Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Υπνοβατεί και.. "καταβρέχει" σας έχει συμβεί;

Recommended Posts

Γειά σας, θέλω να μοιραστώ την εμπειρία μου μαζί σας και να σας ρωτήσω αν σας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο....

Πρίν απο ένα μήνα και μετά απο μια πολύ έντονη μέρα για τα παιδιά, μιας και ήταν απόκριες άν θυμάμαι καλά και είχαμε πάει μια βόλτα με πολύ παιχνίδι και γενικά μπολικες δραστηριότητες, τα έβαλα το βράδυ μετά το συνιθισμένο τους μπανάκι για ύπνο... όλα καλά και κοιμηθίκανε και αμέσως λόγο κούρασης. Κατά τις δυο η ώρα τα χαράματα άκουσα βηματάκια στο διάδρομο αλλά δεν έδωσα η αλήθεια είναι σημασία γιατί τα πισιρικάκια μου (ένα ζευγαράκι δυδιμα τώρα σχεδόν 6 χρονών) σηκώνονται το βράδυ είτε για τσίσα είτε ο μικρός έρχετε στο κρεβάτι μου και ζητάει γάλα, οπότε απλά περίμενα ή να ακούσω καζανάκι ή το γνωστό χτυπιματάκι στον ώμο μου για γάλα. Αντί βέβαια για αυτά άκουσα νεράκι να τρέχει και μάλιστα κάπου πολύ κοντά μου, γυρνάω και βλέπω τον μικρούλη μου να έχει πάρει στάση¨"κατουράω και ποτίζω λουλουδάκια" και "πότιζε" την..... τηλεόραση μας!!!!! Βέβαια εγώ σάστισα και η αλήθεια είναι δεν του μήλισα απλά πήγα κοντά του και προσπάθησα να του κατεβάσω το "ποτιστίρι" του λίγο χαμηλότερα μπας και σώσω την τηλεόραση!!!! Αφού τελειώσαμε τον οδήγησα στο κρεβάτι του και αυτός συνέχισε τον ύπνο του και εγώ άρχισα επιχείρηση σφουγκάρισμα μέσα στην νύχτα!!! Το πρωί που το είπα στην αρχή δεν το θυμότανε και μετά μου είπε οτι μάλλον θα μπερδεύτικε. Δεν έδωσα σημασία και είπα οτι εντάξι θα μπερδεύτικε και δεδομένου ότι ήταν και πολύ κουρασμένος το δικαιολογησα έτσι.

Εχτές το βράδυ όμως με τρόμαξε για τα καλά. Μετά απο μια έντονη μέρα με πολύ παιχνίδι και παρέα πάλι, τα έβαλα για ύπνο..... κατά τις τέσσερις τα χαράματα αυτή τη φορά ξυπνήσαμε και εγώ και ο σύζυγος αυτή τη φορά με ουρλιαχτά πανικού και απο τα δυο παιδιά. Σαν τους τρελούς τρέχουμε στο δωμάτιο και βουτάμε απο ένα ο καθένας τα οποία τρέμανε σαν τα ψαράκια και συνεχίζανε να ουρλιάζουνε!!!! Αφού τα ηρεμήσαμε μετά απο ένα λεπτό περίπου συννεχούς ουρλιαχτού διαπίστωσα (εγώ είχα τον μικρό αγκαλιά και ο άντρας μου την μικρή) οτι είχε κατεβασμένα τα βρακά.κια του και ήταν και λίγο υγρός. Την ίδια στιγμή ο άντρας μου διαπίστωνε οτι η μίκρή ήταν μούσκεμα.... Τελικά καταλάβαμε και μας είπε και η μικρή οτι ο Γιάννης την κατούρησε και ήταν απαρηγόρητο το κοριτσάκι μου... έκλαιγε και δεν μπορούσε να καταλάβει οτι ο "Γιάννης δεν το ήθελε" αλλά το έκανε καταλάθος. Εκείνο το βράδυ μετά την επιχείρηση καμαριέρας που αλλάζει και σεντόνια αντί μόνο να σφουγκαρίζει, τελικά η μικρή δεν κοιμήθικε στο κρεβάτι της επ ουδενί όμως. Μάλλον την ώρα που την κατουρούσε αυτή ξύπνησε και του μήλησε και μετά αρχίσανε να ουρλιάζουνε ο μεν Γιάννης γιατί κατάλαβε τι έκανε και τρόμαξε απο το απότομο ξύπνημα και η μεν Δέσποινα ούρλιαζε γιατί σοκαρίστικε απο το ουρλιαχτό του Γιάννη και το κατούρημα...

