Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

εκπαιδευτικο παιχνιδι για 4ων ετων?

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια!

το παιδακι μου ειναι μικρότερο κατα πολυ (2μιση μηνών) αλλα εχω ενα βαφτιστήρι και λόγο του μωρού μου δεν διαθέτω πολυ χρονο ωστε να ψαξω δωρο για τον βαφτησιμιο μου που εχει γενεθλια και κλεινει τα 4. εσεις που εχετε παιδακια κοντα στην ηλικια των 4ων θα ξερετε. ψαχνω ενα εκπαιδευτικο παιχνιδι γι αυτην την ηλικια. βρηκα ενα λαπτοπ της φισερ πραις αλλα το πραις:) του ειναι 50 ευρω! στην φαση που ειμαι ειναι αρκετα αλλα τι να κανω αν δεν βρω κατι αλλο θα τα δωσω κι ας μην περισευουν...σας παρακαλω δωστε καμια ιδεα!

M6bap3.png

cik1p3.png

Διαφημίσεις

Υπάρχουν και οι προτζέκτορες ζωγραφικής γύρω στα 25?. Εμας μας εφεραν έναν στα γεννέθλια αλλά δεν τον άνοιξα ακόμα γιατί νομίζω οτι είναι για μεγαλύτερα παιδιά από 3που είναι ο δικός μου.

εχεις δικιο αλλα τα οικονομικα μας ειναι σε αθλια καταστση μεχρι να αρχισω να πληρωνομαι. αλλωστε του εχω παρει μονο ακριβα δωρα ως τωρα

M6bap3.png

cik1p3.png

• 4 months later...

Κυκλοφορούν σε χριστιανικά βιβλιοπωλεία βίοι αγίων για παιδιά. Έχουν πολύ ωραία και προσεγμένη εικονογράφηση και λόγο προσαρμοσμένο αναλόγως. Ίσως έβρισκες ένα τέτοιο με το βίο του αγίου με του οποίου το όνομα έχεις βαφτίσει το παιδί. Δεν είναι ακριβό, αλλά είναι ένα δώρο που μπορεί να το συντροφεύσει για πολλά χρόνια. Τώρα που είναι μικρό μπορείς να του το διαβάζεις εσύ ή οι γονείς του.

"Εύχομαι στους Γερμανούς από ελληνίζοντα φαντάσματα να γίνουν Έλληνες."Φρειδερίκος Νίτσε

Δίχως Ελληνικές σπουδές, δεν υπάρχει εκπαίδευση.

Leo Tolstoy

Διαφημίσεις

αρκετα ενδιαφέροντα πραγματα θα δεις εδω

http://www.plantoys.com/

αλλα επισης (δραπτοντας της ευκαιρίας απο την ιδεα της Θεοδωρας3 ) υπαχει και πλουσιο υλικο με βιβλια γνωρτημια με τις θρησκίες του κόσμου

ενα πχ που μου αρεσε πολυ

ειναι αυτο

http://www.agra.gr/books/0900_0999/book904.html

ειναι η μαχμπχαρατα με τα ματια ενος παιδιου !

κι αυτο αρκετα ενδιαφερον

και αυτο :

βίβλος για παιδια

http://www.greekbooks.gr/BookDetails.aspx?id=224664

πολυ ενδιαφερουσες προτασεις θα βρεις κι εδω για επαιδευτικα παιχνίδια

http://www.elc.com.cy/gr/icons.htm

καλη τυχη !

(αν και απο τον ιουνιο η κοπελα θα εχει βρει δωρο και το παιδι πλησιζει τα 5 χαχαχαχχα ) ρε θεοδωρα που το ξετρυπωσες ????)χαχαχχα

Kαλησπέρα, έχω να σου προτείνω δύο "εκπαιδευτικά" και οικονομικά "παιχνίδια":

Έχουν βγει κάποια καινούργια βιβλία για παιδιά απο 4 ετών τα οποία είναι φανταστικά! Το παιδί πατάει τις λέξεις με το δάχτυλο του και το βιβλίο του τις διαβάζει! Το αποτέλεσμα είναι οτι το παιδί αντιλαμβάνεται οτι διαβάζουμε τις λέξεις και όχι τις εικόνες! Τέτοια βιβλία κάνουν 15-20 ευρώ και το πιτσιρίκι θα ξετρελλαθεί.

Το 2ο που σκέφτηκα έιναι το παιχνίδι "memory" που υπάρχει σε διάφορες παραλλαγές και το χρησιμοποιούμε πολύ στο Νηπιαγωγείο και στην ειδική εκπαίδευση. Ουσιαστικά είνα μια άσκηση οπτικής μνήμης. Κοστίζει 10-15 ευρώ

Όντως, το memory είναι καταπληκτικό παιχνίδι, η μεγάλη μου από 4 χρονών παίζει πάρα πολύ, έχουμε μάλιστα 2 (ένα με τον μίκυ και ένα με τους μήνες και τις εποχές). Επίσης ένα παιχνίδι που θα του αρέσει πάρα πολύ αν δεν το έχει ήδη είναι η γιγαντοπαλέτα cars ή οι πλαστελίνες από ζυμάρι που έχουν τα early learning. Επίσης το "μάντεψε ποιος" με ήρωες της disney στα 20 ευρώ το παίζουμε πολύ συχνά. Υπάρχουν και άλλα πολλά επιτραπέζια παιχνίδια (π.χ. τρισδιάστατο φιδάκι) που μπορεί να του αρέσουν. Αν πάντως θέλεις οπωσδήποτε υπολογιστή, υπάρχουν και πιο οικονομικοί (από 20 ευρώ) αν και πραγματικά πιστεύω ότι της fisher price αξίζει τα λεφτά του (για μικρότερο όμως παιδάκι κατά τη γνώμη μου).