Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

arma και GiovannaXA με το καλο η βαφτισεις σας

Recommended Posts

τα κοριτσακια μας βαφτιζουν τις κουκλιτσες τους.

μην αγχωνεστε ολα θα ειναι τελεια.

με το καλο φιλεναδουλες μου,

περιμενουμε νεα και φωτο.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

Διαφημίσεις

Ευαγγελία μου μικρή ήρθε και η σειρά σου

στην κολυμπήθρα πια να μπείς και να βάλεις τα καλά σου.

Η μαμά και ο μπαμπάς θα σε γλυκοκοιτάνε

και θα ΄ναι υπερήφανοι κι όλο θα σε φιλάνε.

Είσαι φατσούλα όμορφη όλο γλύκα κι όλο νάζι

κι έτσι να είσαι πάντοτε κι όλοι να κάνουν χάζι.

Από την κοιλίτσα της μαμάς σε γνωρίζω και εγώ

και θέλω να σου στείλω φιλιά με το κιλό.

Το ίδιο και ο Αστέρης σου στέλνει τα φιλιά του

και φυσικά πολλά φιλιά και από τον μπαμπά του.

Να είσαι πάντα τυχερή, γεμάτη από υγεία

και να σε συνοδεύουν στην ζωή αγάπη κι ευτυχία.

Αρμάκι μου γλυκό με το καλό η βάφτισή σας...

Το ίδιο φυσικά εύχομαι και στην GiovannaXA...μην αγχώνεστε όλα καλά θα πάνε.

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

τι τελειο ποιηματακι,τωρα ξερω απο ποιον θα ζηταω να μου λεει τι να γραφω στις καρτες. χαχαχα

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

arma και GiovannaXA με το καλο η βαφτιση, θα ειναι ολα υπεροχα ειμαι σιγουρη!

περιμενουμε τα νεα σας και τις φωτο αν μπορειτε.

Να σας ζησουν, να ειναι παντα καλα και να τα χαιρεστε και εσεις

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

Διαφημίσεις

ΑΧ ΑΧ ΑΧ!!! Τι μου κάνατε πρωινιάτικα??? Είπα θα κλαίω αύριο αλλά εσείς βαλθήκατε να με κάνετε να κλαίω από σήμερα ε??? :-) :-) :-)

Βικάκι μου γλυκό ευχαριστούμε για το τόπικ!!!

Σαρδελάκι μου τι να πω? Είναι τόσο συγκηνιτικό το ποιηματάκι! Μου το φύλαγες ε??? Σ'ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου φιλενάδα μας συγκίνησες απίστευτα οικογενειακώς!!!

Χριστίνα μου σ'ευχαριστώ πολύ με το καλό να βαφτίσεις κι εσύ την κοράκλα σου!

ngeo να είσαι καλά!!! Να χαίρεσαι κι εσύ την κούκλα σου!

giovanna μου με το καλό φιλενάδα, να είναι καλοφωτισμένη η κούκλα σου και πάντα γερή και ευτυχισμένη! Περιμένω εντυπώσεις για να προετοιμαστώ! :-)

DoUwp3.png

τι τελειο ποιηματακι,τωρα ξερω απο ποιον θα ζηταω να μου λεει τι να γραφω στις καρτες. χαχαχα

χαχαχα...ό,τι θες εδώ είμαι εγώ....αρκεί να έχω έμπνευση! :mrgreen:

αρμάκι μου γλυκό φυσικά και σου το φύλαγα :wink:

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας. Βικάκι σε ευχαριστώ και για το τόπικ που άνοιξες........ με συγκίνησες.......είμαι και πολύ ευσυγκίνητη σήμερα.

Θα σας περιγράψω αύριο την εμπειρία μας και τις αντιδράσεις της μπέμπας. Αρμάκι σας εύχομαι να κάνετε μία μεγάαααααλη βουτιά.

