Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ Κ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΑΑΑΑΑΑΣ!!!

manoula giorgou
 Share

Recommended Posts

Καλησπέρα και συγνώμη για το πρήξιμο που θα ακολουθήσει!Έχω μια απορία,ωραία να τα φτιάχνουμε όλα μόνες μας εμείς οι χρυσοχέρες ΑΛΛΑ..τον στολισμό της δεξίωσης,τραπεζιού υποδοχής κτλ,αφού δεν τα αναλαμβάνει κάποιος επαγγελματίας πότε τα κάνετε και πώς???Εγώ έχω γαμοβάφτιση στις 13 Σεπτεμβρίου και ειδικά τον στολισμό της δεξίωσης θα ήθελα να τον αναλάβω εγώ γιατί έχω πολλές ιδέες αλλά και για να μη μου βγει ο κούκος αηδόνι.Αλλά αν το κάνω αυτό ποιός θα μου τα βάλει και γενικά πώς θα είμαι σε θέση να αναλάβω τον στολισμό?Πώς τα πρωτοκάνετε αφού τρέχετε με άλλα?Και δεν εννοώ την προετοιμασία αλλά την τοποθέτηση.Ευχαριστώωω!

Α!Μια ακόμα ερώτηση.Έχω βρει ένα εργαστήρι στην Επανομή με φανταστικές τιμές,σε σχέση με κέντρο κ πολύ καλή δουλειά,αλλά αν από αυτήν πάρω λαδόπανα,παππούτσια και ανθοστολισμό ή οτιδήποτε άλλο βρε αδερφέ, πώς θα της το φέρω οτι τα υπόλοιπα θέλω να τα αγοράσω εγώ για να μου έρθει φτηνότερα κ βέβαια μην στραβώσει?Ουφφφ

ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗΘΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΜΟΥ!!!!

url=http://lilypie.com].png[/url]

Διαφημίσεις

θα σου απαντησω πρωτα στο δευτερο ερωτημα:

σε τετοιες περιπτωσεις συστηνεσαι σαν γραφιστρια και ερασιτεχνης ζωγραφος που σου αρεσουν πολυ οι χειροτεχνιες και θα φτιαξεις πολλά πραγματα απο μονη σου, γιατι θελεις η βαφτιση να εχει προσωπικο χαρακτηρα και στυλ.. Το λες εξ αρχης και με καποιον "αερα" καλλιτεχνικό... χι-χι-χι Τους τρελλους όλοι τους φοβουνται!!! Να το πεις εξ αρχης..

και για το πρωτο ερωτημα θα σου πω τι εκανα εγω:

Το φεβρουαριο μια φιλη μου ζητησε μια πολυ σημαντικη και πολυ βιαστικη χάρη. Απο τότε της το εχω ξεκαθαρισει... Θα κανει τον στολισμο εκεινη. Τραβηξα φωτό την εκκλησια και θα της κανω σχεδιαγραμμα τι θα βαλει που... Κανονισαμε να παμε και λιγες μερες πριν εκει να της τα δειξω και ο θεος βοηθός!! εγω βεβαια εχω μονο τη βαφτιση και δεν με νοιαζει να κανω εντυπωσιακη εισοδο, θα παω λιγο νωριτερα και θα τα ψιλοσυμμαζεψω..

Αυητή ακριβώς την απορία έχω και εγώ. Στον γάμο μας, το είχε αναλάβει η ανθοπώλης αλλά τώρα τον στολισμό θα τον φτιάξω εγώ και σκέφτομαι πότε θα προλάβω...μάλλον θα αγγαρέψω καμμιά θεία ή ξαδέρφη..

v6Khp3.pngBoDsp3.png

Καλησπέρα και συγνώμη για το πρήξιμο που θα ακολουθήσει!Έχω μια απορία,ωραία να τα φτιάχνουμε όλα μόνες μας εμείς οι χρυσοχέρες ΑΛΛΑ..τον στολισμό της δεξίωσης,τραπεζιού υποδοχής κτλ,αφού δεν τα αναλαμβάνει κάποιος επαγγελματίας πότε τα κάνετε και πώς???Εγώ έχω γαμοβάφτιση στις 13 Σεπτεμβρίου και ειδικά τον στολισμό της δεξίωσης θα ήθελα να τον αναλάβω εγώ γιατί έχω πολλές ιδέες αλλά και για να μη μου βγει ο κούκος αηδόνι.Αλλά αν το κάνω αυτό ποιός θα μου τα βάλει και γενικά πώς θα είμαι σε θέση να αναλάβω τον στολισμό?Πώς τα πρωτοκάνετε αφού τρέχετε με άλλα?Και δεν εννοώ την προετοιμασία αλλά την τοποθέτηση.Ευχαριστώωω!

