Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΣΥΡΜΑΤΙΝΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ

vaso_b

Recommended Posts

Καλημέρα σας,

γνωρίζει κάποια/ος από εσάς πως θα μπορούσα να φτιάξω συρμάτινα δεντράκια διακοσμημένα με χαντρούλες( δεντράκια ευτυχίας νομίζω τα λένε)...θα ήθελα να διακοσμήσω έτσι τα τραπέζια στην δεξίωση που θα ακολουθήσει μετά την βάφτιση.

Ευχαριστώ πολύ.

Διαφημίσεις

Σ'ευχαριστώ πολύ. Φαίνεται εύκολο...αλλά στην πράξη θα δούμε.

Σαν ιδέα σου αρέσει...για τον σκοπό που το θέλω?Έλεγα να βάλω λουλούδια αλλά λόγω του ότι η βάφτιση είναι τον Ιούλιο και λόγω ζέστης θα μαραθούν γρήγορα, οπότε κάτι τέτοιο πιστεύω πως θα μείνει

Διαφημίσεις

vickytsoch τέλειο!!!

σε ευχαριστώ πολύ!!!

αντε μήπως κάνω και κανά δέντρο απο σύρμα, λές??????!!!!!!!!

και ..... τα λουλούδια τέλεια!!!!

μπράβο!!!!

9indp3.png[/url][imgOmRHp3.png

Διαφημίσεις

Καταρχην επειδη σε βλεπω νέα , να σου δειξω κατι αν δεν το ξερεις..

πανω απο καθε μηνυμα αριστερα με πορτοκαλο γραμματα γραφει την ημερομηνια και δεξια γραφει τον αυξων αριθμο που εχει το καθε μηνυμα μεσα σε καθε τοπικ. ΟΚ??

Θα πας στο τοπικ http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=32639&page=14

και στη σελιδα 13, μηνυμα 385 ειναι φωτο απο τις μπαλες.

στη σελιδα14 μηνυμα 397 εχει οδηγιες η boukie οως το εκανε..

φιλια!!

Εμενα με εχει πιασει μια μανια αυτες τις μερες και φτιαχνω χαρτινα λουλουδια για τη βαφτιση...

hatk.jpg

στη δεξια φωτό πισω απο το καπελο βλεπεις κατι ροζ-μωβ λουλουδια??

αυτα καθομαι και φτιαχνω....

και θα τα χωσω αναμεσα σε μπάλες απο τουλι, σαν αυτες που φτιαχνει η boukie....

Πολύ ωραία τα λουλούδια σου. μπορώ να σε αντιγράψω;

• 1 year later...

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας,

γνωρίζει κάποια/ος από εσάς πως θα μπορούσα να φτιάξω συρμάτινα δεντράκια διακοσμημένα με χαντρούλες( δεντράκια ευτυχίας νομίζω τα λένε)...θα ήθελα να διακοσμήσω έτσι τα τραπέζια στην δεξίωση που θα ακολουθήσει μετά την βάφτιση.

Ευχαριστώ πολύ.

http://aneraida.blogspot.com/2010/06/blog-post_12.html

• 1 month later...

Εμένα οι μπομπονιέρες μου είναι μπρελοκάκια τα οποία έχω κάνει μόνη μου.Είπα με αυτά να στολίσω τα κουτάκια αλλά λέτε να μπορώ να κάνω μεγάλο συρμάτινο δεντράκι και να το στολίσω με τα μπρελοκάκια και να κρέμονται τα κουφέτα? Πως σας ακούγεται?

Δήμητρα

Για να κρατήσει το δέντρο τόσα μπρελόκ,θα πρέπει να είναι όχι μόνο ψηλό αλλά και φτιαγμένο από πολύ χοντρό σύρμα,το οποίο είναι σχεδόν αδύνατο να το δουλέψεις σε τέτοια κατασκευή.Εγώ έκανα το Πάσχα που μας πέρασε 3 δεντράκια,το καθένα με 300 σύρματα.Καταλαβαίνεις το πάχος του φαντάζομαι.Ε,λίγο να το ακουμπήσεις,μπατάρει από το βάρος,πόσο μάλλον να κρεμάσω και κάτι επάνω.

Εάν κάνω 2 - 4 πως σου φαίνεται?Θα κρατήσουν τι λές.Εχεις καμιά φώτο να μου στείλεις απο τα δικά σου?

Έχω φωτό μόνο από το ένα,γιατί τα άλλα τα έκανα δώρο.Έχω χάσει για δεύτερη φορά το καλώδιο της μηχανής,αλλά και να το είχα,αμφιβάλλω αν θα μπορούσα να ανεβάσω φωτογραφία.Εδώ χτες όλη μέρα πάλευα με το avatar και πρόκοψα!!!Μιλάμε για πολύ ασχετοσύνη!!!

Για να καταλάβεις στο περίπου,το δεντράκι έχει ύψος 12 εκατοστά και πάχος όσο το μικρό μου δάχτυλο.Και να φανταστείς θεωρείται από τα μεγάλα,μια και συνήθως βάζουν μέχρι 100 σύρματα.Ε,αν το φυσήξεις θα πέσει!Πιστεύω ότι δεν κάνει για τέτοια δουλειά,αλλά να δούμε αν θα πουν καμιά ιδέα και τα άλλα κορίτσια.

Φαντάσου τώρα να φυσάει εκείνη την μέρα!Έχω δει μεταλλικά δέντρα να πέφτουν,που να κρατήσουν αυτά τα μικρούλια??