Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

SOS-ΚΛΕΙΝΕΙ Ο ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ!!!

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,

ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ FORUM ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Ο ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΜΟΥ (ΔΙΔΥΜΑ 4 ΕΤΩΝ ) ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ........ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΜΕΡΕΣ?????? ΟΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ......

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ???? ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΔΕΑ????

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

WnBPp3.png

Διαφημίσεις

Αυτο ειναι προβλημα που εχουν ολοι οι γονεις..

Οι γιαγιαδες θα αντεξουν θελουν δεν θελουν.. Δεν μπορεις να αλλαζεις περιβαλλον στα παιδια για 10 μερες.. Αλλιως βρες καποιον αλλο συγγενη, καμια θεια, καμια γειτονισσα που κανετε παρεα και ξερεις πως τα αγαπαει.. κατι θα βρεις.. η αλλαγη σταθμου δεν ειναι λυση.. Και φυσικα σκεψου τι θα κανεις και αργοτερα που θα πανε δημοτικο που θα κλεινει για 3 μηνες.. (συν χριστουγεννα πασχα απο 15 μερες)

O5Lop2.png

kIP3p2.png

2 βδομαδες ειναι καλε τι δεν αντεχουν.

η dora με καλυψε απολυτως.

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Διαφημίσεις

Υπάρχουν και παιδότοποι που κάνουν φύλαξη. Έχω ακούσει για δύο έναν Ζωγράφου και έναν Χαλάνδρι. Αν σε ενδιαφέρει μπορώ να βρω περισσότερα στοιχεία.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Δεν τον έχω δει για να ξέρω από πρώτο χέρι. Μια συνάδελφος που μένει Χαλάνδρι μου είπε ότι ο Μουτζουρόπυργος κάνει και φύλαξη. Διεύθυνση Ευριπίδου 17, τηλ.: 210 6726501.

etCDp3.png hk8kp3.png

Διαφημίσεις

Δεν τον έχω δει για να ξέρω από πρώτο χέρι. Μια συνάδελφος που μένει Χαλάνδρι μου είπε ότι ο Μουτζουρόπυργος κάνει και φύλαξη. Διεύθυνση Ευριπίδου 17, τηλ.: 210 6726501.

Σε ευχαριστώ πολύ. Ναι, τον έχω δει από κοντά. Είχα πάει σε ένα παιδικό πάρτυ. Είναι συμπαθητικός, όμως κυρίως το καλοκαίρι λόγω του κήπου του. Αλλά δεν ήξερα για την φύλαξη...

http://www.moutzouropyrgos.gr/

t6c4p3.pngXRnsp2.png

καλησπερα,

μηπως έχεις περισσότερες λεπτομέρειες για αυτον τον παιδότοπο στου ζωγράφου??

σε ευχαριστω!

ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΚΟΥΤΙ Χρυσίππου 4, Ζωγράφου, τηλ.: 210 7780055.

etCDp3.png hk8kp3.png

Έχει και site: tomagikokouti.gr Το είχα δει και παλιότερα αλλά το είχα ξεχάσει. Το θέμα είναι όμως τα ταϊζουν αν μένουν πολλές ώρες (γιατί είναι παιδότοπος και όχι παιδικός σταθμός); Εσύ θα το αφήσεις πολλές ώρες λόγω δουλειάς.

glitterfy-flpbk29013718620134.gif

Καλημέρα κορίτσια επειδη αντιμετωπίζω και εγω το ιδιο π΄ροβλημα πηρα τηλ στον Μουτζουρόπυργο και μου είπαν οτι κλείνει αρχες αυγούστου άρα Τζίφος....εχετε ακουστα τιποτα αλλο στο χαλάνδρι?

ff033a3307.png

Δεν ξέρω σε ποιά περιοχή ψάχνεις αλλά Η Φωτεινή Ηλιαχτίδα στο γαλάτσι που στέλνω εγώ τον δικό μου δεν κλείνει καθόλου και είναι και πολύ καλός σταθμός!

Διαφημίσεις

καλησπέρα,

και εγώ πήρα σήμερα τηλέφωνο στο κουκλόσπιτο στη αργυρούπολη και μου είπαν ότι κλείνουν τον αύγουστο.......

και στο μαγικό κουτί στου ζωγράφου τα ίδια, κλείνει τον αύγουστο....

καμία άλλη ιδέα????

WnBPp3.png

• 2 years later...

Και γενικά δηλαδή ενδιαφέρομαι να μάθω πόσο κοστολογείται η φύλαξη είτε σε παιδικό σταθμό είτε σε παιδότοπο. Αν ξέρετε, ενημερώστε με.