Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αλλεργια σε μωρο που θηλάζει


Recommended Posts

Θα με τρελανει η γιατρος.Το γαλακτικο οξυ δεν ειναι κρυφο γαλακτοκομικο;

Μου εγραψε προβιοτικα με γαλακτικο οξυ και λακτιτολη μονοϋδρικη:evil::evil::evil::cry:

Κανει να τα παρω;:shock::cry::evil:

Για τοι λογου το αληθες:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=2485312&posted=1#post2485312

http://www.galinos.gr/web/drugs/main/substances/lactitol

Γεννησαμε! 28-06-2012 :P

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


  • Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπουρμπουρ δεν ξερω για τα γαλακτικο οξυ, απο την ονομασια του φανταζομαι θα ειναι! :rolleyes:

όσο για τα γαλ/κα τα εχω κομμενα 3 μηνες. :shock: Τον πρώτο μήνα είδαμε βελτιωση μονο στο αιμα, ειχε ελαττωθει ή και εξαφανιστει εντελώς. Μετα ξαναρχισε και τοσο καιρο ειμαστε σταθεροι, αιμα, βλεννες κ πρασινα κακα! ομως το ψωμι απο φουρνο το εκοψα εδω και 20 μερες (μας ελεγαν οτι δεν εχει γαλα, αλλά επρεπε να το ειχα κοψει απο την αρχη:() Θα γραψω σε λίγο τι τρωω στο περιπου...

 

Όσο γι αυτο που ειπες για τις στερεες το εχω διαβασει κι αλλού, οτι καλυτερετουν τα πραγματα, γι αυτο ρωτησα εαν ισχυει και με ποιον τροπο!

 

:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

6kQ4p3.png
Link to comment
Share on other sites

Γιατι δεν κανετε εξεταση αιματος για την γλουτενη;

Και τα αλλα τεστ στην ηλικια που ειστε ειναι σχετικα αξιοπιστα.

 

Αιμα εχετε μεσα σε βλεννη;σε τι ποσοτητα ειναι;οι βλεννες ειναι πρασινες;

τωρα που εκανες 2εβδ αποχη απ'ολα το αιμα σταματησε;(αν οχι προτεινω να μη συνεχισεις την αποχη για αλλες 2εβδ οπως σου προτειναν).

Το ψωμι αν το φτιαχνουν σε επιφανεια που πριν εφτιαξαν κατι με γαλα μπορει να περιεχει ιχνη.Μπορει να μην ειναι αλλεργια στην γλουτενη αλλα απλη αλλεργια στο σταρι.

Η Νινα-Νανα ειχε αναφερει οτι οι βλεννες της κορης της σταματησαν οταν μπηκαν οι στερεες. Κι αλλες τετοιες περιπτωσεις εχω ακουσει αλλα νομιζω οτι τοτε οι στερεες αναφερονται ως χρονικο οροσημο κι οχι για αλλο λογο.Οσο για το αν βοηθουν στην προσληψη βαρους, ειδικα τον πρωτο μηνα που το παιδι απλως δοκιμαζει δεν νομιζω οτι κανει διαφορα.Αργοτερα που αυξανονται οι ποσοτητες ισως.

Γεννησαμε! 28-06-2012 :P

Link to comment
Share on other sites

Ξερεις που αλλου βρηκα γαλακτικο οξυ;;; σε συσκευασμενες ελιες!!!!!! ελεος!!!

 

Πιστευω οτι η αλλεγια της κορης μου φανηκε ηδη απο τις πρωτες μερες στο μαιευτηριο.Απο την τριτη μερα εκλαιγε γοερα για καποιες ωρες τα απογευματα, οταν ξεκινησα κι ετρωγα το γιαουρτι που μου εφερναν, μετα απο παραινεση της αδερφης μου για κανω γαλα.Επειδη δεν μου αρεσε σκετο το ετρωγα με κουλουρακια(βλ. γλουτενη! παλι μπλεξιμο).Επισης την τριτη μερα ηπιε ενα μπουκαλι γαλα σκονη (που λενε οτι ενεργοποιει την αλλεργια).

Και η εξεταση για G6PD (αλλεργια στα κουκια) εβγαλε πιθανη αλλεργια, που πιθανοτατα σημαινει οτι βρηκαν αυξημενη IgE ισως απο την αλλεργια στα γαλακτοκομικα???

