Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΖΩΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΔΡΑΚΙΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑ

Recommended Posts

Έχω δει σε ξένο περιοδικό κάτι υπέροχα καδράκια που έχουν ζωγραφισμένα παιδάκια, νεράιδες κλπ & το όνομα του παιδιού. Ψάχνω κάτι τέτοιο για να βάλω στο δωμάτιο των κοριτσιών μου. Μήπως ξέρετε πού θα μπορούσα να βρω κάτι τέτοιο -σε λογικές τιμές, γιατί μου είπε μια φίλη για ένα μαγαζί στο Κολωνάκι που είναι όμως λίγο τσιμπημένο!

Διαφημίσεις

Εγω έχω πάρει για τα μικρά μου ταμπέλες με το όνομά τους ξύλινες, από ένα κατάστημα στη Γλυφάδα που έχει εκπληκτικά πράγματα. Το κάνεις παραγγελία όπως το θέλεις και με ότι χρώμα θέλεις, και κάνει η κάθεμία νομίζω 25 ευρώ. Αν σε ενδιαφέρει πές μου να σου πω που είναι

Έχω δει σε ξένο περιοδικό κάτι υπέροχα καδράκια που έχουν ζωγραφισμένα παιδάκια, νεράιδες κλπ & το όνομα του παιδιού. Ψάχνω κάτι τέτοιο για να βάλω στο δωμάτιο των κοριτσιών μου. Μήπως ξέρετε πού θα μπορούσα να βρω κάτι τέτοιο -σε λογικές τιμές, γιατί μου είπε μια φίλη για ένα μαγαζί στο Κολωνάκι που είναι όμως λίγο τσιμπημένο!

επίσης το cozy corner στην ερυθραια έχει κάτι τετοιο....μπες στο νετ να το δεις

1129643tvsq1yiqpw.gif

Διαφημίσεις

Aχ, sorry που άργησα να σου απαντήσω, λοιπόν το κατάστημα το λένε bliss και είναι τέλειο! Εγώ ξετρελάθηκα με τα πράγματα ποτυ έχει. Εναι απέναντι απο το κολυμβητήριο της Γλυφάδας, (διαγωνια θα έλεγα μάλλον) Τέλος πάντως είναι απέναντι απο το BSB που είναι απέναντι απο το κολυμβητηριο. Νομίζω πως θα το βρεις έυκολα, είχαι και τις ταμπέλες του κρεμασμένες απο έξω.

Ελπίζω να σε βοήθησα!

na deis to site www.spoilmybaby.com. Poli oraia kai polixroma zwgrafies

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ www.spoilyourbaby.gr ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΑΔΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΑΚΙ. ΑΠΟ ΤΙΜΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ SITE ΜΠ[ΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ E-MAIL ΣΤΗΝ ΖΩΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ!:)

το κατάστημα που ψαχνεισ στο κολωνάκι είναι λέγεται wrap και είναι στην Χάρητος, έχει και site www.wrap.gr . Φημίζεται για τα καδράκια που αναφέρεις τα οποία είναι όντως καταπληκτικά. Εγω εκεί είχα φτιάξει τις μπουμπουνιούρες της βάφτισης των παιδιών μου οι οποίες είχαν κάνει θραύση...

WnBPp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια, θέλω τη γνώμη σας για κάτι... Είμαι απο τις μαμάδες που άφησαν -προσωρινά- τη δουλειά (δούλευα ώς γραφίστρια) για το σπίτι & τα παιδιά. Δεν το μετανιώνω, όμως κάτι μου λείπει & όλο ψάχνω να βρώ ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι δημιουργικό... Έτσι λοιπόν έφτιαξα για τα γενέθλια της μικρής της κολλητής μου ένα καδράκι σαν αυτά που περιγράφετε & της άρεσε πολύ. Μου πρότεινε μάλιστα να το προχωρήσω σαν "δουλειά" αφού είναι κάτι που θα μπορούσα να κάνω & απο το σπίτι. Λέτε να το δοκιμάσω? Πώς θα μπορούσε όμως να λειτουργήσει κάτι τέτοι?

Πολυ καλή ιδέα.

Δεν ξερω πωε γίνεται, αλλα γιατι δεν ανοιγεις καινουριο θέμα, "Εργασία από το σπίτι" ή κάπως έτσι;

Ετσι θα το δουν και μανούλες που ξέρουν να σε βοηθήσουν. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον...

Πολυ καλή ιδέα.

Δεν ξερω πωε γίνεται, αλλα γιατι δεν ανοιγεις καινουριο θέμα, "Εργασία από το σπίτι" ή κάπως έτσι;

Ετσι θα το δουν και μανούλες που ξέρουν να σε βοηθήσουν. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον...

Καλή ιδέα... Ανοιξα νέο θέμα στη κατηγορία "βάπτιση", & μια κοπέλα μου πρότεινε να κάνω post & να ανεβάσω φωτογραφίες, αλλά είμαι λίγο άσχετη & δεν ξέρω πως να κάνω ούτε το ένα ούτε το άλλο :). Λέω να το δοκιμάσω, δεν έχω να χάσω & τίποτα!

DSC07946.jpg

DSC07948.jpg

DSC07947.jpg

DSC07952.jpg

DSC07953.jpg

Καλέ και εμένα τι με έχεται εδώ;;;; Ετοιμάζω και μπλογκ...

Κοπέλα μου αν σου αρέσουν εδώ είμαι...

Αν έχεις κάτι άλλο στο μυαλό σου μπορείς να μου το δείξεις και θα σου πω...

Στο καταφύγιο ο ένας του άλλου είναι που ζουν οι άνθρωποι...

