (βρογχικά, ωτίτιδες κτλ) ?

Ναι και αυτό ήθελα να το ρωτήσω γιατί ούτε και αυτό ακούγεται ιδιαίτερα ενθαρρυντικό...:( Και γενικώς έχω θορυβηθεί πάρα πολύ από τα όσα έχω διαβάσει εδώ. Τον μικρό μου εκτός από την παιδίατρο την τακτική τον παρακολουθεί και παιδογαστρενερολόγος. Αυτή θα ξέρει για την διατροφή αυτή και για τον συσχετισμό αλλεργιών και αυτισμού?

Ποιος συσχετισμος βρε παιδια τι λεμε τωρα??μην ακουτε τετοια πραγματα αν ειναι δυνατον:oops:!!!

Μην τρελαθουμε κιολας και εμενα το παιδακι μ εχει αλλεργια...αν ειναι να αρχισουμε να σκεφτομαστε τετοια πραγματα παει το χασαμε....

εμβολια παρενεργειες αυτισμος αλλεργιες παρενεργειες αυτισμος.... για ολα διαβαζουμε πια.. να κρινουμε τι θελουμε να κρατησουμε απο αυτα....

Καλο το νετ και το παρεντς για ενημερωση...... καμμια φορα η ενεημερωσει γινεται παραπληροφορηση...

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Ποιος συσχετισμος βρε παιδια τι λεμε τωρα??μην ακουτε τετοια πραγματα αν ειναι δυνατον:oops:!!!

Μην τρελαθουμε κιολας και εμενα το παιδακι μ εχει αλλεργια...αν ειναι να αρχισουμε να σκεφτομαστε τετοια πραγματα παει το χασαμε....

εμβολια παρενεργειες αυτισμος αλλεργιες παρενεργειες αυτισμος.... για ολα διαβαζουμε πια.. να κρινουμε τι θελουμε να κρατησουμε απο αυτα....

Καλο το νετ και το παρεντς για ενημερωση...... καμμια φορα η ενεημερωσει γινεται παραπληροφορηση...

Μακάρι να έχεις δίκιο βρε κορίτσι ποιός θέλει να τραβάει τέτοια άγχη... Αλλά με τόσα πολλά που ακούγονται δεν ξέρεις πια τι να πιστέψεις... Έχω αγχωθεί πάρα πολύ και το κακό είναι ότι δεν μπορείς να κάνεις και πολλά απλά περιμένεις και βλέπεις...

Υπάρχει μια θεωρία σε κάποιους κύκλους που υποστηρίζει πως αν κάνεις κετογονική διατροφή στο αυτιστικό παιδί σου θα βελτιώσεις την ποιότητα ζωής του.ΜΙΑ ΘΕΩΡΙΑ αναπόδεικτη μέχρι στιγμής.Ούτε αποδείξεις,ούτε απόλυτα σίγουρες απόψεις.Δεν ξέρω καμμιά θεωρία που να συσχετίζει αυτοάνοσα με αλλεργίες.Ούτε αυτισμό με αλλεργίες.Ξέρω πως ο σύζυγός μου που έχει αυτοάνοσο μπορεί να φάει και μαζούτ χωρίς παρενέργειες.

όταν μιλάμε για ξερόλες γιατρούς(που συμφωνώ)δεν μπορούμε μετά να χρησιμοποιούμε εκφράσεις "αποδείχτηκε...απόλυτα σίγουρο...επιβεβαιωμένο...κ.λ.π.".

Χωρίς παρεξήγηση...απλά επειδή βλέπω έναν μικρό πανικό.

NVVvp2.png

Μακάρι να έχεις δίκιο βρε κορίτσι ποιός θέλει να τραβάει τέτοια άγχη... Αλλά με τόσα πολλά που ακούγονται δεν ξέρεις πια τι να πιστέψεις... Έχω αγχωθεί πάρα πολύ και το κακό είναι ότι δεν μπορείς να κάνεις και πολλά απλά περιμένεις και βλέπεις...

Να μην ακους να ακους μονο οτι ειναι επιστημονικα αποδεδειγμενο με ερευνες αποδειξεις κτλ..!Το τι λεει ο καθενας αστο και ειδικα εδω μεσα θα ακουσεις παααααααααααρα πολλαααα!;);)!!

