Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΓΕΝΝΑ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ!!

Recommended Posts

κοριτσια για οσες δεν εχετε γεννησει θα ηθελα να σας ευχηθω να εχετε μια ομορφη γεννα γιατι για μια γυναικα-μανα ειναι οτι καλυτερο μπορει να της συμβει σε ολη της την ζωη ειναι κατι που πραγματικα δεν μπορεις να το περιγραψεις ειναι μοναδικη στιγμη που εγω προσωπικα δεν θα ξεχασω ποτε στην ζωη μου!!

ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΛΟΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΝΕΙΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Διαφημίσεις

Για πέστα sissin an, για πέστα!!!!!

όταν λέω σε μερικές κοπέλες ότι η πιο ωραία στιγμή της ζωής μου ήταν η γέννα μου, δεν μπορούν να το πιστέψουν...

κορίτσια είναι τρομερή εμπειρία...

να μην φοβαστε καθολου όσες προκειται να γεννήσετε, είναι το πιο υπέροχο πράγμα που θα σας συμβεί! ανυπομονώ να ξαναζήσω αυτές τις στιγμές!

ειλικρινά δεν θυμαμαι καθόλου τον πόνο που πέρασα και ας έκανα 13 ώρες να γεννησω και ας ταλαιπωρηθηκα πολύ...

242904.png 2/8/2008 Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ! ΗΡΘΕΣ ΕΣΥ! ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ - ΠΟΛΥ!

ΟΤΑΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΚΛΑΙΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ 23/11/09 ΝΑ ΤΗ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

Διαφημίσεις

και εγω κοριτσια αν και γεννησα σε πολυ μικρη ηηλικια την κορη μου..17,5εχω να πω οτι ηταν η καλυτερη εμπειρια της ζωης μου..παροτι εκανα 18ωρες να γεννησω και οτι ειχαμε παρατραγουδα με αιμμοραγιες ακι τετοια...δεν υπαρχει καλυτερο συναισθημα απο το να βλεπεις το μωρακι σου να γεννιετε...

http://www.dev007pfs__.png

http://www.line_feet_beg_minie_time_1191211200_text_f4ef20ecf0eff5ecf0eff5eae1eae920eceff520e5e9ede1e9.gif

τετοια να μας λετε κοριτσια να περνουμε θαρρος!!!αν και ειναι το πρωτο μου παιδακι και γω φανταζομαι οτι θα ειναι η πιο σημαντικη και η πιο ομορφη στιγμη της ζωης μου!!ουτε ο γαμος μου ουτε τιποτα μπορει να συγκριθει με αυτη τη στιγμη!!ανυπομωνω να ερθει η στιγμη που θα δω για πρωτη φορα τα ματακια της!!!!!!!

να σας ζησουν τα παιδακια σας και με το καλο για οσες τα περιμενουν!!!!

LDfKp3.png

j7UMp3.png

Εγω έχω πέντε μήνες που γέννησα και λέω πότε να να ξαναμείνω έγκυος για να ξαναζήσω τις ίδιες στιγμές που εζησα στον μπεμπούλη μου!!!!

Πραγματικά ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ η καλύτερη στιγμή της ζωής μου...δεν συγκρίνεται με τίποτα άλλο!!!!

Θα μας θυμηθείτε!!!!!

Για πέστα sissin an, για πέστα!!!!!

όταν λέω σε μερικές κοπέλες ότι η πιο ωραία στιγμή της ζωής μου ήταν η γέννα μου, δεν μπορούν να το πιστέψουν...

κορίτσια είναι τρομερή εμπειρία...

να μην φοβαστε καθολου όσες προκειται να γεννήσετε, είναι το πιο υπέροχο πράγμα που θα σας συμβεί! ανυπομονώ να ξαναζήσω αυτές τις στιγμές!

ειλικρινά δεν θυμαμαι καθόλου τον πόνο που πέρασα και ας έκανα 13 ώρες να γεννησω και ας ταλαιπωρηθηκα πολύ...

συμφωνω!!!ο πονος ξεχνιεται...ολα ξεχνιουνται οταν αντικρυζεις το θαυμα που σου χαρισε ο Θεος!

sisi an να σου ζησει το μωρακι:-D να ειναι γερο και καλοφωτισμενο!

Διαφημίσεις