Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Απαράδεκτη συμπεριφορά σε θηλάζουσα μητέρα

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους!!Θα ήθελα τη βοήθειά σας μια και είμαι καινούργια στο site.Εχθές δέχτηκα προσβλητική συμπεριφορά από Διευθυντή υποκαταστήματος ΙΚΑ έχοντας αγκαλιά το μόλις 2,5 μηνών βρέφος μου.Επειδή πρέπει κάποια στιγμή να ξυπνήσουμε και να μη τα δεχόμαστε όλα απευθύνθηκα στο Συνήγορο του πολίτη!!!Γνωρίζει μήπως κανείς άλλος που αλλού μπορώ να απευθυνθώ??Υπάρχει νόμος σχετικά με την λεκτική συμπεριφορά για τέτοια περίπτωση??

Ευχαριστώ πολύ πολύ!!

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω κάτι παραπάνω, αλλά έκανες πολύ καλά! Μπράβο σου! Να μας ενημερώσεις για την έκβαση της υπόθεσης, γιατί ποτέ δεν ξέρεις αν θα σου συμβεί κι εσένα κάποια στιγμή κάτι ανάλογο!

tZh5p3.png

G0KVp3.png

nancy δες το δημοσιουπαλληλικο κωδικα εδω.

http://www.fa3.gr/nomothesia_2/nomoth_gen/8_NEOS-kodikas_dimosion_ypallilon_all.htm

κυριως δες τα αρθρα 27 και 112.

Λεει πως πρεπει να συμπεριφερεται και ποια ειναι τα πειθαρχικα παραπτωματα.

Φανταζομαι πως μπορεις να του κανει καταγγελια στο ικα για παραβιαση του δημοσιουπαλληλικου κωδικα

Άσε σου λέω γιατί ορισμένοι δουλεύουν σε μια δημόσια υπηρεσία και νομίζουν ότι κάποιοι είναι !!Εμείς φταίμε όμως που δεν λέμε τίποτα και κάνουμε τα κορόϊδα!!!Αν δεν είχα το μωρό θα ήταν αλλιώς αλλά τώρα τα έχω πάρει πολύ!!!!

Θα σε ενημερώσω για ότι νεώτερο!

Διαφημίσεις

Νομιζω οτι μια καταγγελια στα κεντρικα του ΙΚΑ θα επιανε τοπο.. μην ξεχασεις να παρεις αριθμο πρωτοκολλου εστε να μην μπορεσουν να την βαλουν στο "μεγαλο αρχειο" (βλ. σκουπιδοντενεκες)

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Το εχουν παρακάνει πια!!!!!! εχουν σηκώσει πολύ ψηλά τον αμανέ!. Πολύ καλά έκανες.

Οταν ο ανθρωπος κάνει σχέδια η μοιρα κουνάει το κεφάλι και γελάει.........

καλημερα κοριτσια.θα ηθελα κι εγω να σας ρωτησω κατι που μου συνεβη στον οαεδ της πολης που διαμενω.

ειχα καρτα ανεργιας για δυο χρονια.ημουν παντα συνεπης κ την θεωρουσα για τριμηνο αφου με το μωρο μου δεν ειχα την δυνατοτητα να πηγαινω καθε μηνα.

τον φεβρουαριο πηγα για να την θεωρησω κ απο δικο τους λαθος μου την θεωρησαν για ενα μηνα.δηλ να παω ξανα σις 4 μαρτιου.εγω δεν το προσεξα αφου νομιζα οτι ηταν τριμηνιαια.οταν την ειδα ειχε περασει η προθεσμια για 10 μερες+.πηρα αμεσως τηλ κ τους εξηγησα τι συνεβη.η κοπελα που μιλησα μου ειπε οτι να παω απο εκει γρηγορα αλλα εγω της ειπα οτι ειμαι μονη μου κ δεν εχω που να αφησω αυτη την στιγμη το μωρο.μου λεει ελα απο δευτερα οπως κ εγινε.πηγα κ μου θεωρησε την καρτα μου εξηγωντας μου οτι θα στειλει μια επιστολη στα κεντρικα να εξηγησει τους λογους που καθυστερησα.

