Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Επιδοτηση εργατικης και απορια..

Recommended Posts

Εχει παρει καμια την επιδοτηση?

Εγραψα τον μπεμπη στον παιδικο και μου ειπαν οτι δικαιουμαι επιδοτηση και αν τους παω 2 χαρτια (προσληψη και ταυτοτητα) θα τα κανουν ολα εκεινοι.:D

Ο παιδικος ειναι Δημοτικος αλλα ειναι σε αλλο Δημο και εχω δωσει ψευτικη διευθυνση. Αν παρω την επιδοτηση θα αποκαλυφθει?

Ξερετε καθολου πως γινεται η διαδικασια?

Η επιδοτηση θα ηταν μια ανασα (ειναι απο τους ακριβους Δημοτικους) αλλα αν με παρουν χαμπαρι και γινει κανενας χαμος την εκανα.

Τι να κανω? Ειμαι σε μεγαλο διλημα. Δεν κλεβω κανεναν. Τα φορολογικα μου στοιχεια και ολα ειναι σωστα. Μονο η διευθυνση ειναι ψευτικη. :?

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Διαφημίσεις

δεν ξερω αν σε προλαβα αλλα επειδη εκανα κι εγω την αιτηση, αρκει να ειναι μεσα στον νομό σου ο παιδικός σταθμός, δεν εχει σημασία ο δημος ή το που μενεις με το που ειναι ο σταθμος. Πηρα κι εγω και ρωτησα γιατι ειχα την ιδια απορια..

Λοιπον!Εγω ολη τη χρονια φετος την εβγαλα με αυτη την επιδοτηση!Εκανα περσι τα χαρτια μου,με πηρανε και εστειλα το πιτσιρικα σε ιδιωτικο σταθμο εντελως τζαμπα!!!!

Κανει την αιτηση και πηγαινεις και καποια χαρτια επιπλεον οπως φορολογικη δηλωση,τη προσληψη ενσημα απο τη τελευταια τετραετια του οκτω και καποια ακομη!

δεν εχει καθολου σημασι σε ποια περιοχη μενεις!Μπορεις να διλαεξεις οποιο παιδικο σταθμο θελεις αρκει να ειναι μεσα στο προγραμμα της επιδοτησης!!!για περισσοτερες πληροφοριες,δειτε στο www.oee.gr !!!!!!!!!Και βιαστειτε γιατι ληγουν οι αιτησεις 23/06!!!!!

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Λοιπον.εξαρταται απο το εισοδημα,απο το αν η μαμα εργαζεται σε μονιμη ή με συμβαση απασχοληση,σε οκταωρη ή μερικη,αν μπεις στο σαιτ θα βρεις ολες τις

πληροφοριες που ψαχνεις!!!

στο δευτερο γαλαζιο πλαισιο εκει που λεει οριστικοι πινακες

!!!

Διαφημίσεις

To ελυσα με νομιμοτατο τροπο :lol:

Καλα οταν θελω εχω τρελλη φαντασια η ατιμη :D:D

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!