Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ JUNIOR ΣΤΗΝ ΔΡΟΣΙΑ ΘΕΡΜΗΣ

Recommended Posts

Καλημέρα,

Θέλω να γραψω τον γιο μου 3 χρονων, στον παιδικό σταθμό Junior -Προσχολική Ακαδημία, στη Δροσια Θέρμης και ήθελα να μάθω περισοτερες πληροφορίες.

Elkarak σε είχα ρωτησει καποια στιγμή γιατι ξέρω οτι πηγαινεις εκει, αλλα μαλλον δεν ειδες το μηνυμα μου.....αν το δεις τωρα στειλε μου καμια περισσοτερη πληροφορια....

Οποιοσδήποτε αλλος ξερει κατι ας μου πει!!

.png

.png

Διαφημίσεις

εΔΩ ΕΙΜΑΙ!!!!!!!!!!!!

Κι εγω σου στειλα πμ δε το δες;;;!!!

Εμεις και του χρονου εκει θα παμε!!!Μας πηραν στο προγραμμα για την εργατικη εστια!

Εσυ τι εκανες τελικα;;;

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

επιτελους σε βρηκα!!!! οχι δεν πηρα το pm....ημουν λιγο χαμενη τελευταια!! Μας πηραν και εμας φετος με την εργατική εστία!!Μόλις σημερα το εμεθα, φανταζομαι κι εσυ...για πες μου ρεεσυ εισαι ευχαριστημένη?? αν μου στειλεις pm πες μου και πως θα το δω... κατα τα αλλα ολα καλα? πως παει η εγκυμοσύνη????

.png

.png

εχω πολλές απορίες: αν εχει αυλη, αν ειναι πολλα παιδακια σε μια ταξη, αν ειναι ωραιες οι εγκαταστάσεις, αν εχει φαγητο, μεχρι τι ωρα ειναι , θελω να τα μαθω ολα!!!!!!!!τι καλα που σε βρηκα...λοιπον τωρα που θα πηγαινουμε στον ιδιο παιδικο ειναι ευκαιρια να γνωριστουμε και απο κοντα...

.png

.png

Λοιπον!!!Αρχιζω!!!!εγω εμεινα πααααααααααααααααααααααααρα πολυ ευχαριστημενη!!!!!

Ναι εχει αυλη με πολυ γρασιδι δεντρα και παιχνιδια πλαστικα και οχι ψηλα ωστε να κινδυνευουν τα παιδακια!!

ειναι μεχρι τις 16,00

δινουν πρωινο,το μεσημεριανο το πας εσυ!

οι δασκαλες ειναι ολες καταπληκτικες!Η μια καλυτερη απο την αλλη!

Στην ταξη μας φετος ηταν 12-15 παιδακια,τα φερνουν βολτα μια χαρα!

Μεσα εχει μεγαλες αιθουσες και 2 μεγαλες τουαλετες!

μπορεις να πας μια βολτα να το δεις,τωρα ειναι μεχρι τις 15,30 βεβαια,αλλα μπορεις

να πας απογ κατ΄οπιν τηλεφωνικης συνενοησης!

μμμμ...τι αλλο....;;;;

Διαφημίσεις

Βεβαια απο την εισοδο το κτιριο δε σου κανει εντυπωση μολις θα δεις ομως την αυλη θα αλλαξεις γνωμη!

λοιπον!Θελω να σου στειλω πμ.θα δεις δεξια επανω κατω απο τον κωδικο σου

your notifications θα πατησεις εκει πανω και θα σου βγαλει τα πμ σου!

