Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Παιδικός Σταθμός Βριλήσσια-Μαρουσι

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Έχω ενα αγοράκι 3ετών και ψάχνω για παιδικό σταθμό.

Έχω επισκεφτεί αρκετούς και τελευταία πήγα στον Παιδότοπο στα Βριλήσσια και μου άρεσε, έχει κάποιος να μου πεί κάτι γιαυτόν???

Είχα πάει edit admin αλλα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ και το έμψυχο αλλα και το άψυχο υλικό. Σκοτεινές αίθουσες, αδιάφοροι όλοι τους, είδα το πρωινό που πήγεναν στα παιδάκια και έπαθα πλάκα και το ρύζι που πήγα στην κουζίνα βρασμένο απο τησ 8 το πρωι (που είχα το ραντεβού) το ρύζι ήταν έτοιμο βρασμένο σε ταψί μεγάλο και ξεσκέπαστο, ΤΙ ΝΑ ΠΩ?? Φαντάσου μια μόνο μύγα να βρεθεί τι ζημιά θα κάνει.

Αχ μακάρι να με βοηθούσατε και να μου λέγατε κάτι, είμαι πολυ αγχωμένη!!!

Διαφημίσεις

Χαίρε,

Είμαι και γω στο ψάξιμο και έχω δει κάποιους, κατόπιν συστάσεων, γιατί δεν έχω και πολύ χρόνο με τα δίδυμα.

Μπορείς να πεις περισσότερα για το τι δεν σου άρεσε στους edit admin; Τι περιλαμβάνει το πρωινό; Έτσι που τα γράφεις, έχοντας δει αρκετούς, μοιάζει ότι οι Αγριόκυκνοι είναι από τους χειρότερους. Τι σε ενδιαφέρει σε ένα σταθμό; Το φαγητό; Κάτι άλλο; Αν θέλεις, τα λέμε και με πμ...

Επειδή και εγώ ψάχνω στις ίδιες περιοχές (μένω Βριλήσσια) και δεν μπορώ να αποφασίσω, αν κάποιος έχει κάποια καλή ιδέα ή πληροφορία - ιδίως για Βριλήσσια - ας¨μας διαφωτίσει. Μέχρι σήμερα έχω δει τους εξής:

Playtown, στα Βριλήσσια, για τον οποίο έχω γράψει αναλυτικά τις εντυπώσεις μου σε άλλο post. Απλώς βασικό μειονέκτημα, για να συνοψίσω, ήταν η έλλειψη κήπου.

To Xαμόγελο, επίσης Βριλήσσια, όπου όλοι μου φάνηκαν πολύ επαγγελματίες, αλλά δεν μου ταίριαζε ιδιαίτερα η φιλοσοφία τους γενικά όπως μου την περιέγραψαν, χωρίς να μπορώ να τους προσάψω κάτι ωστόσο.

Toboggan, για τον οποίον επίσης έχω γράψει εντυπώσεις - γενικά θετικές.

Στους Αγριόκυκνους δεν πήγα καθόλου, λόγω υψηλής τιμής.

• 2 weeks later...

Καλησπέρα,

Αυτό το μήνυμα σου δεν το είχα δεί.

Εχω πάει σε πολλους: Elmina's Baby College, Rollino, Ονειρόκηπος, Joyland etc.

Αναζητώ υπεύθυνους ανθρώπους (που edit admin στερούν 15τηλεφωνα για να κλείσω ραντεβού και εν τέλει εγινε το ραντεβού μισό γιατι αφου περίμενα 30 λεπτά μου είπε κάποια πράγματα μια κα. Ελεωνόρα και η άλλη δεν ήρθε καν και αφου διαμαρτυριθηκα μου λένε συγνώμη κάτι της έτυχε) ΑΠΑΡΔΕΚΤΟΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ. Μπορεί να μην τους άρεσα αλλα δεν φέρεσε ετσι είσαι επαγγελματίας.

Αναζητώ καλό εκπαιδευτικό πρόγραμμα διότι εαν ήθελα φύλαξη θα συνέχιζε να μένει με τισ γιαγιάδες και να περνάει ζάχαρη. Θέλω να μάθει κάτι και πάνω απο ολα τρόπους.

