Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ-ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

Recommended Posts

Καλησπερα μαμαδες!

Ο γιοκας μου γινεται 3 χρονων τον Σεπτεμβρη και αποφασισα οτι ειναι ωρα να τον στειλω παιδικο σταθμο (τον κραταει η μαμα μου εως τωρα).

Διαβασα διαφορα στο forum σας αλλα ειλικρινα... ΜΠΛΕΧΤΗΚΑ. Τα συμπερασματα που κατεληξα ειναι οτι :

1. O σταθμος ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΙΑ στην Καλοκαιρινου ειναι για τα μπαζα (κι ειναι και κοντα στο σπιτι μου κι ηταν ο πρωτος που σκεφτηκα να παω, τελος παντων)

2. Για τον ΜΑΜΑ ΤΟΤΟ στην Σπαρτης δεν διαβασα τιποτε συγκεκριμενο, καλο ή κακό, ξερει καμια σας περισσοτερα γι'αυτον;

3. Στην περιοχη αυτη, υπαρχουν αλλοι αξιολογοι σταθμοί;

4. Τα εκπαιδευτηρια ¨ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ¨ στην Σπαρτης εχουν και Παιδικο Σταθμο; Υπαρχει καμια μαμα με οποιαδηποτε εμπειρια απο εκει;

5. Πού πρεπει να απευθυνθεί κανείς για να μαθει σε ποιον Δημοσιο σταθμο μπορεί να γραψει το παιδι του; Εχει σχεση με την διευθυνση κατοικίας ή αναλογα με τον Δήμο που ανηκεις μπορεις να το πας ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ στον Δημο;

Θα σας ημουν υποχρεη αν μου δινατε καποιες πληροφορίες γιατι εχω πελαγωσει και δεν ξερω απο που να ξεκινησω !

Διαφημίσεις

ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΓΩ ΠΑΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ .ΕΧΩ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΤΟ 2000 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ 2003 ΚΑΙ ΤΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΟ 2006 ΚΙΑΙ ΤΟΝ ΠΑΩ ΑΚΟΜΗ.ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ 3 ΕΤΩΝ ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΜΕΝΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΣ . ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ .Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΛΕΓΕΤΕ :PΑΓΚΑΛΙΤΣΑ:P

• 3 weeks later...

Ενας αρκετα καλος σταθμος ειναι της εκκλησιας που βρισκεται στην Καλοκαιρινου αν θυμαμαι καλα. το κοστος ειναι περιπου στα 320ευρω χωρις σχολικο. Εμεις παμε στον δημοσιο που βρισκεται απεναντι απο το Θεμιστοκλειο και ειμαστε ευχαριστημενοι.

κοριτσακια μου!

Δεν ξερω αν εχεις ακουσει για την Κροσφιλδ.

Ειναι ιδιοτικοδημοσιο...κάτι σαν ιδρυμα...

Στην αρχη δεν ενθουσιάστηκα με τις κτιριακές εγκαταστάσεις αλλά επειδη εστειλα τον μεγάλο απο 19 μηνων και τωρα ειναι 4 ετων στην πορεια εγραψα και το Σισινι...

Θεωρω οτι ειναι απο τους καλυτερους παιδικους σταθμους που θα μπορουσα να βρω για τα παιδιά...

Εχει παλειό συστημα.Ειναι πολύ σοβαρες και αυστηρες οσο πρεπει να ειναι και ειχαμε προχθες την γιορτη για το καλοκαιρι...

Δεν μπορω να σας περιγράψω τι καταπληκτικη δουλειά ειχαν κάνει...

ποιηματα, στολες,σκηνικά,τραγουδια...οοοολα αυτά η κ. Αννα και η κ. Μαρια που ειναι γάτες σε κάτι τετοια...ειχαν παρουσιάσει τα Χριστουγεννα μια υπερπαραγωγη, Μπάν Χουρ με 2 και 3 ρολους το κάθε παιδάκι....απιθανο....πολύ συγκινητικό...

Δωσανε μεχρι και απολυτηριο με ενα δωράκι στα παιδάκια που φευγουν και πάνε προνηπια...κλάμα να δειτε οοολοι...

Μυριζει καθαριοτητα κάθε φορά που μπαινεις εκει μεσα...

Τι να πω...ειμαι πολύ ευχαριστημενη...

Θεωρω οτι ο μεγάλος ειναι ετοιμος και με τα σωστά εφοδια για να πάμε παρακάτω...