El σε ευχαριστώ για ολα!! Χάρη σε εσενα το βρηκα το προγραμμα γιαυτο θελω να σε κερασω καφεδακι οπωσδήποτε και να γνωριστούμε, αν φυσικά το θέλεις κι εσυ...σου εστειλα και pm

.png

.png

Χαχαχαχαχ!!!Οπωσδηποτε!!!Ασε που θα πρεπει να γνωριστουνε αφου απο του χρονου θα ειναι συμμαθητες!!!!Τελειο ε;;

Μαλλον σε κανα παιδοτοπο μας βλεπω ελενιτσα γιατι οι περιοχες μας ειναι.....το ενα στη μι ακρη και το αλλο στην αλλη!!!!

καλημερα! κοιταξε αν το καλοσκεφτεις την ιδια αποσταση θα κανουν τα μικρα μας δεν ειναι και τοσο μακρια μεσα απο την πολη!

Σήμερα πήγα απο εκει το πρωι για να δω τις εγκαταστασεις και να μιλησω εμ τον υπευθυνο και μου αρεσε πολυ! Όντως η αυλή ειναι καταπληκτική και το κτιριο μια χαρα ειναι, το καλο ειναι οτι οι αίθουσες ειναι μεγαλες! Τον πηρα και μαζι μου τον Στρατουλη και του αρεσε κι αυτου πολυ! Απο εβδομαδα θα παω για εγγραφη..

Αυτην την περιοδο εχει λιγα παιδακια...ειναι λογω καλοκαιριού ή γενικά παντα ετσι λιγα ειναι?? Επισης ήθελα να σε ρωτησω, ποσο ειναι τα διδακτρα κανονικα?? Γιατι θελει και μια φιλη μου να ερθει και φυσικά θελω να ξερω κι εγω απο περιεργεια!!

Αληθει ο δικός σου εκει ηταν σημερα??

.png

.png

Διαφημίσεις

αΝΤΕ ΒΡΕ ΕΛΕΝΗ!!!!Και εγω λεω που εξαφανιστηκες παλι!!!Ο δικος μου οχι δεν ηταν σημερα εκει πηγε θαλασσα στα πεθερικα μου για το πουσουκου!Περσι που ειχα ρωτησει πριν μπω στο προγραμμα μου ειχαν πει 250 χωρις σχολικο...τωρα δε ξερω ποσο ειναι αλλα αμα θες ρωταω!Χαιρομαι πολυ που αρεσε και στο πιτσιρικα σου!Τις δασκαλες τις ειδες;;Με ποιον απο τους 2 μιλησες με τον κ. Πετρο ή τον Κ. Γιωργο;

αχ ελενη μου εχω και την δουλεια και τον μικρο και το σπιτι και χανομαι....μια ερχομαι μια φευγω....αστα να πανε!!Ηταν εκει 2 δασκαλες και ηταν πολυ συμπαθητικές..Μίλησα με τον κ.Τερτιροπουλο (μικρο δεν συγκρατησα) και μου φανηκε καλος επιχειρηματίας.

Αντε να δουμε..απο Σεπτεμβριο ξεκιναμε!

.png

.png

Λοιπον! Ο κ. τερτιροπουλος ειναι ο κ. Πετρος,οντως ειναι καλος και ευγενικος!Οι δυο δασκαλες ειναι η μια με το σγουρο μαλλι η κ. Ελενη που εχει τη ταξη του δικου μου και η αλλη η κ.γερακινα που εχει τα πιο μεγαλα παιδακια προνηπια-νηπια!λπιζω να μπορεσουμε να βρεθουμε κι απο κοντα να τα πουμε πιο αναλκυτικα!!!

χαιρομαι παντως που σου αρεσε!!Φιλακιααααααα!!!

• 2 weeks later...

Ωραία!! Σίγουρα θα βρεθούμε κάποια στιγμή!! Εμείς θα πάμε τέλη Αυγούστου-Αρχές Σεπτεμβρίου και θα τον πηγαινω στην αρχη εγω καποιες μερες γαι προσαρμογη!!

Αλλα ως τοτε θα τα ξαναπούμε! Φιλιά

.png

.png

• 4 years later...

Διαφημίσεις