Αναζητώ φωτείνες και μεγάλες αίθουσες. Ωραίο κήπο. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ

Τέλος, αναζητώ ανθρώπους και οχι επαγγελματίες, με τα παιδιά πρέπει πάνω απο όλα να είσαι ανθρωπος και οχι επαγγελματίας.

Η κα. στον παιδότοπο μου μίλησε τόσο ωραία που έπαθα πλάκα ήταν καταπληκτική.

Αυτά.

Ευχαριστώ

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...
Καλησπέρα,

Αυτό το μήνυμα σου δεν το είχα δεί.

Εχω πάει σε πολλους: Elmina's Baby College, Rollino, Ονειρόκηπος, Joyland etc.

Αναζητώ υπεύθυνους ανθρώπους (που edit admin στερούν 15τηλεφωνα για να κλείσω ραντεβού και εν τέλει εγινε το ραντεβού μισό γιατι αφου περίμενα 30 λεπτά μου είπε κάποια πράγματα μια κα. Ελεωνόρα και η άλλη δεν ήρθε καν και αφου διαμαρτυριθηκα μου λένε συγνώμη κάτι της έτυχε) ΑΠΑΡΔΕΚΤΟΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ. Μπορεί να μην τους άρεσα αλλα δεν φέρεσε ετσι είσαι επαγγελματίας.

Αναζητώ καλό εκπαιδευτικό πρόγραμμα διότι εαν ήθελα φύλαξη θα συνέχιζε να μένει με τισ γιαγιάδες και να περνάει ζάχαρη. Θέλω να μάθει κάτι και πάνω απο ολα τρόπους.

Αναζητώ φωτείνες και μεγάλες αίθουσες. Ωραίο κήπο. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ

Τέλος, αναζητώ ανθρώπους και οχι επαγγελματίες, με τα παιδιά πρέπει πάνω απο όλα να είσαι ανθρωπος και οχι επαγγελματίας.

Η κα. στον παιδότοπο μου μίλησε τόσο ωραία που έπαθα πλάκα ήταν καταπληκτική.

Αυτά.

Ευχαριστώ

πήγα και γω στον Παιδότοπο και μου άρεσε αλλά τοσο ακριβά και χωρίς σχολικο τοσα χρήματα !!!!!!!!

Το Χαλάνδρι θα το έβλεπες?

Αν ναι, έχω να σου προτείνω τον σταθμό που πηγαίνει η Νικολέττα μου, και που με πόνο ψυχής αφήνω λόγω μετακόμισης στην Αγγλία.

Έχω υπόψιν μου να γράψω κάτι σχετικά, οπότε αν είναι θα "με διαβάσεις" και από αλλού.

KALHMERA KAI APO MENA..

H ALH8EIA EINAI TI PSAXNEIS NA VREIS SE ENA PAIDIKO STA8MO..8ES PERIVALLON 8ES EGATASTASEIS..EXW DEI TON PAIDOTOPO KAI MIA FILH MOU KATELHXE EKEI TELIKA..EINAI ONTWS AKRIVOS..ALLA PANW KATW OTAN MILAS GIA IDIWTIKO 8A TA DWSEIS ..EXEI POLLES PAROXES..EINAI POLLA XRONIA..EINAI KATI SAN SXOLEIO

O GIOS MOU OTAN PHGAME MAZI MAZEYTHKE MPROSTA STO TERASTIO AYTO OPWS TO EIDE STA MATIA TOU SXOLEIO..H8ELE KATI PIO MAZEMENO..PIO OIKOGENEIAKO PERIVALON.

KAI KATALHXAME META KAI APO TH DIKH TOU SYGATAVASH STH PITSIRIKOUPOLI.

http://WWW.PITSIRIKOUPOLI.GR EXEI ENA OIKOGENEIAKO PERIVALLON H IDIOKTHTRIA EINAI MIA NEA GYNAIKA ME POLY ENERGEIA KAI ENDIAFERETAI POLY GIA TA PAIDIA KAI GIA THN EPIXEIRHSH THS TO PSAXNEI..DHLADH ARKETA..KAI OI DASKALES POU DOULEVOUN STA8ERES GIA ARKETA XRONIA EKEI..(VASIKO GIA MENA EPISIS) EINAI KOPELES POU ENA PAIDI TIS AGAPA KAI TIS EMPISTEVETAI SA NA EINAI H MAMA TOU..