πηγα τον επομενο μηνα (απριλη κ μαη) κ μου την θεωρει κανονικα.της ειπα οτι την θελω για τριμηνο.μου λεει δεν γινεται ακομα γιατι περιμενουμε να γινει η ενοποιηση.ελα ξανα αυριο.

παω την αλλη μερα με το μωρο αγκαλια περιμενοντας στην ουρα.

μου λενε παι τα ιδια.

ξαναπαω παλι με το μωρο κ γινεται διακοπη ρευματος.με διωχνουν κ μου λενε να ξαναπαω.

ξαναπαω κ περιμενω ...

κοιτανε την καρτα μου κ μου λενε οτι εχωδιαγραφει απο τον μαρτη κ δεν γινεται η ανανεωση.της λεω τοτε γιατι μου την θεωρειτε εδω κ δυο μηνες κ τρεχω αδικα?

κι εκει αρχισε ενας ψιλοκαυγας κ να μου λενε οτι εγω ευθυνομαι αφου καθυστερησα κ οτι παραδεχτηκα που ειπα για το παιδι.

πηγα στον υπευθυνο αλλα δεν βρηκα ακρη κ τωρα σκεφτομαι τι να κανω?ο υπευθυνος μου ειπε να κανω μια υπευθυνη δηλωση κ να την καταθεσω.σκεφτηκα να παρω στον συνηγορο του πολιτη.θα βγαλω ακρη?>ειναι κριμα να χασω δυο χρονια την καρτα μου...

συγνωμη αν σας κουρασα.

Διαφημίσεις

Χριστίνα μου κι εγώ δεν πολυπιστεύω ότι θα βγάλω άκρη αλλά είναι το γαμώτο...Δεν υποστηρίζω ότι πρέπει να εκμεταλλευόμαστε την παρουσία του μωρού (έχω περιμένει στο ΙΚΑ 2 ώρες με το μωρό στο μάρσιππο,αλλά δεν είπα τίποτα γιατί το παιδί κοιμόταν)αλλά δεν είμαστε και υποχρωμένοι να δεχόμαστε τέτοιες συμπεριφορές γιατί τότε νομίζω ότι τα παιδιά μας δεν θα ευχαριστούν που τους φέραμε στη ζωή αλλά θα μας βρίζουν!!Μπές στο site του συνήγορου που σου λέει πως να γράψεις την αναφορά και που να την στείλεις!!!

Χριστινα, αφου μέχρι τωρα οι θεωρησεις ηταν τριμηνιαιες και ξαφνικα την εκαναν μηνιαια ποιος φταιει ? Ποιανου ειναι το λαθος? Πως γινεται ολο τον καιρο να θεωρεις ανα τριμηνο και ξαφνικα χωρις να σε ενημερώσει να στο κανει ανα μηνα? Νομιζω οτι προσπαθουν να σε ξεφορτωθουν για να μην παραδεχτουν το λαθος τους. Εγω στη θεση σου θα πηγαινα στα κεντρικα του ΙΚΑ και θα εκανα καταγγελια για το συγκεκριμενο ΙΚΑ και ενσταση. Μη ξεχνας οτι σε καποιες θεσεις στο δημοσιο οι μηνες ανεργιας δινουν επιπλεον μορια. Τι θα γινει αν χασεις μια καλη δουλεια επειδη θα σου λειπουν τα μορια της ανεργιας? Ή τι θα γινει αν βγει καμια εκτακτη επιδοτηση για μακροχρονια ανεργους ή κανενα προγραμμα και δεν μπορεις να το παρεις?

γι αυτο κ εγω θελω να προσπαθησω.εγω ετρεχα εγκυος κ λεχωνα για αυτην την καρτα.ψαχνω για δουλεια η με συμβαση κ την χρειαζομαι.επισης κανω τα χαρτια για επιδομα ενοικιου κ πρεπει να δειχνω οτι ειμαι ανεργη.γιατι ολο αυτο?η καρτα μου ειναι θεωρημενη μεχρι κ 4 ιουνιου αρα εχω καιρο κι ας λενε οτι διαγραφηκα.