Κοστιζει 75 το κάθε παιδάκι με ΙΚΑ και 270 χωρις ΙΚΑ...εμεις τον ειχαμε χωρις ΙΚΑ για ενα 6μηνο (δεν ειχε θεση) και με την καινουρια χρονια τον πηραν με ΙΚΑ.

Μετά πολύ καλά λογια εχω ακουσει για αυτον που ειναι στην Προυσης...

Απιστευτοι χωροι αλλά πρεπει να τον πάρεις νωρις...μεχρι τη 1.00, ενω η Κροσφιλδ ειναι μεχρι τις 4.00 αν θες...εμενα με βολέυει πολύ αυτό με την ωρα...

Παρομοια με την Κροσφιλδ εναι η Παπαστράτειος στον Πειραιά...

Μακάρι να σε βοηθησα...:D

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Ρωτούσα στην παρακάτω ενότητα για το σταθμό αυτό γιατί δεν τον είχα ξανακούσει, αν και ψάχνω στο Κερατσίνι (και στη Νίκαια και στον Κορυδαλλό...)Aggeloudia θα μπορούσες να μας γράψεις διεύθυνση? Χρειάζονται ιδιαίτερες προϋποθέσεις για να μας δεχτούν? Έχει σχολικό?

Melkate για τον παιδικό σταθμό του Θεμιστοκλή έχω πληροφορίες από μαμάδες και τις έχω γράψει στην παρακάτω ενότητα στο ομότιτλο θέμα (δυστυχώς δεν ξέρω πώς να βάλω το λίνκ εδώ...) Αν θελεις να μάθεις κάτι συγκεκριμένο, μπορώ να ρωτήσω...

Διαφημίσεις

Ειναι Κερατσινι-Δραπετσόνα στα ορια...

Δεν εχει σχολικό...δεν θυμιζει και πολύ οπως ειπα απο υποδομή σε λουξ ιδιωτικό αλλά το προσωπικό ειναι αψογο...και για μενα αυτό εχει σημασια...

Ειναι επι της Αναστάσεως...ο δρομος που πηγαινει στο νεκροταφειο της Ανάστασης, στα δεξιά...

Αν σας ενδιαφέρειακριβως να ρωτησω τωρα που θα παω να τον πάρω, την ακριβη διευθυνση...

Οσων αφορά προυποθεσεις ως ιδιωτης μπορει να μπει πιο ευκολα απο το ΙΚΑ το οποιο εχει αναμονη....οπως και κάναμε (το εγραψα πιο πάνω)

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Τον εντόπισα το σταθμό! Μια χαρά μου φάνηκε από εγκαταστάσεις, ανετότατος...Μεγάλη αυλή, (τη χτυπά βέβαια ο ήλιος ανελέητα μου φάνηκε), μεγάλο κτήριο, καθαρό. Το μόνο που με προβληματίζει είναι το θέμα του σχολικού...Μακάρι και οι υπόλοιποι ιδιωτικοί της περιοχής να είχαν τέτοια κτήρια και αυλές!

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ πάντως!

Καλησπέρα!

Εγώ δεν μένω Πειραιά αλλά έχω ακούσει καλά λόγια από γνωστούς για έναν παιδικό που λέγεται BIRDS και είναι στην Διστόμου.....

Εάν σε ενδιαφέρει μπορώ να μάθω περισσότερες πληροφορίες....

WnBPp3.png

• 2 years later...
  • 2 weeks later...

καλημερα. τα διαμαντακια ειναι ακριβως κατω απο το σπιτι μου. ειναι μεγαλος χωρος και καθαρος οπως τον ειδα. ομως μου εκανε κακη εντυπωση η μυρωδια απο το τσιγαρο. παντως η δ/ντρια μου φανηκε εξυπηρετικη. και με ειυκοληνε με ενα σοαβρο προβλημα που εχω. περασε ο γιος μου στην καραχαλιου. αυτος μονο παιδικος σταθμοσ δεν ειναι. ειναι ενα σχολειο που δεν παρεχει σιτιση και υπνο. δηλαδη τα παιδακια των 2,5 -3 ετων θα μενουν χυπνια απο τις 7 το πρωι μεχρι τις 5,30 το απογευμα. και οταν τους ρωτησα τι θα γινει αμα ο γιος μου κλαει μου ειπαν οτι θα με παρουν τηλεφωνω να παω να τον παρω. εγω δουλευω σε ιδιωτικη εταιρεια. τωρα ψαχνω για να παω το παιδι σε καποιον σταθμο.