H FILH MOU EIXE PAEI KAI STO DIKO MOU..ALLA PROTIMHSE TO PAIDOTOPO..EINAI KAI 8EMA PAIDIOU EINAI KAI 8EMA OIKONOMIKO..EINAI POLLA..POU PREPEI NA VALEIS KATW..

PANTWS RIXE MIA MATIA KAI EKEI AN DE SOU KANEI KOPO.

EINAI STO YPSOS THS ATTIKHS ODOU..SYNORA VRILISIA XALANDRI DHLADH

AYTA KAI KALH ARXH OPOU KAI AN PATE :)

8ES

Διαφημίσεις

Αχ, τι να πώ κλαίω ακόμα, τα γράφεις τόσο γλυκά όλα.

Έκλεισα ήδη ραντεβού για την Δευτέρα, θα σου γράψω νέα την Τρίτη.

Σε ευχαριστώ πολύ και μακάρι να έχουμε και εμείς την δικία σας τύχη και να βρούμε να αγκαλίασουν το λουλουδάκι (όπως τον αποκαλώ και του αρέσει πολυ) μας με αγάπη και να περνάει καλά.

Φιλιά

Μακάρι να σας πάνε όλα όχι απλώς καλά αλλά καλύτερα από όσο περιμένεις!

Πραγματικά, πιστεύω ότι θα σε κερδίσουν και εσένα, και ότι το λουλουδάκι σου θα περάσει πολύ-πολύ όμορφα.

(...για να μη σου πω ότι είναι σημαδιακό που τον αποκαλείς 'λουλουδάκι'...):wink:

Θα περιμένω νέα σου μανούλα!

ekor θα σου προτεινα να δεις και τον Toboggan. Εχουμε γραψει τον μικρό μας και την εβδομάδα που πέρασε πήγαμε 4 ημέρες για προσαρμογή. Εμεινα πολύ ευχαριστημένη από την επιλογή, από το προσωπικό και την θετική ανταπόκριση του μικρού.

• 1 month later...

Διαφημίσεις

• 11 months later...
  • 4 weeks later...

Σχετικά με τον Παιδότοπο. Βρίσκεται σχεδόν δίπλα στο πάρκο ρεματιάς στα Βριλήσσια. Ωραία θέση, καλό κτήριο αλλά... Μέχρι πέρυσι ήμασταν αρκετά ευχαριστημένοι. Φέτος υπάρχουν εμφανείς αλλαγές κυρίως στη νοοτροπία αλλά και στις δασκάλες. Ο σταθμός τώρα λειτουργεί καθαρά σαν επιχείρηση και λιγότερο σαν λειτούργημα. Είναι βέβαια ιδιωτικός παιδικός σταθμός, αλλά μπορεί να είμαστε ρομαντικοί και να προτιμούμε να βλέπουν τα παιδάκια μας σαν ψυχούλες και όχι σαν "κεφάλια". Στις τάξεις υπάρχουν και 20 παιδιά με μιάμιση δασκάλα. Αν σκεφτείς ότι μερικές φορές δυσκολεύεσαι και φέρεις βόλτα 2 παιδιά φαντάσου τι χάος υπάρχει με 20. Σχετικά με την τιμή, ναι είναι ακριβός, αλλά για εμάς δεν ήταν αυτό το μοναδικό κριτήριο.

Ότι άλλο θέλεις από λεπτομέρειες, εδώ είμαστε.

Edited by Avocado
συντακτικά λάθη

Avocado, σου έστειλα και πμ, μπορείς να μας το αναλύσεις λίγο αυτό που λες? Αυξήθηκε ο αριθμός των παιδιών ανά τμήμα? Πόσα ήταν πέρσυ και φέτος έγιναν 20? Για ποιά τμήματα ισχύει? Όταν λες άλλαξε η νοοτροπία και άλλαξαν και οι δασκάλες τι ακριβώς εννοείς?

Ευχαριστώ!