Α!Μια ακόμα ερώτηση.Έχω βρει ένα εργαστήρι στην Επανομή με φανταστικές τιμές,σε σχέση με κέντρο κ πολύ καλή δουλειά,αλλά αν από αυτήν πάρω λαδόπανα,παππούτσια και ανθοστολισμό ή οτιδήποτε άλλο βρε αδερφέ, πώς θα της το φέρω οτι τα υπόλοιπα θέλω να τα αγοράσω εγώ για να μου έρθει φτηνότερα κ βέβαια μην στραβώσει?Ουφφφ

ΘΑ ΤΗΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΠΤΙΣΗ ΘΕΣ ΝΑ ΞΟΔΕΨΕΙΣ "ΤΟΣΑ" ΧΡΗΜΑΤΑ Κ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΜΕΡΙΑ ΤΗΣ...ΟΤΙ ΜΕΙΝΕΙ ΘΑ ΤΗΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΩΜΗ...ΠΙΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΜΗΠΩΣ Κ ΞΕΡΩ?

Το εργαστήριο δεν έχει όνομα,ή μάλλον έχει,αυτό της ιδιοκτήτριας "Μαριάνθη".Είναι πολύ καλή,έχει ποικιλία που δεν την περιμένεις και έχει κάνει τον γάμο μιας φίλης κ τον γάμο της κουμπάρας μου.Μάλλον θα το παίξω λίγο τρελίτσα όσον αφορά το ότι θέλω να κάνω το κομμάτι μου,αλλά εγώ γενικά δεν έχω κανέναν να αγγαρέψω μα κανέναν για διακοσμητικοφάσεις!!Εκτός αν ρωτήσω στο polis και μπορούν να μου τα στήσουν εκείνοι.Πάντως στην φίλη μου η Μαριάνθη έκανε 700 μπομπο,στέφανα,ποτήρι,πουγκάκια ρυζιού,2 ανθοδέσμες,στολισμός εκκλησίας,αμαξιού γύρω στα 900κάτι.Οπότε με συμφέρει να τα κάνω κατά κει μεριά..

Διαφημίσεις

Το εργαστήριο δεν έχει όνομα,ή μάλλον έχει,αυτό της ιδιοκτήτριας "Μαριάνθη".Είναι πολύ καλή,έχει ποικιλία που δεν την περιμένεις και έχει κάνει τον γάμο μιας φίλης κ τον γάμο της κουμπάρας μου.Μάλλον θα το παίξω λίγο τρελίτσα όσον αφορά το ότι θέλω να κάνω το κομμάτι μου,αλλά εγώ γενικά δεν έχω κανέναν να αγγαρέψω μα κανέναν για διακοσμητικοφάσεις!!Εκτός αν ρωτήσω στο polis και μπορούν να μου τα στήσουν εκείνοι.Πάντως στην φίλη μου η Μαριάνθη έκανε 700 μπομπο,στέφανα,ποτήρι,πουγκάκια ρυζιού,2 ανθοδέσμες,στολισμός εκκλησίας,αμαξιού γύρω στα 900κάτι.Οπότε με συμφέρει να τα κάνω κατά κει μεριά..

ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΜΕΝΕΙ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ ΚΙ ΕΠΑΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ...ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙ Κ ΣΤΟΛΙΣΜΟΥΣ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΝΤΑΡ ΑΝ ΒΟΛΕΥΕΙ...ΕΣΥ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ?ΕΔΩ ΓΥΡΩ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΘΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΣΤΟΛΙΣΜΟ Κ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ Κ ΠΟΛΛΑ...ΡΩΤΑ ΤΗΝ ΠΑΝΤΩΣ..ΝΟΜΙΖΩ ΤΗΝ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΚΑΝΑ 60ΑΡΙ ΕΥΡΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ Κ ΓΝΩΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ!ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΩΡΩ ΠΟΛΛΑ,Κ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΥ ΩΡΑΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ!ΡΩΤΗΣΕ ΤΗΝ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ...;)

Αλλά αν το κάνω αυτό ποιός θα μου τα βάλει και γενικά πώς θα είμαι σε θέση να αναλάβω τον στολισμό?Πώς τα πρωτοκάνετε αφού τρέχετε με άλλα?Και δεν εννοώ την προετοιμασία αλλά την τοποθέτηση.Ευχαριστώωω!

