Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ Νομός Αργολίδας

Recommended Posts

Ναυπλίοέχει πάει καμιά?

Είναι καμιά από εκεί?

ΣΟΣ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Θα πάμε αναγκαστικά προς τα εκεί διακοπές λόγω ενός γάμου που έχουμε.

θα ήθελα την βοήθεια σας

Δεν ενδιαφέρομαι για συγκεκριμένη περιοχή απλά γύρο εκεί ώστε να φτάσω και των γάμο που γίνετε Ερμιόνη…………

ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΕ ΔΕΝΤΡΑ ΚΤΛ

ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΕΥΤΕΡΑΚΙ ΜΟΥ 13 ΜΗΝΩΝ

ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ...........................!!!!

.....

Διαφημίσεις

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

μαμαλευτερακι εμείς είχαμε κατέβει από Θεσσαλονίκη και μείναμε στο Τολό...( 5-10 λεπτά από το Ναύπλιο ), τότε ο Θεόφιλος ήταν 8 μηνών...είχαμε περάσει απλά ΤΕΛΕΙΑ..από το πρωί γυρνούσαμε σε διάφορα μέρη, μέχρι αγκίστρι φτάσαμε με πλοιαράκι, μεσημέρι ξενοδοχείο και βράδυ βόλτα στο Ναύπλιο με το τρενάκι

rQGhp3.png

Ναυπλιο ακουει...

Ρωτησε οτι θες...

ΟΠΩΣ ΠΡΟ ΑΝΕΦΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΓΑΜΟ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΗ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΤΟΛΟ?

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΏΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΝΑ ΠΑΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ

.....

μαμαλευτερακι εμείς είχαμε κατέβει από Θεσσαλονίκη και μείναμε στο Τολό...( 5-10 λεπτά από το Ναύπλιο ), τότε ο Θεόφιλος ήταν 8 μηνών...είχαμε περάσει απλά ΤΕΛΕΙΑ..από το πρωί γυρνούσαμε σε διάφορα μέρη, μέχρι αγκίστρι φτάσαμε με πλοιαράκι, μεσημέρι ξενοδοχείο και βράδυ βόλτα στο Ναύπλιο με το τρενάκι

ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΩ ΣΕ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΚΟΥΖΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΦΑΓΑΚΙ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΟΧΙ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΦΙΛΙΑ Η ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΛΕΥΤΕΡΑΚΙ

.....

Διαφημίσεις

Λοιπον να ξερεις οτι Τολό και Ερμιωνη δεν ειναι κοντά...

Ειναι 1 ωρα και κάτι ψιλά αποσταση και οοοολη η διαδρομη ανεβα κατεβα βουνά...στροφές και θελει μεγάααααλη προσοχη για να το κάνεις βράδυ....

Το Τολο ειναι μια ομορφη περιοχή μικρή πόλη θα το ελεγα που εχουν ξεπεταχτει τον τελευταιο καιρο πολλά ομορφα και περιποιημενα καταλύματα...και αν αυτο που λες ειναι και προς το βουνο, τοτε εχεται απιστευτη θεα στη θαλασσα....

Υπάρχει και η περιπτωση να βρειτε φθηνο κατάλλημα μεσα στην Ερμιωνη οπου ειναι κατάτι πιο φθηνα αλλά λιγοτερο γραφικά απο το Τολο...

Να σημιόσω οτι το Τολό απέχει μονο 16 χιλιομετρα απο το Ναυπλιο και εκει δεν χρειάζεται να σου πω ειναι μαγεια!!!!!!!!!!!!!!!

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Αγγελούδια το θέμα είναι ότι με τα εισιτήρια κοινωνικού τουρισμού μονό στο τόλο έχει κενά δωμάτια για αυτό ρωτώ για εκεί δεν μπορώ να πάω ΕΡΜΙΟΝΗ δεν έχει ξενοδοχεία ούτε δωμάτια που να είναι συμβεβλημένα.

θα σου ανεβάσω τα καταλύματα που με ενδιαφέρουν αν γνωρίζεις κάτι

.....

