Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Καλοκαιρινά camp Ολυμπιακού

Recommended Posts

• 2 months later...

Διαφημίσεις

καλησπέρα ,, απαντώ για του χρόνου πια !!!

φέτος πηγαν τα παιδια μου 6 και 7.30 πρωτη φορα στο καμπ του Ολυμπιακου .

το καμπ ειναι μια χαρά , οι εγκαταστάσεις άψογες , πολλοι προπονητες και στην πισινα . στα παιδια άρεσε (ειδικά η πισινα ) και πιστευω ότι ήταν πολυ ωραία εμπειρία .

το μόνο που μας δυσκόλεψε αλλα είναι θεμα του καθε παιδιου είναι ότι τα δικα μου κουράστηκαν !!!!! υποτιθεται οτι καλοκαιρακι θελουν να κοιμηθουν λιγο παραπανω , να χουζουρεψουν , αλλα τα ξυπναγαμε στις 7 . και φυσικά δεν ήθελαν αλλα δεν υπηρχε και αλλη λύση. Γενικά παντως πιστευω οτι τους έκανε καλό,, αν θελεις κατι άλλο πολυ ευχαριστως

Προσέχω το περιβάλλον που τους ανήκει !!!!!

ΧΡΥΣΟΥΛΑ 1/3/2002 * ΓΙΩΡΓΟΣ 8/11/2003

Αυτό που με προβλημάτισε ήταν το φαγητό. Εγώ θα έπρεπε να τον αφήσω μέχρι τις 5 αν θυμάμαι καλά την ώρα και το μόνο που θα είχαν από φαγητό όλη την ημέρα ήταν χυμό και σάντουιτς. Τελικά τη ισχύει?

δυστηχώς ισχύει . εγω τα αφηνα τα παιδια μέχρι τις 3 και 2 φορες μόνο που τα κράτησαν μεχρι τις 5 τους έδωσαν ένα δευτερο τοστ !

το πρωι είναι λογικό να είναι η διατροφη ελαφρυά λογω των αθλημάτων αλλά το μεσημερι και μετα? εγκαταστασεις τραπεζαριας υπάρχουν αλλα προφανως δε λειτουργουν .

για τα δικα μου παιδια μου φανηκε λιγο εξαντλητικο το προγραμμα (αν και επεφταν ξερά σωστός ο Βαγγος) γι αυτο και δεν τα αφηνα μεχρι τις 5 . για μεγαλυτερα παιδια ίσως να είναι πιο καλα.

α, να σου πω οτι δεν επιτρεπεται να εχουν φαγητα μαζι.

βρήκα κι αλλα καμπ που συνδιαζαν αθλητισμο και δραστηριοτητες ,κατασκευες κλπ αλλα οι τιμες ειναι απλησιαστες ..

,,

Προσέχω το περιβάλλον που τους ανήκει !!!!!

ΧΡΥΣΟΥΛΑ 1/3/2002 * ΓΙΩΡΓΟΣ 8/11/2003

Διαφημίσεις