Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΜΑΡΤΥΡΙΚΑ ?!

bourboulithra

Recommended Posts

Έχω προμηθευτεί μικρά σταυρουδάκια και χαντρούλες καθώς και κέρινο κορδόνι. Σκεφτόμουν να κάνω τα κλασικά βραχιολάκια που είναι εύκολα και γρήγορα αλλά αυτά μπορώ να τα δώσω μόνο σε γυναίκες. Για τους άντρες τι μπορώ να φτιάξω? Γενικά ιδέες με αυτά τα υλικά?

4ITZp3.png

kRczp3.png

Διαφημίσεις

κι εγώ σκεφτόμουν να τα φτιάξω μόνη μου. Σαν να έκανα την ερώτηση λοιπόν εγώ!! Έχεις δίκιο πάντως, κι εγώ είχα σκεφτεί ακριβώς το ίδιο, αλλά δεν είχα σκεφτεί ότι δεν ταιριάζει σε άντρες... Για να δούμε τι θα απαντήσουν και οι υπόλοιπες, κάποια θα τα έχει φτιάξει μόνη της σίγουρα!!

H9ROp3.png

KZr6p3.png

λοιπον και εγω του χρονου που θα βαφτισω ενα κοριτσακι θα τα κανω μονη μου.το εχω αποφασισει ενα χρονο νωριτερα ,μη γελατε.

εγω θα κανω παραμενες βρηκα σε μια αποθηκη που πηγα για κορδελες με 0.10 .λεω να βαλω το σταυρουλακι ,ενα ακομα μεταλικο με θεμα αναλογο το τι θα επιλεξω τοτε(νεραιδα,γοργονα,πεταλουδα), χαντρες μαλλον ροζ ,και κορδελιτσες.Θα φτιαξω και ενα ωραιο ξυλινο κουτακι να τα βαλω μεσα αναλογο με το μεταλικο.

τα σταυρουλακια συνηθως τα πετανε μερικοι θα κρατησουν την παραμανα.

τα βραχιολια τα αποριπτω γιατι δεν πανε σε αντρες ,τα κολιεδακια μονο αν εκανα διαφορετικα για τους αντρες και τις γυναικες.

Την ιδέα με την παραμάνα την σκέφτηκα και εγώ αλλά η κουμπάρα μου είπε (σωστή!) ότι πολύ καλεσμένοι και κυρίως γυναίκες δεν τους αρέσει να τους τρυπούν τα καλά τους τα ρούχα με τις παραμάνες και δεν τις φοράνε. Τις κρατάνε στο χέρι και μόλις βγουν από την εκκλησία της πετάνε. Θα μου πεις και τα βραχιολάκια θα τα πετάξουν! Ίσως αυτά να δεχτούν να τα φορέσουν δεν ξέρω και για αυτό ψάχνω ιδέες.

4ITZp3.png

kRczp3.png

Διαφημίσεις

Την ιδέα με την παραμάνα την σκέφτηκα και εγώ αλλά η κουμπάρα μου είπε (σωστή!) ότι πολύ καλεσμένοι και κυρίως γυναίκες δεν τους αρέσει να τους τρυπούν τα καλά τους τα ρούχα με τις παραμάνες και δεν τις φοράνε. Τις κρατάνε στο χέρι και μόλις βγουν από την εκκλησία της πετάνε. Θα μου πεις και τα βραχιολάκια θα τα πετάξουν! Ίσως αυτά να δεχτούν να τα φορέσουν δεν ξέρω και για αυτό ψάχνω ιδέες.

Και εγώ αγόρασα υλικά για να φτιάξω μόνη μου τα μαρτυρικά. Συμφωνώ πολύ για τη θεωρεία της παραμάνας (ειδικά αν είναι χοντρή). Το βραχιολάκι φοριέται από τις κυρίες, φοριέται ακίνδυνα στα παιδιά. Τώρα στους κυρίους και στις κυρίες κάποιας ηλικίας μπορεί να γίνει με τα ίδια υλικά απλό - κλασικό μαρτυρικό με καρφίτσα. Επειδή όμως έχω ακούσει ότι σε πολλούς αρέσει να το έχουν το βραχιολάκι ( στο αυτοκίνητο ή αλλού) δεν είμαι σίγουρη αν τελικά θα κάνω κάτι διαφορετικό για τους άντρες.

μια πολυ ωραια ιδεα ειναι και μου φευγει και αρκετα ειναι μπρελοκ

Το οποίο το βάζουν πάνω τους με κάποιο τρόπο:?: στο μυστήριο ή το κρατούν στο χέρι;

Το οποίο το βάζουν πάνω τους με κάποιο τρόπο:?: στο μυστήριο ή το κρατούν στο χέρι;

Κι εγώ βραχιολάκια κάνω για τις γυναίκες και μπρελόκ για τους άνδρες.

Αλλά θα τα έχω δεμένα με κορδελάκι πάνω στο οποίο θα υπάρχει καρφίτσα και θα τους το καρφιτσώνουν στο πέτο (ή θα τους το δίνουν στο χέρι, αναλόγως)

Διαφημίσεις

Δεν θα είναι φτωχό. Εξαρτάται βέβαια και τι θα περάσεις στην κεροκλωστή.

Εγώ θα έχω ένα φιλντισένιο σταυρουδάκι και μία μουράνο καρδούλα και ένα μουράνο ματάκι.

Θα τα περάσω ως εξής:

Πρώτα το σταυρό και σε κάθε άκρο τα άλλα δύο. Θα διπλώσω την κλωστή ώστε ο σταυρός να πάει στη μέση. Μετά θα τα ξανα΄διπλώσω στη μέση κι εκεί θα δέσω την κλωστή στον κρίκο. Έτσι θα είναι από τη μια ο σταυρός και από την άλλη το ματάκι με την καρδούλα (ασύμμετρα)

Μόλις μπορέσω θα ανεβάσω φωτό να το δεις.

Εγώ έλεγα να βάλω το σταυρό στη μέση, να το δέσω σε φιόγκο και μετά στις άκρες που κρέμονται να βάλω από μια μικρή χαντρούλα. Στείλε όποτε μπορείς φωτογραφία να δούμε. Ευχαριστώ πολύ όλους!

4ITZp3.png

kRczp3.png

akrivws opws skeftesai bourboulithra na kaneis ta marturika etsi sxedon ta ekana k gia thn dikh mas baftish.k pragmatika eginan polu wraia.an theleis na dei fwto phgaine sto thema tha me boithisete ligaki?k sto telos uparxoun ta marturika.meta oti thelhseis mporw na boithisw.

Έχω προμηθευτεί μικρά σταυρουδάκια και χαντρούλες καθώς και κέρινο κορδόνι. Σκεφτόμουν να κάνω τα κλασικά βραχιολάκια που είναι εύκολα και γρήγορα αλλά αυτά μπορώ να τα δώσω μόνο σε γυναίκες. Για τους άντρες τι μπορώ να φτιάξω? Γενικά ιδέες με αυτά τα υλικά?

μπορεις να μου πεις απο που αγορασες το κερινο κορδονι ? γνωριζεις επειδη δεν μενω στην Αθηνα αν υπαρχει καποιο καταστημα που μπορω να το προμιθευτω Online? ευχαριστω

Διαφημίσεις

εγώ είχα το μαρτυρικό στυλ κολιε (με κούμπωμα παρακαλώ!!) για γυναίκες και για άντρες το κλασικο φίλτισι με κορδελάκι. φωτο εχω στο ποστ της κάντυ. φυσικά εξαφανίστηκαν όλα. ευτυχως που είχα κρατήσει απο πριν 2για ενθύμιο

Πόσο ευκολο ειναι να μοιραζονται ξεχωριστα ανδρων και ξεχωριστα γυναικων? Δεν θα δημιουργηθει συγχιση? Και πώς υπολογιζετε πόοσυς ανδρες εχετε και πόσες γυναικες? Δεν υπαρχει κινδυνος ετσι για μεγαλυτερες αποκλισεις και να μενουν στο τελος πολλά χαμένα μαρτυρικά?

Κι εγω θελω να φτιαξω αλλα μου δημιουργουνται ολες αυτες οι αποριες. Στην αρχη σκεφτομουν για βραχιολι για γυναικες-παιδια και και κρεμαστο διακοσμητικο ειτε για αυτοκινητο είτε για κινητό τηλ. για ανδρες, ομως μετα μου δημιουργηθηκαν οι αποριες που σας εγραψα και σκεφτηκα πως θα ηταν καλυτερα ενα ιδιο ενιαιο και σε οποιον αρεσει, και οποιος το κρατησει. Που εδω που τα λεμε οι περισσοτεροι το πετανε!

1196612.png1192496.png

Είναι πολύ ωραία η ιδέα για μπρελόκ αλλά με τα υλικά που ανάφερα δεν θα κάτσει φτωχό? Έχετε καμία φωτογραφία?

δες εδω δε φαινεται καλα αλλα εχει πανω χαντρες καρδουλες, χαντρα στογγυλη και κουδουνακι στην ακρη

http://ftiaxtomonosou.forumotion.net/forum-f13/topic-t563.htm#1009

P3Ko.jpgNDT5.jpg

Rita που έχεις φωτογραφία? Δεν γνωρίζω πολλά για το χειρισμό του site.

κοίτα εδώ http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=43024.

στην αρχή ελεγα και εγώ να΄κάνω ένα μαρτυρικο για όλους. στο τέλος όμως μου βγήκαν καμια 50άτομα παραπάνω. δεν προλάβαινα ούτε να παραγγείλω τα σταυρουδάκια αλλά και ούτε να τα φτιαξω. μιλάμε για 3μερες πριν!!ξεκινήσαμε με 100-120 άτομα, είχα παρει 150μαρτυρικά και τελικα΄μαζευτηκαν στην εκκλησία 190!χωρίς τα μικρα, τα οποία ζητανε μαρτυρικά. ετσι, αγορασα για συμπλήρωμα 50απλα με φίλντισι (15ε!!), τα οποια τα εδινα στους άντρες.

DREAMCATCHER πολύ ωραία τα μπρελόκ! Rita μου ευχαριστώ πολύ ωραία είναι. Επίσης πείτε μου σας παρακαλώ τα μπρελόκ θα τα δίνω στο χέρι ή κάπως να τα κρεμάνε?!

4ITZp3.png

kRczp3.png