Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ποιο ριλαξ - κούνια να πάρω

Recommended Posts

τέλος με όλες τις αγορές μας. Το μόνο που έμεινε είναι ένα ριλάξ -κούνια που θέλω να πάρω. Έχει τόσα πολλά και δεν ξέρω ποιο να πάρω. οι γνώμες σας για όσες έχουν αγοράσει και βόλεψε?

Διαφημίσεις

Εμεις ειχαμε ενα της chicco το οποιο μας βολεψε παρα πολυ,αλλα δυστυχως τωρα που στηριζει την μεση του θελει να ειναι συνεχεια καθιστος και δεν του αρεσει καθολου το ρηλαξ.Μεχρι τωρα ομως το καταευχαριστηθηκε αφου πολλες φορες κοιμοταν κι εκει.Ειχε και τα παιχνιδια του ρηλαξ και επαιζε συνεχεια.Στην κουνια του τον βαζαμε μονο το βραδυ για υπνο,ολη την υπολοιπη μερα την περνουσε στο ρηλαξ.

ΤΑΣΟΣ 9/2/09

ΧΡΗΣΤΟΣ 21/7/10

ΘΑΝΟΣ 21/7/10

http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=42001&e=detail&site=gr&pid=34297&selcat=bgb

Εμείς πήραμε αυτό.Από την πρώτη μέρα βολεύτηκε το μωράκι μας.Μέχρι και σήμερα που διανύουμε τον 5ο μήνα , περνάει πολλές ώρες παίζοντας.

Αξία ανεκτίμητη!!! Πάντως , να έχεις στο μυαλό σου ότι από παιδάκι σε παιδάκι διαφέρει το αν θα του αρέσει το ριλάξ ή όχι.Γνωστή μου κοπέλα με μωράκι στον 6ο μήνα μου λέει ότι η κόρη της δεν κάθησε λεπτό στο δικό της ριλάξ...ενώ ο δικός μας είναι σούπερ.Παίζει , κοιμάται , γελάει, ώρες ατελείωτες.Το συγκεκριμένο μοντέλο έχει και δονηση.

Με το καλό να δεχτείς το μωράκι σου!

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

• 3 months later...

καλημερα!θα ηθελα την βοηθεια σας σε κατι.θελω να αγορασω ενα ριλαξ για την μπεμπα μου.θα ηθελα να μου πειτε επειδη οι επιλογες ειναι πολλες τι ειναι καλυτερο.κουνια ή ριλαξ και απο ποια ειδη μεινατε ευχαριστημενες!

tt7up3.png

Διαφημίσεις

Έχω και τα δύο. Το ριλάξ μου το πήραν δώρο, δεν ήταν κάτι που θα το αγόραζα, μάλλον. Έχω και την κούνια, μια της fisher-price.Τα χρησιμοποιούσα ΚΑΙ τα δυο.Το ριλάξ με βοήθησε πολύ στη μεταφορά του μωρού μέσα στο σπίτι...Όπου πήγαινα, μπορούσα να το έχω μαζί. Το μόνο κακό ήταν ότι από 4-5 μηνών δεν καθόταν πλέον εκεί. Η κούνια με έσωσε!Την έβαζα εκεί και κουνιόταν ώωωωωωρες!Όμως δεν μπορούσα να απομακρυνθώ πολύ.Και την κούνια την χρησιμοποιούσαμε μέχρι πριν κανά μήνα, που ήταν 9 μηνών.

Θα σου πρότεινα να πάρεις μάλλον μια κούνια, αλλά από τις λίγο πιο μικρές που κυκλοφορούν και μπορείς να τη μεταφέρεις μέσα στο σπίτι. Εμάς ήταν λίγο μεγάλη και σταθερή σε ένα σημείο...Είναι κάποιες άλλες πολύ πιο μαζεμένες, είχε μια φίλη μου και ήταν πολύ καλή.

σε ευχαριστω πολυ!μηπως μπορεις να μου πεις ποια ειχες εσυ και ποια η φιλη σου?και για να καταλαβω.στο ριλαξ απλα καθονται ενω στην κουνια εχει κουμπακι που το πατας και κουνιεται?η κουνιεται απο μονη της?

tt7up3.png

Η δική μου είναι αυτή:

http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2002&e=product&pid=51911&ncat=thumbnail&pcat=b_babygear

Έχει κουμπιά και ρυθμίζεις ένταση κουνήματος, μουσικής, 3 θέσεις που κοιτάει κτλ κτλ.

Στο ριλάξ μου απλά καθόταν και το...κουνούσε το πόδι μου αν ήθελε κούνημα, αλλά ήταν πολύ ευέλικτο γιατί το πήγαινα όπου ήθελα!

Της φίλης μου ήταν σαν αυτό

http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2002&e=product&pid=44276&ncat=thumbnail&pcat=b_babygear

Και κουνιέται μόνο του και μεταφέρεται.

Ελπίζω να βοήθησα...

σε ευχαριστω παρα πολυ!!!!να υποθεσω οτι δουλευουν με μπαταριες?γιατι εχω ενα mobile για την κουνια της και καθε βδομαδα αγοραζω μπαταριες!!

tt7up3.png

Ναι. Για αυτό το λόγο όμως είχαμε αγοράσει επαναφορτιζόμενες. Δώσαμε κάτι παραπάνω για να τις πάρουμε την πρώτη φορά (10? η μια μεγάλη, φορτιστή είχε ήδη ο σύζυγος) αλλά κάναμε πολύ οικονομία μετά και κάναμε απόσβεση. Και βοηθούσαμε το περιβάλλον.

Το Mobile της το χρησιμοποιούσα πάρα πολύ, αλλά ποτέ δεν άλλαξα μπαταρίες-ακόμα απορώ πώς δεν τις έφαγε με τόσο χρήση. Και τώρα που το κατέβασα, ακόμα λειτουργεί με τις ίδιες μπαταρίες, δεν μπορώ να το εξηγήσω!

Διαφημίσεις