Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Έχετε μυστικά από τον/τη σύντροφό σας?

starfish2581

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα, με αφορμή μια συζήτηση που είχα χθες με μια φίλη μου, σκέφτηκα να ανοίξω το εξής θέμα : Έχουμε μυστικά (μικρά ή μεγάλα) μέσα σε μια σχέση/γάμο μας ? Και αν ναι, γιατί ? Χρειάζονται ή κάνουν κακό τελικά στη σχέση/γάμο? Νιώθουμε ενοχές μετά γι'αυτά που είπαμε ή δεν είπαμε ?

Διαφημίσεις

η μαμα μου μου ελεγε παντα, καθε ανθρωπος εχει 7 πεπλα.

με τον καθενα που συναναστρεφεται, βγαζει και καποια..τουλαχιστον το τελευταιο δεν το βγαζει ποτε..το κρατα για τον εαυτο του.

υπαρχουν πραγματα που τα λες, και πραγματα που δεν τα σκεφτεσαι καν δυνατα..οποτε..πιστευω πως ολοι, εχουν κατι που δεν λενε..οσο μεγαλο η μικρο μυστικο να ειναι κι αυτο.

και δεν νομιζω πως ειναι κακο..

Διαφημίσεις

To μονο μυστικο που εχω ειναι το κατα καιρους οριο της πιστωτικης ή του κινητου μου :lol:.

Φροντιζω να το τακτοποιησω πριν το παρει ειδηση.

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Θεωρώ ότι είναι ουτοπικό να πιστεύουμε ότι οι άντρες μας, μας τα λενέ όλα και δεν έχουν μυστικά από εμας.. δεν λέω τα πάντα στο σύζυγο και κρατώ πράγματα για τον εαυτό μου.. όπως πιστεύω κάνει και αυτός. Δεν μιλώ για μυστικά που θα κατέστρεφαν ένα γάμο.. είναι άλλωστε άσχημο να ζούμε σε ένα ψέμα, αλλά να έχω χρήματα κάπου χωρίς να το ξέρει ο σύζυγος και σε κάποια ώρα ανάγκης να τα φανερώσω δεν το θεωρώ απαραίτητα κακό ούτε απαραίτητο να το γνωρίζει κιόλας όμως

..και ποιος δεν έχει μυστικά??? Απλά καλό είναι να είναι ασήμαντα και αν κάποιες φορές είναι σημαντικά τουλάχιστον να αποκρύπτονται μόνο για καλό σκοπό και όχι με δόλο. Η αλήθεια δεν κάνει πάντα καλό σε μία σχέση..έτσι δεν είναι??

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

Καλημερα κοριτσια

εγω σε αυτο το γαμο ηθελα να ειμαι ελευθερη στην γνωμη μου να μην φοβαμε να πω ακομα και το λαθοσ μου και συγουρα να μην κρατω μυστικα απο εκεινον, τωρα τι καει εκεινοσ ειναι δικο του θεμα εγω πιστευω παντοσ οτι δεν μου εχει και θελω να το πιστεψω αυτο

πιστευω στην ελευθερια ψυχησ που πρεπει να εχουμε μενταξι ζευγαριου

Νομίζω ότι λίγο πολύ άντρες και γυναίκες έχουμε κάποια μυστικά από τον/τη σύντροφό μας, άλλοι πιο μεγάλα και άλλοι μικρότερα, κι εγώ προσωπικά συμβαίνει κάποιες φορές να κρατάω κάποια πράγματα για μένα. Πράγματα όμως όχι ιδιαίτερης σημασίας και κυρίως μυστικά που ακόμη και αν από μόνη μου κατά λάθος "αποκαλύψω" δεν θα δημιουργήσουν πρόβλήματα στον άντρα μου. Νομίζω ότι θα νιώθω πολύ άβολα αν κάποια στιγμή του αποκρύψω κάτι πιο σημαντικό, και τελικά θα του το αποκαλύψω.

