Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

παρκοκρέββατο με μεγάλες τρύπες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

oikat γιατί το θές με μεγάλες τρύπες αν επιτρέπεται;έχω την εντύπωση πως το έχουν αλλάξει επίτηδες γιατί υπήρχαν παιδάκια που σκαρφάλωναν και έβγαιναν απέξω!!(είμαι και εγώ ένα απο αυτά!lol-057.gif

cceXp3.png

pcTFp3.png

oikat γιατί το θές με μεγάλες τρύπες αν επιτρέπεται;έχω την εντύπωση πως το έχουν αλλάξει επίτηδες γιατί υπήρχαν παιδάκια που σκαρφάλωναν και έβγαιναν απέξω!!(είμαι και εγώ ένα απο αυτά!lol-057.gif

Έτσι είναι. Όταν οι τρύπες είναι μεγάλες, βάζουν τα δαχτυλάκια τους μέσα (χέρια και πόδια) και σκαρφαλώνουν. Γι'αυτό τα κάνουν σαν σίτα.;)

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

κορίτσια χτες μου είπε η παιδίατρος να πάρω πάρκο που έχει μεγάλες τρύπες για να μπορέσει η μικρή να αρχίσει να πιάνεται από αυτές και να κάνει προσπάθειες ν'αρχίσει να σηκωνεται. Είναι 5 μηνών και κάτι. Επειδή θα αγοράσω οπωσδήποτε παρκοκρέβατο είπα για να μην αγοράζω 2 είδη λόγω χώρου να πάρω το παρκ. με μεγάλες τρύπες αλλά απ'ότι μου λέτε υπάρχουν προβλήματα!!! χμμμμμ....

oikat, κι εγώ με αυτό το σκεπτικό είχα αγοράσει στην αρχή το παρκοκρέβατο. Είπα να το χρησιμοποιώ και σαν πάρκο μέσα στο σπίτι. Διαπίστωσα όμως, ότι στο παρκοκρέβατο, επειδή το στρωματάκι ήταν μαλακό και όχι σταθερό, το μωρό δεν μπορούσε να σηκωθεί και να σταθεί. Έπεφτε. Επίσης η σίτα ηταν πολύ πυκνή και δεν έβλεπε έξω. Έτσι λοιπόν πήραμε και πάρκο, το οποίο έχει σταθερό "πάτωμα" και χερούλια που έπιανε το μωρό και σηκωνόταν άνετα, πατούσε καλά και κοιτούσε και έξω απο τις πιο μεγάλες τρυπούλες.

Διαφημίσεις

ΕΧΩ πάρει και εγώ πάρκο με μεγάλες τρύπες. το ότι η μικρή σκαρφαλώνει είναι όντος ένα μεγααααααααλο πρόβλημα άλλα το λύσαμε προς το παρών βάζοντας παπουτσάκια (αγκαλιάς). επειδή έχω και παρκοκρέβατο είναι όντος μακράν καλύτερο (κατά την γνώμη μου) το πάρκο για να σηκωθεί το νινί σου, αρκεί όταν αρχίσει να σηκώνετε καλά, να μην φεύγεις από το ίδιο δωμάτιο και να της φοράς παπουτσάκια.

02/6/07 γίναμε ένα

16/6/08 πρώτο θαυματακι 30/4/10 δεύτερο θαυματακι

Καληνύχτα Ελλάδα,ο τόπος που γέννησε την Δημοκρατία κατάντησε να σκοτώνει την ελευθερία της έκφρασης. Καλό ταξίδι Σωκράτη 19.7.2010

αν δυναμώσουν όμως τα ποδαράκια τους ακόμα και με παπούτσια μπορούνε να σκαρφαλώσουν, κάτι τέτοια μου έκανε σήμερα η μικρή ! Για αυτό ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

02/6/07 γίναμε ένα

16/6/08 πρώτο θαυματακι 30/4/10 δεύτερο θαυματακι

Καληνύχτα Ελλάδα,ο τόπος που γέννησε την Δημοκρατία κατάντησε να σκοτώνει την ελευθερία της έκφρασης. Καλό ταξίδι Σωκράτη 19.7.2010

• 8 months later...

Κοριτσια εμεις τωρα πια μεγαλωσαμε και δεν χωραμε στο πορτ μπε μπε. Αρα χρειαζομαι παρκοκρεβατο η παρκο, σωστα? Ακομα δεν μπορω να επιλεξω και λογο χωρου... μπορω να παρω μονο ενα αλλα πιο?

η γνωμη μου είναι να παρεις με μικρες τρυπες πτυσομενο ωστε να το χρησιμοποιειται και στις διακοπές σας. Εμεις μεχρι το καλοκαιρι που περασε μας εβγαλε τελεια. Ειχαμε μαλιστα παραγγειλει και εξτρα στρωματακι και με την κουνουπιερα του ημασταν και ησυχοι απο μαμουνια και κουνουπια και αλλα ζουδια στις διακοπες.

Η μικρη μου μια χαρα εμαθε να πιανεται απο καναπεδες, καρεκλες, μαξιλάρια, τραπεζακια και παιχνίδια.

