Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

info για σταθμό φροελεν και καστελίνο

Recommended Posts

Διαφημίσεις

υπάρχουν πληροφορίες για τους συγκεκριμένους παιδικούς σταθμούς;....

Rita , σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου αν και δεν ξερω να ψαχνω πολυ καλα ακομα στο site αλλα προσπαθω........

Εχω επισκεφτει και εγω καποιους σταθμους κοντινους στην περιοχη μου αλλα δεν εμεινα ικανοποιημενη.Εχω κανει και την αιτηση στον δημοτικο σταθμο ο οποιος μου φανηκε πιο ζεστος και φιλικος αλλα μαλλον ειναι δυσκολο να μπεις.

Οσο για το φροελεν δεν πηγα γιατι δεν ακουω και πολυ καλες γνωμες.το καστελινο ποιο ειναι ?

σοβαρά δεν ακούς καλές γνώμες για το φροέλεν ε;:Dχαίρομαι γιατί δεν μπορώ να τη γράψω εκεί...πήγα σήμερα, είναι πολύ ωραίος σταθμος. υπεροχο προαυλιο στυλ δάσους....εσωτερικά ήταν "πλούσιος" για παιχνίδι και απασχόληση. εννοείται ξεχωριστός χώρος για φαγητό και ύπνο (σε αρκετούς είδα έναν χώρο!!!). όμως:

1.απο 20ιουλιου κλείνουν. θα πρέπει επιπλεον να βάλω αδεια μια εβδομάδα αρχες σεπτεμβρη για προσαρμογή της μικρής.

2.πολύ ακριβά. 6500ε!!!μέχρι ιουνη αν κατάλαβα καλά. ο ιούλης θεωρείται καλοκαιρινη απασχόληση.....

άρα θα παμε καστελίνο. είναι ψηλα στην ηρακλείου, κοντα στην αττική οδό. ανήκει στο νεο ηράκλειο. ανοιχτα απο 6.00-17.30, όλο το χρόνο. ιδιαίτερα η αίθασα για να μικρα (μέχρι 2ετων) είναι σουπερ. δες εδώ http://www.castellino.com.gr/profile.htm. αν σε βολεύει πήγαινε να το δεις, γιατί οι θέσεις κλείνουν. εγω θα ξαναπάω το απογευμα για να πληρώσω

Πανακριβο το φροελεν!!!!!Το καστελινο τι λεει απο χρηματα?Το ειδα στο site thank's αλλα τι εννοεις ολο το χρονο ανοιχτα?δεν κλεινει το καλοκαιρι , Πασχα και Χριστουγεννα ?

Διαφημίσεις

όπως σου είπα είναι ανοικτο και τον αύγουστο, για εμάς σημαντικό που παίρνουμε άδεια ιούλη. για πάσχα κλείνει μεγάλη πεμπτη με τρίτη του πάσχα και χριστούγεννα τις ημέρες αργίας. βασικά είναι οικογενειακός σταθμός (όλα τα μέλη της οικογένειας εργάζονται εκεί). θέλει 400ε το μήνα και 190εγγραφή. με σχολικό εννοείται. που μένεις εσυ;

Μενω Κηφισια και δουλευω ακομα πιο ψηλα........

Η αληθεια ειναι οτι θα με εξυπηρετουσε κατι απο την περιοχη μου και πανω αλλα θα το εχω υποψη μου.Οπως σου ειπα περιμενω και απαντηση απο τον δημοτικο σταθμο αλλα φοβαμαι μηπως κλεισουν οι θεσεις για τους ιδιωτικους.

αυτό είναι όντως πρόβλημα. οι θέσεις κλείνουν (να σκεφτείς πριν απο 2 εβδ σε κάποιους δεν υπηρχε θέση!!). κηφισια υπαρχει και το bambineria,χωρίς σχολικό όμως, το καστελετ που πήγα και το είδα, θέλει 550 χωρίς διατροφή, το μανταρίνι το έχεις ήδη απορρίψει...αν σας πάρουν στον κρατικό είσαι μια χαρά, μετα ίσως δυσκολευτείς να επιλέξεις...πάντως ζητάνε πολλά. πήρα και την εράσμειο, αυτή πάλι θέλει 6000 χωρίς το σχολικό!!!(για 4ετών)

Πολλα τα χρηματα οντως και τα περισσοτερα παρεχουν μονο φυλαξη καταλαβαινεις τι εννοω ...........δεν εχουν δραστηριοτητες.

Οσο για το bambineria περναω απο εκει αλλα νομιζα οτι ηταν μονο παιδικος θα το κοιταξω και αυτο.Αλλα το προβλημα ειναι οτι πρεπει να περιμενω απαντηση απο τον κρατικο.

Βλεπω εχεις κανει καλη ερευνα......;)

άσε πολύ ψάξιμο. αύριο θα ανοίξω ένα ποστ με τα αποτελέσματα της έρευνας. για το φροέλεν τι είχες ακούσει; περιέργεια...αν δε θες να απαντήσεις εδώ, στείλε μου πμ

Διαφημίσεις

Δεν εχω κατι συγκεκριμενο να γραψω αλλα με οσους μιλησα ηταν αρνητικοι στο συνολο της δουλειας που κανουν εκει.Επισης ηξερα απο την αρχη οτι ηταν πιο ακριβο απο ολα.Το μωρακι σου ποσο ειναι ?

το σεπτέμβρη που θα ξεκινήσει θα είναι 15μηνών, γι'αυτό και έχω δυσκολευτεί να βρω σταθμό. οι περισσότεροι τα κρατάνε απο 2ετων και άνω.....

χα...χα...σας περναμε 1 ολοκληρο μηνα !!!!!!!! :D ειναι αληθεια ειναι πολυ δυσκολο γιατι οι περισσοτεροι ειναι νηπιακοι ή παιδικοι.

καλη αρχη με το καστελινο ελπιζω να πανε ολα καλα!

αφου ειμαστε στην ιδια ηλικια , γραψε μαλλον σε αλλο <θεμα> για τη διατροφη και τον υπνο με απασχολει περναω πολυυυυυυυ δυσκολα..........

####δυστυχως ειμαι ακομα ασχετη για αυτο αν γραψεις ενημερωσε με που να ψαξω