Διαφημίσεις

Όπως είπε και η Elenik και γω μονο τον λογαριασμό του κινητού και κάποιες αγορές του έκρυβα, πχ. αγοραζα κουρτίνες 300 ευρώ και του έλεγα ότι της πήρα 150 (όλες τις ευκαιρίες εγώ τις έβρισκα). Αλλα μυστικά που κρατούσα ήταν αυτά που μου εκμυστερευοντουσαν τρίτοι! Την δική μου ζωή την γνώριζε πολύ καλά.... ήξερε και το παρελθόν μου πολύ καλα και το παρόν...

Κι εγω παντως δεν εχω μυστικα απο τον αντρα μου... δεν τα μπορω τα μυστικα ρε κοριτσια...

edit

Να διευκρινησω πως ειμαστε μαζι 14 χρονια! Δεν θυμαμαι καν στα 2-3 χρονια αν προσπαθουσα να εχω μυστικα... Το σιγουρο ειναι πως προσπαθω να ειμαι ο εαυτος μου ολα αυτα τα χρονια, αν με βοηθουσε το να κραταω καποια πραγματα κρυφα, θα το εκανα.

Καλησπερα και παλι , γυρησαμε τελικα στην βαση μας . Λοιπον δεν προλαβα να διαβασω τι ειπανε τα αγαπητα συνμελη αλλα μιλοντας για μενα απο τον Πανο δεν εχω ουτε ενα μυστικο , ουτε εχω πει ποτε μου ψεμματα , προσωπικα θεωρω οτι για να κανεις οικογενεια δεν χρειαζονται μυστικα και οτι πρεπει να υπαρχει απολυτη και αμοιβαια εμπιστοσυνη . Γενικως επειδη εχω αναγκαστει σε καποια αλλη αρρωστη σχεση να πω ψεμματα και να κρυβω πραγματα του εαυτου μου αρχησα να σιχαινομαι το ψεμμα και δεν λεω ποτε και σε κανενα .

Πρώτον:

Δεν του λέω αυτά που μου έχουν εκμυστηρευτεί τρίτα πρόσωπα.

Δεύτερον:

Δεν του έχω μιλήσει για προηγούμενες σχέσεις μου. Θεωρώ ότι δεν τον αφορά.

Ο ίδιος, όπως κι εγώ, δεν μου λέει τα μυστικά τρίτων και δεν μου έχει μιλήσει για προηγούμενες σχέσεις του. Τώρα, αν μου κρατάει άλλα μυστικά, δεν το ξέρω και πιστεύω πως δεν συμβαίνει. Τα λέμε όλα.

Κάποια στιγμή συζητήσαμε για το ότι δεν έχουμε αναφερθεί ποτέ σε προηγούμενες σχέσεις μας και τελικά συμφωνήσαμε ότι πράγματι αυτό είναι κάτι που δεν αφορά τον άλλο.

5f27b8bd0c.png

Δύσκολο θέμα άνοιξες... εγώ έχω ένα βάρος: το μόνο μυστικό που έχω, είναι το εξής: (για βοηθήστε πλιιιζ)

γενικώς έχω θέμα με την μανούλα του. Μοναχοπαίδι ο ίδιος, αλλά δεν είναι καθόλου κακομαθημένος. Δυστυχώς η μητέρα του έχει ένα φοβερό κόμπλεξ κατωτερότητας απέναντι σε όλους, με ατάκες τύπου "νοικοκυρά σαν κι εμένα δύσκολα θα βρεις", ενώ εγω σιχαίνομαι το σπίτι της (Θέε μου στην κόλαση θα πάω)

Οπότε για τέτοια θέματα δύσκολα μιλάς στον άντρα σου για τη μία και μοναδική Μαμά...

Το κακό είναι ότι μειώνει εμένα για να δείξει σε τρίτους ότι αυτή είναι καλύτερη (δηλαδή σήμερα Πάλι ΕΓΩ μαγείρεψα - ενώ δεν της το είχε ζητήσει κανείς, με αποτέλεσμα π.χ. να έχουμε 2 φαγητά στο σπίτι) ή επίσης ενώ της έχουμε πει να μην μαγειρέψει, να φέρνει φαγητό και να λέει "μα δεν μου είπατε τίποτα!!!"