Ο καημενος ο πατερας μου επι ενα μηνα ακουγε τα σχολιανα του απο την μανα μου για χατιρι της αδελφης μου. Καθε μεσημερι (τοτε ειχαν διαλειμμα το μεσημερι οι δουλειες) ερχοταν ετρωγε και ξαπλωνε. Η αδελφη μου στο παρκοκρεβατο στα ποδια του κρεβατιου. Μετα απο λιγο η μητερα μου τους εβρισκε αγγαλια. "Χριστιανε μου θα το πλακωσεις το παιδι δεν το καταλαβαίνεις" "μα δεν την πηρα εγω βρε γυναικα" Αυτη η κουβεντα 1 μηνα. Μεχρι που μας επισκευτηκε η θεια μου και επιασε την αδελφη μου στα πρασα: σκαρφαλωνε με τα δακτυλα, τουμπα με το κεφάλι και μπουσουλουσε διπλα στον μπαμπα της :lol::lol::lol::lol::lol: Αθωος ο ενοχος!!!!

Διαφημίσεις

κορίτσια χτες μου είπε η παιδίατρος να πάρω πάρκο που έχει μεγάλες τρύπες για να μπορέσει η μικρή να αρχίσει να πιάνεται από αυτές και να κάνει προσπάθειες ν'αρχίσει να σηκωνεται.

Ετσι ακριβως καναμε κι εμεις :D

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

alan εννοεις παρκοκρεβατο η παρκο?

παρκοκρεβατο

ααααααα εχετε υποψην σας οτι μερικά παιδακια (οπως πχ το δικο μου) ουτε 5 λετπα δεν καθονται μεσα, οποτε πανε και τσαμπα τα λεφτά ή μαλλον .....τα κανεις παιχνιδο-κουτο οπως πολλοι ακόμα!!!!

το δικο μου διλλημα ειναι παρκο η παρκοκρεβατο? Αντε καλα ηταν τοσο καιρο στο πορτ μπεμπε μετα????? που το βαζεις το μωρο μεσα στο σπιτι?

Παρκο για μενα, Ειναι τετραγωνο μεγαλο, με σταθερο πατωμα εχει χερουλια για να σηκωνεται, της βαζω παιχνιδια λογιων λογιων μεσα και τα αλλαζω ανα βδομαδα να μην βαριεται και δεν εχει θεμα συνηθως. Καθετε μεχρι και 40 λεπτα *το περισσοτερο* μεσα (την φορα, γιατι μπαινει μεσα αρκετες φορες την μερα) μεχρι να τελειωσω καποιες δουλειες........

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Διαφημίσεις

Εμείς πήραμε πάρκο για το δικό μας σπίτι και παρκοκρέβατο για να το έχω στη μαμά μου. Στο πάρκο όντως πιανόταν για να σηκωθεί , αλλά μετά από λίγο καιρό πιανόταν και για να σκαρφαλώσει και αφού τον πρόλαβα 2 φορές λίγο πριν σκάσει με το κεφάλι στο πλακάκι , το μάζεψα.

Στη μαμά μου κάθεται στο παρκοκρέββατο , βέβαια πλέον δεν έχει ανάγκη τις τρύπες για να σηκωθεί , αλλά κι εκεί είναι πολύ κοντά στο να βάλει πόδι και να σκαρφαλώσει.

Ότι κι αν επιλέξεις να ξέρεις ότι θα είναι για σύντομο διάστημα.

Αν πάρεις παρκοκρέββατο ,πάρε από αυτά που από τη μία στενή πλευρά έχουν ένα φερμουάρ που ανοίγει, έτσι όταν μεγαλώσει λίγο και μπουσουλάει θα μπορεί να μπανοβγαίνει μόνο του .

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

και μεις τελικά αγοράσαμε μόνο παρκοκρέβατο και δεν το μετανιώσαμε. Αγοράσαμε και έξτρα στρωματάκι για να κοιμαται πιο άνετα και χερούλια από το jumbo για να μπορέσει να σηκώνεται (έκαναν μια χαρά τη δουλειά τους). Είχε και άνοιγμα από τη μια μεριά για να βγαίνει όποτε ήθελε.

Πλέον χρησιμοποιείται σπάνια για κανέναν υπνάκο. Εχω πολύ καιρό να τη βάλω μέσα αλλά δε νομίζω να κάτσει πλέον. Εχει συνηθίσει να περπαταει. Παντως ηταν απο τα παιδια που καθοταν και επαιζε.

Σας ευχαριστω κοριτσια, μας βλεπω για παρκοκρεβατο που ανοιγει στο πλαι και χερουλια απο το τζαμπο για να πιανετε!!! Σε λιγες μερες μπαινει στον τεταρτο .... ειναι νωρις να το παρω απο τωρα? Εχουμε 8εμα γιατι δεν χωραει πια στο πορτ μπεμπε!!! που αλλου να τον βαζω?

Σας ευχαριστω κοριτσια, μας βλεπω για παρκοκρεβατο που ανοιγει στο πλαι και χερουλια απο το τζαμπο για να πιανετε!!! Σε λιγες μερες μπαινει στον τεταρτο .... ειναι νωρις να το παρω απο τωρα? Εχουμε 8εμα γιατι δεν χωραει πια στο πορτ μπεμπε!!! που αλλου να τον βαζω?

