Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μαρία - Ελένη.... πως να την φωνάζουμε;

marianna9880

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Εμενα την μεγαλη μου κορη την λενε Ελενη (πεθερα ) και Μαρια (Παναγια)

Εγω προσωπικα την φωναζω Ελενα καθως απλα μ αρεσει πολυ σαν ονομα ...ο αντρας μουτ ειχε προτινει και το Μαριαλένα και το γνωστο Μαριλένα...

Δεν βοηθησα εε?

Kαλα μας δουλευεις? :lol::lol: Μαριαλενα φυσικα. Υπεροχο ονομα και δενει τελεια. Δεν καταλαβαινω το ρολο του 2ου ονοματος αν δεν ακουγεται. Και ενταξει σε περιεργους συνδιασμους δεν γινεται αλλα σ αυτο.... ανετοτατα :D

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Βασικά και μένα μου αρέσει το Έλενα. Προς το παρόν παίζω μεταξύ των δύο, Έλενα και Μαριαλένα... Γι΄ αυτό και διάλεξα το Μαρία από τα ονόματα της Παναγίας, αλλά όταν θέλω να την φωνάζω χαϊδευτικά θα της λέω Μαριαλενάκι μου? Άσε αν θέλω να την μαλώσω, ώσπου να το πω θα μου έχει περάσει ο θυμός...

5 Ιουλίου την βαφτίζουμε οπότε έχουμε καιρό για αποφάσεις.

CS28p2.png

to trito moy moraki tha erxotan ton Septembrio

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Έμεις πάντως που τη βαφτίσαμε Μαρία - Ελένη τη Κυριακή, έχουμε αποφασίσει από καιρό να τη φωνάζουμε Μαριλένα. Μου αρέσει πολύ, είναι ευηχό και όχι και τόσο συνηθισμένο!

2eLjp3.png

εμεις θα την βαπτισουμε Ελενη Θεκλα θα την φωναζουμε ομως Ελενα τωρα αν θες να το συνδιασεις εμενα μ αρεσει πολυ το Μαρίελενα

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

Κι εμεις τη μικρη μας θα τη βαφτισουμε Μαρια Ελενη και μετα απο πολλες συζητησεις αποφασισαμε να τη φωναζουμε Μαριλενα! Νομιζω ειναι ομορφο ονομα και θελω να ακουγονται και τα δυο ονοματα, που ειναι της μαμας μου και της γιαγιας μου!

Διαφημίσεις

vickytsoch στο μυαλό μου είσαι? (Ο Κυριαζής το τραγούδαγε αυτό? Έλεος, τι θυμάμαι...)

Μαρίλια λέω και εγώ αν θες να χρησιμοποιήσεις και τα δυο, αλλιώς Έλενα μ αρέσει...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Το Μαλένα πως σου φενεται; Εμείς αν είναι κορίτσι θα την βγάλουμε Μαρία - Ελένη και θα την φωνάζουμε ή Μαριαλένα ή Μαλένα, ακόμα δεν έχω αποφασίσει.

Μαριαλένα 11/12/09

Εμμελεια 16/01/12

Στεφανος 8/5/15

23/3/2012 ήρθε και ο ανηψιός!!!

Μαλένα πολύ όμορφο και ασυνήθιστο!

Μαριαλένα επίσης όμορφο!

Σκέφτηκα και το Μαριανίνα.

Το Μαριλένα είναι ωραίο αλλά είμαι προκατειλημένη... Μια φίλη μου Μαριλένα στο χωρίο της τη φωνάζουν ΜΑΡΙΝΕΛΑ!!!!! :lol:

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

53d74c016a.png

Together we stand, divided we fall...