Γεννησαμε! 28-06-2012 :P

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Λοιπόν, αυτές τις μέρες τρώγω: ψωμί δικό μου χωρίς μαγιά, μέλι, κολοκυθάκι, πιπεριά, μανιτάρια, αρακά, φασολάκια, καρότο, μαρούλι, αγγούρι, μελιτζάνα, λάχανο, κουνουπίδι, κρεμμύδι, σκόρδο, πατάτα, μακαρόνια, πληγούρι, ρύζι, φακές, κοτόπουλο, ζυγούρι, μήλο, μπανάνα, αχλάδι, δαμάσκηνο, ελιές και φυσικά μόνο ελαιόλαδο.

Τελικά τρώω πολλά πράγματα ακόμα! :lol::lol::lol::lol::lol:

 

Δεν έχει ποτέ πόνο στην κοιλίτσα της με κάτι που τρώω. Είχε πόνους μόνο όταν 1,5 μηνών πρωτοεμφάνισε πράσινες βλέννες με τριχούλες αίμα και μόλις έκοψα τα γαλ/κα ηρέμησε. Από τότε δεν έχει κλάψει ποτέ από κολικό ή πονάκια... Η προειδοποίηση σε εμας ήταν πρώτα τα πράσινα κακά που μύριζαν πολύ, υποθέτω. Όταν για μία βδομάδα αντλούσα αποκλειστικά κάθε 2 ώρες (μήπως και γιατρευτούν οι θηλές μου), της έδινα ότι αντλούσα, κάποια στιγμή στην 4η - 5η μέρα άνοιξε το στομαχάκι της και συνήθισε στην ποσότητα (έπινε εξαρχής 200+μλ) και δεν την προλάβαινα. Η σύμβουλος μου είχε πει αν δεν της φτάνει να δώσω μερικά γεύματα ξένο. Έτσι, ελαφρά τη καρδία, της έδωσα 4 φορές frisolac (το αγόρασα τότε μήπως και δεν της φτάσει!). Αν ζοριζόμουν κι άλλο θα το απέφευγα! Που να φανταστώ... Είμαι σίγουρη ότι ήταν από αυτό, δεν είχε ξαναπιεί ξένο ούτε σταγόνα. Και τσουπ με το που το πίνει 1-2 μέρες μετά έκζεμα στα μάγουλα και μετά τα κακά που περιέγραψα πιο πάνω. Αυτά περί της ιστορίας! Από τότε αποχή, μου πήρε κανά μήνα να εντοπίσω όλα τα κρυφά και φτάσαμε εδώ. Δεν θυμάμαι αν τα έχω ξαναγράψει, δε θέλω να κουράζω άλλο.

 

Στις ερωτήσεις σου Μπουρμπούρ.

Δεν γνωρίζω για την εξέταση αίματος για την γλουτένη. Κάναμε μόνο ραστ (αρνητικό στο γάλα, αλλά αναξιόπιστο απ' ότι ξέρω) και ανεβασμένα ηωσινόφιλα. Αυτή η εξέταση δείχνει αλλεργία στη γλουτένη?

Αίμα μέσα σε βλέννη είχαμε λίγες φορές, τις πιο πολλές φορές το αίμα ήταν ξεχωριστά και ευδιάκριτο. Τώρα δεν έχουμε καθόλου αίμα μέσα σε βλέννη. Επίσης η ποσότητα έχει μειωθεί πολύ. Πριν είχαμε σχεδόν κάθε μέρα σε κάποιες πάνες, και φαινόταν καθαρά (γραμμές με αίμα, όχι μόνο λεπτές αλλά και χοντρές). Τώρα, εκτός από 3-4 φορές, το αίμα είναι ελάχιστο, κουκκίδες και διάφανες γραμμούλες. Οι βλέννες ήταν πάντα καταπράσινες, τώρα τελευταία κιτρινοπράσινες και τις τελευταίες μέρες υπάρχουν και μόνο κίτρινες :cool: Γενικώς, μπήκε και το κίτρινο στην παλέτα μας. Απλά πάντα μυρίζουν... :mad:

Πλέον δε θυμάμαι πως είναι τα φυσιολογικά κακά ώστε αν τα δω να τα αναγνωρίσω! :? Κι εγώ αυτό λέω, ότι το γάλα εξακολουθεί να είναι η κύρια τροφή ακόμα και μετά τις στέρεες και οτι οι θηλασμοί μπορεί να μην μειωθούν και καθόλου, ή άντε στο ελάχιστο. Και κανείς δε με καταλαβαίνει, όλοι με κοιτάνε σαν ούφο. Όσο δε για το ότι δεν έχω δώσει ακόμα στέρεες η πεθερά μου με έχει πρήξει, η πεθερά μου με ρωτάει κάθε μέρα πότε και πότε και πότε και με κοιτάει με ένα ύφος αναίσθητη, ταλαιπωρείς το παιδί, του στερείς τις κρέμες και τα φρούτα, για να παχύνει επιτέλους! Αυτό το τελευταίο το έχει πει κιόλας!

