Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Καταγγελία- κατάστημα Λητώ και baby star


Recommended Posts

Στις 28/07/08, λίγες μέρες πριν γεννήσω αποφάσισα να αγοράσω το καροτσάκι του μωρού μου. Απευθύνθηκα λοιπόν στο κατάστημα Λητώ (Θεσσαλονίκη) μιας και είχα αγοράσει από εκεί όχι μόνο την προίκα και τον εξοπλισμό του δωματίου αλλά και τα απαραίτητα για την διαμονή μου στην κλινική. Εδώ πρέπει να σας πληροφορήσω ότι καθώς ήμουν έγκυος στο πρώτο μου παιδί δεν είχα καμία πείρα ή άποψη για τα καρότσια. Όχι μόνο περίμενα στο συγκεκριμένο κατάστημα περίπου 20 λεπτά, όρθια, 9 μηνών έγκυος λόγο του ότι είχαν μόνο μια υπάλληλο να εξυπηρετεί στον όροφο με τα καρότσια αλλά και όταν τελικά ήρθε η σειρά μου, το μόνο που μου είπε η υπάλληλος ήταν διαλέξτε και εγώ θα σας πω την τιμή. Καθώς λοιπόν ήμουν όπως είπα ποιο πάνω, άπειρη με τα καρότσια αλλά και οικονομικά στριμωγμένη, βρήκα και αγόρασα ένα καρότσι της baby star στην τιμή των 210,00 ευρώ.

Αφού λοιπόν το πληρώσαμε, ζητήσαμε από το κατάστημα να μας το συναρμολογήσουν. Το καρότσι είχε χαλασμένα φρένα και ζητήσαμε την αλλαγή του. Λόγο ότι δεν είχαν άλλο σε κουτί, μας έδωσαν αυτό που ήταν ήδη στημένο στην βιτρίνα του ορόφου. Δυο μήνες αργότερα και αφού γέννησα και σαράντισα, έβγαλα το μωρό βόλτα και διαπίστωσα ότι και σʼαυτό το καρότσι δεν λειτουργούσαν τα φρένα. Πήρα τηλέφωνο στο κατάστημα και ζήτησα την αλλαγή του καροτσιού με άλλης μάρκας. Το κατάστημα, μου το αρνήθηκε και μου είπε ότι μόνο service μπορούν να κάνουν και όχι επιστροφή του καροτσιού, επειδή είχε περάσει ένας μήνας από την αγορά του. Λόγο όμως ότι δεν ήθελα να μείνω χωρίς καρότσι μέχρι να μου το φτιάξουν και αφού όπως θα γνωρίζετε τα καρότσια έχουν και πίσω φρένα, θεώρησα πως δεν είναι κάτι επείγον και δε το πήγα για service. Τον Φεβρουάριο που μας πέρασε και ενώ όλο το χειμώνα βγήκαμε μετρημένες φορές έξω με το καρότσι, σε μια βόλτα που κάναμε, του έφυγε η ρόδα. Πήγα το καρότσι στο κατάστημα για να μου το φτιάξουν και αφού μου το έδωσαν πίσω μετά από 17 ημέρες, στην πρώτη βόλτα που το βγάλαμε έξω και ενώ το μωρό ήταν κοιμισμένο μέσα στο καρότσι, ΞΑΝΑΕΦΥΓΕ Η ΡΟΔΑ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. Φυσικά μπορεί να καταλάβει ο οποιοσδήποτε το σοκ που πάθαμε όχι μόνο εγώ και ο άντρας μου, αλλά και το μωρό που τραντάχτηκε, ξύπνησε και έβαλε τα κλάματα. Για να μη σας πω το ότι γίναμε ρεζίλι καθώς εκείνη την ώρα πηγαίναμε σε βάφτιση, αλλά αυτό είναι το λιγότερο.

