Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Catra-H άρτι αφιχθείσα εγκυμονούσα μας!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Γλυκεια μου να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη!!!(και ασε τη μαμα να λεει........μερικα πραγματα δε κοβονται!!!!!!χαχαχαχ!!!)

Συγχαρητηριααααααααααααααααααααααααααα

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Κοριτσακια μου ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!! Για ολα! Τη στηριξη σας, τη γνωμη σας, τις προσευχες σας, τις συμβουλες σας και κυριως για την αγαπη σας! Ακομα δεν μπορω να το πιστεψω οτι εγινε!

Να σας πω και εδω λοιπον οσα εχω στο μυαλο μου!

Καταρχας ειχατε ολες δικιο οταν μου λεγατε να μην το σκεφτομαι! Ετρεχα στους γιατρους, εκανα εξετασεις, ειχα αρχισει να αμφιβαλλω ακομα και για την ποιοτητα του σπερματος του αντρουλη μου! Ηταν ολα μπουρδες! Το μυαλο μου εφταιγε και ο θυρεοειδης μου! Οταν επιτελους μου εκοψε και πηγα σε ενδοκρινολογο (που επρεπε να ειχα παει απο το πρωτο εξαμηνο προσπαθειων) και πηρα την καταλληλη θεραπεια και τον ρυθμισα ολα εγιναν! Το κυριοτερο, επεισα τον εαυτο μου οτι δεν μπορω να κανω παιδια και οτι αν μεχρι τα 35 μου δεν τα εχω καταφερει απλα θα παω για εξωσωματικη! Μαλον αυτο επιασε και αρχισα να ασχολουμαι με το σπιτι μου και την επικειμενη μετακομιση! Το εβγαλα τελειως απο το μυαλο μου! Και ξαφνικα αρχισαν καουρες στις οποιες δεν εδωσα καμια σημασια και οταν δεν αδιαθετησα στην αναμενομενη ημερομηνια αρχισαν να μου μπαινουν ιδεες! Συγκρατηθηκα ομως γιατι παρολο που ο κυκλος μου δυο μηνες τωρα ηταν 27 μερες νταν (ποτε πριν δεν ηταν ρολοι!) ελεγα μηπως μου τη φερει και ερθει στις 30 ή 31 μερες. Αλλα καθως περνουσαν οι μερες ειπα οτι θα το κατουρησεις και οτι γινει! Απλα να ξερεις τι γινεται για να το πεις στην ενδοκρινολογο σου! Το πηρα λοιπον την Τριτη πριν παω για δουλεια και οταν το κατουρησα και βγηκε το + δεν το πιστευα! Νομιζα οτι ειναι λαθος, οτι μου κανουν πλακα! Κι ομως ηταν αληθεια!

Ο αντρουλης μου εχει ηδη αρχισει να λεει διαφορα για καροτσακια κτλ κτλ χαχαχαχαχα! Χτες εκανα χοριακη, αυριο θα ξερω τιμη, και απο βδομαδα στο γιατρο για τα υπολοιπα!

Κανω μονο μια μεγαλη προσευχη! ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ, ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ!

Θα σας πω αυτο που μου ελεγαν και μενα οι παλιες: ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ! ΠΙΑΝΕΙ!!

Πολλα πολλα φιλακια, ευχες και ευχαριστω σε ολες σας! Και για οτι με χρειαστειτε οσες προσπαθειτε ειμαι εδω! Δεν προκειται ποτε να ξεχασω τους 20 μηνες αγωνιες και στεναχωριας απο βλακεια μου και δεν θα αφησω καμια αλλη να κανει το ιδιο λαθος!

dev016pb___.png

.png

Διαφημίσεις

1986480bu2sgab7aq.gif

Πολλά πολλά συγχαρητήρια Catra μου, να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη και να είστε καλά εσύ και το μωράκι σου ;)

Θετικές σκέψεις να κάνεις πλέον για σένα και το μωράκι σου και θα δείς που όλα θα πάνε καλά (τα λέω σε σένα για να τα ακούω και εγώ :lol:)...

Μπράβο νέα εγκυούλα!!!! Είσαι σούπερ και θα περάσεις ένα τέλειο 9μηνο με αποκορύφωμα ένα ζουμερό μωράκι στην αγκαλιά σου!