Όπως καταλάβατε θέλω να την κόψω τη γλουτένη αλλά δεν συμφωνώ με τον άντρα μου! Σας κούρασα...

6kQ4p3.png
Link to comment
Share on other sites

Για το γαλακτικό οξύ (δεν είναι γαλακτοκομικό προϊόν)

http://www.food-info.net/gr/e/e270.htm

βρηκα αυτο:

 

http://www.eufic.org/article/el/artid/lactic-acid-bacteria/

και προφανως μπερδευτηκα, ευχαριστω για τη διορθωση.Ωστοσο τα προβιοτικα δεν μπορω να τα παρω γιατι υπαρχει ακομη η λακτιτολη, ετσι;

Γεννησαμε! 28-06-2012 :P

Link to comment
Share on other sites

Καλα εκανες και μας ειπες το ιστορικο σας.Το ραστ ποτε το κανατε;Η αλλεργια στη γλουτενη ανιχνευεται με εξεταση αιματος και ειναι η μονη αξιοπιστη.

Δηλ αν κοψεις τη γλουτενη θα κοψεις ψωμι,πληγουρι, μακαρονια, μικρο το κακο:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Δεν λεω να την κοψεις/εσυ ξερεις καλυτερα.Σκεφτηκες οτι το αιμα μπορει να ειναι πια απλως απο ερεθισμενο εντερο;Εμενα πχ μου εβγαλε αιμα στις πιπεριες αλλα δεν πιστευω οτι ειναι αλλεργικη στην πιπερια απλως την ερεθισε και στα μανιταρια ψιλοαντεδρασε(αν λεω καμμια κοτσανα παρακαλω να με διορθωνει οποιος ξερει).Κραταω κι ημερολογιο απο τις 21 Αυγουστου αλλα δεν εχω βγαλει ασφαλη συμπερασματα.Το ημερολογιο σε εχει βοηθησει καθολου;

Με τι θα ξεκινησεις τις στερεες;

Γεννησαμε! 28-06-2012 :P

Link to comment
Share on other sites

Μπουρμπούρ, το γαλακτικό οξύ, πράγματι δεν είναι γαλακτοκομικό. Μέχρι πριν από λίγες μέρες κι εγώ νόμιζα ότι οι γαλακτοματοποιητές ήταν από ...γάλα:lol: Η γιατρός μου εξήγησε ότι λέγονται έτσι (γαλακτο...) επειδή κάνουν τα τρόφιμα πιο στερεά (το λέω χοντρά χοντρά). "Γαλάκτωμα", δηλαδή παχύρευστο. Στα αγγλικά για να καταλάβεις λέγονται "emulsifiers" καμία σχέση δηλαδή με milk:lol:

Και βασικά σχεδόν όλα τα συσκευασμένα έχουν γαλακτωματοποιητές, δίνουν καλύτερη εμφάνιση στο προϊόν, αν τα λέω καλά...

Εγώ πάντως, την "βρήκα" με το γάλα καρύδας:wink: Είναι σαν γάλα αγελάδας (σαν...) και σήμερα έφτιαξα "μπεσαμέλ" με γάλα καρύδας. Τώρα ετοιμάζομαι να φτιάξω και κορμό με γάλα καρύδας και μια σοκολάτα που βρήκα στα βιολογικά η οποία δεν περιέχει ούτε καν ίχνη γάλακτος, αυγού, ξηρών καρπών κτλ... Να δούμε τι θα βγει...

Πάντως οικονομικά δυστυχώς δεν συμφέρει:-( Μόνο το "γάλα" θα κρατήσω.

Link to comment
Share on other sites

Η πιπερια, το μελι, τα μανιταρια, η μελιτζανα και αλλες τροφες δεν ειναι αλλεργιογονα αλλα ερεθίζουν περαιτερω ενα ηδη ερεθισμενο εντερο, οπως πολυ σωστα ειπες. Στην ουσια ειναι οι τροφες που διεγειρουν και το δικο μας εντερο. Το ημερολογιο το κραταω εδω και μολις ενα μηνα και δε μ εχει βοηθησει ιδιαιτερα. Με εκανε μονο να υποψιαστω το αυγο, την πιπερια και το μελι.