βέβαια ξέρω ότι άλλες παρακαλάνε για βοήθεια. Κι εγώ θέλω, αλλά ουσιαστική βοήθεια και όχι για να δείξουμε σε τρίτους τι καλοί που είμαστε...

το μυστικό λοιπόν είναι ότι η κοπέλα που προσέχει κάποιες φορές την εβδομάδα το ζουζούνι, και ΄περνάει ένα 2ωρο μαζί και με το παιδί και τα πεθερικά μου, μου εκμυστηρεύθηκε (μετά από πολύ καιρό και σκέψη όπως εξομολογήθηκε, γιατί το είχε βάρος) ότι η πεθερά μου στο σπίτι μας ψάχνει. όλα τα ντουλάπια, τα τάπερ, το ψυγείο , τα συρτάρια και σχολιάζει: α μα γιατί αγοράσανε γλυκό, θα κάνω εγώ γλυκό. είδες αυτό το κέικ, ΕΓΩ το εφτιαξα. Χμ, δεν το φάγανε όλο το φαί τους προχθές.

Περιμένω με αγωνία τις απόψεις σας.

(Θέλω ΤΟΟΟΟΣΟ πολύ να του το πω, αλλά φοβάμαι να μη δημιουργηθεί πρόβλημα με την κοπέλα που κρατάει το παιδί... τι λέτε???)

Διαφημίσεις

Δύσκολο θέμα άνοιξες... εγώ έχω ένα βάρος: το μόνο μυστικό που έχω, είναι το εξής: (για βοηθήστε πλιιιζ)

γενικώς έχω θέμα με την μανούλα του. Μοναχοπαίδι ο ίδιος, αλλά δεν είναι καθόλου κακομαθημένος. Δυστυχώς η μητέρα του έχει ένα φοβερό κόμπλεξ κατωτερότητας απέναντι σε όλους, με ατάκες τύπου "νοικοκυρά σαν κι εμένα δύσκολα θα βρεις", ενώ εγω σιχαίνομαι το σπίτι της (Θέε μου στην κόλαση θα πάω)

Οπότε για τέτοια θέματα δύσκολα μιλάς στον άντρα σου για τη μία και μοναδική Μαμά...

Το κακό είναι ότι μειώνει εμένα για να δείξει σε τρίτους ότι αυτή είναι καλύτερη (δηλαδή σήμερα Πάλι ΕΓΩ μαγείρεψα - ενώ δεν της το είχε ζητήσει κανείς, με αποτέλεσμα π.χ. να έχουμε 2 φαγητά στο σπίτι) ή επίσης ενώ της έχουμε πει να μην μαγειρέψει, να φέρνει φαγητό και να λέει "μα δεν μου είπατε τίποτα!!!"

βέβαια ξέρω ότι άλλες παρακαλάνε για βοήθεια. Κι εγώ θέλω, αλλά ουσιαστική βοήθεια και όχι για να δείξουμε σε τρίτους τι καλοί που είμαστε...

το μυστικό λοιπόν είναι ότι η κοπέλα που προσέχει κάποιες φορές την εβδομάδα το ζουζούνι, και ΄περνάει ένα 2ωρο μαζί και με το παιδί και τα πεθερικά μου, μου εκμυστηρεύθηκε (μετά από πολύ καιρό και σκέψη όπως εξομολογήθηκε, γιατί το είχε βάρος) ότι η πεθερά μου στο σπίτι μας ψάχνει. όλα τα ντουλάπια, τα τάπερ, το ψυγείο , τα συρτάρια και σχολιάζει: α μα γιατί αγοράσανε γλυκό, θα κάνω εγώ γλυκό. είδες αυτό το κέικ, ΕΓΩ το εφτιαξα. Χμ, δεν το φάγανε όλο το φαί τους προχθές.

Περιμένω με αγωνία τις απόψεις σας.