Αν μιλάς για τη διάρκεια της ημέρας, να τον βάζεις να κάθεται ή για κανέναν ενδιάμεσο υπνάκο.....τότε θα σου απαντήσω εύκολα.......στο καρότσι!!!! :mrgreen:

Επειδή ο μεγάλος, έτρεχε και πηδούσε σαν αγριοκάτσικο δίπλα και πάνω :shock: απο το relax, για να προστατεύσω τον μικρό, τον έβαζα να κάθεται ψηλά, άρα στο καρότσι. Και βολεύει γιατί τον πηγαινοφέρνω και μέσα στο σπίτι εύκολα. Εκεί τον ταίζω κιόλας και μάζεψα και το καρεκλάκι φαγητού.

Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι μόλις γυρίζουμε απο την βόλτα, πρέπει να καθαρίσω τις ρόδες για να το βάλω μέσα. Κατά τα άλλα, με βολεύει πολύ.

EDIT

Για το προηγούμενο σου ερώτημα.....Πάρκο με μικρές τρύπες είχα, με σταθερό σκληρό πάτωμα, χερούλια γύρω γύρω για να πιάνεται και να σηκώνεται, και ήταν και επενδυμένο με νάυλον για να πλένεται εύκολα.

Παρκοκρέβατο πήραμε για να έχουμε να κοιμίσουμε το μωρό όταν πάμε κανένα ταξίδι (όταν ήταν 9 μηνών πήγαμε διακοπές σε νησί) αλλά ούτως ή άλλως ήταν μονίμως στη μαμά μου, για να κοιμάται τα μεσημέρια το μωρό, μια και εγώ δούλευα. Αυτό ΔΕΝ βόλευε για να σηκώνεται το μωρό. Το πάτωμα ήταν ασταθές και μαλακό, δεν είχε χερούλια και επειδή το δίχτυ του ήταν πολύ τεντωμένο και πυκνό, δεν του άρεσε να κάθεται μέσα παρά μόνο για τον ύπνο, επειδή δεν έβλεπε καλά έξω και ένιωθε απομονωμένος. Ενώ με το πάρκο ήταν μια χαρά. Κι αυτό φυσικά ήταν μια χαρά, μόνο για ύπνο.... ;)

Δεν κατάλαβα όμως, για ποιό σκοπό το θέλεις εσύ? Για ύπνο ή για παιχνίδι?:roll:

Εμεία και σηκωθήκαμε πολύ γρήγορα...(δες το τικεράκι!!!) και δεν κινδυνεύουμε να πέσουμε!!!Το πάρκο μας έχει ως τη μέση πυκνό δίχτυ για να μην μπορεί να σκαρφαλώσει και από τη μέση και πάνω μεγάλες τρύπες από τις οποίες πιάνεται και σηκώνεται!Πολύ καλή αγορά!!!Πήραμε ίδιο και στης μαμάς μου και τα μεσημέρια κοιμάται πολλές φορές εκεί!Εχει τόση πλάκα όταν βάζει τη μουρίτσα στο δίχτυ και μας κοιτάει...εμένα με έσωσε!!!Για τί όλη μέρα αγκαλιά...ε κάπως έπρεπε να μαγειρεύω κιόλας!!!Το πήραμε από ποδηλατούπολη, αλλά νομίζω έχει και η ΗΡΑ.

Vd4Sp3.png

mom το θελω για τις ωρες που 8α ειναι ξυπνιος για να παιζει. Βεβαια ακομα ειναι πολυ μικρουλης ουτε να γυρισει πλευρο δεν μπορει!!!! Αλλα τι να κανουμε που δεν χωραμε πια στο πορτ μπεμπε που μας ειχε σωσει! Εκει τον κοιμιζαμε στης μητερας μου το σπιτι, εκει τον βαζαμε στο σαλονι και παιζαμε και επισης τον μεταφεραμε!!! Αρα μαλλον χρειαζομαι παρκο, αλλα και οταν 8α παμε διακοπες? που 8α τον κοιμιζω? Αρα χρειαζομαι και παρκοκρεβατο, η παρκοκρεβατο που να εχει σκληρο και στα8ερο πατο!!!Αν δεν υπαρχει ακομα κραταω τα πνευματικα δικαιοματα!!!

Tjetje επειδή έψαχνα κ εγώ για 2 σε 1 είχα βρει αυτό εδώ:http://www.olivers-baby-care.co.uk/hauck-dream-n-play-travel-cot.html

Δεν το πήρα όμως τελικά και δεν μπορώ να σου πω εντυπώσεις.

Και εμεις κ τα δυο πηραμε.. το καθενα εχει τη χρηση του..

Ομως οπως κ να εχει το πραγμα το σημαντικο ειναι οτι δεν αφηνουμε το παιδι χωρις επιβλεψη ποτε στο παρκο... και μενα σκαρφαλωνε κ εβγαινε

O5Lop2.png

kIP3p2.png