Γιατι αν πεις στο catering ή στον υπευθυνο εκει θα σας τα φερω εγω και εσεις θα τα τοποθετησετε θα πει οχι ή θα σε χρεωσει κατι εχτρα? Δεν μου εχει τυχει ποτε.

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Εγώ πάντως αυτό θα κάνω. Θα τα πάω από το προηγούμενο βράδυ στο χώρο της δεξίωσης και έχω συμφωνήσει να μου τα τοποθετήσει όλα ο υπέυθυνος της δεξίωσης, σύμφωνα με τις φωτογραφίες που θα του έχω δώσει. Στο σπίτι μου δηλαδή, θα "διακοσμήσω" ψιλοπρόχειρα μία ροτόντα και ένα τετράγωνο τραπέζι (για το τραπέζι των ευχών), θα τα βγάλω φωτογραφίες για να έχει ο υπέυθυνος έναν μπούσουλα...να ξέρει πάνω κάτω τί να κάνει...τώρα, τί θα βγεί...θα δούμε...

t6c4p3.pngXRnsp2.png

stella alex μένω αγία τριάδα,και ναι κατά πάσα πιθανότητα θα κάνω εκεί τον στολισμό γιατί έχει πολύ καλές τιμές. Επίσης έχω αμφιβολίες αν δώσω στο polis την εντολή να μου τα φτιάξουν εκείνοι να το δεχτούν γιατί είναι πολύ φραγκοφονιαδες κ καθόλου απίθανο να μου ζητήσουν κ λεφτά!!

Πάντως τόσες μανούλες τα φτιάξαν μόνες τους όλα,πολύ λίγες μου είπαν πώς το οργανώσανε..

Διαφημίσεις

Δυσκονα αν εχεις γαμοβάπτιση..

Βρες μια κοπελα η φιλη σου ...δειξε της τι θελεις ακριβως και θα στο κάνει...

Αρκει να της εχεις εμπιστοσυνη...

Δεν ειναι ανεφυκτο...εχεις ξαναγινει..θα τα καταφέρεις ...με το καλο!!!!!!

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

δυσκολα δεν λες τιποτα.εγώ δεν ήθελα καθόλου,αλλά ο άντρας μου.Πιστεύω οτι μόνο ταλαιπωρία θα βγάλω και αγχώνομαι και στεναχωριέμαι.θα είναι και ο γιόκας μου σχεδόν ενός έτους και δεν ξέρω αν αυτό βοηθάει ή θα γίνει αντάρτης και θα γκρινιάζει συνεχώς!!!επιστήμη το κάναμε κι εμείς πια..όλα να ναι τέλεια,όλα μέχρι τελευταία λεπτομέρεια να ναι έτσι,να ναι αλλιώς..αλλά κι από την άλλη μια φορά γίνεται αυτό οπότε..δικαιολογούμαστε!!

κι εγω πηγα τζαμπο πηρα πραγματα για να τα στολισω εγω αλλα επειδη ηταν πρωι η βαπτιση (11:30):shock: την εκλεισε ο αντρας μου βλεπεις :confused: δεν προλαβαινα κ τους ειπα να τα κανουν εκεινοι...αν ηταν απογευμα μονη θα τα εκανα κ θα γινοταν κ καλυτερα!!!;)

ναι κι εμενα ο καλος μου εκλεισε την ωρα για την γαμοβαφτιση,χωρις να με ρωτησει και δεν ρωτησε καν τον παπα ποση ωρα θα παρουν τα δυο μυστηρια για να ξερουν απο το πολις τι ωρα να μας περιμενουν.Αντρες παιδι μου αντρες!!τον γιο μου θα τον κανω διαφορετικο ελπιζω!!!χα χα

