Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Νεραιδούλες ή πεταλουδίτσες;βοήθεια γιατί χανόμαστε

mpempoula

Recommended Posts

Κορίτσια Γεια ζητώ την πολύτιμη βοήθεια σας για την βάπτιση της μπεμπούλας μου που θα γίνει τον οκτώβριο .Ενώ ξεκίνησα δυναμικά ξαφνικά κόλλησα σε ένα σωρό σημεία και ιδίως 1) Να έχω θέμα τις νεραιδούλες ή τις πεταλουδίτσες; Ξεκίνησα με το πρώτο και κατάφερα να βρω ένα ωραίο προσκλητήριο με τυπωμένη νεραιδούλα αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να βρω μπομπονιέρα με στοιχείο νεραιδούλας και έτσι σκέφτομαι να επιστρέψω στην πολυφορεμένη κατά την γνώμη μου εκδοχή της πεταλουδίτας. Εσείς τι λέτε, έχετε δει πουθενά στοιχείο νεράιδας κατά προτίμηση επάργυρο ή από φίλντισι για να το βάλω σε ένα κουτάκι? Σημειώνω ότι δεν πιάνουν τα χέρια μου και ότι δεν θα φτιάξω τίποτα. 2) Επίσης με απαχολεί πάρα πολύ το υποκοριστικό όνομα που θα δώσω στη μικρούλα μου. Θα την βαπτίσω Σταυρούλα και έχω καταλήξει να την φωνάζω (δημιούργησα και ειδικο τόπικ για εύρεση υποκοριστικών)Σταυρίλια ή Σίλια. Ποιο σας αρέσει περισσότερο?Εγώ είμαι τόσο αναποφάσιστη...και πρέπει να αποφασίσω άμεσα...Ξεκινώ με αυτά και αναλόγως με την ανταπόκρισή σας θα συνεχίσω....

Διαφημίσεις

• Replies 97
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

μπεμπουλα μου, εγω τις νεραιδες του δασους και τις πεταλουδιτσες τις βλεπω μαζι κι ειναι το θεμα που θα εχουν τα γενεθλια της Ελενας... οι νεραιδες του δασους ειναι αυτες με τα πρασινα και φουξια χρωματα και τα περιεργα βαψιματα και γυρω τους πεταλουδιτσες αυτη ειναι η εικονα που μου ερχεται στο μυαλο αν το κανεις ετσι μπορεις στο προσκλητηριο να βαλεις νεραιδες και γυρω γυρω πεταλουδες και για μπομπο γλαστρακι με λουλουδακι οπως θα κανω εγω... αλλα μπομπο θα δω τι εχω αποθηκευσει και θα σου βαλω λινκ αργοτερα...οσο για το στολισμο επισης μπορει να εχει και τα δυο... αλλα κανε μια διευκρινηση τι στολισμο θελεις? μπαλονια? υφασματα? λουλουδια? θα εχεις τραπεζι ευχων? για να πω μια πιο ολοκληρωμενη ιδεα... εγω εχω βαλει υφασματα με καστρακια που βγαινουν μπαλονια απο μεσα... αλλα λιγα μπαλονια μονο για το εφε δλδ σ ολον το στολισμο θα εχει ή 4 'η 8... εμεις βεβαια εχουμε κασταρακια γιατι το θεμα μας ειναι πριγκιπισσα ...

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

Συμπεθερα χαλάρωσε...τι κάνουμε εμείς εδώ;λοιπόν το Σίλια μου αρέσει πιο πολύ.έχουμε κι άλλες επιλογές;

Πεταλούδα οοοχι.όχι άλλες πεταλούδες.λοιπόν εγώ εχω δει νεράιδες.θα ψάξω νατα βρω κ θα βάλω διεύθυνση

Θένη σε ευχαριστώ αλλά μάλλον θα ήταν προτιμότερο να μην μπλέξω και τα δυο...όσο για μπομπονιέρα έχω βρει κουτάκια με στοιχέιο επάργυρη πεταλουδα, με νεραιδα δεν έχω βρει τίποτα. Απο στολισμό λέω να κάνω μόνο μπαλόνια στα χρώματα της βάπτισης που θα έιναι ροζ ανοιχτό με μια μωβ πινελιά...Για το όνομα τί λες?

Συμπεθέρα με βρήκες ...κι εσύ!!!Σίλια λες?Θα θυμίζει σε κανένα το Σταυρούλα από όπου βγήκε άραγε?όσο για τις πεταλούδες θα συμφωνήσω αλλά τί να κάνουμε οι κοριτσομάνες που όλο πεταλουδες υπάρχουν στις μπομπονιέρες...

