Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Συνάντηση Κυριακή 23/12 στην Νίκαια για τα Δυτικά Προάστια

Ειρήνη

Recommended Posts

Φίλες των Δυτικών Προαστίων (αλλά και όχι μόνο!!)…

Παίρνω πρωτοβουλία να κάνουμε ακόμα μία συνάντηση για να γνωριστούμε (ακόμα περισσότερες!) μεταξύ μας αλλά και λόγω των ημερών, να βγάλουμε τα παιδάκια μας να παίξουν, που λόγω κρύου είναι δύσκολο να τα πάμε σε εξωτερικό χώρο!

Βρήκα έναν παιδότοπο (είναι καινούργιος, λειτουργεί εδώ και 3 εβδομάδες περίπου) που είναι πραγματικά καταπληκτικός (και πιστέψτε με, είμαι «περίεργη» σε ότι αφορά τους παιδότοπους). Τον λένε Happyland και βρίσκεται ακριβώς επάνω στην Πλατεία Περιβολάκι (άλλοι την λένε Πλατεία Δαβάκη) στην Νίκαια, οδός Σολωμού 2. Η πλατεία βρίσκεται επάνω στην Πέτρου Ράλλη και είναι σχεδόν απέναντι από τον παιδότοπο που είχαμε βρεθεί την προηγούμενη φορά.

- Το κάπνισμα απαγορεύεται (σημαντικότατο!!), οι γονείς καπνίζουν μόνο έξω

- Ο χώρος είναι πολύ μεγάλος (και στα φουσκωτά / παιχνίδια αλλά και για τους γονείς) πράγμα σπάνιο γιατί οι περισσότεροι παιδότοποι που έχω πάει είναι μικροί

- Οι κοπέλες που προσέχουν τα μωρά μας είναι ευγενέστατες και προσεκτικές

- Η ιδιοκτήτρια είναι ευγενική, προσιτή και ακούει τυχόν «παρατηρήσεις» ή/και σχόλια από τους πελάτες.

Η συνάντηση είναι για την επόμενη Κυριακή (23 Δεκεμβρίου) στις 6 το απόγευμα (εγώ θα είμαι εκεί με τον Ανδρέα μου στις 17.30 και μάλλον θα έρθει και ο άντρας μου γιατί βαριέται μόνος στο σπίτι) και έχω κανονίσει να μας κρατήσουν τραπέζια μπροστά ακριβώς στα παιχνίδια ώστε να βλέπουμε τα παιδάκια μας όσο θα πίνουμε το καφεδάκι μας και θα τα λέμε. Κανόνισα να μας κρατήσει τραπέζια γιατί συνήθως τις Κυριακές γίνεται της τρελής στους παιδικούς οπότε εμείς να έχουμε καλή θέση με θέα προς τα μωρά μας.

Το κόστος είναι 6 ευρώ για τα παιδάκια και περιλαμβάνει τον χυμό και ποπ-κορν.

Αν θέλετε, παρακαλώ δηλώστε συμμετοχή για να ξέρουμε περίπου πόσα άτομα θα είμαστε, αν και δεν είναι υποχρεωτικό το να έρθετε γιατί όλες ξέρουμε πως υπάρχουν τόσα που μπορούν να συμβούν έχοντας μικρά παιδάκια, ακόμα και την τελευταία στιγμή.

1) Ειρήνη & Νίκος & Ανδρέας (2 χρονών)

2)

Φιλικά Ειρήνη

Υ.Γ. Για αποφυγή οποιασδήποτε παρεξήγησης να διαβεβαιώσω πως δεν έχω καμία σχέση (εγώ ή/και συγγενικά μου πρόσωπα) με τον παιδότοπο αυτό. Απλά πηγαίνω και τον βρίσκω καταπληκτικό.

Διαφημίσεις

Κορίτσι μου κανένα πρόβλημα.

Ούτως ή άλλως για καφέ και να παίξουν τα παιδάκια μας πάμε. Μπορείς να έρθεις ακόμα και τελευταία στιγμή, αλίμονο, μανούλες είμαστε όλες και καταλαβαίνουμε! :wink:

Το λεω γιατι και σημερα ηταν σιγουρο οτι θα πηγαινα στης Νιννετας αλλα τα γεγονοτα με διεψευσαν!