Διαφημίσεις

πριν χρονια δουλευε μια γνωστη μου στα διαμαντακια και τυχαια συζηταγαμε γιαυτο προχτες!δεν μου ειπε και τα καλυτερα ουτε για την καθαριοτητα ουτε για το φαγητο!!!εχει χρονια ομως!βεβαια η διευθυντρια ειναι η ιδια δεν ξερω εαν εβαλε μυαλο επιτελους και συμμορφωσε τον παιδικο σταθμο!!

• 4 months later...

Καλημέρα σας είμαι και γω νέα στο forum. Εγώ πήγα τη κόρη μου για 4 μήνες στα διαμαντάκια και τη διέκοψα διότι το πρόγραμμα διατροφής δεν ισχυεί ούτε στα πιο τρελά όνειρα σας. Καταρχήν ενώ στο πρωινό δηλώνουν ότι υπάρχει ψωμί βούτυρο μαρμελάδα υπάρχει ένα ξεροκόματο ψωμί με τυρί φρούτο δεν υπάρχει (και μένεις με την εντύπωση ότι το παιδί σου παίρνει όλες τις βιταμίνες ημερησίως) όπως και στο κυρίως πιάτο λείπει συνήθως το κρέας ή το ψάρι δηλαδή τρώνε σκέτη σούπα. Επίσης η Διευθύντρια καπνίζει ανελλιπώς και όλες οι αίθουσες μυρίζουν τσιγαρίλα τα παιδιά τα ντύνουν με το μπουφάν τους από τις 12 και περιμένουν τους γονείς (όσα δε κοιμούνται) από μουσικοκινητική και παιχνίδι τίποτα μόνο κάτι τραγουδάκια στο ράδιο και κανείς δεν ασχολείται ιδιαίτερα μαζί τους. Όταν πηγαίνεις να παραλάβεις το παιδί σου πέφτει τρελό σήμα φωνάζοντας το όνομα του παιδιού μή τυχόν και δεις κάτι που δε πρέπει...Κρίμα γιατί πληρώνεις 300euro όπου στην εποχή μας δεν είναι καθόλου λίγα για να νομίζεις ότι το παιδί σου περνάει καλά και τελικά μόνο καλά δυστυχώς δε περνάει. κρίμα...

• 3 weeks later...

ola ayta akougontai tragika.ki egw psaxnw stathmo gia th mikroula mou kai mou eixan pei ki gia auton.ma kala na kapnizei?eleos.oso gia to faghto, dysthxws stous idiwtikous ginontai perikopes se polla.gia na bgalei lefta parapanw kanei oti einai dynaton. pantws genika to faghto kai h kathariothta me anhsyxoun.

• 2 weeks later...

Καλησπέρα .. Εμένα και τα δύο μου παιδιά πήγαν στα Δελφινάκια και τώρα είμαι στην ευχάριστη θέση να πάω και το μελλοντικό μας μέλος..!είχα παει κ στα birds μα δυσανασχέτησα με πολλά.. Κ έχω ακούσει κ απο άλλους παράπονα! Η γνώμη μου είναι μακρυά..!!! Στα Δεκφινάκια γίνεται δουλειά όχι αστεία κ το κλίμα ειπμαι πολύ ζεστό κ οικογενειακό ! Δεν τους αλλάζω με τίποτα..!!

Καλησπέρα!

Εγώ δεν μένω Πειραιά αλλά έχω ακούσει καλά λόγια από γνωστούς για έναν παιδικό που λέγεται BIRDS και είναι στην Διστόμου.....

Εάν σε ενδιαφέρει μπορώ να μάθω περισσότερες πληροφορίες....

• 1 year later...

καλησπερα και απο μενα εγω μενω δραπετσωνα καλητερο παιδικο σταθμο βρηκα στο περαμα στα εκπεδευτερια ,ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ πολυ καθαρο και οικογενειακο περιβαλον προσιτες τιμες καλο φαι και υπνο και καλη μεταφορα με σχολικα απο νεους οδηγους!

Διαφημίσεις

• 2 years later...

καλησπερα θα ηθελα να επαναφερω το θεμα με τους παιδικους σταθμους.Εμενα ο γιος μου τον Σεμπτεμβρη κλεινει τα 4 παει ηδη παιδικο σταθμο στον δημο και δεν ειμαστε καθολου ευχαριστημενοι οποτε θα πρεπει να ξαναμπω στη διαδικασια να ξαναψαξω παιδικο σταθμο και μαλλον θα καταληξω σε ιδιωτικο. Κερατσινι εχετε να μου προτινετε καποιον καλο;