Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

παιδικά βιολογικά γιαούρτια Teddy.

Recommended Posts

Θα ήθελα κι εγώ με την σειρά μου να καταγγείλω την εταιρεία Carrefur-Μαρινόπουλος για τα μουχλιασμένα γιαουρτάκια ( βιολογικά μάλιστα) που πουλάει στα παιδάκια. Ευτυχώς που ο μικρός μου το άνοιξε μπροστά μας.Θα το έτρωγε χωρίς να το καταλάβει κανένας..

Διαφημίσεις

Δεν με εκπλήσει καθόλου αυτό που λές!!! Εχω αγοράσει κι εγώ άλλα προϊόντα από το συγκεκριμένο σούπερ μάρκετ και ειναι μουχλιασμένα. Βέβαια ειναι πολύ πιθανό κάποιος σκέφτηκε να το αγορασει άλλαξε γνωμη και το παράτησε πουθενα και αυτοι με τη σειρά τους το έβαλαν πάλι ψυγειο. Τα συγκεκριμένα γιαουρτάκια ειναι παρα πολύ καλά, τα αγοράζω και εγώ αλλά πάντα από το ΑΒ Βασιλόπουλος

Πριν δυο Κυριακες ανοιξα ενα γιαουρτακι απο αυτα με γευση μπανανα και αφου εδωσα στην μικρη μια κουταλια ανακαλυψα ενα μεγαλο κοματι πετσας με μουχλα μεσα.Ομως ηταν το τελευταιο και ειχα πεταξει την χαρτινη συσκευασια που αναφερει το τηλ.του εισαγωγεα.Νομιζα οτι ηταν μεμονομενο περιστατικο ομως αφου υπηρχε και αλλο μπορει να ειναι θεμα παρτιδας.Παντως πριν τα δωσετε να τα κοιτατε καλα κα να τα ανακατευετε γιατι αυτο που βρηκα δεν ηταν πανω-πανω αλλα μεσα στο γιαουρτι, οταν το ανακατεψα το ειδα.

4fnbp3.png

fdBUp2.png

Η αλήθεια είναι οτι μέσα σε μια εβδομάδα ήταν η 2η φορά που βρήκα τρόφιμο χαλασμένο, και εκνευρίστικα, αλλά και εγώ είχα πετάξει την χάρτινη συσκευασία και δεν μπόρεσα να επικοινωνήσω με την εταιρεία. Ήθελα όμως να σας ρωτήσω, αν γνωρίζεται σε τέτοιες περπτώσεις που πρέπει να απευθυνόμαστε? Στα σούπερ μάρκετ ή στην εταιρεία παραγωγής?

Διαφημίσεις

Αν η συσκευασία λεει ότι έχει λήξη το προϊόν, τότε φταίει το σούπερ μάρκετ και μπορείς να το καταγγείλεις στο Ινστιτούτο καταναλωτών κατευθείαν. Πάντως εγώ ψωνιζω βιολογικά μόνο από Καρφούρ, γιατί ειναι πολύ κοντά στο σπίτι μου. Παίρνω όμως εκείνα τα γιαούρτια τα βιολογικά τα γερμανικά τα πράσινα με το άσπρο που πέρα από πολύ νόστιμα δεν τα βρήκα ποτέ χαλασμένα. Και τ αντίστοιχο γάλα παίρνω, αλλά όταν περάσουν 2 μέρες χαλάει τώρα το καλοκαίρι, γι' αυτό και τώρα παίρνω το Ladorna.

κι εγώ τα συγκεκριμένα βιολογικά από το ΑΒ παίρνω εδώ και δύο χρόνια και πρτέ δεν παρατήρησα πρόβλημα , και μάλιστα τα ταίζω εγώ στα παιδιά μου οπότε θα είχα παρατηρήσει κάτι. Ίσως πέτυχες σε συγκεκριμένο περιστατικό ή ίσως ο τρόπος φύλαξης από το συγκεκριμένο σούπερ μάρκετ δεν ήταν ο ενδεδειγμένος.

ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΙΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΠΕΡΝΩ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ( ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΩ ) ...ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΩ Η ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΥΚΛΟ ( ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ) Η ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ (ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΜΠΑΝΑΝΑ , ΦΡΑΟΥΛΑ ).....

ΘΗΛΑΖΩ ΑΠΟ 8-5-07 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ 5-12-08 ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ !!!!!!!!!