Όπως σου έρθουν τα πράγματα, κανένα άγχος. Αν μπορέσεις, πάρε αυτές τις λατρεμένες πατουσίτσες και ελάτε!!! :lol::lol:

Διαφημίσεις

εγω παντως δεν ξαναδηλωνω συμμετοχη πουθενα

ΘΑ το αφηνω για τελευταια στιγμη!

Eπίσης. Δεν ειναι δυνατον πια :(

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Κι εγώ θέλω να΄ρθω και αφού δεν καπνίζουν ακόμη περισσότερο αλλά ως συνήθως θα δηλώσω συμμετοχή τελευταία στιγμή.

Μόνο που είμαστε για μετά τις 6 γιατί η κοκόνα μας ξυπνάει εκείνες τις ώρες από τον μεσημεριανό της ύπνο.

Ελένη & Ζάνα,

Χωρίς άγχος. Αν μπορέσετε με ενημερώνετε και τελευταία στιγμή (για το τραπέζι και μόνο) αλλιώς τα λέμε απευθείας εκεί. Ειλικρινά κανένα πρόβλημα. Εκεί θα πάμε για να το χαρούμε όχι για να αγχωθούμε! :wink:

Ζάνα, συμφωνώ! Το να μην καπνίζουν το θεωρώ πολύ σημαντικό και γώ!!!

2) ELENA K. + Μάριος

Θα ήθελα να έρθει και ο σύζυγος , να δούμε αν δεν παίζει η ΑΕΚ :twisted: έχουμε πιθανότητες ...

Ζana το είδες έ ? Δεν καπνίζουμε !

Διαφημίσεις

Θελω και εγω :) Εκτος απροόπτου φυσικά.

Θα αφήσω την μπέμπα στην πεθερά ή στον μπαμπά αναλόγως και θα έρθουμε..Οχι και τίποτα άλλο, ειναι τόσο κοντά μου, που είναι κριμα να μην σας δω και σας γνωρίσω..

Αλήθεια πως θα σας γνωρίσω???

Αρα, βάζετε και...Χριστίνα+Δήμητρα

2) ELENA K. + Μάριος

3) Xριστίνα + Δημητρα

Πολύ απλά θα μπείς μέσα και θα ρωτήσεις για το τραπέζι της Ειρήνης .. σωστά Ειρηνάκι ? :D

Έλενα μου πολύ θέλω να σε δω και πάλι μαζί με το σγουρομαλλάκι σου!!! Και μένα θα είναι ο Νίκος οπότε θα λένε τα δικά τους!! χεχεεχε

Ναι, η κοπέλα θα μας κρατήσει 2 τραπέζια (δεν το συνηθίζει αλλά είναι ειδική περίσταση και είμαι καλή πελάτισσα) ή περισσότερα ανάλογα με το πόσοι θέλουν να έρθουν και θα είναι ακριβώς μπροστά στα μωρά μας. Θα έχουμε πεδίο ελεύθερο να βλέπουμε τα παιδάκια μας και να πιούμε και ένα καφεδάκι χωρίς άγχος (έτσι για αλλαγή!)!!!

Ζάνα, συμφωνώ για το κάπνισμα, στο ξαναλέω συμφωνώ μαζί σου. Σαν να πηγαίνουμε και να καπνίζουμε στο παιδικό δωμάτιο!!! Λες βρε να τα καταφέρουμε να γνωριστούμε??

Χριστινάκι όπως είπα και παραπάνω θα είμαστε στα πρώτα τραπέζια και ζήτα την Ειρήνη (όπως λέει και το Ελενάκι) και θα σου δείξει η κοπέλα που καθόμαστε! Μακάρι να τα καταφέρεις!

Οταν λες οι γονεις καπνιζουν εξω τι εννοεις? Στο πεζοδρομιο? Γιατι και στις Νινεττας δεν καπνιζουμε μεσα, ομως υπαρχουν τραπεζια εξω, ο χωρος ειναι σχετικα προστατευμενος, εχουμε οπτικη επαφη με τα παιδια και μπορουμε να καθομαστε .. Αν δεν υπαρχει χωρος για καπνιστες δεν ερχομαι..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Θα ήθελα να έρθει και ο σύζυγος , να δούμε αν δεν παίζει η ΑΕΚ :twisted: έχουμε πιθανότητες ...

!