Διαφημίσεις

Συμπεθερα χαλάρωσε...τι κάνουμε εμείς εδώ;λοιπόν το Σίλια μου αρέσει πιο πολύ.έχουμε κι άλλες επιλογές;

όχι όχι να ξανανοίξω το θέμα , έιμαι κι αναποφάσιστη το επαναλαμβάνω...ανάμεσα στα δύο ονόματα σταυρίλια και σίλια έιμαι...

Μου αρέσει η δεύτερη νεραιδούλα χωρίς όμως το μπρελόκ. Άραγε μπορώ να παραγγείλω μόνο τις νεραιδούλες?Τα κουτάκια και τα κουφέτα λέω να τα πάρω από εκεί που παρήγγειλα και τα προσκλητήρια και θα έιναι ασορτί...

Το σάιτ με τις νεράιδες το ήξερα κι εγώ αλλά νομίζω ότι πουλάει μόνο χονδρική.Θα τους πάρω τηλ γιατί τα μπρελόκ τους που μάλλον τώρα βγήκαν μου αρέσουν πολύ περισσότερο από τα άλλα που έβαλες...

Διαφημίσεις

τι θα έλεγες κ για μια νεράιδα στον λαιμό σου;

Εγώ πάντως εχω θέμα αστεριες κ θα φοράω αστερια στο λαιμό ή σκουλαρίκια ή βραχιόλι.ανάλογα με το φόρεμα που θα βρω

τι θα έλεγες κ για μια νεράιδα στον λαιμό σου;

Εγώ πάντως εχω θέμα αστεριες κ θα φοράω αστερια στο λαιμό ή σκουλαρίκια ή βραχιόλι.ανάλογα με το φόρεμα που θα βρω

Αχ βρε Μαρία πολύ μακριά το πας...Ας βρω πρώτα το στοιχείο...Πάντως το νεραιδόσάιτ έχει αυτό που χρειάζομαι το θέμα όμως έιναι ότι πουλάει χονδρική και πρέπει να έχεις εμπορικό αφμ λέει...Θα πάρω οπωσδήποτε τηλ τη Δευτέρα...

Διαφημίσεις

Στο αν αγαπάς ξεκίνησα να πάω με τα τόσα καλά που΄άκουσα και έιχα την φαεινή ιδέα να πάω με μετρό γιατί είναι στην παλλήνη.Ελα όμως που ΄δεν στάνει το μετρό στην παλλήνη οπότε έκανα μια ωραιότατη διαδρομή διάρκειας 1 ώρας περίπου με τομετρο και\ ηλεκτρικό...Εννοώ ότι έιναι λιγάκι μακριά αλλά θα κοιτάξω το σάιτ...ευχαριστώ

Κορίτσια κλείνω προς το παρόν (ντροπή μου)γιατί ο μικρός θέλει να παίξουμε με το έτσι θέλω , α ναι και να μου κλείσει το πισι...Σκεφτείτε να μεγαλώσει λίγο, αλλά θα επανέλθω κατά τις 9:00 για να κοιτάξω τα σάιτ που μου βάλατε με την ησυχία μου.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!

Θένη τα βλέπω όλα με προσοχή και καταλήγω στο συμπέρασμα ότι το νεραιδόραμα είναι για μένα αν πουλάει βέβαια λιανική τις μεταλλικές νεραιδούλες

ειδα οτι λεει τιμη λιανικης οποτε λογικα θα δινει και λιανικη... αν παλι οχι μεσα σε τοσες σελιδες κατι θα βρουμε βρε μπεμπουλα μου... ορεξη να εχουμε!! :):)

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

μπεμπουλα εγω ειχα παρει πριν καιρο που εψαχνα κουπες στο νεραιδοραμα και μου ειχαν δωσει και τιμη λιανικης. Για παρε...

επισης αν θες να ερθεις Παλληνη (το μαγαζι ειναι 5' απο τη μαμα μου) να ξερεις οτι ειναι ψιλομακρυα το μαγαζι απο τον προαστειακο. Πες μου αν θες να σου πω ποιο λεωφορειο να παρεις και σε ποια σταση να κατεβεις. Ας πουμε τα πορτοκαλι για ραφηνα που ξεκιναν απο Π.Αρεως σε αφηνουν πολυ κοντα στο μαγαζι...