και στο ξενοδοχείο είχε μικρό κουζινάκι ήταν μικρούλης και του μαγειρευα

Αλήθεια λες ποιο ξενοδοχείο ήταν αυτό θυμάσαι ?

ΘΑ ΣΟΥ ΗΜΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΗ ΑΝ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΛΕΣ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΑΞΙΟ ΤΩΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ ΜΟΥ ………?

.....

Διαφημίσεις

μαμαλευτερακι καλημερα

στειλε μου τη λιστα με τα ξενοδοχεια αν θες να σου πω κι εγω τη γνωμη μου. ο αντρας μου ειναι απο Τολο και εχω μετακομισει κι εγω εκει. εχω καποιες γνωριμιες και θα μπορουσα να βοηθησω.

ΟΠΩΣ ΠΡΟ ΑΝΕΦΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΓΑΜΟ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΗ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΤΟΛΟ?

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΏΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΝΑ ΠΑΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ

Να εχεις υποψη σου οτι τα δυο αυτα μερη δεν ειναι κοντα και ο δρομος ειναι ασχημος.Αν τον κανετε πρωτη φορα και με το παιδι μαλιστα θα ξεπερασετε τη 1,5 ωρα.Κι εγω που πηγα χθες Ναυπλιο απο Πορτοχελι ξεπερασα την ωρα που σου ειπα.

Κραταω επιτελους το ονειρο της ζωης μου στην αγκαλια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μαμαλευτερακι καλημερα

στειλε μου τη λιστα με τα ξενοδοχεια αν θες να σου πω κι εγω τη γνωμη μου. ο αντρας μου ειναι απο Τολο και εχω μετακομισει κι εγω εκει. εχω καποιες γνωριμιες και θα μπορουσα να βοηθησω.

γνωριζεις μηπως το frini hotel??

ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΜΕ ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΤΟ ΤΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ

ΔΕΡΖΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

ΙΟΑΝΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

ΔΕΡΖΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΝΙΚΟΟΣ Ο.Ε

ΣΚΑΝΤΑΛΙΗΣ ΙΩΑΝΝΗ στην παραλία κάντια

ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ στην παραλία κάντια

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣΕΔΟΥΑΡΔΟΣ στην παραλία Δρέπανου

ΟΡΦΑΝΟΥ ΕΙΡΗΝΗ Στο πόρτο χέλι

.....

ΚΑΝΕΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΥΖΙΝΑ ΑΠΛΑ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΙ ΒΡΑΔΙΝΟ…….

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΑΠΕΛΠΙΖΟΜΑΙ…….

ΑΛΛΑ 1 ΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΓΑΜΟ

ΤΗΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΘΑ ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΓΥΡΟ ΤΟΛΟ ΔΡΕΠΑΝΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ….

ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ

ΑΠΛΑ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΟΥΖΙΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΕΣ ΚΤΛ

ΜΗΝ ΤΑ ΚΟΥΒΑΛΑΩ ΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑ ΟΛΑ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

.....

Διαφημίσεις

dΡΕΠΑΝΟ ΚΑΙ κΑΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΎ ΩΡΑΙΑ...ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΩ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΆΦΕΙς...

Γιατι δεν πας στο Πορτο Χελι που ειναι πανεμορφα;;;;;

Και κανετε και καμια βολτα στο Ναυπλιο τις επομενες μερες...

αχ αχ πορτο χελι!!!!!!θελω να παω ΤΩΡΑ!!!!!! παλι

Δρεπανο ειχα παει την προηγουμενη βδομαδα, δε μου αρεσε καθολου η θαλασσα ενω στο τολο ηταν σαφως καλυτερη

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

αχ αχ πορτο χελι!!!!!!θελω να παω ΤΩΡΑ!!!!!! παλι

Δρεπανο ειχα παει την προηγουμενη βδομαδα, δε μου αρεσε καθολου η θαλασσα ενω στο τολο ηταν σαφως καλυτερη

Αχ Πορτοχελι!!!Αυτο ξαναπες το!