Ax μια απο τα ιδια! Εχθες που τρεχαμε και με το ζορι προλαβε το 2ο ημιχρονο ολο ξεφυσαγε......

Μετα ξεφυσαγε για το αποτελεσμα! :P

Διαφημίσεις

Δώρα,

Ναι έξω στο πεζοδρόμιο του παιδότοπου. Οπτική επαφή με τα παιδιά έχεις. Υπάρχουν τραπέζια εκεί για τους καπνίζοντες και ο χώρος είναι προστατευμένος με πλαστικά (τέντες).

!

Ax μια απο τα ιδια! Εχθες που τρεχαμε και με το ζορι προλαβε το 2ο ημιχρονο ολο ξεφυσαγε......

χεχεχε :twisted: στης Νινέττας είχε σε μια γωνιά μια μικρή τηλεόραση και οι άντρες είδαν τον αγώνα :lol::lol::lol::wink:

!

χεχεχε :twisted: στης Νινέττας είχε σε μια γωνιά μια μικρή τηλεόραση και οι άντρες είδαν τον αγώνα :lol::lol::lol::wink:

Παλι καλα γιατι ο δικος μου θα εψαχνε για καφετερια!!!!!!!!!!!!!!

!

Παλι καλα γιατι ο δικος μου θα εψαχνε για καφετερια!!!!!!!!!!!!!!

Εγώ του είχα πει ότι σίγουρα θα έχει τηλεόραση στης Νινέτας αλλά επειδή οι " δικιές " μας αντιδράσεις μπορεί να τρόμαζαν και κανένα παιδάκι καλύτερα που κάθισε σπίτι να το δει ! :?

Χαχαχα έτσι τσίριζε και ο δικός μου που το είδε με τον κουμπάρο μας και τον θείο μου. Στο μεταξύ ΟΛΟΙ ολυμπιακοί και μόνο ο κουμπάρος μου ΑΕΚ. Φαντάζεστε τι έγινε!!! :twisted::lol:

Στον παιδότοπο έχει 2 τεράστιες πλάσμα πάντως. :wink:

Φίλες μου η ώρα συνάντησης γίνεται 18.30.

Υπάρχει πάρτυ πριν και για να είμαστε άνετα από θέμα χώρου και για να μας δώσει το τραπέζι που ζήτησα είναι καλύτερα να πάμε κατά τις 18.30

2) ELENA K. + Μάριος

3) Xριστίνα + Δημητρα

Υπάρχει άλλος που να ενδιαφέρεται να έρθει?

Φιλικά

Μην μας προσθεσετε στην λιστα γιατι ειμαστε πολυυυυυυυυυυυυ μακρυα, αλλα εχουμε κανει μια σκεψη να ερθουμε κι εμεις να σας γνωρισουμε... Εχω ομως μερικες ερωτησεις μια και ειμαστε ψιλοασχετοι... απο τα μερη σας :oops:

1) Που ακριβως ειναι ο παιδοτοπος αυτος (οδηγιες παρακαλω)

2) Επειδη θα εχουμε και το μωρο βεβαιως βεβαιως κι εχει πολυ κρυο, εχει παρκινγ ο παιδοτοπος ή τελοσπαντων ευκολο παρκαρισμα ?

3) Απο 18.30 μεχρι τι ωρα ?

αυτα νομιζω

Εμεις δεν θα ερθουμε γιατι θα ειμαστε ΣΚ στη μαμα μου για ψωνια μιας και ειναι ανοιχτα τα μαγαζια την Κυριακη.

Ελπιζω (παλι) στην επομενη συναντηση. :?

Εμείς είμαστε από χθές με λαρυγγίτιδα και σταγόνες ! Η γιατρός μας όταν την ρωτήσαμε αν είναι κολητικό , ότι εξαρτάται από τον οργανισμό , σε άλλα παιδάκια κολάει σε άλλα όχι ! Κατά τα άλλα μπορούμε να βγούμε έξω γιατί ο καθαρός αέρας βοηθάει ! Αλλά δεν θέλουμε να κολλήσουμε κανέναν Χριστουγεννιάτικα και θέλω πολύ να έρθω ρε γμτ ! Θα δούμε , ελπίζω να μην έχει κανένα σύμπτωμα μέχρι την Κυριακή και να τα πούμε από κοντά ! :cry: