Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΝΤΙΚΡΥΖΕΤΕ


Recommended Posts


Διαφημίσεις



Διαφημίσεις

1. Παίρνω φόρα και χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο.

1α. Αν είμαι τυχερή παθαίνω αμνησία και είμαι ευτυχισμένη στον κόσμο μου.... (καλέ ποιανού παιδιά κάνανε τέτοια ζημιά;;;;)

1β. Αν είμαι λιγότερο τυχερή και απλά σπάσω το κεφάλι μου.... προσπαθώ να συνηδειτοποιήσω τη ζημιά κατά τη νοσηλεία μου στο νοσοκομείο.

1γ. Αν είμαι τελείως άτυχη και δεν πάθω τίποτα.... προσπαθώ να βρώ την φωνή μου.... ξαποστέλνω παιδιά και μπαμπά (γιατί σίγουρα το μισό φταίξιμο είναι δικό του) μακριά (ώστε να μην μπορώ να τους βλάψω) και προσπαθώ να καθαρίσω!!!!!!

 

Και μετά απ' 'ολα αυτά φέρτε μου και μένα μία από κείνες τις trendy στολές με τα μακριά μανίκια (ανάμεσα σε Μπιζέλι και Νίκη)!!!!

Όσο ζω... μαθαίνω

--------------------------

Μαρία (γέννηση 5/6/2004)

Σωτήρης (γέννηση 30/7/2007)

Link to comment
Share on other sites

Αν αυτη που τραβηξε τη φωτο ηταν η μαμα προτείνω να την εντοπισουμε και να την ανακηρυξουμε "mother of the year" και να της ζητησουμε να παραδιδει εβδομαδιαιως μαθηματα που να περιλαμβανουν:ασκησεις αντοχης, τεστ ψυχραιμιας, και φυσικα μαθημα φωτογραφιας, προοπτικής σε τριποδο αλλα και στον ωμο!

 

Αν ΟΜΩΣ αυτος που την τραβηξε ηταν ο μπαμπας κηρρυτεται αυτοματως ηθικός αυτουργός και πρεπει να διερευνηθει κατα ποσο εστειλε τη φωτο στη συζυγο του στο γραφειο δηθεν και ταχα μου για να την "προετοιμασει" για το τι θα αντικρυσει... Μεγιστο σφαλμα που συνιστα ανθρωποκτονία απο προθεση!! Οποτε σερσέ λα φαμ... σε όλα τα νοσοκομεία (γιατι εκει κατεληξε, ειμαι σιγουρη) και παρακαλώ να κινηθουν οι νόμιμες διαδικασιες κατα του συζυγου...

 

Και κάποιος να περασει να παρει τα παιδια από το καθαριστήριο!!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Κορίτσια ψυχραιμία.... Είναι εύκολη η λύση....

 

Λοιπόν

 

1.Γεμίζεις την μπανιέρα με νέφτι και βουτάς τα παιδιά....

2. Πηγαίνεις σε ένα ξενοδοχείο και παίρνεις μαζί σου μονο τα ρούχα που έχουν μεινει καθαρά.

3. Ψάχνεις για καινούργιο σπίτι.

4. Αγοράζεις καινούργια έπιπλα και φυσικά τηλεοράσεις, βίντεο, dvd κτλ

5. Στέλνετε τον λογαριασμό στον σύζυγο και κλείνετε και ένα δωμάτιο σε νοσοκομείο καλού κακού...

 

Ετσι όλα τελειώνουν αισίως :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

 

dev277pr___.png

Link to comment
Share on other sites

Είναι τόσο ολοκληρωτική η καταστροφή, που εγώ αντί να προσπαθήσω την καθαρίσω, ΘΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΝΑ

 

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

 

Παμε γι'αλλα!!!!

 

Πολύ ψύχραιμη σε βλέπω erica μου !!! :lol:

 

και γω για τις μπλούζες που λέγατε πιο πάνω !! :lol:

Link to comment
Share on other sites

Και για να συνεχισω το σεναριο...

Αν ολα αυτα εγιναν ενω την επιβλεψη των παιδιων ειχε η μανουλα της μαμας και γιαγια των παιδιων, να της γινει απλη συσταση για αποφυγην παρομοιων τετοιων καταστασεων στο μελλον. Αν η μανουλα και γιαγια βαλει τα κλαματα, αγκαλιαστε την τρυφερα: "Ελα βρε μαμα, δεν εγινε και τιποτα, καθαριζονται ολα, αν θες με βοηθας να κανουμε και μπανακι τα παιδια και τελος. Ελα τωρα, εσυ που μας βοηθας τοσο, ειναι δυνατον να θυμωσω εγω μαζι σου;" *(φιλακι ματς μουτς)

 

ΑΝ ολα εγιναν υπο την επιβλεψη της μαμας του μπαμπα (που στο εξης θα αποκαλουμε πεθερα) δυο ειναι οι προτεινομενες προσεγγισεις:

α)Πλησιαζετε εξαλλη και φωναζετε μεχρι να ραγισει το μοναδικό κρυσταλλο που εμεινε ορθιο απο πριν:Μα καλα!! Εισαι καθολου καλα; Σου αφηνω τα παιδια ΜΟΥ και παω ησυχη στη δουλεια μου οτι τα προσεχεις!! Για να γινει ολο αυτο παει να πει οτι ελειψες πανω απο μιση ωρα και τα παιδια ηταν χωρις επιβλεψη!! Αν χτυπουσαν; Και ποιος μου λεει οτι η μπογια δεν ειναι τοξικη κι οτι δεν θα γεμισουν φουσκαλες. Ποιος θα τρεξει τωρα στα νοσοκομεια; ΕΓω βεβαια! Και ποιος θα τα καθαρισει όλα αυτα; Η δουλαρα;

β) Δημοσιος απογχονισμος στην πλατεια για κοινο παραδειγματισμο!!

