Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Θηλασμός και ταυτόχρονη άντληση

Recommended Posts

Hello μαμάδες! Έχω την εξής απορία. Είναι φυσιολογικό να καταφέρνω να αντλώ γάλα με το θήλαστρο μόνο εάν ταυτόχρονα θηλάζω? Όταν προσπαθώ να αντλήσω άλλη στιγμή βγαίνουν μονάχα σταγόνες. Μόνο το πρωί βγάζω μία κάπως ικανοποιητική ποσότητα, περίπου 80ml. Τί μπορώ να κάνω για να τα καταφέρνω και χωρίς το μωρό? Έχω νοικιάσει ένα νοσοκομειακό, ΚΙΤΤΕΤ λέγεται η μάρκα. Μήπως δεν είναι καλό? Της Mendela δε βρήκα. Το "πρόβλημα" είναι πως ο μικρός όταν ακούει τον ήχο που κάνει το θήλαστρο αποσπάται και θέλει να παίξει με το λαστιχάκι κι έτσι πάλι δε γίνεται δουλειά.

eOSyp3.png BwuCp3.png

Διαφημίσεις

tanya, φυσιολογικό είναι! Υπάρχουν μαμάδες που δεν μπορούν να βγάλουν καθόλου, παρόλο που θηλάζουν αποκλειστικά για αρκετό καιρό! Σίγουρα το ερέθισμα που δίνει το μωρό βοηθάει ώστε να βγάζεις γάλα και από το άλλο στήθος με το θήλαστρο!

Αυτό που ξέρω είναι πως το στήθος θέλει κάποιες αντλήσεις (νομίζω γύρω στις 12, αλλά δεν είμαι και σίγουρη) για να προσαρμοστεί στο θήλαστρο και να αρχίσει να βγάζει περισσότερο γάλα. Δώσε κάποιο χρόνο και ίσως μετά από κάποια χρήση τακτική του θηλάστρου να βγάζεις περισσότερο!

Το θήλαστρο που λες δεν το ξέρω, σίγουρα θα σου απαντήσουν και πιο έμπειρες σχετικά με τα θήλαστρα κοπέλες!

HXuSp2.pngaS46p2.png

Thanks sofuka για την απάντηση. Είμαι λιγάκι σε απόγνωση επειδή θα πρέπει να καταφέρω σε 2 24ωρα να αντλήσω γαλατάκι για μία ολόκληρη μέρα. Έχω ακόμα περίπου δύο εβδομάδες μέχρι τότε. Πιστεύεις πως θα έχει προσαρμοστεί το στήθος μέχρι τότε ώστε να τα κατφέρω? Και κάτι άλλο, να του δώσουν το γάλα σε μπιμπερό, σε ποτηράκι εκπαιδευτικό ή με το κουταλάκι?

eOSyp3.png BwuCp3.png