Την άλλη μέρα πήρα τηλέφωνο πρώτα, στο κέντρο προστασίας καταναλωτών και με πληροφόρησαν ότι όχι μόνο έπρεπε να μου το αλλάξουν το καρότσι από τη πρώτη φορά και ότι αυτό που είπαν ότι δε γίνεται επιστροφή μετά από ένα μήνα δεν ισχύει, αλλά και ότι αφού η εγγύηση είναι ακόμα ενεργή και μετά από service ξαναχάλασε, το προϊόν θεωρείτε ελαττωματικό και πρέπει να ζητήσω την άμεση αλλαγή του ή τα χρήματα μου πίσω. Πήρα λοιπόν στο κατάστημα τηλέφωνο και με διαβεβαίωσαν ότι θα κάνουν ότι καλύτερο γίνεται και να πάω από εκεί γιατί είναι πολύ σοβαρό αυτό που συνέβη. Αφού λοιπόν ξανακατέβηκα στο κατάστημα (που καθόλου κοντά στο σπίτι μου δεν είναι) για αλλη μια φορά, με το καρότσι στο ένα χέρι και τη ρόδα στο άλλο, με στείλανε οι πωλήτριες στον όροφο με τα καρότσια να τα ρίξω μια ματιά μέχρι να έρθει η υπεύθυνη. Όταν λοιπόν ήρθε η υπεύθυνη, και αφού παραδέχτηκε το λάθος του καταστήματος αλλά και της baby star που τους είχαν στείλει το καρότσι για φτιάξιμο, ότι μου είπε από το τηλέφωνο τα είχε πάρει πίσω και αντί για αλλαγή ή χρήματα πίσω, το μόνο που μπορούσε να μου κάνει, μου είπε, ήταν ή να μου φτιάξει ξανά το χαλασμένο καρότσι ή να μου κάνει έκπτωση 15% για να πάρω άλλο. Και δε μου φτάνει αυτό, αλλά και όταν κατέβηκα να φύγω από το κατάστημα και ζήτησα να πάρω το χαλασμένο καρότσι μου πίσω, έτσι ώστε να έχω αποδεικτικό στοιχείο για τη βλάβη του, το κατάστημα μου έδωσε το καρότσι, με φτιαγμένη από ότι είπαν τη ρόδα και ότι δεν είχε τίποτα.

Απευθύνθηκα και πάλι στο κέντρο προστασίας καταναλωτών αλλά όπως θα γνωρίζεται οι περισσότεροι και εκεί, για να σε βοηθήσουν πρέπει να γίνεις μέλος και να πληρώσεις. Έτσι λοιπόν έμεινα με το χαλασμένο-ξαναφτιαγμένο-ότι να ναι καρότσι και με πληγωμένη όχι μόνο την τσέπη μου αλλά και το ηθικό μου.

 

Έτσι και εγώ το μόνο που θεωρώ ότι μπορώ να κάνω πλέον είναι να πληροφορήσω το φόρουμ για αυτό το συμβάν και να συμβουλέψω τον κόσμο του, να προσέχει πολύ για το τι και από πού το αγοράζει.

0sShp3.png

 

PGnvp2.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Καλησπέρα! Εχουμε αγοράσει και εμείς από την εν λόγω αλυσιδα καρότσι της ίδιας μάρκας. Αντιμετωπίσαμε και εμεις πρόβλημα που δεν έπεφτε η πλάτη και που οι ρόδες δεν ήταν σταθερές με αποτέλεσμα να μην προχωράει εύκολα. Το καρότσι όπως μας είπαν έπρεπε να πάει για service, όπως και έγινε, και μας επιστρέψανε ένα άλλο καρότσι, ακριβως το ίδιο μοντέλο και ίδιο χρώμα, με σκισμένο το πλαστικό στα χερούλια και λερωμένη τη πλάτη με λάδι! Τους εξήγησα ότι αυτό δεν είναι το καρότσι μου γιατί 1ον στο δικό μας υπήρχε σημάδι από τις δαγκωματιές της κόρης μου και 2ον γιατί αυτό ήταν το καρότσι για τημαμά μου που το έχει μεταχειριστεί λίγες φορές. Μετά από κανένα μισάωρο μου λένε ότι έχει γίνει λάθος και ότι ήταν αλλου πελάτη το καρότσι. Οκ μέχρι εδώ, πήγε η καρδιά μου στη θέση της. Την επόμενη εβδομάδα με ξαναειδοποιούν να πάω να πάρω το καρότσι και φυσικά μου ξαναδίνουν το ίδιο καρότσι!!!!!!!!!! Με ωραίο και ευγενικό τρόπο λοιπόν προσπαθούσα να τους εξηγήσω ότι δεν είναι αυτό το καρότσι μου και ότι αν έχουν χάσει το δικό μου θα πρέπει να μου το αντικαταστήσουν. Εκείνοι βέβαια προσπαθούσαν να με πεισουν ότι αυτό είναι το καρότσι μου. Και εκείνη τη στιγμή, θυμήθηκα ότι το κάθε καρότσι έχει ένα μοναδικό νούμερο, κάτι σαν τον αριθμό πλαισίου που έχει το κάθε αυτοκίνητο! Και αφού εξακριβώθηκε ότι ο αριθμός στην εγγύηση διαφέρει του αριθμού του καροτσιού, ξαναψάξανε στην αποθήκη τους και, ως δια μαγείας, το καρότσι μας βρέθηκε!!!!!!!! Συσκευασμένο πολύ προσεγμένα λες και το βγάλανε απο κουτί!!!!!!!! Είμαι σίγουρη ότι το είχαν έτοιμο για πώληση!!!!!!!!!! Δεν συνέχισα την ιστορία αφού το καρότσι είχε επισκευαστεί σωστά και το είχα στα χέρια μου. Στη δική μας περίπτωση το λάθος δεν ήταν της εταιρείας, αλλά του καταστήματος.

