sisi an Posted May 29, 2009 Share Posted May 29, 2009 κοριτσια για οσες δεν εχετε γεννησει θα ηθελα να σας ευχηθω να εχετε μια ομορφη γεννα γιατι για μια γυναικα-μανα ειναι οτι καλυτερο μπορει να της συμβει σε ολη της την ζωη ειναι κατι που πραγματικα δεν μπορεις να το περιγραψεις ειναι μοναδικη στιγμη που εγω προσωπικα δεν θα ξεχασω ποτε στην ζωη μου!! ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΛΟΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΝΕΙΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvitaT Posted May 29, 2009 Share Posted May 29, 2009 Na sou zhsei to mwraki sou kai na to deis opws epi8umeis! Einai pragmatika monadikh h stigmh ths gennas kai makari ka8e gunaika na boreseis na th viwsei! Na'ste kala! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lola Bunny Posted May 29, 2009 Share Posted May 29, 2009 Για πέστα sissin an, για πέστα!!!!! όταν λέω σε μερικές κοπέλες ότι η πιο ωραία στιγμή της ζωής μου ήταν η γέννα μου, δεν μπορούν να το πιστέψουν... κορίτσια είναι τρομερή εμπειρία... να μην φοβαστε καθολου όσες προκειται να γεννήσετε, είναι το πιο υπέροχο πράγμα που θα σας συμβεί! ανυπομονώ να ξαναζήσω αυτές τις στιγμές! ειλικρινά δεν θυμαμαι καθόλου τον πόνο που πέρασα και ας έκανα 13 ώρες να γεννησω και ας ταλαιπωρηθηκα πολύ... Quote 2/8/2008 Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ! ΗΡΘΕΣ ΕΣΥ! ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ - ΠΟΛΥ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Σοφία Τ. Posted May 29, 2009 Share Posted May 29, 2009 Συμφωνω μαζι σας απολυτα!!!Οι γεννες των παιδιων μου ηταν οι μονες στιγμες στη ζωη μου που ενιωσα απολυτα ευτυχισμενη και θα ηθελα να ξαναζησω!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisi an Posted May 29, 2009 Author Share Posted May 29, 2009 ΟΤΑΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΚΛΑΙΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ 23/11/09 ΝΑ ΤΗ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
annia Posted May 29, 2009 Share Posted May 29, 2009 και εγω κοριτσια αν και γεννησα σε πολυ μικρη ηηλικια την κορη μου..17,5εχω να πω οτι ηταν η καλυτερη εμπειρια της ζωης μου..παροτι εκανα 18ωρες να γεννησω και οτι ειχαμε παρατραγουδα με αιμμοραγιες ακι τετοια...δεν υπαρχει καλυτερο συναισθημα απο το να βλεπεις το μωρακι σου να γεννιετε... http://www. http://www. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisi an Posted May 30, 2009 Author Share Posted May 30, 2009 Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; el; rv:1.9.0.7) Gecko/2009021910 Firefox/2.0.0.7;MEGAUPLOAD 1.0 ImageShackToolbar/5.0.0 - Build ID: 2009021910 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evdokia86 Posted May 30, 2009 Share Posted May 30, 2009 τετοια να μας λετε κοριτσια να περνουμε θαρρος!!!αν και ειναι το πρωτο μου παιδακι και γω φανταζομαι οτι θα ειναι η πιο σημαντικη και η πιο ομορφη στιγμη της ζωης μου!!ουτε ο γαμος μου ουτε τιποτα μπορει να συγκριθει με αυτη τη στιγμη!!ανυπομωνω να ερθει η στιγμη που θα δω για πρωτη φορα τα ματακια της!!!!!!! να σας ζησουν τα παιδακια σας και με το καλο για οσες τα περιμενουν!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ioanna21 Posted May 30, 2009 Share Posted May 30, 2009 Εγω έχω πέντε μήνες που γέννησα και λέω πότε να να ξαναμείνω έγκυος για να ξαναζήσω τις ίδιες στιγμές που εζησα στον μπεμπούλη μου!!!! Πραγματικά ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ η καλύτερη στιγμή της ζωής μου...δεν συγκρίνεται με τίποτα άλλο!!!! Θα μας θυμηθείτε!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gold Posted May 30, 2009 Share Posted May 30, 2009 Για πέστα sissin an, για πέστα!!!!!όταν λέω σε μερικές κοπέλες ότι η πιο ωραία στιγμή της ζωής μου ήταν η γέννα μου, δεν μπορούν να το πιστέψουν... κορίτσια είναι τρομερή εμπειρία... να μην φοβαστε καθολου όσες προκειται να γεννήσετε, είναι το πιο υπέροχο πράγμα που θα σας συμβεί! ανυπομονώ να ξαναζήσω αυτές τις στιγμές! ειλικρινά δεν θυμαμαι καθόλου τον πόνο που πέρασα και ας έκανα 13 ώρες να γεννησω και ας ταλαιπωρηθηκα πολύ... συμφωνω!!!ο πονος ξεχνιεται...ολα ξεχνιουνται οταν αντικρυζεις το θαυμα που σου χαρισε ο Θεος! sisi an να σου ζησει το μωρακι να ειναι γερο και καλοφωτισμενο! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisi an Posted May 31, 2009 Author Share Posted May 31, 2009 gold σεχαριστω πολυ να σου ζησει και σενα το δικο σου μπουμπουκακι Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts