Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πρησμένο μάτι, από κουνούπι?

Recommended Posts

Σήμερα ο μικρός ξύπνησε με πρισμένο το μάτι του.

Δεν φαινόταν κανένα τσίμπημα αλλά το μυαλό μου πήγε σε κουνούπι

γιατί μερικές φορές όταν τον τσιμπήσει σε άλλο σημείο πρίζετε πολύ.

Τον πήγα το μεσημέρι και τον είδε οφθαλμίατρος.Μου είπε οτι είναι μόλυνση μαλλον από κουνούπι,και μου έδωσε μια κρέμα την Tobradex.

Tώρα το απόγευμα που ξύπνησε το πρίξημο είναι περισσότερο,σχεδόν του έχει κλείσει το μάτι.

Πήρα την παιδίατρο και μου είπε η γραμματέας της οτι θα με πάρει αυτή.

Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο?

Αγχώνομαι πολύ όπως τον βλέπω!!

716217ybmeeuyfgz.gif

Μανόλης:9/9/95_Νίκος:8/12/06

Διαφημίσεις

το'χω πάθει πολλές φορές και δυστυχώς κάνει έναν "κύκλο" πριν υποχωρήσει.... Υπομονή και κάνε του και κομπρεσούλες με φυσιολ. ορό.....

Α, όπως έγραψαν και σε άλλο ποστ για τσιμπλίτσες... γιατι δεν δοκιμάζεις και λίγο απο το γάλα σου???? κακό πάντως δεν θα κάνει.....! :wink:

Κάτι άλλο που μπορείς να κάνεις είναι κομπρέσες με χαμομήλι, ρώτησε βέβαια και τον παιδίατρο σου.

Τα παιδιά μου... η ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια,ευχαριστώ για τις απαντήσεις!!

Μόλις με πήρε τηλέφωνο η παιδίατρος, μου είπε να μην ανυσηχώ δεν είναι τίποτα.Να του κάνω κρύες κομπρέσες με απεσταγμένο νερό από το φαρμακείο και να του βάζω την κρεμούλα.

Της είπα για αλεργία και μου είπε οτι τον τελευταίο καιρό βλέπει πολύ συχνά τέτοια πριξίματα από κουνούπια.Μάλλον έχουν μολυνθεί κι αυτά όπως η ατμόσφαιρα!

Α, και οτι το τσίμπημα δεν φαίνεται τώρα που είναι πρισμένο,θα φανεί όταν ξεπριστεί,σε κάναδυό μέρες!

Αυτά σας τα γράφω σαν πληροφορίες σε περίπτωση που και κάποιο άλλο παιδάκι πάθει κατι παρόμοιο!

Σας ευχαριστώ και πάλι,φιλιά!!

716217ybmeeuyfgz.gif

Εμείς το πάθαμε αυτό πέρισυ το καλοκαίρι με την μεγάλη. Το κακό στην δική μας περίπτωση ήταν ότι εκτός από το τελειώς κλειστό μάτι ανέβασε και πολύ υψηλό πυρετό!!!! Και μπορείτε να φανταστείτε σκηνικό : ιούλιος μήνας και έξω καύσωνας. Η κόρη μου με πυρετό και κλεισμένο μάτι, η γκρίνια στον μέγιστο βαθμό και εγώ ν μην μπορώ να διαλέξω σε ποιον τοίχο να χτυπήσω το κεφάλι μου!!!! Χάλια σου λέω χάλια.

Περαστικά σας κ γρήγορα εύχομαι.

To ειχα παθει στην Κερκυρα πριν χρονια. Εκεινες οι διακοπες ηταν μαυρες σε ολα. Δεν μου φταναν τα αλλα ημουνα και σαν μην πω με το ματι τουμπανο. 2-3 μερες πρεπει να κρατησε αλλα δεν θυμαμαι καθολου τι μου ειχαν δωσει.

Περαστικα σας

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

και στον γιο μου εχει συμβει 2-3 φορες αυτο...

Η παιδιατρος μας ειχε συστησει μια αλοιφη (δεν θμαμαι ονομα) και σιροπι fenistil.

μαλιστα με το σιροπι υποχωρησε απο την πρωτη μερα που του το δωσαμε

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!!

Τελικά σε 2 μέρες ξεπρίστηκε!

Και τότε φάνηκε και το τσίμπημα απ΄το παλιοκούνουπο!!

Άπο τότε έχω εφοδιαστεί με όλα τα όπλα εναντίων τους!!

716217ybmeeuyfgz.gif

Διαφημίσεις

Που να δεις το γιό μου πως έχει γίνει απο ένα βρωμοκούνουπο.:evil::evil: Εχει πάθει μόλυνση και το γύρισε σε σταφυλόκκοκο.:cry:

Οταν ο ανθρωπος κάνει σχέδια η μοιρα κουνάει το κεφάλι και γελάει.........

Το έχουμε πάθει και εμείς από το πρήξιμο δε φαινότανε το μέρος του τσιμπήματος με την κρεμούλα εφυγε σιγα σιγα. Από τότε αντικουνουπικο παντα σιτρονέλλα κρέμε και αυτοκόλλητα στο κρεβάτι.