Κραταω επιτελους το ονειρο της ζωης μου στην αγκαλια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μαμαλευτερακι εμείς τα τελευταία 2 χρόνια πάμε για διακοπές Αργολίδα επειδή είναι πολύ κοντά στην Αθήνα. Μένουμε σε δωμάτια στη Λεπίτσα (μιά παραλία κοντά στο χωριό Κοιλάδα το οποίο είναι περίπου ένα τέταρτο από την Ερμιόνη). Είναι καταπληκτικά τα δωμάτια, με φοβερή θέα στη θάλασσα και ότι πρέπει για οικογένειες (να σκεφτείς ότι μόνο οικογένειες συναντάμε όταν πάμε εκεί). Είναι όμως λίγο ακριβούτσικα. Δες το site τους. Η μονάδα λέγεται Lepitsa Sunset. To site πρέπει να είναι http://www.lepitsasunset.gr δεν είμαι όμως εντελώς σίγουρη αν είναι ακριβώς έτσι. Από κάτω ακριβώς έχει μιά υπέροχη παραλία με αμμουδιά ότι πρέπει για παιδιά. Ζεστή και ρηχή. Έχει και ξαπλώστρες με ομπρέλες του ξενοδοχείου.Έχει κάποια δέντρα αλλά όχι πολύ κοντά στην παραλία. Αν πηγαίνεις πρωι ή πιό αργά το απόγευμα δεν θα έχεις πολύ πρόβλημα. Εμείς είχαμε πάει όταν η κόρη μας ήταν 8 μηνών και πέρισυ που ήταν 1 1/2 έτους την καταυχαριστήθηκε!!! Όσο για τα δωμάτια του Κοινωνικού, έχουμε μείνει στο Λουλούδι της Κάντια. Συμπαθητικό ήταν, αλλά είχαμε πάει Οκτώβριο και αυτός που το είχε δεν άναβε τον θερμοσίφωνα (όταν δεν είχε ήλιο για να ζεστάνει ο ηλιακός) και αναγκάστηκα να κάνω την κορούλα μου (1 έτους τότε) με κρύο νερό μπάνιο.Και όσο και να του το λέγαμε όλο δικαιολογίες έβρισκε. Επίσης μας είχε πει ότι μεσα στην καλοκαιρινή σεζον (Ιούλιο-Άυγουστο φαντάζομαι) δεν δείνει τα δωμάτια μόνο με εισητήρια Κοινωνικού Τουρισμού. Κοίταξε και τα δωμάτια της Ορφανού. Νομίζω πως είναι στον Άγιο Αιμιλιανό και έχει κι εκεί παραλίες με αμμουδιά(δεν έχω κάνει όμως μπάνιο εκεί απλά τις έχω δει). Η παραλία της Κάντια είναι με βότσαλα. Τώρα όσο για το Τολό εμένα προσωπικά δε με ενθουσιάζει και πολύ.Αν βέβαια θέλετε να είστε κοντά στο Ναύπλιο είναι καλά! Η Ερμιόνη είναι επίσης υπέροχη αλλά από δωμάτια δεν ξέρω τίποτα! Ελπίζω να βοήθησα κάπως!

Εχει δικο η SODIA..

Η παραλία της Λεπίτσας ειναι μαγική...ειναι σαν προσωπική παραλία...πηγαινουμε συχνά εκεί αλά την έμαθαν τώρα τελευταία και πήζει λίγο ωρες αιχμής...

Το συγκροτημα που χτυστηκε ειναι πάνω στο κυμα και ειναι καλοφτιαχμένο...δεν ξερω τιμες αλλά φαινεται ακριβό...

Τωρα στο Πορτο Χελι θα μπορεσει να σας βοηθησει η bebua καλυτερα...

Στο Ναυπλιο εχει πολλά ενοικιαζομενα σε πολύ καλες τιμες αλλά οχι τιμες κοινωνικου τουρισμού που μπορεις να τα εμπιστευτεις για το παιδι με θαλασσα κοντά...και φυσικά εισαι Ναυπλιο οπου αυτο θα ειναι το επομενο κεφάλαιο -θα σας πω τι και που και πως και ποσο- για να περάσετε τελεια...