Είσαι όμως τώρα για μετακόμιση??? Μήπως να κάτσεις εκεί φρόνιμα?

Εσύ ξέρεις βέβαια καλύτερα!

Από εμάς ευχές για καλά γεννητούρια!!

Πάντα τέτοια!

Κάντυ

g5986754jvjinyn4.png

Κοριτσακι μου ευχαριστω για το ενδιαφερον αλλα εγω δεν θα κουνησω ουτε δαχτυλακι! Ο καημενος ο αντρουλης μου θα την κανει με τον μπαμπα μου και τον πεθερο μου! Ευτυχως εχουμε λιγα πραγματα γιατι μεναμε σε μικρο σπιτι!

dev016pb___.png

.png

Ωραία εσύ να κάθεσαι αραχτή να προσέχεις το μωρό σας και να λες:

"Μπράβο ρε άντρα! Μπράβο ρε άντρα!" και μετά...

"Μπράβο ρε παππούδες!"

Θα κάνουν και την τακτοποίηση μετά στα ντουλάπια κτλ...? ωχ.΄..;))))

φιλάκια και στείλε μου γούρι.... το χρειάζομαι πολύ...

Κάντυ

g5986754jvjinyn4.png

Διαφημίσεις

Nα σου ευχηθώ κι εδώ, στο σπίτι σου!

Βλέπεις με αιφνιδίασες και μου έδωσες μεγάλη χαρά

και δε χορταίνω σήμερα να σου λέω ...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!

Να έχεις μια μεγάλη χοριακή αύριο

να ακούσεις το καρδουλάκι να χτυπάει ντούκου ντούκου σε λίγες μέρες

και τότε πια να πετάξεις ακόμα περισσότερο από χαρά.

Υγιέστατο, γερό, ομορφούτσικο και καλότυχο να είναι το παιδάκι σου.

Κι εσύ να είσαι για πάντα μια πανευτυχισμένη μανούλα που θα το καμαρώνεις όπως επιθυμείς.

Είσαι ΕΓΚΥΟΥΥΥΥΥΥΛΑΑΑΑΑ :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Θα γίνεις ΜΑΝΟΥΥΥΥΥΥΛΑΑΑΑΑ :D:D:D:D:D:D:D:D

Θα στο ξαναπώ ...

ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ !!!

749975bn2c4imzkz.gif

605724zps8umxbit.gif 602392vkug6m5d5i.gif

γιουουουουπιιιιιιι!!!!!!!!!!μπραβο κοριτσακι μου.χαρηκα παρα πολυ με τα ευχαριστα.να σου πανε ολα καλα και να το απολαυσεις οσο ποιο πολυ μπορεις.στο κατω κατω τοσο καιρο το περιμενες μην αφησεις τιποτα να σου χαλασει τη χαρα σου.

Γιουυυυυυυυυυυυχουυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D

Γιουπι..Γιουπι..Γιουπιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D

Μπραβο ρε Κατρουλιτσα Πααααααρα μα παρα παρα παρα πολλα συγχαρητηρια.....

Η νικη ειναι δικη σου κ σου αξιζει υστερα απο τοοοοοοοοσο υπομονη!!!!!!!!!!!

Με πήρε Η Ελενη κ μου ειπε τα σουπερ ευχαριστα κ για την Ελ κ για σενα...!!!!!!!!!!!

Μια σουπερ ουαου εγκυμοσυνη να εχεις γλυκια μου..να μην σκεφτεσαι τιποτα μα τιποτα αρνητικο....τιποτα να μην σε επηρεαζει...κ με το καλο να υποδεχτεις το πολυπήθητο μωρακι σου...ως ευτυχισμενη πανεμορφη μανουλα πλεον!!!!!!!!!!!!!

Συγχαρητηριααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lamlamsdg20100211_-6_My+child+is.png

Θαυματάκι μου...σε λατρευω..εισαι ολη μου η ζωή!!!!!!!!!

Catra μου πολλά πολλά συγχαρητήριααααααα!!!!!!!

Εύχομαι να πάνε όλα καλά.

Πολλά φιλιά.

Κάθε μέρα ένα θαύμα μας περιμένει, αρκεί να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά για να το δούμε.

