Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ποιο ειναι το προβλημα τους????

ol_ko

Recommended Posts

Εντάξει βρε παιδιά μην είμαστε και τόσο σκληρές με τις κοπέλες που απαντάνε. Δεν νομίζω πια αυτό που είπε η Παρασκευή για τον θηλασμό να επηρεάσει τόσο αρνητικά οποιαδήποτε κοπέλα και να σταματήσει τον θηλασμό. Μπορούμε να πούμε ότι απλά δεν συμφωνούμε. Εντάξει πια έλεος και με αυτά τα επιστημονικά κτλ. Εγώ θυμάμαι για παράδειγμα στο Πανεπιστήμιο σε κάθε μάθημα που δίναμε διαβάζαμε έρευνες που έκανε κάποιος χ επιστήμονας και μετά έβγαινε κάποιος άλλος και έλεγε τα αντίθετα και μετά έβγαινε κάποιος τρίτος και με καινούργιες έρευνες έλεγε άλλα. Δεν θα πω αν συμφωνω με την Παρασκευη ή όχι αλλά δεν μου αρέσει αυτό το πράγμα σε μερικά ποστ να κατατροπώνονται μερικές κοπέλες με τέτοιο τρόπο. Δηλαδή είναι σαν να λέμε: Λιθοβολήστε την , λιθοβολήστε την είπε χαζομάρα όσον αφορά τον θηλασμό. Πετάξτε πέτρες θα επηρεάσει αρνητικά κάποιες κοπέλες. Δεν ξέρω εμένα με στεναχωρεί όλη αυτή η συμπεριφορά και όσο σκέφτομαι ότι με κάποια απαντησή μου σε οποιοδήποτε θέμα μπορεί να ξεσηκώσω κύμα κατακραυγής προς το προσωπό μου κάθομαι στα αυγά μου και πολλές φορές δεν λέω καθόλου την δική μου άποψη. Συγνώμη αν σας προβλημάτισα αλλά η ζωή είναι τόσο ωραία για να στεκόμαστε σε τέτοια.

Δεν πεφτουμε να φαμε κανεναν και αν προσεξες το θεμα που ανοιξα ηταν ακριβως το αντιθετο...αλλοι πεφτουν να μας φανε.Βεβαιως και οφειλω να αποαντησω οταν καποιος μου δηλωνει οτι ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να κοπει ο θηλασμος και οτι κανω κακο στο παιδι μου καλυπτοντας δικες μου αναγκες.Αλλα στην τελικη δεν καταλαβαινω γιατι οποιοδηποτε θεμα ανοιγεται για το θηλασμο καταληγει σε διαμαχη για το εαν και κατα ποσο ειναι καλος.Εγω δεν εθεσα τετοιο θεμα ουτε ρωτησα αν κανω καλα.Την απορια μου εξεφρασα για την αντιδραση που συναντω και οπως καταλαβαινω δεν συμβαινει μονο σε μενα...χαχα

Πρεπει να ειμαστε λιγο πιο προσεχτικοι οταν εκφραζομαστε.Αν διαβασεις προσεχτικα το θεμα θα δεις οτι απο το πουθενα στην κυριολεξια η Παρασκευη μου εθεσε το θεμα να σκεφτω αν κανω καλα.ΜΑ ΔΕΝ ΤΗ ΡΩΤΗΣΑ οπως δε ρωτησα και την κυρια στο τζαμπο ή μια συναδερφο στη δουλεια που κρινει σκοπιμο να μου υπογραμμιζει οτι δε συμφωνει με αυτο που κανω.

Τι να πω? Κανω το καλυτερο που μπορω και αγαπω το μωρο μου οπως ξερω.Θεωρω οτι του κανω καλο.Αν οχι ας με κρινει ο ιδιος (και η νυφη μου χαχα)

hGbPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 118
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ol_ko

ol_ko 25 δημοσιεύσεις

• livinath

livinath 12 δημοσιεύσεις

• DALIA

DALIA 10 δημοσιεύσεις

• sofuka

sofuka 5 δημοσιεύσεις

Εχω βαρεθεί να βλέπω ποστ εδώ μέσα στο στυλ

"οι επιστήμονες λένε..... μπλαμπλαμπλα" και να υποστηρίζονται άσχετα πράγματα

και όταν απαντάς επιστημονικά με βιβλία και πηγές να σου λένε

"εντάξε βρε κορίτσια δεν είπαμε και τίποτα"

μα είμαστε σοβαροί επιτέλους...;

γράψατε 4 σελίδες τόπικ!

