Jump to content
Clear Cache: αν κάτι δεν λειτουργεί στην οθόνη σας, καθαρίστε την μνήμη cache στους περιηγητές σας (chrome/firefox)! Ίσως χρειαστεί να επαναλάβετε την διαδικασία εκ νέου μετά απο λίγη ώρα! ×
Αλλαγή hosting/Το φόρουμ άνοιξε! Για κάποιες ώρες ή και 24ωρα ίσως παρατηρήσετε δυσλειτουργίες σχετικές με την μνήμη cache (server,software,browser) που διαχειρίζονται τα δεδομένα & απαιτείται να συγχρονιστούν. ×
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ

Recommended Posts

Γεια σας εχω ενα κοριτσακι που παει Γ Δημοτικου.Το προβλημα μου ειναι τι θα κανει το καλοκαιρι οσπου να παμε ολοι μαζι διακοπες?Σκεφτομαι να την γραψω σε καποιο καλοκαιρινο καμπ.Εχετε καμια προταση να μου κανετε?

Διαφημίσεις

Στο καμπ της Γερμανικής Σχολής Διευθυντής είναι ο ξάδελφός μου. Αν θέλεις, πήγαινε την εκεί, κάνουν καλή δουλειά, μαθαίνουν και γερμανικά. Απ οτι μου έχει πει είναι για όλα τα παιδιά και όχι μόνο γι' αυτά που φοιτούν στο γερμανικό σχολείο.

Ένα πολύ καλό είναι του Δούκα. Μία φίλη μου, θα πάει την μικρή της για 2 εβδομάδες και της το έχει προτείνει μία ξαδέρφη της ως πολύ καλό. Είναι όμως λίγο ακριβό...νομίζω...

http://www.doukas.gr/apog/sum.htm

Επίσης, μία άλλη ιδέα είναι η κατασκήνωση. Δεν μπορώ να προτείνω κάποια, γιατί δεν ξέρω, όμως ίσως ξέρει κάποια κοπέλα από το forum.

Τέλος, διάφοροι Δήμοι διοργανώνουν summer camps με διάφορες δραστηριότητες. Για παράδειγμα ο Δήμος Γερακα, έχει ένα πολύ καλό πρόγραμμα και δεν κοστίζει πολύ.

t6c4p3.pngXRnsp2.png

Γεια σας εχω ενα κοριτσακι που παει Γ Δημοτικου.Το προβλημα μου ειναι τι θα κανει το καλοκαιρι οσπου να παμε ολοι μαζι διακοπες?Σκεφτομαι να την γραψω σε καποιο καλοκαιρινο καμπ.Εχετε καμια προταση να μου κανετε?

νομίζω ότι η ιδέα της κατασκήνωσης είναι πολύ καλή και υπάρχουν πολλές που καλύπτονται από τα ταμεία.ψαξτο τώρα είναι η εποχή που δηλώνουν...ειδικά αν κανονίσεις να πάω με κάποια φίλη της θα είναι ακόμη καλύτερα αν δεν έχει ξαναπάει...

Λατρεύω τα παιδάκια μου!!

Διαφημίσεις

Μου φαίνονται πολλά τα λεφτά του Δούκα... 90 ευρώ τη μέρα... κλείνεις δωμάτιο σε νησί και περνάς ζάχαρη! πείτε με τσιγκούνα, αλλά δεν τα δίνω...

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

οι ανηψουλες μου συμμετεχουν σε καλοκαιρονο camp που οργανωνουν, καπιοι γυμναστες. Καθε καλοκαιρι περνανε φανταστικα, αλλα ειναι και οικονομικα για τους γονεις.

Για περιστορες λεπτομερειες δειτε δω....

http://www.gymnastis.gr/camp2008/index.htm

.png

Χαρά εγώ με το που θα τελειώσει το σχολείο θα τη στείλω κατασκήνωση.

Μου τη καλύπτει το επικουρικό μου ταμείο.

Εν τω μεταξύ ο Δήμος κάνει αθλοπαιδείες για 5-6 εβδομάδες με πολύ χαμηλό κόστος και θα την γραψω και ΄κει για τις 2-3 τελευταίες εβδομαδες που θα επιστρέψει από την κατασκήνωση και έτσι τελειώνει με αυτές τις δραστηριοτητες γύρω στις 25/07!