Link to comment
Share on other sites

Και εγώ παρόμοια προβλήματα αντιμετώπισα με ένα καροτσάκι chicco που είχα αγοράσει από το εν λόγω κατάστημα όπως και με ρούχα εγκυμοσύνης που στο δεύτερο πλύσιμο άνοιξαν τρύπες .

Δυστυχώς είναι απίστευτοι τόσο στην εξυπηρέτησή τους όσο και στις συναλλαγές τους.

Το πόσες φορές δε πήγαν να μου πουλήσουν το δείγμα της έκθεσης (δεδομένου ότι αγόρασα πάρα πολλά πράγματα από εκεί δεν λέγεται). Πάντα δε η ίδια απάντηση πως δεν υπάρχει άλλο στην αποθήκη. Όταν πάντως στην πρώτη μεγάλη παραγγελία απείλησα ότι θα τα ακυρώσω όλα τότε δια μαγείας βρέθηκαν στο άλλο υποκατάστημα της Αθήνας και θα τα έφερναν κιόλας την ίδια μέρα. Απατεώνες ολκής , εκμεταλλεύονται το γεγονός της άγνοιάς μας.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Link to comment
Share on other sites

Εγώ πήρα καρότσι από κουκου 100 ευρώ νομίζω η 120 το OΠOIO είχε κ καλάθακι για νεογέννητο κ τσάντα κ αυτή την κουκούλα ή δεν ξέρω πως την λένε μπροστά για τα πόδια κ μου βγήκε παρά πολύ καλό!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια. Η εταιρεία baby star δεν κατασκευάζει/ επισκευάζει απλά εισάγει. Έμενα δύο τετράγωνα παρακάτω απο την αποθήκη τους και ψώνιζα απο εκεί ό,τι ήθελα στην μισή τιμή!!! (χωρίς αποδειξη βέβαια...). Το ΛΗΤΩ τα προωθεί σε απίστευτα πανάκριβες τιμές. Είχα δει τότε στην κόρη μου για καρότσια και κάθισμα αυτοκινήτου αλλά η ποιότητά τους δεν είναι καλη. Πήρα τότε το trio της chicco και το έχω τώρα και για τον γιό μου... και θα το πάρον και τα μελλοντικά ανηψούδια μου!!!

 

Σκεφτείτε ότι το μπανάκι το είχα πάρει 15 ευρώ! Το κάθισμα φαγητού 25 ευρώ και όταν χάλασε ο δίσκος μου είπαν ότι όυτε ανταλλακτικό έχουν ουτε φτιάχνεται.... Με 50 ευρώ είχα πάρει ένα κάθισμα ξύλινο φαγητού που αργότερα το έκανα τραπεζάκι-καρεκλάκι που τα έχει και παίζει τώρα η κορούλα μου!!! Γενικά είναι φθηνά αλλά όχι και η τρελή ποιότητα.

 

Το ΛΗΤΩ είναι το μόνο μωρουδιακό πολυκατάστημα που διαθέτει τα πάντα και επειδή έχουν επίγνωση της κατάστασης μας "βαράνε στ'αυτιά" με τις τιμές τους και με την απαίσια εξυπηρέτησή τους..............

 

ΥΓ το καρότσι το πήρα απο το ΗΡΑ στην Καλλιθέα και ένα χρόνο μετά μου έδωσαν την μπάρα που μπαίνει μπροστά στο καρότσι γιατί είχε πέσει έξω απο το κουτί και όταν την βρήκαν την κράτησαν!!!!!! Οταν το χρειάστηκα πήγα και τους το είπα και μου το έδωσαν αμέσως!! (το καρότσι έκανε τότε 550ευρώ!!)

Link to comment
Share on other sites

egw psonizw sixna apo ta Litw Mesogiwn. oi kiries ine poli evgenikes k eksipiretikes. k psonizw apo tin egimosini, diladi peripou 22 mines. to mono parapono mou ine ston orofo me ta rouxalakia. mono 1 politria k eno tis zitaw sigekrimena pragmata prospathi na mou plasari afta pou theli ekini.

 

Χα! τι μου θύμισες... Πήγα να πάρω πέρισυ τέτοιο καιρό ρούχα εγκυμοσύνης στο ΛΗΤΩ στην Πειραιώς και η πωλήτρια με είχε στενό μαρκάρισμα... Εγώ δεν ήθελα να ξοδευτώ και ήμουνα δύσκολη στο να διαλέξω (στο κατω κάτω τα ρούχα ήταν απαράδεκτα.... όλο εμπριμέ και τεράστια... :()... Αφού κατάλαβε ότι δεν θα ψώνιζα... ως δια μαγείας βρέθηκαν ρούχα σε προσφορά! Με γέμισε με μπλουζάκια με 10-15 ευρώ και παντελόνες 15-40 ευρώ. Πήρα 3 μπλούζες και 3 παντελόνια και πήγα να φύγω και έρχεται στο ασανσέρ να μου φέρει κι άλλα... τότε της λέει ο πατέρας μου "κοπελιά... μήπως πουλάς και κάνα διαμερισμα?" το σκέφτηκε λίγο και απάντησε αρνητικά και της λέει ο πατέρας μου γελώντας "ευτυχώς γιατί φοβήθηκα μην μας το πουλούσες κι αυτό"!!!! :lol:

Link to comment
Share on other sites

Εμεις ειχαμε παρει απο εκει εναν υγραντηρα της chicco, ειχα ζητησει υγραντηρα ζεστων υδρατμων και μου τον συστησαν ως εναν απο τους καλυτερους. Τελικα οταν πηγα σπιτι καταλαβα οτι ηταν ψυχρων υδρατμων αλλα ειπα δεν ...... και τον κρατησα!

Μεσα σε 8 μερες ειχε χαλασει! Τον μαζευω τους τον παω μεσα στο κουτι του με την αποδειξει παρακαλω και μου λενε πρεπει να απευθυνθειται στην chicco και οχι σε εμας...

Μπαρντον? ηταν η απαντηση μου...Αφου απο εσας τον αγορασα εσεις θα μου τον φτιαξετε η θα μου τον αντικαταστησετε!

Τα υπολοιπα γνωστα ...

-Ναι σας τον φτιαξαμε ελατε να τον παρετε...Παλι χαλασμενος ηταν...2 με 3 φορες αυτη η ιστορια ωσπου τελος μου τον αντικαταστησαν

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Δύο φορές πήγα στα Λητώ

α) Για ρούχα εγκυμοσύνης

β) Για καροτσάκι

 

Στην πρώτη μαζεύτηκαν 5 φορτικότατες πωλήτριες που προσπαθούσαν να μου πουλήσουν ΟΛΟ το μαγαζί και μάλιστα με ύφος..! Παρέβλεπαν τις επίμονες εξηγήσεις μου πως θέλω μόνο 1-2 οικονομικά παντελόνια εγκυμοσύνης γιατί αυτή η περίοδος δεν κρατάει για πάντα και τι να τα κάνω μετά;

Έτσι κατέφυγα κι εγώ "εκει που πονάνε". Πήρα το βλέμμα γεμάτο αφέλεια.... και τους λέω... κοιτάξτε... δεν έχω χρήματα. Καθόλου χρήματα. Το πορτοφόλι μου είναι άδειο...... έχω μόνο 90 ευρώ (τόσο κόστιζαν 2 παντελόνια που είχα "σταμπάρει" στο μαγαζί).

Παιδια...... ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΙΚΑΝ ΟΛΕΣ!!!!! Ούτε αυτή που μου έδειχνε τα παντελόνια δεν έμεινε κοντά μου!

Μετά τσατίστικα και λέω... αφού είναι έτσι.... πάω να ψωνίσω αλλού! Τουλάχιστον να φάνε ψωμί από τα δικά μου χρήματα άνθρωποι που μου φέρονται σαν άνθρωπό και όχι σαν ένα πορτοφόλι με λεφτά!

 

 

Στη φάση με το καρότσι...

πήγαμε στον όροφο. Μας αγνόησαν.

Πήρα μία από "το μανίκι" να μας δείξει...