αν δεν θέλετε να σας απαντήσουν αναλόγως μην γράφετε ανακρίβειες

δεν την πέφτει κανένας στις μη θηλάζουσες!!

μου την έπεσε κανένας εμένα που αποθήλασα την Άννα;;;

μια μέρα κουράστηκα και αποφάσισα ότι ήταν η αρχή του τέλους...δεν το έκρυψα από κανέναν!

αλλά δεν άρχισα να λέω ότι ηλικία αποθηλασμού είναι σύμφωνα με τους επιστήμονες (δηλδ εμένα;;;; χαχαχ) οι 20 μήνες!!!!

WLn5p2.png

Χαιρομαι παρα πολυ που πηραν θεση μαμαδες , που κατεχουν το θεμα και δεν μεταδιδιουν αυθαιρετα τη γνωμη τους . Γιατι η αληθεια ειναι πως Ναι καποιες αγχωνονται , εγω παρακολουθησα το θεμα και αγχωθηκα με το θεμα των ψυχολογικων , γιατι κατι τετοια κουλα μου ειπε και ο γυναικολογος μου και οταν ρωτησα που τα στηριζει..........μου απαντησε το εξης: τωρα θελεις να μου γινεις και γιατρος Αρχοντουλα ; και δεν ειπα τιποτα . Εγω θηλαζω για πρωτη φορα , κανεις στο ευρυτερο περιβαλλον δεν θηλαζει (εκτος απο την κουνιαδα μου , που θηλαζει χαρη σε ολες σας , με το να τις μεταφερω ο,τι μαθαινω) και δεν μπορει να με βοηθαει , οταν εχω προβληματισμους πανω στο θηλασμο , οποτε χρειαζεται προσοχη οταν θιγουμε θεματα που αφορουν την ψυχικη υγεια των παιδιων μας . Χαρη σε ολες ΣΑΣ συνεχιζω και αντλω δυναμη και κουραγιο . Και θα αφησω τη φυση να αποφασισει ποτε θα τελειωσει . Συμφωνω απολυτα με την felinidoc . Mε το καλο να ερθει και το αλλο το μωρακι σου !!!!!!!!!!!

εμενα παντως, τον μπουνταλα το γατο μου, τον θηλαζε η μανα του 2 χρονια... γενναγε ξεγενναγε η γατα, εκει αυτος... πηγαινε και κολλαγε στα αλλα μωρα γατακια και ρουφαγε κι αυτος...

μιλαμε για γατο-πονυ... τετοιες διαστασεις

-ειμαι οφφ τοπικ?

Χαιρομαι παρα πολυ που πηραν θεση μαμαδες , που κατεχουν το θεμα και δεν μεταδιδιουν αυθαιρετα τη γνωμη τους . Γιατι η αληθεια ειναι πως Ναι καποιες αγχωνονται , εγω παρακολουθησα το θεμα και αγχωθηκα με το θεμα των ψυχολογικων , γιατι κατι τετοια κουλα μου ειπε και ο γυναικολογος μου και οταν ρωτησα που τα στηριζει..........μου απαντησε το εξης: τωρα θελεις να μου γινεις και γιατρος Αρχοντουλα ; και δεν ειπα τιποτα . Εγω θηλαζω για πρωτη φορα , κανεις στο ευρυτερο περιβαλλον δεν θηλαζει (εκτος απο την κουνιαδα μου , που θηλαζει χαρη σε ολες σας , με το να τις μεταφερω ο,τι μαθαινω) και δεν μπορει να με βοηθαει , οταν εχω προβληματισμους πανω στο θηλασμο , οποτε χρειαζεται προσοχη οταν θιγουμε θεματα που αφορουν την ψυχικη υγεια των παιδιων μας . Χαρη σε ολες ΣΑΣ συνεχιζω και αντλω δυναμη και κουραγιο . Και θα αφησω τη φυση να αποφασισει ποτε θα τελειωσει . Συμφωνω απολυτα με την felinidoc . Mε το καλο να ερθει και το αλλο το μωρακι σου !!!!!!!!!!!

