Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Δειτε καποια απο τα πραγματα της νεραϊδοβαπτισης!

ikas

Recommended Posts

Μερικες φωτογραφιες απο μερικα πραγματα που ετοιμαζω για την νεραϊδοβαπτιση της πριγκιπισας μο

picture217q.jpg

υ

βιβλιο ευχων

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

ουαου........... είναι όλα ΤΕΛΕΙΑ συγχαρητήρια με το καλό η νεράιδα σου να πάρει το ονοματάκι της!

02/6/07 γίναμε ένα

16/6/08 πρώτο θαυματακι 30/4/10 δεύτερο θαυματακι

Καληνύχτα Ελλάδα,ο τόπος που γέννησε την Δημοκρατία κατάντησε να σκοτώνει την ελευθερία της έκφρασης. Καλό ταξίδι Σωκράτη 19.7.2010

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Παρα πολύ ωραία όλα τα θερμά μου συχγαρητήρια. Με το καλό η βάπτιση

Οταν ο ανθρωπος κάνει σχέδια η μοιρα κουνάει το κεφάλι και γελάει.........

ευχαριστω πολυ κοριτσια για τα καλα σας λογια . το βιβλιο ευχων δεν το εκανα μονη μου εγω απλα εβαλα τα πουπουλα και τις νεραϊδουλες τις μικρες. εψαχνα για βιβλιο ευχων με νεραϊδα πηγα και ρωτησα παντου αλλα οι τιμες ηταν απαγορευτηκες. απο 60 ως 120euro. αυτο το βρηκα σε βιβλιοπωλειο ηταν λευκωμα και εκει που εβαλα την ροζ νεραϊδα εγραφε λευκωμα. το εσβησα λοιπον με ρολο blanco και απο πανω κολλησα με κολλα που κολας υφασμα και δεν λεκιαζει το πουπουλο με την ροζ νεραϊδα για να καλυψω το blanco μετα εκανα ενα προσχεδιο με τις υπολοιπες νεραϊδες πως θα φαινοταν και ιδου το αποτελεσμα το ευκωμα εκανε 10euro και οι νεραϊδες 0,50λ. χαιρομαι που σας αρεσε.

Όντως είναι πολύ ωραία όλα αυτά αλλά γιατί ρε κοπελιές κολλήσατε με τις νεράιδες γέμισε ο τόπος από αυτά.Γιατί και τα ζωάκια δεν είναι ωραία όπου να πας όπου σταθείς και μια νεράιδα μπροστά σου!!!!!!!

a63700a23b.png 87032dd023.png

όλα είναι υπέροχα...Κι εγώ για νεράιδα σχεδιάζω για την μπεμπα μου...Ψάνω για επάργυρα στοιχεια με νεράιδα να βάλω στην μπομπονιέρα.Μήπως γνωρίζει κανείς κάτι σχετικό?