Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

τιμες για κλοουν

teacher

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 75
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμεις ειχαμε κλεισει απο τα Δελφινακια την tinker bell για κανα δυωρο να απασχολησει τα παιδακια. Ηταν πολυ συμπαθητικη κοπελα κ μια χαρα τα απασχολησε ολα. Επισης ειχαμε παρει κ τη νεραιδουλα των ευχων.Αυτη ειναι μια νεραιδα που ερχεται στο κοψιμο της τουρτας (ή οποτε θες) κ δενει ευχες στα μωρο. Ασχοληθηκαι κ με τα παιδακια λιγο κ αυτη κ επισης ειχε κ το βιβλιο των ευχων. Τιμες δε θυμαμαι αλλα αν παρεις τηλεφωνο ευκολο να σου πουν. Εχουν κ σαιτ στο ιντερνετ για πιο πολλες πληροφοριες.

Κοριτσια δεν ξερω για σας αλλα εγω που ειμαι Ηρακλειο μου ζητησε η Πασχαλιτσα(ετσι τη λενε) 180ευρω για 2,5 ωρες να παει βεβαια εκτος Ηρακλειου σε ενα χωριο στο Λασιθι.Θα κανει ειδικο προγραμμα για μικρα παιδια θα κανει μπαλονοκατασκευες θα μοιρασει μεταλια και μικρα δωρακια μου ειπε.Δεν ξερω αν μου ειπε και κατι αλλο και δε το θυμαμαι.Η Μαρουλιτα μου ζητουσε 280 για να παει στο χωριο!εμα τι ειναι του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ!

.png

Έχει κάποιος να προτείνει ως προς την ποιότητα προγράμματος κάποια εταιρεία με κλοουν στην Αθήνα ή στον Πειραιά??

Εχει κάποιος άποψη για το bobosclub?

Ευχαριστώ

Σοφία

Το μόνο που μπορώ να προτείνω ως προς την ποιότητα προγράμματος είναι το http://www.clownorama.com και συγκεκριμένα τον Τοτό και τον Σούτη (τους έχω δει και τους δύο). Είναι αλήθεια ότι πολλές φορές, αν δεν είναι καλοί οι ανιματέρ, είναι πολύ βαρετοί...μου έχει τύχει σε παιδικό πάρτυ, να είναι μόνος του ο μπάτμαν και να "κυνηγάει" τα παιδάκια για να παίξουν.

t6c4p3.pngXRnsp2.png

Διαφημίσεις

τον τοτο που τον εχω δει κι εγω, ειναι φοβερος. Ακομα και οι μεγαλοι εκει ηταν....

απο τιμες δεν ξερω όμως...

Τον ζήτησα για τα βαφτίσια του μπέμπη μου, αλλά δεν ήταν διαθέσιμος (πριν 2 μήνες...). Πήρα τελικά την "καραμέλα", που νομίζω ότι είναι μία από τις κόρες του και κάνει παρόμοιο πρόγραμμα με τον Τοτό. Μου ζήτησαν 110€ για 1 ώρα, μαζί με έναν βοηθό που θα βάζει μουσική και θα κάνει τις μπαλονοκατασκευές. Κάθε επιπλέον μισάωρο θέλει 30€. Αν αξίζει, θα σας, μετά τα βαφτίσια.

t6c4p3.pngXRnsp2.png

Τον Τοτό τον έχω δει και γω προσωπικά και πραγματικά είναι πολύ καλός.. Δεν ήταν η πρώτη μου επιλογή όμως γιατί τα παιδιά θα ναι σε ξεχωριστή αίθουσα και θεωρώ ότι ''θα πάει χαμένος''.. Μετά τις προτροπές σας όμως πήρα τηλέφωνο και με ενημέρωσαν ότι δεν εμφανίζεται ο ίδιος σε βαφτίσεις...