Είπε το κλασσικό.. να εδώ είναι τα καρότσια κοιτάξτε... κι έφυγε.

 

Βαρεθήκαμε και φύγαμε.

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Link to comment
Share on other sites

προσπαθούσαν να μου πουλήσουν ΟΛΟ το μαγαζί και μάλιστα με ύφος..!

 

Το ύφος τους είναι απίστευτο! Στην αρχή της εγκυμοσύνης πήγα να πάρω ένα παντελόνι και άρχισε αμέσως

1) "κρέμα για τις ραγάδες" "ευχαριστώ αλλά έχω συνεννοηθεί με τη δερματολόγο μου"

2) "εσώρουχα εγκυμοσύνης" "ευχαριστώ αλλά μου κάνουν ακόμα οι κιλότες μου"

3) "σουτιέν εγκυμοσύνης" "ευχαριστώ αλλά είμαι 2 μηνών και μου κάνουν ακόμα τα σουτιέν μου". Εδώ πήρε το ύφος του επιστήμονα και άρχισε να μου λέει ότι οι μπανέλες πιέζουν τους γαλακτοφόρους αδένες και δεν θα έχω γάλα κτλ. Και της απάντησα ότι οι μπανέλες ακουμπούν στον θώρακα και οι γαλακτοφόροι αδένες μου δεν βρίσκονται εκεί, τους έχω στο στήθος μου.

Link to comment
Share on other sites

εμεινα με ολα αυτα με το λητω! ειναι απαραδεκτη η συμπεριφορα τους...αν και οταν πηγα εγω πουμουν εγκυος μου φεροντουσαν τελεια! μεχρι και με γναωριζαν..γιατι πηγα πολλες φορες.ολα αποκει ταπηρα και ειμαι πολυ ευχαριστημενη.το καροτσι ηταν chicco.αν χρειαστει αποκει ψωνιζω γιατι εχει ποικιλια! καιτο ηρα πολυ καλο..αλλα τι να πω...οντως απαραδεκτο..

1-2-3MPOMPIRES!!!

Link to comment
Share on other sites

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=27622

καλημερα κι απο μενα .Διαβασε παραπανω και τη δικη μου περιπετεια με το καροτσι.Ηταν ομως απο αλλη αλυσιδα καταστηματων..

Εγω δεν εβρισκα ακρη με το καταστημα και εστειλα ενα e-mail στην εταιρεια απ ευθειας και μονο ετσι βρηκα ακρη .Μηπως να μπεις στην ιστοσελιδα τους να βρεις το μαιλ και να επικοινωνησεις;;;Ετσι ειχα κανει..Βεβαια το Mail soy πρεπει να ειναι πολυ σκληρο και αυστηρο,να αναφερεσε σε καταγγελια στο Ινστιτουτο Καταναλωτη κτλ...

Ελπιζω να βοηθησα .Καλη τυχη

QJZup3.png

 

bxuCp3.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=27622

καλημερα κι απο μενα .Διαβασε παραπανω και τη δικη μου περιπετεια με το καροτσι.Ηταν ομως απο αλλη αλυσιδα καταστηματων..

Εγω δεν εβρισκα ακρη με το καταστημα και εστειλα ενα e-mail στην εταιρεια απ ευθειας και μονο ετσι βρηκα ακρη .Μηπως να μπεις στην ιστοσελιδα τους να βρεις το μαιλ και να επικοινωνησεις;;;Ετσι ειχα κανει..Βεβαια το Mail soy πρεπει να ειναι πολυ σκληρο και αυστηρο,να αναφερεσε σε καταγγελια στο Ινστιτουτο Καταναλωτη κτλ...

Ελπιζω να βοηθησα .Καλη τυχη

 

Αγαπητή reane, εχτές το βράδυ που διάβασα τις απαντήσεις επάνω σε αυτό το θέμα, ξαναθυμήθηκα αυτά που πέρασα με το μωρό τη μέρα που βγήκε η ρόδα αλλά και την απαράδεκτη συμπεριφορά του καταστήματος τη μέρα που πήγα να αλλάξω όπως μου έχανε υποσχεθεί το καρότσι αλλά τελικά πίσω από την πλάτη μου έβαλαν τη ρόδα μόνοι τους και μου είπαν ότι το καρότσι είναι μια χαρά και δε μου το αλλάζουν… και έτσι έστειλα ένα mail στην εταιρία Λητώ με το link αυτής της σελίδας για να δουν τα χάλια τους. Τους έγραψα επίσης ότι εκμεταλλεύονται τη χαρά μας να πάρουμε κάτι στους δικούς μας ανθρώπους ή σε εμάς.