Το ραστ το καναμε πριν 2 βδομαδες, μολις ξεκινησα τη "μεγαλη" αποχη. Δηλαδη κανεις μια ειδικη εξεταση αιματος για αλλεργια στη γλουτενη? Ή μπορει να ειναι μεσα στην αιματολογικη που ηδη καναμε μαζι με το ραστ? Εσεις κανατε?

 

Για στερεες θα δωσω αχλαδι, μηλο απο φρουτα. Οι γιατροι μου ειπαν για ρυζαλευρο υποαλλεργικο αλλα δε θελω να δωσω. Κάπου διαβασα για ρυζοκρεμα. Τι ειναι? Θελω να κανω πραγματα μονη μου για να της δινω αλλα δεν ξερω τι μπορω. Που θα βρω οδηγιες και προτασεις? Κάνει πχ να ξεκινησω με πατατα καροτο κολοκυθι ή είναι νωρις για το εντερο...?

6kQ4p3.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

βρηκα αυτο:

 

http://www.eufic.org/article/el/artid/lactic-acid-bacteria/

και προφανως μπερδευτηκα, ευχαριστω για τη διορθωση.Ωστοσο τα προβιοτικα δεν μπορω να τα παρω γιατι υπαρχει ακομη η λακτιτολη, ετσι;

 

Ο γιατρός τι λέει;

Θεωρητικά, πρόκειται για σάκχαρα και όχι αλλεργιογόνες πρωτεΐνες αλλά μπορείς να είσαι σίγουρη για την καθαρότητα του προϊόντος; Θα έψαχνα να βρω κάποιο σκεύασμα που να μην μου αφήνει αμφιβολίες.

Από την άλλη, μπορείς να δεις αν θα έχουν κάποιο σύμπτωμα και να τα δώσεις σε κάποιον άλλο.

"Θήλαζε και μη ερεύνα!"  Qw1Ep3.png

Link to comment
Share on other sites

Τα προβιοτικα μαλλον θα τα φαει κανενας αλλος...:(

Προβατακι οικονομικα αστα...Στην περιοχη μου δεν εχω βρει ακομα μαγαζι με βιολογικα.Θα παω αυριο στον ταυτοχρονο πανελλαδικο θηλασμο και θα ρωτησω τις αλλες μαμαδες.Εχω ετοιμασει ολοκληρη λιστα με θεματα που θελω να κουβεντιασω με μαμαδες και παιδιατρους που θα βρω εκει.

Νανουκα η εξεταση για τη γλουτενη ειναι συγκεκριμενη, δε νομιζω να σας εκαναν μαζι με τα ραστ.Η εξεταση αυτη ειναι πληρως αξιοπιστη γιατι η αλλεργια στη γλουτενη δεν ειναι ψευδοαλλεργια, αν την εχεις σε ακολουθει για μια ζωη(μην πανικοβαλεσαι τωρα που το διαβαζεις αυτο, πιθανοτατα δεν θα εχετε:cool:).

Για τις στερεες ειναι νωρις για να το σκεφτω, αλλα φλερταρω με την ιδεα να την αρχισω με γκαπς, δηλ πρωτα χυμο καροτου και μετα ζωμους (πρωτα κοτοπουλο και μετα κρεατος) οπου σιγα σιγα προσθετεις ενα ενα λαχανικο, τα φρουτα επονται.Ηγλουτενη μετα το χρονο γιατι λεει τοτε ειναι ωριμο το εντερο να την πεψει.Απο την αλλη βεβαια ο Παπαβετζης στην θεωρια με τα "διατροφικα παραθυρα"λεει οτι η γλουτενη πρεπει να μπαινει απο 4-6μηνων και ξεκιναει με φρουτα.

Για λεπτομεριες της γκαμπς ρωτα την Ντολοριτα.Εμενα μ'αρεσει ιδιαιτερα η ιδεα των ζωμων γιατι ειναι πολυ θρεπτικοι και ιδιαιτερα θεραπευτικοι για το εντερο(προς το παρον τους πινω εγω).Το καροτο με ξενιζει λιγο που μπαινει πρωτο αλλα μεχρι να ερθει η ωρα να φαμε θα το ξαναδω.