(Θέλω ΤΟΟΟΟΣΟ πολύ να του το πω, αλλά φοβάμαι να μη δημιουργηθεί πρόβλημα με την κοπέλα που κρατάει το παιδί... τι λέτε???)

Μα γιατί να γίνεται αυτό από τις αγαπημένες μας πεθερούλες? Ποτέ μου δεν το κατάλαβα. Σχετικά με το μυστικούλη σας :mrgreen::mrgreen: κατ'αρχήν θεωρώ ότι έκανε καλά η κοπέλα και σε ενημέρωσε. Σίγουρα κι εγώ στη θέση σου θα ήθελα πολύ να ενημερώσω τον άντρα μου για ό,τι συνέβαινε στο σπίτι. Το θέμα είναι πώς ? Να ρωτήσω κάτι, αν δε σε ενημέρωνε η κοπέλα, υπήρχε περίπτωση να καταλάβεις εσύ κάτι από μόνη σου?

Μα γιατί να γίνεται αυτό από τις αγαπημένες μας πεθερούλες? Ποτέ μου δεν το κατάλαβα. Σχετικά με το μυστικούλη σας :mrgreen::mrgreen: κατ'αρχήν θεωρώ ότι έκανε καλά η κοπέλα και σε ενημέρωσε. Σίγουρα κι εγώ στη θέση σου θα ήθελα πολύ να ενημερώσω τον άντρα μου για ό,τι συνέβαινε στο σπίτι. Το θέμα είναι πώς ? Να ρωτήσω κάτι, αν δε σε ενημέρωνε η κοπέλα, υπήρχε περίπτωση να καταλάβεις εσύ κάτι από μόνη σου?

Μπορείς (για να κανουμε και λίγο χιούμορ) στα τάπερ με το φαγητό να βάζεις σημειώματα όπως "ξέρω ότι το άνοιξες", "θα στο κόψω το χεράκι αν το ξανακάνεις", "και αυτό άνοιξες" ... μήπως τρομάξει ότι έχετε βάλει καμερες και το κόψει μονη της το συνήθειο

Ελεος ρε κοριτσι μου , τι αδιακρισια ειναι αυτη , ρε γμτ μερικοι ανθρωποι ειναι εντελως γκαου , εντελως ανοητοι . Μηπως ρε κουκλα μου να το συζητουσες με τον αντρουλη σου ?

καλημέρα

δεν το περίμενα, πάντως δεν μου έκανε έκπληξη καμία...

(αντίστοιχα επίσης οφείλω να ομολογήσω ότι στην αρχή κάποιες φορές που ήρθε η μητέρα μου στο σπίτι, άνοιξε 2 φορές συρτάρι να δει αν έχουμε καθαρά ρούχα κι αν θέλω βοήθεια σε πλύσιμο-σίδερο και τα σχετικά, αλλά της το έκοψα και κατάλαβε το λάθος της... και τότε το παιδί ήταν 2 μηνών , εντελώς διαφορετική φάση)

η κοπέλα μου ζήτησε να μην το πω στο άντρα μου, για να μην τη φέρω σε δύσκολη θέση (και έχει δίκιο, αν δεν την πιστέψει φανταστείτε για τι πρόβλημα μιλάμε...)

εγώ την πιστεύω πάντως 100%

το σκέφτηκα για τα αυτοκολλητάκια (παμπόνηρες!!) αλλά και πάλι έτσι την "δίνω" την κοπέλα, θα ξέρει η πεθερά μου ότι μου το είπε αυτή και δε θέλω να της δημιουργήσω θέμα...

σκέφτηκα να κάνω μια συζήτηση όταν θα είναι μπροστά η ίδια (η πεθερά) αλλά και ο άντρας μου και να πω "άκουσα μια φρικτή ιστορία σήμερα, για μια πεθερά που έψαχνε συρτάρια, ευτυχώς τι τυχεροί που είμαστε και δεν έχουμε τέτοια εμείς..." (τρελή τύχη μιλάμε, πως δεν μου έπεσε το τζόκερ ακόμη δεν ξέρω..!!!)

