Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Εναλλακτικά του νυχτερινού θηλασμού τι?

Recommended Posts

Βάζω και δω το θέμα μήπως έχει τύχει ποτε σε καμιά μανούλα που θηλάζει πάνω από έτος.Η μπέμπα μου έχει σταματήσει να πίνει γάλα από το μπιμπερό και γενικώς αντλημένο από 9 μηνών προτιμάει κατευθείαν από τη πηγή. Τώρα είναι 11,5 μηνών. Πρόκειται να λείψω κάποια βράδυα το προσεχή μήνα. Όταν κάποια βράδυα ξυπνάει τη νύχτα τη θηλάζω πάντα και ξανακοιμάται αμέσως. Αν λείπω και τύχει και ξυπνήσει τι να της δώσουνε να φάει μέσα στον ύπνο της γιατί όταν θηλάζει βράδυα είναι μοισοκοιμισμένη?

Το μπουμπουρίνι μου θηλάζει από τις 4 Ιουλίου 2008!!!

Διαφημίσεις

Κι εγώ έλειψα για πρώτη φορά όλο βράδυ όταν ήταν 11,5 μηνών, και μάλιστα για τρία συνεχόμενα :( αλλά η δική μου δεχόταν και το μπιμπερό.

Έχεις την εντύπωση ότι η μικρή πίνει πολύ το βράδυ, ή θέλει κυρίως αγκαλίτσα; Δεν δέχεται γενικά το μπιμπερό, ή μόνο από σένα; Αυτό που μάλλον θα έκανα θα ήταν να τους αφήσω λίγο αντλημένο γάλα και αν όντως πεινάει, θα το πιει, αλλιώς αγκαλίτσα, ενδεχομένως πιπίλα, ή αν έχει κουράγιο ο μπαμπάς νυχτιάτικα, κανένα τραγουδάκι... Νερό πίνει;

Πίνει σίγουρα γάλα.Δεν ξύπναγε βράδυ σπάνια. Τώρα τα τελευταία 5 βράδυα σηκώνεται. Δεν έχω καταλάβει μήπως βγάζει δόντια ή είναι άλμα ανάπτυξης οπότε μάλλον πεινάει.Νερό πίνει από το εκπαιδευτικό ποτηράκι.Λες να δοκιμάσω να της δώσω λίγο χαμομηλάκι με μπιμπερο?Δε θέλω να λείψω και να μη ξέρουν τι να της δώσουν αν λείπω βράδυ.Το κατεψυγμένο αντλημένο δε το πίνει πάντως τώρα για φρέσκο με το mini electric πρέπει να αντλώ όλη τη μέρα για μία σεβαστή ποσότητα.

Το μπουμπουρίνι μου θηλάζει από τις 4 Ιουλίου 2008!!!

Θα έλεγα να δοκίμαζε κάποιος άλλος κάποια φορά που δεν θα είσαι παρούσα, πριν λείψεις το βράδυ, γιατί από σένα ίσως να μην δέχεται κάτι άλλο αφού ξέρει ότι έχεις το στήθος.

Σ΄αυτή την ηλικία αν δεν υπάρχει πρόβλημα αλλεργίας μπορεί να πιει και αγελαδινό γάλα. Οπότε αν είναι τόσο κουραστικό να βγάζεις με το θήλαστρο, μπορούν αυτές τις λίγες νύχτες να δοκιμάσουν να της δώσουν αγελαδινό, αν δεν θέλει νερό ή χαμομηλάκι.

Πάντως βλέπω ότι η κόρη μου που είναι 18 μηνών και έχει αποθηλάσει πριν λίγο καιρό, ξεχωρίζει πολύ καλά πότε είμαι στο σπίτι και πότε δεν είμαι. Αν αργήσω να γυρίσω, την κοιμίζει ο μπαμπάς της χωρίς κανένα πρόβλημα, αλλά μόλις καταλάβει ότι γύρισα, μισοξυπνάει και θέλει να την αγκαλιάσω.

Διαφημίσεις