 

Συνδιασμος των δυο προτεινομενων λύσεων ειναι πιο αποδοτικός!!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Jean :lol::lol::lol::lol: ωραία σενάρια..... :lol::lol:

Εγώ πάντως θα συμφωνήσω με την Ερικα, σε τέτοια καταστροφή το μόνο που σου μένει να κάνεις είναι να λερώσεις και τον υπόλοιπο καναπέ (έτσι κι αλλιώς για πέταμα είναι) να αποτελειώσεις το πάτωμα και τις κουρτίνες και μετά να κυληστείς και στις μπογιές να είσαι ασορτί με τα "αγγελούδια" σου... :lol::lol::lol:

Πάντως αν κρίνω από τον δικό μου τον αντρούλη, την φώτο σίγουρα ο μπαμπάς την τράβηξε...όποτε τον αφήνω να προσέχει τον μικρό πάντα τα βρίσκω όλα άνω κάτω. Γι αυτόν προσέχω σημαίνει κάθομαι και το κοιτάω, μην χτυπήσει πχ (κάτι είναι κι αυτό...)! :lol:

 

Ήρθες και έγινες το νόημα της ζωής μου...

Link to comment
Share on other sites

Δοξα το θεο το αγγελουδι μου το μονο που εχει κανει ειναι να παρει αυτο το χριστουγεννιατικο ημερολογιο με τα παραθυρακια που εχου μεσα σοκολατακια, να τα ανοιξει, να τα μασησει , να τα φτυσει και να τα πατησει στο χαλι του σαλονιου... Δε επειδη την ολη δουλεια την εκανε πανω στον καναπε, του τρεχανε εκει τα σαλια...

Και οχι.. δεν επαθα εγκεφαλικο.. αισθανθηκα τοσο περηφανη που το καμαρι μου καταφερε να ανοιξει τα παραθυρακια που πηρα και τη μαμα μου τηλεφωνο να ερθει να τα δει...

Μολις ηρθε επαθε αυτη το εγκεφαλικο και τα καθαρισε για να της φυγει η υπερενταση :lol:

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Link to comment
Share on other sites

Εγώ ήθελα να μάθω που βρίσκουν την ψυχραιμία για να βγάλουν και φωτογραφία!! Θα είχα πάθει 3 απανωτά εγκεφαλικά, 4 εμφράγματα και 2 νευρικές κρίσεις!! :lol::lol:

ευτυχώς μεγαλώνω έναν ΑΓΓΕΛΟ (και τον είχα παρεξηγήσει) :wink:

 

Ιωακείμ το αγγελούδι μου!

Link to comment
Share on other sites

Εγώ πάντως όταν ο δικός μου μουτζούρωσε σχεδόν όλους τους τοίχους του σαλονιού-τραπεζαρίας μάλλον αν καιείναι ενιαίος ο χώρος, έπαθα σοκ και δεν μου πέρασε από το μυαλό να τους φωτογραφήσω (δεν είχε κάνει και καμοία καλλιτεχνία)..

 

τελικά τρίψε τρίψε τους καθάρισα, αν και έβγαλα και το 1/2 χρώμα από πάνω..εκ των υστέρων σκέφτηκα ότι έπρεπε να βγάλω φωτογραφία, να του τη δείχνω όταν μεγαλώσει...

 

Ίσως την επόμενη φορά να το κάνω...όταν ξεπεράσεις το πρώτο σοκ (την πρώτη φορά) μετά βλέπεις ότι ότι και να κάνεις δεν έχει νόημα..κάποια ζημιά θα κάνει. Έτσι αρκούμαι στο να μαζεύω τα επικύνδυνα και το υπόλοιπο σπίτι το έχω πάρει απόφαση ότι θα του κάνω ολικό ρεκτιφιέ όταν μεγαλώσουν λίγο και τα 2

Link to comment
Share on other sites

κοριτσια για τις βρωμιες στους τοιχους εχω βρει ενα σφουγκαρακι της vileda ασπρο ειναι δεν θυμαμαι πως το λενε, το βρεχεις μονο με νερο και βγαζει τα παντα!!! :wink:

KeDzp2.png

 

CBqup3.png

Link to comment
Share on other sites

κοριτσια για τις βρωμιες στους τοιχους εχω βρει ενα σφουγκαρακι της vileda ασπρο ειναι δεν θυμαμαι πως το λενε, το βρεχεις μονο με νερο και βγαζει τα παντα!!! :wink:

 

To εχω κι εγω και ειανι οντως πολυ καλο.... αρκει να ειναι καλη η μπογια γιατι δε εμας δυστυχως βγαινει... :cry: (τοσο καλος ηταν ο μπογιατζης!)

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...