αλλά και πάλι δεν ξέρω αν θα έχει αποτέλεσμα.. μα δεν καταλαβαίνω γιατί??? για να δείξει μόνο και μόνο στην κοπέλα ότι είναι καλύτερη από μένα! σε άτομο που ΕΓΩ διάλεξα, κι ΕΓΩ πληρώνω! τι ανάγκη για επιβεβαίωση ρε γμτ!

κατά τα άλλα δεν έχω μυστικά (εκτός από λεπτομέρειες από προηγούμενες αμαρτωλές σχέσεις, δεν είναι ανάγκη να τα ξέρουμε όοοολα πια για το παρελθόν... ούτε κι εγώ θέλω να ξέρω τα δικά του... άσε που ζηλεύω κι όλας άμα ακούω για τις πρώην!!!! )

εμενα η δικια μου λεει ο αντρας σου να σε ξερει απο τη μεση και κατω αλλα εγω το βουρλο δεν το εχω εφαρμοσει ποτε!

Χαααα, αυτό μου το έλεγε εμένα η γιαγιά μου!!!!! Δυστυχώς και εγώ δεν το εφάρμοσα ποτέ. Όσο για μυστικά ναι δεν πιστεύω ότι πρέπει να τα ξέρει όλα ο σύντροφος και ούτε εγώ θα ήθελα να ξέρω τα πάντα για το σύντροφό μου.

Το κοριτσάκι μου είναι όλη μου η ζωή

καλά κι εγώ έχω καταλάβει ότι αμφότεροι δε γουστάρουμε ο ένας τη μάνα του άλλου!!!!

σούπερ! αλλά και πάλι δε μου βγαίνει να του το πω... το λέω σε σας και ξαλαφρώνω!! χοχοοο

(βασικά πρέπει να του το πω να φύγει κάποια στιγμή από μέσα μου αλλά μάλλον όταν το παιδί θα ξεκινήσει βρεφονηπιακό και δε θα "δώσω" την κοπέλα που τον προσέχει...)

κάποιες αγορές του έκρυβα, πχ. αγοραζα κουρτίνες 300 ευρώ και του έλεγα ότι της πήρα 150 (όλες τις ευκαιρίες εγώ τις έβρισκα). Αλλα μυστικά που κρατούσα ήταν αυτά που μου εκμυστερευοντουσαν τρίτοι! ...

ακριβώς τα ίδια μυστικά έχω και εγώ....

rQGhp3.png

• 5 weeks later...

Εννοείται πως πρέπει να έχουμε μερικά μυστικά.Και΄γω από την μεριά μου μπορεί κάτι να κρατήσω για τον εαυτό μου λογικό δεν είναι;Βέβαια αυτό να μην δημιουργήσει πρόβλημα στην σχέση έτσι;Είναι πολλές φορές που δεν πρέπει κάτι να πω και το κάνω, γιατί και αυτοί το ίδιο δεν κάνουν;;;;;;;;;

a63700a23b.png 87032dd023.png

αυτα τα "μυστικα" του στυλ το πηρα 10 ευρω και το εχω παρει 100 τα εχω κι εγω.. 'η του στυλ : καλα δεν το θυμασαι? το φορουσα και περισυ στο γαμο του "Τακη"... ή το ειχα παρει πριν 5 χρονια αλλα δεν το φορουσα ποτέ...

Επισης αυτο που εχω ειναι οτι εχω σε εναν λογαριασμο που δεν ξερει καποια (αρκετουτσικα) λεφτα. Πότε δεν ξερεις τι γινεται... Μπορει να με πεταξει στο δρομο καμια μερα και να μην ξερω που να παω.. (τοσες ταινιες βλεπουμε..)

και τελος αυτο που δεν θα του πω ποτέ ειναι για το "σεξουαλικο" παρελθον μου... Δεν χρειαζεται να ξερει τι εκανα, που το εκανα και με ποιους.. (και ποσους )...

(δεν ξερω αν θα με ειχε παντρευτει αν ηξερε...:lol: :lol: -ναι ναι ναι ειμαι καθικακι..)