Μέχρι στιγμής απάντηση δεν έχω πάρει, αλλά να σου πω την αλήθεια δε περιμένω ότι θα πάρω… Αν η πολιτική του καταστήματος και το προσωπικό είναι τόσο απαράδεκτο θα είναι απαράδεκτη και η διεύθυνση… ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ και για να μη πω και τίποτα χειρότερο…

Αλλά όπως είπα και στο πρώτο post που έγραψα, εγώ δεν έχω ούτε τα χρήματα αλλά ούτε και το χρόνο και τη διάθεση να τους κυνηγήσω. Εμένα τα όπλα μου είναι αυτό το forum και ο κοινωνικός μου περίγυρος που όσο πάει γίνεται και μεγαλύτερος όσον αφορά τις μητέρες και τα παιδιά. Να φανταστείς ότι η νύφη μου και η κολλητές μου είναι έγκυες και μετά από αυτό που συνέβη τους έστειλα αλλού να πάνε να ψωνίσουν. Και αυτές δεν είναι σαν και εμένα που δεν μου περισσεύουν…

Αυτοί χάνουν πελάτες… Εγώ απλά έβαλα το καρότσι στην αποθήκη και του χρόνου θα πάρω ένα άλλο που να το έχω και για αυτό αλλά και για τα αλλά παιδάκια που θέλω να κάνω.

0sShp3.png

 

PGnvp2.png

Link to comment
Share on other sites

κορίτσια καλησπέρα είμαι μανούλα με 2 παιδάκια 13 μηνών και 4 χρονών. Πραγματικά εντυπωσιάζομαι με την περίπτωση της φίλης που είχε τη περιπέτεια με το καρότσι διότι αντίστοιχα έχω εξυπηρετηθεί υποδειγματικά. Και στα 2 μου παιδιά οι αγορές που έκανα ήταν από το κατάστημα του Περιστερίου και μάλιστα για όλα τα προϊόντα απευθυνόμουν σε αυτό λόγω της ποικιλίας.

Ύστερα από έρευνα που κάναμε ο άντρας μου και εγώ σε πολλές αλυσίδες παρόμοιων ειδών και από θέμα τιμών καταλήξαμε στο Λητώ. Το περιστατικό που αναφέρω είναι 100% αληθινό:

χάλασε μετά από ένα χρόνο η ενδοεπικοινωνία της μικρής και ζήτησα πληροφορίες για τον προμηθευτή ώστε να απευθυνθώ αλλά μου το αντικατέστησαν άμεσα πράγμα που δεν περίμενα. Όσον αφορά την εξυπηρέτηση επειδή ήμουν τελείως άσχετη στο πρώτο παιδί με βοήθησαν να επιλέξω πραγματικά χρήσιμα πράγματα.