0DCdp3.png

Διαφημίσεις

CATROULITSA.....συγχαρητηρια κοριτσακι μου!!!!!!!!!!!:P:p

Να εχεις μια ηρεμη,τελειομηνη εγκυμοσυνη χωρις αγχη(λεμε τωρα...)

Αντε σιγα σιγα να σας βρουμε κ εμεις στην αλλη ενοτητα !!!!!!!!!!!!Στο αλλο Καφε......της εγκυμοσυνης!!!!!!!!!!!:D:D

ΒΑΣΙΛΙΚΗ....ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ!!!!!!29.11.03

ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ ΜΟΥ...ΑΝΤΡΑΚΙ ΜΟΥ !!!!!!04.08.10

πόσο μαρέσει όταν μειώνεται η παρέα μας !!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

με το καλό κοπελίτσα μου, εύχομαι να πάνε όλα καλά και να είναι μια όμορφη περίοδος χωρίς καθόλου άγχος . αρκετό το άγχος που έχεις τραβήξει . τώρα ήρθε η ώρα να χαλαρώσεις και να το απολαύσεις.

και πάλι συγχαρητήριααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Κατρα μου δεν εχουμε μιλησει πολυ γιατι δεν σε προλαβα αλλα εχω ακουσει πολλα απο την φιλεναδες σου!!!

Κοριτσι μου τωρα που το ονειρο σας πραγματοποιηθηκε σας ευχομαι να ειναι ολα τοσα ευκολα που να το απολαυσετε με τον αντρουλη σου μεχρι την τελευταια στιγμη που θα πιασετε το νινακι σας στην αγκαλιτσα σας!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!!!!

γιατί εγώ ότι ονειρευόμουν στην ζωή μου ,το έχω βρει σε εσενανε ψυχή μου και έχω τα πάντα πια!!!

η πεταλουδίτσα μου γεννήθηκε στις 23/9/10

Κοριτσακια μου σας ευχαριστω παααααααααααααααααρα πολυ!

Α, Ραμονιτσα, απο κει που ετρωγα ενα τονο φαι τωρα θα τρωω 3 τονους φαι! χαχαχαχαχαχ!!!!!

dev016pb___.png

.png

Κατρουλιτσα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Με το καλο,να εχεις μια υπεροχη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!!!!!!!!!

Εχω τρελαθει απ την χαρα για σενα και την Ελ μας!!!!!!!

Με ειδοποιησε το Ελενακι99 μας για την εγκυμοσυνη σου και πραγματικα χαιρομαι πολυ για σενα,γλυκο μας κατρουλινακι!!!!!!!!!

ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!

Απολαυσετοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!

Φιλακια!!!!!!!!!!!1

Κατιουσκααααααααααααααααααααααα!!!!! Σ'ευχαριστω καλη μου! Ευχομαι συντομα να χαρουμαι και με το δικο σου μωρακι!! ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΣΥΝΤΑΓΗ!

dev016pb___.png

.png

Kοριτσάκι!!!!!!!!!!!!! Συγχαρητήρια!!! Παρακολουθώ συχνά τη λίστα και σήμερα είδα και το όνομά σου και χάρηκα πάρα πολύ!!! Να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη και ένα πανέμορφο και υγιέστατο μωράκι σε λίγους μήνες από σήμερα! Ετοιμάσου να ζήσεις απίστευτες στιγμές!!!! ;)

Διέδωσε στις άλλες κοπέλες το θέμα με τον θυρεοειδή. Τελικά είναι μεγάλο θέμα και κοπέλες που δεν έχουν κάποιο άλλο πρόβλημα απλά δεν έχει τύχει να ψάξουν το θυρεοειδή και δυσκολεύονται να συλλάβουν. Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα και μάλιστα η tsh ήταν μέσα στα φυσιολογικά όρια μόνο λίγο ανεβασμένη. Η παθολόγος δεν το εντόπισε. Το υποψιάστηκε η γυναικολόγος και φάνηκε σε επανεξέταση. Να είναι καλά η γυναίκα! Με το που άρχισα το χάπι να σου ο Γιώργης! :lol:

Κοριτσάκι μου ο ενδοκρινολόγος σου θα γίνει ο καλύτερός σου φίλος και το χαπάκι σου σαν τα μάτια σου! Καλή συνέχεια!