Διαφημίσεις

EFOYLAKI,

Ειναι εύκολο να μου δώσεις λεπτομέρειες για το camp που ανέφερες,γιατί η κορούλα μου θέλει σαν τρελή να πάει κατασκήνωση και εμείς φοβόμαστε(για πολλούς και ευνόητους λόγους) να την στείλουμε...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Έχω ένα αγοράκι 5 ετών και προβληματίζομαι πολυ για την καλοκαιρινή περίοδο.Κατασκήνωση δεν θέλω να τον στείλω γιατί φοβάμαι π.χ. την θάλασσα και εάν θα τα προσέχουν τόσα παιδιά. Ξέρει κανείς κάποιο camp δήμου ή όχι?

Ξερω το aqua club στη Βαρη. Ειναι προγραμμα 10 ημερων με πισινα, ιππασια, τεννις, χορο κ διαφορα αλλα σπορ. Πανε γνωστα παιδακια μου. Τωρα τελειωνει η μια περιοδος κ μαλιστα θελουν να συνεχισουν.. Ειναι καλα..

• 2 weeks later...
...κάτι προς την μεριά του Γέρακα, Παλλήνη, Γλυκά Νερά, Αγία Παρασκευή κ.λ.π. ???

για δες αυτο το camp! Ειναι οικονομικο και πολυ καλο. Πανε τα ανηψακια μου εκει, 2 χρονιες τωρα.

http://www.pai-zo.gr/Camp2009_Pages.pdf

.png

για δες αυτο το camp! Ειναι οικονομικο και πολυ καλο. Πανε τα ανηψακια μου εκει, 2 χρονιες τωρα.

http://www.pai-zo.gr/Camp2009_Pages.pdf

Σε ευχαριστώ πολύ, όμως από ότι είδα, παίρνουν πάνω από 6 χρονών και όχι πάνω από 5 (που είναι ο δικός μου)... Όμως, θα το έχω υπόψιν μου, για του χρόνου!:D

t6c4p3.pngXRnsp2.png

• 8 months later...

Καλησπέρα σας. Ενώ οι περισσότεροι γονείς σκέφτονται το Πάσχα... εμείς σκεφτόμαστε το καλοκαίρι που το παιδί μας τελειώνει το σχολείο. Ο γιός μου είναι 11 χρόνων και δυστυχώς δουλεύουμε και οι δύο. Μέχρι και πέρσυ τον πέρναμε στο γραφείο μαζί μας και έτσι έμαθε για τα καλά τι σημαίνει ωράριο εργασίας και πως περνάνε το 8ωρο οι περισσότεροι άνθρωποι. Φέτος όμως? Θα ήθελα να με βοηθήσετε με ιδέες και προτάσεις (εκτός από κατασκηνώσεις διότι ο γιος μου είναι αρνητικός). Σε ευχαριστώ πολύ!

Τι θα έλεγες για summer camps στην Αθήνα? Διάφοροι σύλλογοι οργανώνουν προγράμματα διάρκειας 1-2 εβδομάδων στη διάρκεια των οποίων το παιδί απασχολείται ένα οκτάωρο το πρωί με αθλητικές ή άλλες δραστηριότητες. Πηγαίνεις το παιδί εκεί φεύγοντας για τη δουλειά και το παραλαμβάνεις ερχόμενη. Αν ψάξεις στο internet θα βρεις διάφορες αναφορές.

αγγλικά εντατικά να κερδισει τάξη

εγω ειμαι υπερ της κατασκήνωσης, βεβαια

σε αθλητικούς συλλόγους κάνουν κατι καλοκαιρινά camps ή σε ιδιωτικά σχολεία

age.png

αγγλικά εντατικά να κερδισει τάξη

Μωρε 11 χρονών είναι το παιδι...απο τωρα να το χωσει να κανει και καλοκαιρι μαθηματα?Προσωπικα διαφωνω εντελως με κατι τετοιο.

Θα επελεγα κατι που να εχει να κανει με αθληση και διασκεδαση.

Βασικα αυτος τι νομιζεις θα προτιμουσε?Τι του αρεσει?

Α και προσκοπισμος...τα αγορια τρελλαινονται συνηθως με τετοιες δραστηριοτητες,πανε εκδρομουλες,μαθαινουν διαφορα...θα του κανει πολυ καλο.

Μωρε 11 χρονών είναι το παιδι...απο τωρα να το χωσει να κανει και καλοκαιρι μαθηματα?Προσωπικα διαφωνω εντελως με κατι τετοιο.

κι εγω διαφωνω. λύσεις προτείνω και ας διαλέξει οτι θελει

age.png