Γεννησαμε! 28-06-2012 :P

Link to comment
Share on other sites

Μπουρμπούρ, το γαλακτικό οξύ, πράγματι δεν είναι γαλακτοκομικό. Μέχρι πριν από λίγες μέρες κι εγώ νόμιζα ότι οι γαλακτοματοποιητές ήταν από ...γάλα:lol: Η γιατρός μου εξήγησε ότι λέγονται έτσι (γαλακτο...) επειδή κάνουν τα τρόφιμα πιο στερεά (το λέω χοντρά χοντρά). "Γαλάκτωμα", δηλαδή παχύρευστο. Στα αγγλικά για να καταλάβεις λέγονται "emulsifiers" καμία σχέση δηλαδή με milk:lol:

Και βασικά σχεδόν όλα τα συσκευασμένα έχουν γαλακτωματοποιητές, δίνουν καλύτερη εμφάνιση στο προϊόν, αν τα λέω καλά...

Εγώ πάντως, την "βρήκα" με το γάλα καρύδας:wink: Είναι σαν γάλα αγελάδας (σαν...) και σήμερα έφτιαξα "μπεσαμέλ" με γάλα καρύδας. Τώρα ετοιμάζομαι να φτιάξω και κορμό με γάλα καρύδας και μια σοκολάτα που βρήκα στα βιολογικά η οποία δεν περιέχει ούτε καν ίχνη γάλακτος, αυγού, ξηρών καρπών κτλ... Να δούμε τι θα βγει...

Πάντως οικονομικά δυστυχώς δεν συμφέρει:-( Μόνο το "γάλα" θα κρατήσω.

 

Δεν μπορείς να φανταστείς πόσες απορίες μου έλυσες με αυτά που είπες… Λες και ήξερες τι ερώτηση μπήκα να κάνω…

Να σε ρωτήσω βιταμ χρησιμοποιείς για τον κορμό και αν ναι ποιο αυτό με το ελαιόλαδο???

Αυτά όλα με το γάλα καρύδας και την σοκολάτα ( χωρίς ίχνη ) έχεις ρωτήσει πρώτα αν πειράζουν η απλά δοκίμασες και δεν ειδές αντίδραση???

JhYEp2.png
Link to comment
Share on other sites

Κοριτσια σχετικα με τις στερεες, μιας και ειμαστε σε αυτη τη φαση εδω και 3 βδομαδες, αποφασισα να ακολουθησω μια διατροφη τυπου gaps για την μπεμπα. Δηλαδη ξεκινησα με λαχανικα, στη συνεχεια θα εισαγω κρεας και φρουτα και εχω σκοπο να μην της δωσω καθολου δημητριακα, αλευρι, πατατα, ρυζι κτλ μεχρι το χρονο. Και εννοειται καθολου κρεμες, κυριως σκονες. Σαν διατροφη θεωρειται η πιο 'φιλικη' για ενα ευαισθητο και ανωριμο εντερο και φυσικα για περιπτωσεις αλλεργιας. Αν θελετε ψαξτε το λιγο και θα κοιταξω να μπω απο τον υπολογιστη να βαλω κανενα λινκ.

NiHHp2.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

[quote=

Δεν μπορείς να φανταστείς πόσες απορίες μου έλυσες με αυτά που είπες… Λες και ήξερες τι ερώτηση μπήκα να κάνω…

Να σε ρωτήσω βιταμ χρησιμοποιείς για τον κορμό και αν ναι ποιο αυτό με το ελαιόλαδο???

Αυτά όλα με το γάλα καρύδας και την σοκολάτα ( χωρίς ίχνη ) έχεις ρωτήσει πρώτα αν πειράζουν η απλά δοκίμασες και δεν ειδές αντίδραση???

 

Χαίρομαι αν βοήθησα, εμένα με έχουν βοηθήσει πάρα πάρα πολύ τα κορίτσια στο φόρουμ!

Δεν έβαλα βιτάμ στον κορμό, το φοβάμαι. Το έφτιαξα βασικά μόνο με μπισκότα, σοκολάτα και γάλα καρύδας. Έβαλα αρκετή σοκολάτα, πιο λίγο γάλα, κι έτσι έγινε ένα μίγμα πηχτό. Το έβαλα στην κατάψυξη και βγήκε μια χαρά!

Αλλά... :rolleyes: και αυτός είναι ο λόγος που μπήκα απόψε: είδα πράσινα κακά:rolleyes:

Παίζει να είναι από την καρύδα;;; Δεν έφαγα τίποτα άλλο ύποπτο. Μα τίποτα όμως! Μπορεί να είναι και κρύωμα; Δεν μοιάζει κρυωμένος όμως!