Link to comment
Share on other sites

Καλημερα κοριτσια,μολις τωρα ειδα τις παραρηρησεις σας για το εν λογω καταστημα.Ξερετε ειμαι εγκυος 7 μηνων και πριν 1 μηνα πηγα στο καταστημα Λητω του Περιστεριου λογω οτι θα ηθελα να αγορασω καροτσακι,καθισματακι και ρουχα , και εχω ακουσει τα καλυτερα για το παραπανω καταστημα.Κατασρχην να σας πληροφορησω οτι και η αδερφη μου που εχει πλεον γεννησει ειχε κατα πρωτον απευθυνθει στα Jambo αλλα και στα Κουκου οπως αναφερθηκε.Καλα για τα Jambo ευχαριστηθηκε τις τιμες, ομως οταν μια μερα το μωρο καθοταν στο καθισματακι του και επαιζε, το πορτ-μπεμπε γυρισε προς τα πισω και το μωρο εκανε τουμπα και χτυπησε με αποτελεσμα εγω,οπως ηταν φυσικο,ταραχτηκα λογω εγκυμοσυνης.Για να επιστεψω στο θεμα μας η αδερφη μου οπως και η κουμπαρα μου ειχαν παει στα Λητω και ειχαν μεινει κατευχαριστημενες.Ετσι,σκεφτηκα να παω και εγω ,οπως προειπα με σκοπο να αγορασω καροτσακι,καθισματακι και ρουχα εγκυμοσυνης.Μολις μπηκα στο καταστημα η υποδοχη ηταν υπεροχη,αφου μολις με ειδαν ετρεξαν(στην κυριολεξια )να με εξυπηρετησουν.Η πωλητρια που με εξυπηρετησε,οχι μονο δεν μου φανηκε φορτικη οπως ειπε η φιλη πιο πανω αλλα με ενημερωσε για προιοντα που δεν ηξερα καν οτι υπαρχουν και μολις ειχαν ερθει στην Ελλαδα.Οσον αφορα τα καροτσακια,μου αρεσε ενα καροτσακι απο το τμημα της εκθεσης(Perego)και παροτι υπηρχε στην εκθεση το εκλεισα και σε 2 μερες μου το εστειλάν με courier στο σπιτι μου χωρις καμια χρεωση.Αυτο ομως που μου εκανε ιδιαιτερη εντυπωση ειναι το ενδιαφερον των πωλητων να μου προσφερουν πορτοκαλαδα και νερακι σε καποια στιγμη που δεν αισθανθηκα καλα.Εφυγα πολυ ευχαριστημενη και απο την εξυπηρετηση και απο προιοντα που οπως εχω πληροφορηθει και απο γνωστες μου που εχουν κανει τις αγορες τους απο εκει η τιμη τους ειναι πολυ χαμηλη σε σχεση με την ποιοτητα.Τελος,οταν διαβασα την περιπτωση της φιλης που της εφυγε η ροδα απο το καροτσι και παραλιγο να της πεσει το μωρο,πραγματικα ανατριχιασα γιατι καταλαβαινω ποσο μεγαλη ταραχη δημιουργηθηκε.Θα ηθελα παντως να τονισω οτι αυτο το γεγονος ελπιζω να αποτελει μεμονωμενη περιπτωση αφου εκτοτε εχω επισκεφθει αρκετες φορες το συγκεκριμενο καταστημα και εφυγα ενθουσιασμενη,οπως και την πρωτη φορα!!!

Link to comment
Share on other sites

Θα γεννήσω σε λίγες μέρες, και είχα σκοπό να αγοράσω καθισματάκι αυτοκινήτου για τον μεγάλο μου γιο από τα καταστήματα Λητώ. Περιμένω να ακούσω όμως κάποια καλά λόγια για το εν λόγω κατάστημα από κάποιο παλιό μέλος του φόρουμ, και όχι από καινούργια μέλη. Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Και εγώ είχα πρόβλημα με τα Λητώ. Είχα πάει να αγοράσω ρούχα εγκυμοσύνης, και ζήτησα να με δείξει προσφορές. Τέλος πάντων, πήρα δύο μπλούζες των 15Ε και δύο παντελόνια των 15Ε. Μόλις έφτασα στο ταμείο, επειδή έχω το κακό συνήθειο να κοιτάω πάντα τι χτυπάνε στην ταμειακή, βλέπω το ένα παντελόνι 70Ε. Παθαίνω ένα σοκ. Λέω στην υπάλληλο γιατί 75 και με λέει ότι τόσο έχει. Τότε εγώ απαίτησα να κατέβει η υπάλληλος που μου τα έδωσε κάτω, μετά από φασαρία (και έγκυος). Μου είπε ότι αυτό δεν ήταν στις προσφορές, και για να μην τα πολυλογώ, τους απείλησα με αστυνομία αν δεν ακυρώνανε την απόδειξη, γιατί δεν θέλανε να την ακυρώσουν. Να δεις τι καλά το ακύρωσαν. Είπαμε να μας περνάνε για βλ@#$ς αλλά εις γνώσιν μας. Τα υπόλοιπα τα πήρα από τα Jumbo, σε εντελώς διαφορετικές τιμές. Πχ. το σφηνάκι στα Λητώ είχε 20Ε και εγώ το πήρα 5.

Link to comment
Share on other sites

Ειναι πανακριβα τα Λητω...εμεις πηγαινουμε και τσεκάρουμε τι θέλουμε ή να μας κάνουν επίδειξη και μετα τα παίρνουμε απο το ιντερνετ συνήθως.

Link to comment
Share on other sites

Θα γεννήσω σε λίγες μέρες, και είχα σκοπό να αγοράσω καθισματάκι αυτοκινήτου για τον μεγάλο μου γιο από τα καταστήματα Λητώ. Περιμένω να ακούσω όμως κάποια καλά λόγια για το εν λόγω κατάστημα από κάποιο παλιό μέλος του φόρουμ, και όχι από καινούργια μέλη. Ευχαριστώ.

 

ειτε εισαι παλιο ειτε καινουργιο μελος ολες ειμαστε καταναλωτριες οπουδηποτε και να πας σαφως θα υπαρχουν και καλα και κακα σχολια καλο ειναι να κανουμε μια ερευνα αγορας (υπαρχουν πολλα site να συγκρινεις τιμες λειτουργικοτητα ευκολια.αλλα μην το θετεις ετσι γιατι ειναι σαν να υποτιμας την γνωμη των καινουργιων μελων.φιλικα μαρια(προς Θεου δεν σου κανω παρατηρηση ε?)

Nrdkp3.png
Link to comment
Share on other sites

Και εγώ είχα πρόβλημα με τα Λητώ. Είχα πάει να αγοράσω ρούχα εγκυμοσύνης, και ζήτησα να με δείξει προσφορές....

 

Εμένα όταν της είχα πει ότι θέλω να δώ προσφορές ή έστω κάτι πιο οικονομικό από αυτά που μου έδειχνε, με κοίταξε από πάνω μέχρι κάτω λες και είχα λέπια, για να μην πω ψώρα.

 

Δεν ήμουν διατεθειμένη να σκάσω ένα σωρό λεφτά για κάτι που θα το φόραγα 2-3 μήνες.

Τελικά είχα πάρει τότε ένα παντελόνι με 25 ευρώ (εξίσου ακριβό αλλά δεν είχε φθηνότερο) και όταν ξεκίνησαν οι εκπτώσεις πήγα την πρώτη μέρα και πήρα και άλλα ρούχα.

 

Αλλά θέλουν όσο το δυνατόν να σου πουλήσουν ότι άβολο και ακριβότερο έχουν, όπως με το θήλαστρο της Nuk, στην κυριολεξία κοντέψαμε να παίξουμε ξύλο γιατί προτιμούσα της Avent, έβαλα τις φωνές για να κατορθώσω να πάω στο ταμείο

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Link to comment
Share on other sites

Θα γεννήσω σε λίγες μέρες, και είχα σκοπό να αγοράσω καθισματάκι αυτοκινήτου για τον μεγάλο μου γιο από τα καταστήματα Λητώ. Περιμένω να ακούσω όμως κάποια καλά λόγια για το εν λόγω κατάστημα από κάποιο παλιό μέλος του φόρουμ, και όχι από καινούργια μέλη. Ευχαριστώ.

 

 

Εγώ θα σου απαντήσω όχι με βάση το κατάστημα από το οποίο θα το ψωνίσεις ούτε από την παλαιότητα του μέλους.

Όταν το ψάξαμε λίγο με τον άντρα μου καταλήξαμε στα καθισματάκια της Recaro, αυτή φτιάχνει και τα καθίσματα για τα αυτοκίνητα αγώνων.

Είναι λίγο τσιμπημένη η τιμή τους, αλλα αξίζει ο κόπος, ιδίως αν κάνεις πολλά μα πάρα πολλά χιλιόμετρα. Από όπου και αν αγοράσεις, έχει την ίδια τιμή, ακόμα και από τον εισαγωγέα του.

Μόνο στον Μουστάκα σου δίνουν μια δωροεπιγαγή με το 10% της αξίας του, για να ψωνίσεις ότι θέλεις.

 

Όσο για την chicco, η εταιρεία είναι στον Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας στο ύψος της Κιφισιάς στο κτήριο του ΜΕΤΑΞΑ (το γνωστό κονιάκ). Εκεί είναι ένας πάρα μα πάρα εξυπηρετικός κύριος, Σεραφείμ νομίζω τον λένε, υπεύθυνος για το σέρβις και για όλες τις απορίες.

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Link to comment
Share on other sites

ειτε εισαι παλιο ειτε καινουργιο μελος ολες ειμαστε καταναλωτριες οπουδηποτε και να πας σαφως θα υπαρχουν και καλα και κακα σχολια καλο ειναι να κανουμε μια ερευνα αγορας (υπαρχουν πολλα site να συγκρινεις τιμες λειτουργικοτητα ευκολια.αλλα μην το θετεις ετσι γιατι ειναι σαν να υποτιμας την γνωμη των καινουργιων μελων.φιλικα μαρια(προς Θεου δεν σου κανω παρατηρηση ε?)

 

Κανείς δεν υποτιμά τα νέα μέλη. Συνήθως όμως είμαστε επιφυλακτικοί όταν η 1η (πρώτη!) δημοσίευση ενός μέλους σε ένα site γονέων γίνεται για να "διαφημιστεί" (ή να δυσφημιστεί) κάποια εμπορική επιχείρηση

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...