Διαφημίσεις

Θα σας πώ τί έγινε με εμάς. Αφού έφαγα τα χεράκια μου να τα ετοιμάσω όλα, 15 ημέρες πρίν με πέρνει τηλέφωνο η καλή κυρία του χώρου συνεστιάσεων να με ενημερώσει πως το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα γίνει στον χώρο που είχα κλείσει μια άλλη βάπτιση που σύμφωνα με τα λεγόμενά της θα τελείωνε σε 2 ώρες άρα 3 ώρες πρίν την δική μου βάπτιση (η βαπτισή μας ήταν 25/4/09 6 το απόγευμα) θα μπορούσαμε να διακοσμήσουμε το χώρο. Τρελάθηκα. Είχα αποφασίσει να τα τοποθετήσω όλα μόνη μου 2 μέρες πρίν για να μην τρέχω την τελευταία ώρα. Την παρακάλεσα να φτιάξω το τραπέζι των ευχών, το δικό μας και ένα απο των καλεσμένων για δείγμα. Μου είπε πως θα μπορούσα να το κάνω αυτό το προηγούμενο βράδυ της βάπτισης και θα μου τα έβγαζε στο μπαλκόνι του χώρου. Πιστεύω πως πρέπει να άλλαξα τουλάχιστον 10 χρώματα. θυμάστε πόσο βροχερός ήταν ο καιρός την προηγούμενη εβδομάδα. Το βράδυ που έπεφτα για ύπνο σκεφτόμουν τα χωνάκια να αιωρούνται στον αέρα και τις χαρτοπετσέτες που είχα ετοιμάσει να πετάνε επίσης. Κι όμως 4 ώρες την Πέμπτη, 2 ακόμη ώρες την Παρασκευή και να είναι καλά η αδελφή μου που δεν ήρθε στην βάπτιση για να τελειώσει τις υπόλοιπες ροτόντες που έστρωσαν τελευταία ώρα αφού είχαν την προηγούμενη βάπτιση και όλα πήγαν κατ' ευχήν. Πιστεύω πως κάτι μαγικό γίνεται εκείνη την ημέρα και όλα πάνε τέλεια. Μάλλον είναι για καλό σκοπό και ανταμείβεται ο κόπος μας.

Το χειρότερο δεν το ανέφερα. Ήταν να μεταφέρουμε στην εκκλησία το πρωί της βάπτισης ένα μπαούλο που μέσα θα βάζαμε τις μπομπονιέρες αφού το θέμα μας ήταν πειρατές. Εγώ λουσμένη αφού θα ερχόταν σε λίγη ώρα η κομμώτρια, το μπαούλο στη σκάρα του αυτοκινήτου να ανεμίζει η διακόσμησή του και στην εκκλησία να προετοιμάζεται άλλη βάπτιση. Λέω εντάξει θα γίνει το απόγευμα νωρίτερα.

Αγγαρεύω συγγενείς να πάνε να βάλουν 130 κούπες που ήταν οι μπομπονιέρες και μάντεψε ακριβώς πριν την βάπτισή μας είχε κηδεία. Ναί, κηδεία. Σήκωσα τα χέρια. Είπα ότι θέλει ας γίνει. Και που σκέφτομαι όλες τις λεπτομέρειες, τί έγινε; Άμα είναι να σου κάτσει θα σου κάτσει.

Συμπέρασμα, φτιάξε εσύ ότι θέλεις μόνη σου γιατί θα ανταμειφθείς μόνο και μόνο κοιτάζοντάς τα εκείνη τη στιγμή αλλά βρές 2 άτομα εμπιστοσύνης σου που να ξέρουν το concept και να έχουν δει το χώρο και βέβαια να τους τα έχεις γράψει όλα αναλυτικά και άστα στη θέληση του Θεού. Κάπως μαγικά θα πάνε τέλεια ...

ΕΙΝΑΙ ΞΕΡΕΙΣ Κ Η ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΟΛΥΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ!

ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑ ΦΩΤΟ ΜΕ ΓΟΝΕΙΣ Κ ΑΔΕΡΦΙΑ?ΑΣΕ ΜΙΑ ΜΑΣ ΗΘΕΛΕ Ο ΠΑΠΑΣ,ΜΙΑ ΜΕ ΡΩΤΟΥΣΕ ΚΑΤΙ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΤΙ Ο ΑΛΛΟΣ Κ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΜΕ ΦΩΤΟ...ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ!!!ΑΛΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΟΜΑΤΑ,ΠΟΤΕ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΒΑΛΙΤΣΑ ΤΑ ΕΣΤΗΣΑΝ ΤΑ ΦΩΤΥΟΓΡΑΦΗΣΑΝ...ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΓΩ...ΒΟΗΘΑΝΕ Κ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ!

Αχ kat μου τρομερή η εμπειρία σου!!Μου έδωσες πολύ κουράγιο ομολογουμένως,αλλά έλα που σκοντάφτω συνέχεια στο δεδομένο οτι θα είμαι κ νύφη εκείνη την μέρα κ απορώ κατά πόσο ήρεμη θα είμαι,αν θα καταλάβω τί γίνεται,φοβάμαι μην γίνονται όλα γύρω μου κ εγώ είμαι στον κόσμο μου του στυλ ¨ωχ με σφίγγει το παππούτσι, ¨αχ γιατί το μωρό τώρα βρήκε να πεινάσει¨, ¨μα εγώ της είπα τριαντάφυλλα στον στολισμό,αυτά τι είναι?¨, ¨αχ πεινάω Θέε μου¨ και τα τοιαύτα!!!!!!!!!!