Δεν υπαρχει λογος να αγχωνεσαι και να τρελενεσαι χωρις λογο

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Τι εννοούμε με τον όρο τοξικό φορτίο? Τι είναι το leaky gut? Και πού μπορώ να βρω πληροφορίες για την διατροφή γκαπσ? Αγχώθηκα πάρα πολύ με τα όσα γράφεις!!! Και φαίνεσαι αρκετά κατατοπισμένη με το θέμα. Από την άλλη βέβαια, επειδή κάνω χρόνια ψυχανάλυση, η ψυχαναλύτριά μου που την ρώτησα σχετικά μου είπε ότι ο αυτισμός είναι καθαρά ψυχολογική ασθένεια. Όπως και να χει, αν μπορείς σε παρακαλώ δώσε μου περισσότερες πληροφορίες για να κατατοπιστώ και να ξέρω πώς να το ψάξω. Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων.

http://gaps.me/preview/?page_id=20

post #6341

Όλο το θέμα της gaps diet και αλλεργιες είναι γεμάτο με λινκς.

Αν σε ενδιαφέρει πραγματικά να το ψάξεις έχεις αρκετό διάβασμα ;)

Στο suppprt yahoo group που είμαι γραμμενη, η πλειοψηφία αφορά γονεις με παιδιά στο φασμα του αυτισμού, διπολική διαταραχή, διασπαση προσοχης μαζί με αλλεργίες όλα τους φυσικά. Οι γονείς με παιδιά μονο με αλλρεγίες είμαστε η μειοψηφία. Όλα τους έχουν τρομερή βελτίωση με την γκαπς. Όλα τους!

Τοξικό φορτίο είναι πρώτα από όλα τα μαυρα αμαγαλματα και ο υδραργυρος που έχουμε περασει στα παιδιά μας. Τα βαρέα μεταλλα από τα εμβόλια που ένα παιδί με leaky gut δεν μπορεί να διαχειριστεί, το κακό gut flora των γονιών και κυρίως της μαμάς, οι μύκητες κ.α.

Αυτό με τα αυτοάνοσα μου το είπε η κλασική αλλεργιολογος όταν μου παραδέχτηκε μετά από στρίμωγμα ότι με τα εμβόλια έχουν αυξηθεί οι αλλεργίες και τα αυτοάνοσα.

Κι εγώ είμαι στο τσακ να μου ξεσπάσει το Χασιμότο (κληρονομιά από την μαμά μου) και έχω ελπίδες ότι με την σωστή διατροφή θα το πολεμήσω και δεν θα εμφανιστεί ούτε στις κόρες μου. Γιατί σας κάνει τόση εντύπωση αυτό με τα αυτοάνοσα? Όλος ο κόσμος από κάποιο αυτοάνοσο πάσχει πλέον και μου φαίνεται ότι τείνει να θεωρείται φυσιολογικό το να το εμφανίζουμε όπως πχ η κοπέλα που έλεγε για τον άντρα της. Μήπως αν δεν ετρωγε όλη αυτή την σαβούρα από μικρός, το επίπεδο της υγείας του ήταν διαφορετικό? Έχεις αναρωτηθεί tot? :rolleyes:

Εν κατακλείδι συμφωνώ με την Τζο. Ο καθένας ας διαβάσει μόνος του αν ενδιαφερεται, ας ενημερωθεί και για τις 2 πλευρές του νομίσματος από έρευνες και γιατρούς, όπως έκανα κι εγώ, και στο τέλος ας κρίνει τι θεωρεί σωστό για το παιδί του. Την ευθυνη για τα παιδιά μας την έχουμε οι ίδιοι.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Τα αυτοάνοσα δεν έχουν αυξηθεί.Εξακολουθούν να ανήκουν στις πολύ σπάνιες παθήσεις.φερ ειπείν του συζύγου μου είναι 1 στις 100.000 γυναίκες της μαύρης φυλής.Ο σύζυγος είναι άντρας και λευκός.Βάλε με το νού σου την σπανιότητα.

Το Χασιμότο δεν εμφανίστηκε τώρα.Η παρατήρησή του έγινε τώρα.και εφόσον ανήκει σε ήπια μορφή υποθυρεοειδισμού(έχω κι εγώ)μπορεί απλά να μην το είχαν παρατηρήσει πριν.Σκέψου πως η χώρα μας είναι από αιώνες χώρες με μεγάλη συχνότητα εμφάνισης βρογχοκήλης λόγω των κλιματολογικών συνθηκών.έχω γνωστούς με αυτιστικό παιδάκι σε βαριά μορφή.Χωρίς νοητική υστέρηση αλλά πλήρη απουσία λόγου και μικρή βλεματική επαφή.Ξέρεις πόσο ζημιά(στην ψυχολογία) τους έκαναν όλες αυτές οι "βεβαιότητες" για αποθεραπεία μέσω διατροφής;Γιατί όταν ο γονιός είναι απελπισμένος όλα θα τα κάνει.

NVVvp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...