Πάντως εγώ απόφάσισα οτι μετά απο έντονες σε δραστιριότητες μέρες θα κοιμάμε με το ένα μάτι ανοιχτό και την σφουγκαρίστρα παραμάσχαλα χαχαχα

Έχει κανένας παρόμοια εμπειρία;;;;

Να ανυσηχίσω ή όχι;;; Ξέρει κανείς να μου πει;;;;

Ευχαριστώ

.png

Διαφημίσεις

Εγω το εκανα αυτο οταν ημουν μικρη.

Απλα σηκωνονται για τουαλεττα κ επειδη κοιμαται ο εγκεφαλος τα κανουν οπου τυχει.Αυτο γινεται συνηθως οταν τα παιδια ειναι πολυ κουρασμενα και δεν μπορει να ξυπνησει ο εγκεφαλος τους.Εμενα η μαμα μου οταν με ακουγε με ρωτουσε αν θελω τσισα και της ελεγα οχι αλλα με εβαζε στη λεκανη κ εκανα κανονικα.

Αλλα πολλες φορες σηκωνομουνα κ εκανα τσισα οπου τυχαινε.Αλλες φορες το θυμομουνα κ αλλες οχι.Βεβαια ποτε δεν με ξυπνουσαν γιατι λεει δεν κανει.Δεν επισκεφτηκαμε ποτε κανεναν ιατρο.

Απλα να τα βαζεις να κανουν τσισα πριν πεσουν για υπνο.Δεν νομιζω οτι ειναι κατι που πρεπει να ανησυχεις.Λιγη υπομονη κ λιγο σφουγκαρισμα παραπανω χρειαζεται!!!!!!!

ΤΑΣΟΣ 9/2/09

ΧΡΗΣΤΟΣ 21/7/10

ΘΑΝΟΣ 21/7/10

χαχαχαχα! Μ'αρεσει βρε Γιωτα που το θεωρεις αστειο...χαχαχαχα!

Παντως πρεπει να εχεις δικιο, πολυ λογικα μου ακουγονται τα οσα λες, δεν το σκεφτηκα μεχρι που ειδα την απαντηση σου..

Νατασα μου φανταζομαι την τρομαρα που πηρε το κοριτσακι σου αλλα κ την αντιδραση του μικρουλη...

Νατασα μου φανταζομαι την τρομαρα που πηρε το κοριτσακι σου αλλα κ την αντιδραση του μικρουλη...

Ναι η αλήθεια είναι οτι ούτε χτες το βράδυ δεν ήθέλε να κοιμηθελι στο κρεβάτι της... είδα και έπαθα να την πείσω οτι ο Γιάννης δεν θα την κατουρήσει ξανά.... θα της περάσει φαντάζομαι.

Πάντως ευχαριστώ που με καθησηχάζετε...

.png

Διαφημίσεις

Το είχε ο πατέρας μου και ο αδερφός μου.Υπνοβασία και ενούρηση το βράδυ,μην ανησυχείς,είχα ρωτήσει κάποτε ψυχίατρο και μου είπε οτι συμβαίνει συνήθως σε υπερδραστήρια παιδιά,με έντονο ψυχικό κόσμο,και συνήθως αυτά τα παιδιά έχουν υψηλό iq,ο αδερφός μου καμια φορά άνοιγε τη πόρτα να βγεί απο το σπίτι και τον μάζευα εγώ,απλά πρόσεχε μη σου χτυπήσει

Το είχε ο πατέρας μου και ο αδερφός μου.Υπνοβασία και ενούρηση το βράδυ,μην ανησυχείς,είχα ρωτήσει κάποτε ψυχίατρο και μου είπε οτι συμβαίνει συνήθως σε υπερδραστήρια παιδιά,με έντονο ψυχικό κόσμο,και συνήθως αυτά τα παιδιά έχουν υψηλό iq,ο αδερφός μου καμια φορά άνοιγε τη πόρτα να βγεί απο το σπίτι και τον μάζευα εγώ,απλά πρόσεχε μη σου χτυπήσει

να είσαι καλά ευχαριστώ!!!!

.png