Σας ευχαριστώ όλες για το ενδιαφέρων σας

Κάθε πληροφορία δεκτή

Κούκλες μετά από καμιά 30 άρια τηλεφωνά βρήκα επιτελούς ξενοδοχείο με κουζίνα στο Τολο

ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΚΤΑΙΟΝ

Αγγελούδια γνωρίζεις κάτι?

Ελπίζω να είναι καλά η κυρία στο τηλ ήταν πολύ συμπαθής

Το κλείσαμε με εισιτήρια κοινωνικού τουρισμού 20 ευρώ την ημέρα με πρωινό και θα μας βάλει και τρίτο κρεβάτι για να κοιμάται ο μικρός .

.....

Θα ρωτησω και θα σου πω...

Ειναι κοντά στην θαλασσα;;;;

Αφου εχει κουζινα...ολα καλά...και βολικά...

Αντε και αν συνπέσουμε να ειμαστε και εμεις Ναυπλιο, να τα πουμε και απο κοντά...

Θα ειμαστε ομως Ερμιώνη κάπου μεσα στο καλοκαιρι αλλά δεν εχει την ομορφιά του Ναυπλιου...πως να το κάνουμε...

Χαιρομαι πολύ που τελικά βρηκατε...

Καλησπέρα!!!!!!!!! Αγγελούδια, κάπου μέσα στο καλοκαίρι θα είμαστε κρανίδι, στείλε ένα πμ να πάμε για καφεδάκι!!! Αφού δεν το έχουμε καταφέρει εδώ!!!

Μαμά Λευτεράκι (και εγώ μαμά λευτεράκι αλλά κατά το θηλυκό) θα περάσετε σούπερ!!!!!!

Αν δεν κάνω λάθος, ο ιδιοκτήτης του Ακταίον έχει και κάτι γκαρσονιέρες λίγο πιο ψηλά, αλλά εξυπηρετεί ότι έχουν κουζινάκι. Δεν είμαι σίγουρη γι'αυτό, μπορείς όμως να ρωτήσεις. Είχαμε πάει προπερσι και επειδή ήταν φίσκα το ξενοδοχείο μας εδωσε διαμερισματάκι. Ηταν τέλειο! Ρώτα μήπως, αλλά στο λέω με κάθε επιφύλαξη, μπορεί να ήταν το διπλανο ξενοδοχείο που είχαμε παει.

Οπως και να έχει να περάσεις καλά και να πάτε για ποτάκι με το μικρό σας στον κόκκινο βράχο, σου εύχομαι να έχει πανσέληνο!!!!!!!!! Είναι τέλεια!

aggeloudia, τώρα είδα ότι είσαι από το Ναύπλιο...

Σε ζηλεύω! Για μένα το Ναύπλιο, είναι το πιο ωραίο μέρος στην Ελλάδα. Ερχόμαστε πολύ συχνά (και αυθημερόν πολλές φορές). Το λατρεύω το Ναύπλιο!

μαμαλευτεράκι, το Τολό είναι πολύ κοντά στο Ναύπλιο και μόνο για αυτό, θα περάσετε σούπερ!!!

t6c4p3.pngXRnsp2.png

καλημερα κοριτσια

maspir το frini hotel που με ρωτησες ειναι επι του κεντρικου δρομου και τα δωματια που βλεπουν προς τα εκει εχουν πολυ θορυβο εμαθα. κατα τα αλλα ειναι καλο σαν ξενοδοχειο.

μαμαλευτερακι χαιρομια που βρηκες δωματιο. απο οσα αναφερες μονο για το του Ιωαννα ξερω οτι ειναι πολυ καλο και εξοπλισμενο. ευχομαι να περασετε καλα στις διακοπες σας και αν θελετε μαγαζι με καλο φαγητο στο Τολο εχω να προτεινω ενα.

φιλακια σε ολες..............