Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Βρεφονηπιακοι Σταθμοί στην Περιοχή Γαλατσίου-Λαμπρινής-Άνω Πατήσια

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους,

Είμαι 7 μηνών έγκυος και ψάχνω από τώρα μια λύση για το ποιος θα μου κρατήσει το μωρό. Γεννάω το Σεπτέμπρη και θα επιστρέψω στη δουλειά από αρχές Ιανουαρίου που θα είναι περίπου 4 μηνών. Ομολογώ ότι σήμερα κατααγχώθηκα γιατι άρχισα να κοιτάω στο Διαδίκτυο και τηλεφωνικά για βρεφονηπιακούς σταθμούς στην περιοχή μου και μόνο 2 (το Kinder Club και το Πρώτο Βήμα) δέχονται παιδιά τόσο μωρά. Το πιο αστείο είναι ότι πρέπει λένε να τους δω άμεσα γιατί δέχονται λίγα μωρά και οι θέσεις κλείνουν. Μα, βρε παιδιά η κορούλα μου δεν έχει γεννηθεί καν. Αν δεν γεννηθεί πρώτα το μωρό να δούμε πως είναι καλά, τι ιδιατερότητες μπορεί να έχει, πώς μπορώ να αποφασίσω? Δεν σκέφτομαι την εκδοχή της babysitter γιατί φοβάμαι με τόσα που έχω ακούσει συν ότι είναι πολύ ακριβές. Έχετε κάποια καλή συμβουλή?

Διαφημίσεις

Ένας άλλος σταθμός που δέχεται τόσο μικράκια είναι τα Κρινάκια στη Λ.Γαλατσίου, απέναντι από το φανάρι του Μαμάη. Γράφει ότι δέχονται από 40 ημερών. Δεν τον ξέρω όμως, ούτε έχω κάποιον που να στέλνει το παιδάκι του εκεί για να σου έλεγα μια άποψη. Επίσης νομίζω ότι το baby smile -που είναι ο ίδιος σταθμός με τα Στρουμφάκια- έχει βρεφικό τμήμα.

Μήπως να σκεφτόσουνα να πάρεις το εξάμηνο που δίνουνε (αν είναι βολικό βέβαια), ώστε να πάει λίγο μεγαλύτερο το μωράκι σου στο σταθμό?

wjhKp3.png

c5dop3.png