Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

stiliani

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά!Οργανώνω και εγώ την βάφτιση της μιρής μου και όπως καταλαβαίνετε σε κάθε βάφτιση που πηγαίνω κοιτάω με πιο προσεχτική ματιά.(οφείλω να ομολογήσω ότι πριν κάνω παιδιά δεν έλεπα τίποτα πάρα μόνο το παιδάκι που θα βαφτιζότα). Αυτό που παρατήρησα σε δυο πρόσφατες βαφτίσεις που πήγα ήτα ότι έξω από την εκκλησία κοντά στην πόρτα είχαν ένα καβαλέτο με έναν πίνακα πάνω που εκτός από πολύ ωραία ζωγραφιά είχε και το όνομα του παιδιού. Αυτό από που το παιρνουν;

mKndp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα εγω το πηρα απο εκει που εκλεισα την ανιματερ πριγκιπισσα!! και μαλιστα τους εστειλα και το προσκλητηριο για να μου κανουν την ιδια πριγκιπισσα. Θα το βαλω διπλα στο τραπεζι των ευχων. Δεν το εχω δει βεβαια αλλα πιστευω θα ειναι καλο, θα το φερουν την Κυριακη στην εκκλησια :)

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

ο καμβας σε καβαλετο ειναι μια ιδεα ομορφη. Υπαρχουν διαφοροι τροποι διακοσμησης. Εμεις χρησιμοποιησαμε μια φωτογραφια της Anne Geds(μωρο που βγαινει απο το αυγο) και κανοντας ψηφιακη επεξεργασια βαλαμε τη φωτο του δικου μας μωρου.

Μια αλλη ιδεα ειναι φωτογραφια του μωρου.

Επισης μπορεις να πας σε ανθοπωλειο και να σου φτιαξει μια συνθεση λουλουδιων.

Για πιο οικονομικη λυση μπορεις σε καμβα να κολησεις καποια αξεσουαρ πριγκηπισσας και με λιγο glitter ειναι ok.

Γνωμη μου ομως ειναι να φτιαξεις κατι το οποιο θα μπορεις μετα να το διακοσμησεις στο δωματιο της.

κοριτσακια μου!

εγω παντως που το εφτιαξα μονη μου σε μια ξαδερφη .

της ζητησαν 150 ευρω και εγω με 35 το ειχα στημμενο στην εκκλησια. Μονο που εκεινη δεν ηθελε φωτό, ηθελα ενα φουστανι πριγκιπισσας με τη φουστα απο τουλι...

εγω στη δικη μας βαφτιση εβαλα μια φωτο της μπεμπας σε μικρο καβαλετο πανω στο τραπεζι των ευχων...

καλημερα εγω το πηρα απο εκει που εκλεισα την ανιματερ πριγκιπισσα!! και μαλιστα τους εστειλα και το προσκλητηριο για να μου κανουν την ιδια πριγκιπισσα. Θα το βαλω διπλα στο τραπεζι των ευχων. Δεν το εχω δει βεβαια αλλα πιστευω θα ειναι καλο, θα το φερουν την Κυριακη στην εκκλησια :)

Kαλημέρα κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Απλά δεν κατάλαβα τι είναι το ανιματερ

Το καβαλέτο και τον πίνακα που τον βρίσκουμε;

mKndp2.png

Διαφημίσεις

Εγω ειχα δει και στο Elxis ενα και ειχε 45 ευρω..

Ριξε μια ματια..

Ανιματερ= διασκεδαστης δηλ η κοπελα που θα ειναι ντυμενη πριγκιπισα και

θα ψυχαγωγει τα παιδακια..

Theni ποσα θα σου παρει παρεπιπτοντως;;;

QTzip2.png

καβαλετο ειχα δει και στο Jumbo... αλλα δεν ξερω αν θα εχει τωρα ή αν τα εχουν το Σεπτεμβρη με τα σχολικα. Μπορεις να ρωτησεις και σε καταστηματα με πινακες, ή βιβλιοπωλεια.

me and my men...

Διαφημίσεις