Πω πω, αν το έλεγε αυτό ο δικός μου γιατρός, θα του είχα περάσει τους αναβολείς σκουλαρίκια! :twisted:

"Θήλαζε και μη ερεύνα!"  Qw1Ep3.png

Διαφημίσεις

Amaretto μου , αστα........αυτα μου τα ελεγε και οταν τον ρωτουσα οσο ημουν εγκυος , επειδη και καλα τον ρωτουσα πολλα ιατρικα . Δεν του την ειπα , επειδη ειχε χασει προσφατα το παιδι του (24 ετων , απο ανακοπη) και τον λυπομουν .

Γιατι η αληθεια ειναι πως Ναι καποιες αγχωνονται , εγω παρακολουθησα το θεμα και αγχωθηκα με το θεμα των ψυχολογικων , γιατι κατι τετοια κουλα μου ειπε και ο γυναικολογος μου και οταν ρωτησα που τα στηριζει..........μου απαντησε το εξης: τωρα θελεις να μου γινεις και γιατρος Αρχοντουλα ; και δεν ειπα τιποτα .

Κακώς δεν απάντησες! Από πότε η σπουδές στην ιατρική κάνει τους γιατρούς ψυχολόγους; Από πότε το δικό σου ενδιαφέρον για την τεκμηρίωση των ψυχολογικών απόψεων του γιατρού σε κάνει γιατρό;

Διαφημίσεις

Κακώς δεν απάντησες! Από πότε η σπουδές στην ιατρική κάνει τους γιατρούς ψυχολόγους; Από πότε το δικό σου ενδιαφέρον για την τεκμηρίωση των ψυχολογικών απόψεων του γιατρού σε κάνει γιατρό;

Συμφωνω απολύτως και καθέτως θα έλεγα. Εμένα η φύση μου είναι να ρωτάω πάντα ακόμα και αν αυτό που μου λένε είναι ξεκάθαρο. Όταν παίρνω την απάντηση:θα σου κάνω άλλη φορά μάθημα ιατρικής μου την δίνει αφάνταστα. Συνήθως το κλείνω και δεν ξαναρωτάω και όταν πάω σπίτι το μετανιώνω. Αυτό πρέπει να αλλάξει. Είναι απαραίτητο να υποχρεώνουμε τους γιατρούς οποιασδήποτε ειδικότητας να μας τα εξηγούν.

mKndp2.png

Koρίτσια σας διαβάσω πάντα με πολύ προσοχή, δυστυχώς δεν γράφω συχνά, προτιμώ να ενημερώνομαι. Διαβάζοντας το παραπάνω τόπικ που ανοίχτηκε μου ήρθε το μυαλό μία έκπομπή στα άκρα με την Βίκυ Φλέσσα , μου με έβαλε ο άντρας μου να το δω και άξιζε το κόπο. Έπαθα πλάκα με τον κ. Ματθαίο Γιωσαφάτ είναι ψυχίατρος, δυστυχώς διαρκεί 2 ώρες, δείτε το αποσπασματικά. Στην αρχή μιλάει για το στοματικό στάδιο που περνάει το παιδί , αναφέρεται και στο θηλασμό. Τα σχόλια δικάς σας.

http://www.ert.gr/akra/el/ekpompes/periodos-2008-2009/matthaios-giosafat/details-2.htm

dBPlp3.png MDOFp3.png

Αντε παλι........

Μου ειπες σου ειπα και παει λεγοντας.........

Αυτο παλι που πρεπει να απολογουμαι γιατι θηλαζω το παιδι μου κουβαλωνταςκαι βιιλιογραφια μαζι μου???

Δεν μπορω να το καταλαβω!!!!???

Απο εδω και περα θα γραφω ως εξης-------

Θηλαζω(το εγραψε ο ταδε), το παιδι μου(το εγραψε ο δεινα)

γιατι ετσι μου αρεσει(το εγραψα ΕΓΩ,πειραζει???)

Αντε να δουμε.........

ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.ΓΕΝΝΑΣ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ...ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΠΟΥ ΠΟΝΕΣΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΩΡΑ.ΓΕΝΝΑΣ ΜΕ Φ.Τ.ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΚΑΛΑ ΠΟΝΕΣΕΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΓΕΝΝΑ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ.ΘΗΛΑΖΕΙΣ ΣΟΥ ΤΙ ΛΕΝΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΜΩΝ,ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙΣ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ.ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΤΟΥΜΠΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ,ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝΕ.ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΓΕΝΝΗΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΣΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΛΟΓΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ,ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΩ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ(ΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΙΝΟΥΝ) ΓΕΝΝΗΣΑΝ Φ.ΤΚΑΙ ΘΗΛΑΖΟΥΝΕ.ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ.ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ...ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ...ΑΓΝΟΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ.

σε ολα αυτα ταιριαζει απολυτα η υπογραφη μου .............

δλδ τα δικα μου παιδια θα ειναι κατευθειαν για μαρκομιχελακι συμφωνα με την παρασκευη13 , ετσι ?????

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ( εδω θελει να χαχανιζω κανα 3ημερο )

ΘΗΛΑΖΩ ΑΠΟ 8-5-07 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ 5-12-08 ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ !!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγω γεννησα και τα δυο μου με φτ (2,5χρ και 4 μηνων), για να θηλασω την πρωτη εκλαιγα εβδομαδες γιατι κανεις δεν με βοηθαγε και ολοι μου ελεγαν για συμπληρωμα και το στηθος μου ματωσε και ευτυχως νοικιασα θηλαστρο και μετα το μηνα ολα εστρωσαν και θηλασα για 18 μηνες τοτε δεν σας ειχα ανακαλυψει. τωρα με τον μικρο που εχει αναγωγες ακουω οτι μαλλον φταιει το γαλα μου και αλλα κουλα. θα πρεπει να πω οτι συμφωνω απολυτα με την φιλη ΤΧΑRA !!!!

l86Tp3.png d6AUp3.png

ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.ΓΕΝΝΑΣ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ...ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΠΟΥ ΠΟΝΕΣΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΩΡΑ.ΓΕΝΝΑΣ ΜΕ Φ.Τ.ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΚΑΛΑ ΠΟΝΕΣΕΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΓΕΝΝΑ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ.ΘΗΛΑΖΕΙΣ ΣΟΥ ΤΙ ΛΕΝΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΜΩΝ,ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙΣ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ.ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΤΟΥΜΠΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ,ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝΕ.ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΓΕΝΝΗΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΣΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΛΟΓΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ,ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΩ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ(ΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΙΝΟΥΝ) ΓΕΝΝΗΣΑΝ Φ.ΤΚΑΙ ΘΗΛΑΖΟΥΝΕ.ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ.ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ...ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ...ΑΓΝΟΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

Δε θα μπορουσα να συμφωνησω πιο πολυ....

hGbPp3.png

ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΤΟΥΜΠΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ,ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝΕ.

..ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ...ΑΓΝΟΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

έτσι ακριβώς..

είπαμε οι ξερόλες..επίσης ήθελα να πω καλό θα ήταν να μην δίνουμε δικαιώματα στον καθένα να λέει το μακρύ του και το κοντό του..και μην μου πειτε τώρα ότι το πέρνουν από μόνοι τους το δικαίωμα..ειδικά οι άσχετοι στο σούπερ μάρκετ...τι να πω μάλλον θα έχω τρομερό βλέμμα και δεν με πλησιάζουν να μου λένε χίλια δυο κουλά...προστατέψτε από μόνες σας τα προσωπικά σας δικαιώματα και την προσωπική σας ζωή..

Πολλές φορές μου τυχαίνει να μου λένε ότι ήδη έπρεπε να είχα 2ο παιδάκι ή πότε θα βάλω μπρος...η απάντηση μου πάντα φέρνει τον άλλον σε αμηχανία και φυσικά από μόνος του αλλάζει συζήτηση...σιγά μην κάτσω να σκάσω.....

rQGhp3.png

συμφωνω με την dalia κι εγω καπως ετσι ειμαι..

οταν ακουω κουλα ξερω τι θα απαντησω..ειδικα αν ειναι γνωστος θα τα χωσω.Καμια φορα ακουω απο νεες μανουλες αυτα τα κουλα και θελω να ουρλιαξω! Ομως καταλαβαινω πως δεν ειναι δικη μου δουλεια και ειναι δικαιωμα του καθενος ετσι συμβουλευω πιο κοσμια και παραπεμπω στο parents :lol:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...