Λοιπόν από ένστικτο και μόνο κατέληξα στο bobosclub.. και τις δύο φορές που πήρα τηλέφωνο μίλησα με δύο πολύ εξυπηρετικά παιδιά, τη πρώτη μια κοπέλα και την δεύτερη ένα παληκάρι που με κέρδισαν.. Ας ελπίζουμε ότι έκανα καλή επιλογή.. Δεν θα εμφανιστεί κλόουν αλλά πειρατής.. Αυτά μόλις έχω ολοκληρωμένη άποψη θα σας ενημέρωσω!!

Οι θησαυροί μου:

Δημήτρης 5,5 χρονών, Ματθαίος 22 μηνών

Προσωπικά πιστεύω για παιδάκια πάνω από 2,5 χρονών.. ώστε να μπορούν να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα που και πάλι θα πρέπει να έχει πολλές εναλλαγές ώστε να τους κρατήσεις το ενδιαφέρον..

Οι θησαυροί μου:

Δημήτρης 5,5 χρονών, Ματθαίος 22 μηνών

Διαφημίσεις

koritsia kalimera,

thelo na mou peite ti gnomi sas sto exis.

meta ti vaftisi tha akolouthisei gefma se mia taverna opou tha kopei kai tourta logo genethlion tou mpempi mou.

o xoros stin taverna einai sxetika mikros kai skeftomouna na kleiso klooun gia na aposxolithoun ta mikra paidakia alla apo tin alli tha mporei o klooun mesa se ena mikro xoro pou tha yparxei na kanei ti douleia tou me ta paidia , i tha einai xasimo lefton kai kanenas den tha efxaristithei;

efxaristo.

wobz4vsv31g4fym5.png

εγώ τελικα το μετανιωσα που δεν έβαλα. στο τέλος βρεθηκα με πολλα μικρά στο κέντρο απο 7 που υπολογίζα αρχικα. ευτυχώς είχα φουσκωτό και επαιξαν με τις ώρες. όσο αφορά το μικρό χώρο, συζήτησέ το. μπορείς να επιλέξεις και κουκλοθεατρο...

εγώ τελικα το μετανιωσα που δεν έβαλα. στο τέλος βρεθηκα με πολλα μικρά στο κέντρο απο 7 που υπολογίζα αρχικα. ευτυχώς είχα φουσκωτό και επαιξαν με τις ώρες. όσο αφορά το μικρό χώρο, συζήτησέ το. μπορείς να επιλέξεις και κουκλοθεατρο...

και εγώ γι'αυτό το λόγο σκέπτομαι να πάρω κλόουν , για να μη δυσανασχετήσει κανείς (που λέει ο λόγος , όλο και κάτι θα βρούνε να πούνε , την είπα την κακιούλα μου)

μου αρέσει η ιδέα σου βρε ρίτα μου αλλά με ποιο τρόπο μπορώ να κλείσω κουκλοθέατρο , πάλι μέσω εταιρείας για κλόουν;

wobz4vsv31g4fym5.png

ναι, τα πάντα έχουν! πολύ οικονομικά ήταν οι ανακατοσούρες (210-2580806), είχα μιλήσει και με τις μπουρμπουλίθρες και το κλοουνόραμα. επίσης, φέρνουν κουνελο,νεραιδα για μοιρασμα μπομπονιέρας, απασχολουν τα μικρά με χειροτεχνίες κτλ. παρε ενα τηλ, νομίζει οτι αξίζει. αν ήξερα ότι θα μου εφερναν τόσα μικρά σίγουρα θα έβαζα και εγώ. σου λεω παλι καλα που υπήρχε το φουσκωτο. ήταν γεματο με τα μικρα. ασε που και οι γονεις χαιροντουσαν όταν τους το έλεγα ότι θα έχουν απασχόληση τα μικρα.