Διαφημίσεις

θελω να αγορασω τετοια καδρακια!πειτε μου λεπτομερειες και ετοιμαστειτε για παραγγελιες.με ενδιαφερει για το δωματιο που ετοιμαζω για την μπεμπιτσα. στειλτε μου pm.

tt7up3.png

Ωχ, μάλλον υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός!!! Καλές δουλειές σε όλους λοιπόν.

Για να μη φανεί άσχημο, εγώ έχω ανεβάσει φωτογραφίες απο τα καδράκια μου σε καινούριο post στην ενότητα "Βάπτιση" με τίτλο "ΖΩΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΔΡΑΚΙΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑ"...

Τα καδράκια σου είναι καταπληκτικά...τα είδα στο άλλο ποστ να τα βάλεις εδώ και γρήγορα !..είναι πολύ ιδιαίτερα με όμορφα χρώματα! Ότι θες είμαι εδώ να σε βοηθήσω ακόμα και τηλεφωνικά ..μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα ...εγώ είμαι εδώ ότι με θες..ΟΚ;;

Στο καταφύγιο ο ένας του άλλου είναι που ζουν οι άνθρωποι...

Κορίτσια καλησπέρα!

Εγώ να σας προτείνω το bebart (http://www.bebart.gr) όπου θα δείτε πολύ μεγάλη συλλογή έργων και πολύ φτηνότερα από wrap και καπεζάνου.

Φανταστείτε ότι αυτό που χρεώνει το bebart 50 Euro, το wrap κι η καπεζάνου το δίνουν 80+ και καμία σχέση το αποτέλεσμα.

Μπείτε και δείτε, και μπορείτε να παραγγείλετε απευθείας από εκεί. Εγώ πήρα για να τα κάνω μπομπονιέρα για το Φίλιππο μικρά 10Χ10 με 12Ευρώ, όταν το wrap κι η καπεζάνου μου τα δίνανε 20-25Ευρώ το τεμάχιο!!!!

Κι είναι και καλύτερα

Φιλιά και καλή τύχη

Λήδα

Τα καδράκια σου είναι καταπληκτικά...τα είδα στο άλλο ποστ να τα βάλεις εδώ και γρήγορα !..είναι πολύ ιδιαίτερα με όμορφα χρώματα! Ότι θες είμαι εδώ να σε βοηθήσω ακόμα και τηλεφωνικά ..μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα ...εγώ είμαι εδώ ότι με θες..ΟΚ;;

Σε ευχαριστώ πολύ. Και η δική σου δουλειά είναι πολύ καλή & -ευτυχώς- πολύ διαφορετική απο τη δική μου, έτσι πορώ να βάλω & τις δικές μου φωτογραφίες χωρίς να φανεί αγενές. Χαίρομαι πάντα να γνωρίζω & άλλους ανθρώπους που τους αρέσει να εκφράζονται με καλλιτεχνικό τρόπο!

c91cpg9yuktt2ytmpiku.jpg

y7g0nrle5hwqtfykjhvg.jpg

Ελπίζω να σας αρέσουν

ειναι ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και της Φιλιως φυσικα οπως παντα.

περιμενουμε περισσοτερες πληροφ

καλες δουλειες κοριτσαρες..........και θα εχετε αρκετες

iQSqp3.png

qajOp2.png

MACEDONIA IS GREEK AND ONLY GREEK

• 2 months later...

Μπραβο στη φιλιω και στη novpal:p! Κανατε και οι δυο τελεια δουλεια. και οσες μπορουν να ασχοληθουν να το κανουν.

Εγω ηθελα να φτιαξω το δωματιο του μικρου κανοντας καμια ζωγραφια τον τοιχο αλλα επειδη σκεφτομαι να μετακομισω μου ηρθε η ιδεα για τα πινακακια. Εκανα δυο για το δωματιο και μετα αλλα δυο για δωρα και ως εδω. θελω να φτιαξω και αλλα δυο (παλι για δωρα) αλλα λογω ελλειψης χρονου δεν μπορω. Και για να ασχοληθω περισσοτερο.... ουτε λογος!!!!! Γι' αυτο κοριτσια οσες μπορειτε ασχοληθειτε. Δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο απο το να δημιουργεις για παιδια. Λοιπον σας δειχνω και τα δικα μου ετσι για να ανταλλασουμε και καμια ιδεα. Τα γαλαζια ειναι του μικρου και τα αλλα δυο ειναι για δωρα.

gal.php?g=dsc0074eud.jpg

gal.php?g=dsc0074avc.jpg

Μπραβο στη φιλιω και στη novpal:p! Κανατε και οι δυο τελεια δουλεια. και οσες μπορουν να ασχοληθουν να το κανουν.

Εγω ηθελα να φτιαξω το δωματιο του μικρου κανοντας καμια ζωγραφια τον τοιχο αλλα επειδη σκεφτομαι να μετακομισω μου ηρθε η ιδεα για τα πινακακια. Εκανα δυο για το δωματιο και μετα αλλα δυο για δωρα και ως εδω. θελω να φτιαξω και αλλα δυο (παλι για δωρα) αλλα λογω ελλειψης χρονου δεν μπορω. Και για να ασχοληθω περισσοτερο.... ουτε λογος!!!!! Γι' αυτο κοριτσια οσες μπορειτε ασχοληθειτε. Δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο απο το να δημιουργεις για παιδια. Λοιπον σας δειχνω και τα δικα μου ετσι για να ανταλλασουμε και καμια ιδεα. Τα γαλαζια ειναι του μικρου και τα αλλα δυο ειναι για δωρα.

gal.php?g=dsc0074avc.jpg

Δε μπορώ να δω τα καδράκια σου! Σίγουρα τα έβαλες σωστά;