Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΕΞΙΩΣΗΣ

marianna123

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ!ΒΑΦΤΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΜΠΕΜΠΑ ΜΑΣ ΣΤΙΣ 5/7 ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑ!Δεν μπορω να σκεφτω με ποιο τραγουδι είναι ωραίο να μπουμε στο χωρο της δεξιωσης όπου θα κόψουμε και την τούρτα γενεθλίων!Έχετε καμιά καλή ιδέα?Ευχαριστώ!!!!!

Διαφημίσεις

Και εμείς 5/7 βαφτιζόμαστε!!!

Πως θα την ονομάσετε?

Ρωτάω το όνομα,μήπως μπορείς να συνδυάσεις την είσοδο με κάποιο τραγούδι σχετικό με το όνομα της και ¨καπάκι¨ να ξεκινήσει το κλασσικό τραγούδι γενεθλίων.

Πιστεύω πως από τις ωραίοτερες επιλογές για κοριτσάκι είναι το "Ήρθες" του Ρουβά Μιλάει κατευθείαν στην καρδιά και καλύπτει και τους μπαμπάδες

αν δεν είχα αγοράκι αυτό θα έβαζα και εγώ αλλά το "πριγκιπισσά μου" μου το χαλάει .

Κατά τα άλλα οι υπόλοιποι στίχοι πιστεύω πως αντιπροσωπεύουν και εκφράζουν κάθε μανούλα , ειδικά αν είναι το πρώτο της παιδάκι !

Οι δυο ερωτες της ζωής μου :

:DΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ 12-08-08 :DΣΤΕΛΙΟΣ 05-03-10

ΣΤΗΝ ΒΑΠΤΙΣΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ,ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΩΣΗΣ ΕΠΑΙΖΕ ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ ...ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΑΩ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΣΕ ΠΙΟ ΜΠΙΤ ΕΚΤΕΛΕΣΗ.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ.

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ "ΗΡΘΕΣ" ΤΟΥ ΡΟΥΒΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΛΛΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΥΠΟΤΟΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ..ΚΑΘΕ ΙΔΕΑ ΣΑΣ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ!!

Εγω ειμαι υπερ των παιδικων τραγουδιων για τη βαφτιση. Μη ξεχναμε οτι ειναι παιδικο παρτυ στην ουσια...τουλαχιστον ετσι καναμε τη δικια μας βαφτιση κ τραπεζι μετα. Τωρα βεβαια εξαρταται κ τι υφος θες να δωσεις εσυ στο τραπεζι..

Δε ξερω...Υπαρχει μηπως καποιο που αρεσει ιδιαιτερα στην μπεμπα σας? Υπαρχουν τα ζουζουνια, ή στρουμφακια ή τα κλασικα παιδικα τραγουδακια.. Εμενα για παραδειγμα μου αρεσε πολυ κ απο το ΜΑΖΟΟ το 1 η πεταλουδιτσα, αν κ ειναι λιγο πιο σιγανο.. Αν εχετε dj ρωτα κ αυτον μηπως εχει καποιο να σας προτεινει (μπορει να κανει βαφτισεις συχνα..). Ειναι θεμα γουστου, τι αρεσει στον καθενα κ βασικα τι αρεσει στην μικρη.. Αν υπαρχει καποιο που χαιρεται οταν το ακουει, εγω θα εβαζα αυτο.

• 1 year later...

Διαφημίσεις