Λοιπόν υπήρξα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ....Χίλια συγνώμη στος κοπέλες που δεν απάντησα...Έχω τρελαθεί στο τρέξιμο, το άγχος ξεχειλίζει από τα αυτιά μου και δεν ξέρω πότε θα σταματήσει αυτό (άσχετα με τη βάφτιση)...ΟΟΟΟΟΟΟΛΑ τα κοριτσάκια που ζητήσατε πληροφορίες θα σας στείλω πμ ΣΗΜΕΡΑ...Και πάλι χίλια χίλια συγνώμη....

an1cCDg0g410030MDAwOGQ0fDAwMDU2NjlkYXxTZSBsYXRyZXlveW1lIGthcmRveWxhIG1hcyE.gif

Διαφημίσεις

Λοιπόν κορίτσια , επαναφέρω το συγκεκριμένο θέμα για να σας πω ότι έκλεισα τελικά τον Τότο από τον κλοουνόραμα ο οποίος μου έχουν πει ότι είναι καταπληκτικός (με έφαγε η κουμπάρα μου , τον Τότο, τον Τότο πάρε) αυτό που θέλω να αναφέρω είναι ότι με είχε κόψει κρύος ιδρώτας όταν τους ρώτησα στο τηλέφωνο (πόσο χρεώνεται για 1 ώρα); αλλά τελικά μου είπαν 90€. Μου φάνηκαν σχετικά καλά τα χρήματα σε σύγκριση με κάτι 150€ που λέγανε ότι χρεώνει ο Τότο.

Λέτε λόγω κρίσης να έγινε αυτό; έχει κλείσει καμία άλλη τον Τότο ή τον είχε πάρει στο παρελθόν για να συγκρίνω τιμή;

wobz4vsv31g4fym5.png

kiko και γω την ίδια ανησυχία έχω λόγω μικρού χωρου. Σκέφτομαι ότι επειδή είναι καλοκαίρι και αρκετοί θα λείπουν σε διακοπές ίσως να έρθουν λιγότερα άτομα οπότε και ελευθερωθεί χώρος για τα μικρά. Ξέρετε πόσο καιρό πριν πρέπει να έχω κλείσει τον διασκεδαστή?Εάν το μαγαζί δεν έχει κλείσει τη μέσα αίθουσα θα μπορέσει να μου δώσει χπωρο μέσα για τα παιδιά αλλά αυτό θ ατο ξέρω λίγο πριν τη βαφτιση. Θα βρίσκω τότε όμως διασκεδαστή? Εμπλεξα!

Λοιπόν κορίτσια , επαναφέρω το συγκεκριμένο θέμα για να σας πω ότι έκλεισα τελικά τον Τότο από τον κλοουνόραμα ο οποίος μου έχουν πει ότι είναι καταπληκτικός (με έφαγε η κουμπάρα μου , τον Τότο, τον Τότο πάρε) αυτό που θέλω να αναφέρω είναι ότι με είχε κόψει κρύος ιδρώτας όταν τους ρώτησα στο τηλέφωνο (πόσο χρεώνεται για 1 ώρα); αλλά τελικά μου είπαν 90€. Μου φάνηκαν σχετικά καλά τα χρήματα σε σύγκριση με κάτι 150€ που λέγανε ότι χρεώνει ο Τότο.

Λέτε λόγω κρίσης να έγινε αυτό; έχει κλείσει καμία άλλη τον Τότο ή τον είχε πάρει στο παρελθόν για να συγκρίνω τιμή;

Καλά, δεν το πιστεύω... Ξέρεις πόσο καιρό ψάχνω να κλείσω τον Τοτό??? Είσαι τυχερή και θα δεις ότι είναι πράγματι πολύυυυυυυυ καλός... Εγώ έκλεισα τελικά την "Καραμέλα" που μου είπαν ότι κάνει παρόμοιο πρόγραμμα με τον Τοτό, αλλά φυσικά...καμμία σχέση. Τον έχω δει σε πολλά παιδικά πάρτυ και είναι σούπερ. Πάντως και η "Καραμέλα" παίρνει 90€ την ώρα.