Διαφημίσεις

Αρμα και Γιοβάννα με το καλό οι βαπτίσεις σας!!!!!!

Να είναι καλοφώτιστες οι μικρούλες σας, πάντα γερές, τυχερές και ευτυχισμένες!!!! Να τις καμαρώνετε κάθε μέρα!!!!

Περιμένουμε τη δευτέρα τα νέα σας και φωτογραφίες φυσικά!!!!

860919ia98800hku.gif

arma μου να σας ζήσει η Ευαγγελία να είναι γερή, ευτυχισμένη και καλοφώτιστη!

860919ia98800hku.gif

Giovanna μου να σας ζήσει η νεοφώτιστη! Γερή, ευτυχισμένη και καλοφώτιστη! Το όνομα αυτής???

Z1wgp3.png?2viAIhybxo82p3.png?qeXjQ4Ll

Διαφημίσεις

Με μία λέξη η βάφτιση της Εύας μου ήταν ΥΠΕΡΟΧΗ!!!

Για ακόμα μία φορά το μπουμπουκάκι μου με εξέπληξε! Ήταν πολύ ήσυχη, χαιρόταν στην αρχή με τον κόσμο παρόλο που γενικά δεν τα πάει καλά με τους αγνώστους.

Είχαμε ένα πολύ αστείο γεγονός, όταν την γδύσαμε την κρατούσε ο καλός μου και κάποια στιγμή άπλωσε τα χέρια της να έρθει επάνω μου. Με το που την πέρνω αμολάει πάνω στο λευκό μου φόρεμα ένα ωραιότατο κατούρημα! :lol: Ευτυχώς δεν διαφάνησε!

Την ώρα της βουτιάς ουσιαστικά έκλαψε γιατί ο παππάς την έβαλε να κάτσει στην κολυμπήθρα και την ψιλιζόρισε. Και πάλι όμως δεν πλάνταξε. Όταν την ξαναέδωσα στο νονό έκλαψε αρκετά και μου άπλωνε τα χέρια και μόλις τελικά την πήρα σταμάτησε κατευθείαν να κλαίει έγειρε στον ώμο μου και έμεινε εκεί χωρίς να κοιμάται μέχρι που πήγαμε σπίτι. Κορίτσια έλιωσα, δεν μπορώ να σας περιγράψω με λόγια πως αισθανόμουν...Όταν γυρίσαμε σπίτι κοιμήθηκε καμιά ωρίτσα και μετά πήγαμε για φαγητό με τους νονούς και τους γονείς μας. Και εκεί ήταν άψογη και απίστευτα χαρούμενη. Όταν γυρίσαμε σπίτι ήταν έτοιμη για ύπνο αλλά είδε τους νονούς και δεν ήθελε με τίποτα να κοιμηθεί. Ήταν μες την τρελλή χαρά! Παρόλη την κουρασή της έμεινε ξύπνια μέχρι τις 9 το βράδυ, χωρίς να γκρινιάξει,χωρίς να την πιάσει υπερένταση,ήταν απόλαυση! Δεν την έχω ξαναδεί έτσι! Έλαμπε από ευτυχία!

Ευχαριστήθηκα πάρα πολύ, απόλαυσα όλη την ημέρα γιατί πραγματικά ήταν από τις ομορφότερες μέρες που έχουμε περάσει μαζί της!

Σας ευχαριστώ και πάλι όλες για τις ευχές!

giovanna μου να μας ζήσουν τα κορίτσια μας, να είναι καλοφωτισμένα και πάντα ευτυχισμένα!

DoUwp3.png

αχ μπραβο αρμα μου!συγκινηθηκα παρα πολυ!δεν μπορεις να φανταστεις!

να ειναι παντα τοσο χαμογελαστη στη ζωη της!

να την χαιρεστε την μικρουλα σας!!!

συγκινήθηκα πολύ μάτια μου. Μπράβο στην κοριτσάρα μας!