Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ολόκληρος ο Σαίξπηρ σε μια ώρα

Recommended Posts

Για ακόμη μια χρόνια στα πλαίσια του Μαθητικού Φεστιβάλ δημιουργίας του Δήμου Πετρούπολης , η Γιούλη Καλλιβρετάκη με τους μαθητές της Στ τάξης του 12ου δημοτικού σχολείου θα ανεβάσουν το θεατρικό έργο Ολόκληρος ο Σαίξπηρ σε μία ώρα.

Μέσα από μία πλούσια σε δημιουργικά στοιχεία διαδικασία, μετά από 6 μήνες δουλειάς τα παιδιά κάτω από την εμψύχωση και εποπτεία της κα. Καλλιβρετάκη είναι έτοιμα να παρουσιάσουν ένα πραγματικά πολύ εξαιρετικό και ασυνήθιστο θεατρικό έργο…

Μία πραγματικά απολαυστική και χιουμοριστική παράσταση που αφορά την προσπάθεια των μαθητών – ηθοποιών να ανεβάσουν όλα τα έργα του Ουίλιαμ Σαίξπηρ μέσα σε μία ώρα...

Μουσική , χορευτικά αλλά και συμμέτοχη του κοινού στην εξέλιξη της πλοκής , είναι μερικά από τα στοιχεία που θα παρακολουθήσουμε στην παράσταση αυτή ...πέραν από τι άλλο..;;; το αστείρευτο ταλέντο των λιλιπούτιων φίλων μας.

Το ραντεβού της μίας και μοναδικής παράστασης έχε οριστεί για τις

14 Ιουνίου του 2009 στις 9:00 το βράδυ, στο μικρό θεατράκι του Θεάτρου Πέτρας!

…………………………………………………

Ολόκληρος ο Σαίξπηρ σε μία ώρα

Συγγραφείς: Adam Long, Daniel Singer & Jess Winfield

Μετάφραση από το αγγλικό κείμενο :Αρμενιάκου Ελένη

Διασκευή – Σκηνοθεσία-Μουσική και γενική επιμέλεια παράστασης : Γιούλη Καλλιβρετάκη

Σκηνικά κοστούμια : σύλλογος γονέων και κηδεμόνων 12ου δημοτικού σχολείου Πετρούπολης…

Διαφημίσεις

Δεν θυμάμαι στην ζωη μου να εχω γελάσει περισσότερο σε θεατρικό εργο...!!!!!!!!!!!!!!!

Χαιρομαι πολυ που το εντοπισες και θα μου ξαναδωθει η ευκαιρια -και ευχομαι- να ξαναγελάσω ετσι, σπαρταριστά, οπως και στις προηγουμενες...

Εναι απιθανο εργο και σας το προτείνω .να μην το χάσετε...

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Το είδα πριν απο χρόνια με Ναταλία Δραγούμη εγγυο!

Πολύ καλό.

Δείτε μετά στο σπίτι σε DVD το "Ερωτευμενος Σαιξπηρ / Shakespeare In Love" 1998.

imgshakespeare%20in%20love1.jpg

"Δεν ξέρω κάτι άλλο, για το οποίο κάθε άνθρωπος θα έπρεπε να νοιάζεται τόσο πολύ, όσο για το πώς θα γίνουν τα παιδιά του καλύτερα απ' αυτόν και τους όμοιούς του"

Πλάτωνας

chmod 777 world