t6c4p3.pngXRnsp2.png

kiko και γω την ίδια ανησυχία έχω λόγω μικρού χωρου. Σκέφτομαι ότι επειδή είναι καλοκαίρι και αρκετοί θα λείπουν σε διακοπές ίσως να έρθουν λιγότερα άτομα οπότε και ελευθερωθεί χώρος για τα μικρά. Ξέρετε πόσο καιρό πριν πρέπει να έχω κλείσει τον διασκεδαστή?Εάν το μαγαζί δεν έχει κλείσει τη μέσα αίθουσα θα μπορέσει να μου δώσει χπωρο μέσα για τα παιδιά αλλά αυτό θ ατο ξέρω λίγο πριν τη βαφτιση. Θα βρίσκω τότε όμως διασκεδαστή? Εμπλεξα!

Και εμένα να σου πω την αλήθεια Ελενάκι μη φανταστείς ότι η ταβέρνα έχει πολύ χώρο διαθέσιμο αλλά τον ενημέρωσα ότι θα φέρω κλόουν για να βρει τουλάχιστον μια μικρή γωνίτσα ούτως η άλλως σε σπίτια που πηγαίνει ο κλόουν οι χώροι δεν είναι μεγαλύτεροι.

Τώρα να ξέρεις όσο πιο νωρίς πάρεις τηλέφωνο τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες έχεις για να βρεις αυτό που θέλεις.

Μην αγχώνεσαι ξαναμίλα με το μαγαζί που έχεις κλείσει και πες τους ότι θα φέρεις διασκεδαστή να βρουν τουλάχιστον ένα μικρό χώρο για αυτόν. Όλα θα γίνουν.

wobz4vsv31g4fym5.png

Καλά, δεν το πιστεύω... Ξέρεις πόσο καιρό ψάχνω να κλείσω τον Τοτό??? Είσαι τυχερή και θα δεις ότι είναι πράγματι πολύυυυυυυυ καλός... Εγώ έκλεισα τελικά την "Καραμέλα" που μου είπαν ότι κάνει παρόμοιο πρόγραμμα με τον Τοτό, αλλά φυσικά...καμμία σχέση. Τον έχω δει σε πολλά παιδικά πάρτυ και είναι σούπερ. Πάντως και η "Καραμέλα" παίρνει 90€ την ώρα.

μακάρι μωρέ Elisa μου γιατί και εμένα το άγχος μου αυτό είναι , να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι, όσο το δυνατόν.

Άσχετο εσύ πότε βαφτίζεις και δεν κατάφερες να τον βρεις;

wobz4vsv31g4fym5.png

μακάρι μωρέ Elisa μου γιατί και εμένα το άγχος μου αυτό είναι , να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι, όσο το δυνατόν.

Άσχετο εσύ πότε βαφτίζεις και δεν κατάφερες να τον βρεις;

Αυτήν την Κυριακή 31/5! Μου είπαν ότι είναι κλεισμένος σε δύο άλλες εκδηλώσεις, έτσι διάλεξα άλλον κλόουν. Μόλις γίνει με το καλό η βάπτιση του μωρού μου, θα αρχίσω να ψάχνω ημερομηνία, χώρο, κ.λ.π. για τα γενέθλια του πρώτου μου γιου...οπότε θα προσπαθήσω να κλείσω τον Τοτό για τότε.

t6c4p3.pngXRnsp2.png

Εμεις καναμε τοπαρτυ του Μαριου και περασαμε απλα...τελεια!!!!τα "αστερια ειναι πολυ καλα!"τα παιδια ξετρελαθηκαν με τα παιχνιδια τους.αξιζει να τα εμπιστευτειτε.60 ευρω η ωρα και 15 ευρω καθε μισαωρο μετα.

Καλησπέρα,

εγώ είχα κλείσει τον Τοτο για τό πάρτυ γενεθλίων των γιων μου στον παιδικό σταθμό και μου πήρε 120 ευρω για 1 ώρα και ένα τεταρτο.......

Και αν ήθελα να έρθει στο πάρτυ στο σπίτι, ήθελε 150 ευρω....

Τι να πω....

WnBPp3.png

• 7 months later...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...