Μήπως φταίει το ότι έπεσα "με τα μούτρα" στο "γάλα" καρύδας;;;

Οπότε κορίτσια περιμένετε λίγες μέρες να δω αν είναι αλλεργία και μετά δοκιμάστε την καρύδα:(

Όπως κατάλαβες, Angie, δεν ξέρω ακόμα αν πειράζει η καρύδα... Η παιδίατρος μου είχε πει να δοκιμάσω, δεν θεωρείται αλλεργιογόνα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις, μου είχε πει, τι πειράζει τον καθένα. Είναι δυνατόν να τον πειράζει και η καρύδα; Δεν θεωρείται ξηρός καρπός πάντως...

Link to comment
Share on other sites

Όλο καρύδα και καρύδα λέω στο προηγούμενο μήνυμα:rolleyes:

Στο μεταξύ τώρα είδα μια κοκκινίλα στο δικό μου πρόσωπο, στο μέτωπο και στο μάγουλο. Έχει πλάκα να είμαι εγώ τελικά αλλεργική στην καρύδα!

Link to comment
Share on other sites

Αποκλείω και τη σοκολάτα γιατί κι αυτή λέει χωρίς γάλα, αυγά, γλουτένη!!! Ούτε ίχνος, είναι απόλυτα απαλλαγμένη από όλα αυτά, από το ίδιο κατάστημα! Μπορεί να είναι κάποιος αλλεργικός στο κακάο δηλαδή;;;

Η καρύδα μου φαίνεται πιο πιθανή... Βέβαια πίνω από την Πέμπτη και σήμερα είναι τα κακάκια του έτσι, ολοπράσινα... Ούτε με το κανονικό γάλα δεν ήταν έτσι!:confused: Αλλά ούτε δείχνει να πονάει, ούτε τίποτα:confused: Λίγα μυξάκια έχει αλλά κι αυτό το...συνηθίζει!

Τί να πω! Θα το παρατηρήσω για λίγες μέρες και αν δω ότι συνεχίζει θα κόψω και την καρύδα.

Σοκολάτα και μπισκότα, έστω και βιολογικά, δεν θα ξαναπάρω έτσι κι αλλιώς γιατί είναι πολύ ακριβά και γενικά δεν είμαι φαν των γλυκών, ευτυχώς. (Με εξαίρεση τη σοκολάτα αλλά την κανονική σοκολατάρα, τη γάλακτος;))

Link to comment
Share on other sites

Ναι, μπορείς να είσαι αλλεργικός στη σοκολάτα (ή στο κακάο).

Γενικά, έχε υπόψη ότι, όταν σας πειράζουν τόσα πολλά, που δεν μπορείτε να βγάλετε άκρη, τότε πιθανότατα φταίει το πεπτικό σύστημα. Δεν γίνεται καλή πέψη από τη μαμά και επηρεάζεται και το μωρό, που έχει ανώριμο πεπτικό, ούτως ή άλλως.

"Θήλαζε και μη ερεύνα!"  Qw1Ep3.png

Link to comment
Share on other sites

Σκεφτομαι σοβαρα το ενδεχομενο να σταματησω να κανω σταδιακη εισαγωγη τροφων και να τρωω αφοβα τα παντα (τα ειχα κοψει ολα απο τον Αυγουστο). Να κρατησω την αποχη μονο σε γαλακτοκομικα,γλουτενη,αυγο και λαχανο.Τα κακα της εχουν στρωσει κατα πολυ και υπολοιπα συμπτωματα εχουν υποχωρησει (μαλλον στρωνει και το βαρος!:D). Ξεψαρωσα:D:rolleyes::D...

Τι λετε; θα κραταω κι ημερολογιο.

Γεννησαμε! 28-06-2012 :P

Link to comment
Share on other sites

Δεν μπορείς να φανταστείς πόσες απορίες μου έλυσες με αυτά που είπες… Λες και ήξερες τι ερώτηση μπήκα να κάνω…

Να σε ρωτήσω βιταμ χρησιμοποιείς για τον κορμό και αν ναι ποιο αυτό με το ελαιόλαδο???

Αυτά όλα με το γάλα καρύδας και την σοκολάτα ( χωρίς ίχνη ) έχεις ρωτήσει πρώτα αν πειράζουν η απλά δοκίμασες και δεν ειδές αντίδραση???

Το απλο βιταμ δεν εχει γαλα;τσεκαρε το

Γεννησαμε! 28-06-2012 :P

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...