μου χρεωσανε το λαθος οτι δεν κοιταξα που ηταν για ενα μηνα θεωρημενη.ο λαθος μου αφου νομιζα οτι ηταν μεχρι 4\5 κ αυτοι μου την θεωρησανε μεχρι 4\3.

θα παρω στον συνηγορο του πολιτη.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ..,ΜΕ ΛΕΝΕ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ.ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΟΝΤΩς ΟΡΙΣΜΕΝΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝΕ ΔΕΙ ΚΑΠΩΣ,ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ.ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΠΕΡΝΕΙ ΜΠΑΛΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΕΙΞΩ. ΛΟΙΠΟΝ ΝΑΝΣΥ ΜΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΩΡΑΙΩΤΑΤΗ ΑΝΑΦΟΡΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΜΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΟΧΙ ΕΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΡΕΦΟΣ..ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΟΥ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΟΥ ΙΚΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΕΤΣΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΟΥΝΕ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΚΤΛ. ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝΕ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ (ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ) ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ....ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΣΟΥ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΑΝ ΑΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΑΣ ΣΟΥ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙ ΕΤΣΙ....

.png

Διαφημίσεις

καλημέρα Μίμα !! Δεν είμαι και εγώ της άποψης ότι όλοι στο δημόσιο είναι κ.τ.λ. υπάρχουν κάποιοι (δυστυχώς λίγοι) που έχουν όλοι τη καλή διάθεση να σε εξυπηρετήσουν.Εμένα προσφέρθηκε ο υπάλληλος να με εξυπηρετήσει αλλά μας την είπε ο Διευθυντής.Δυστυχώς δεν κράτησα το όνομά του πάνω στα νεύρα μου γιατί είχα το μωρό στο μάρσιππο αλλά αυτό που ξέρω σίγουρα είναι πως είναι διευθυντής στο συγκεκριμένο υποκατάστημα.προς το παρόν λέω να περιμένω νέα από το συνήγορο του πολίτη όπου έκανα αναφορά για να μην τους μπερδέψω όλους μαζί....Τουλάχιστον έτσι το σκέφτομαι.ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!:-P

Καλή εβδομάδα και σε σενα.Το όνομά του ειναι το μόνο ευκολο για να το βρεις.αρκεί ένα τηλ.Αλλά καλά θα κάνεις να περιμένεις οπώς λες να περιμένεις την απάντηση του συνήγορου του πολίτη.........

.png

καλά ξεμπερδέματα κορίτσια!!!κάτι θα γίνει πιστευω...

κάποτε πήγαινα για δουλειές(δημόσιο ή μη) και ήμουν ευγενική,υπομονετική..

χα,χα!!πάνε αυτά,τελειώσανε!!από όταν ήμουν έγκυος και είδα τί γαιδούρια είναι όλοι τους απαιτώ να εξυπηρετούμε όταν έχω το μωρό και όταν δεν το έχω,βγάζω γλώσσα..δυστυχώς στην Ελλάδα το φιλίτιμο δεν μετράει..

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!

• 3 weeks later...

Καλημέρα σε όλους!!!έχω κάποια νεώτερα και όπως σας είχα πει, είμαι εδώ για να τα μοιραστώ μαζί σας!!!Με πήραν εχθές από το συνήγορο του πολίτη και μου είπαν ότι αυτό που θα κάνουμε , είναι να σταλεί μία αναφορά στο συγκεκριμένο υποκατάστημα του ΙΚΑ και μία στα κεντρικά στην οποία θα αναφέρεται επακριβώς το συμβάν με τα στοιχεία μου και επίσης θα γίνει σύσταη προς το συγκεκριμένο "κύριο".Anyway...σαφώς και δεν περιμένω πολλά πράγματα αλλά αυτό που θα προσπαθήσω τουλάχιστον εγώ είναι να τα έχω καλά με την συνείδησή μου....Καλή συνέχεια σε όλους!!

ΜΠΡΑΒΟ!!! δεν εχει σημασια αν γινουν πολλα πολλα! σημασια εχει να αρχισουμε ολοι να προσπαθουμε....

Η αλήθεια είναι πως αν αντιδρούσαμε έστω και λίγο σε αυτά που δε μας αρέσουν θα είμασταν σαφώς καλύτερα.......:-P