Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΡΜΙΟΝΗ- ΑΣΤΡΟΣ- ΤΟΛΟ...ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ 3;

candy1234

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους...Χρειάζομαι τις γνώμες καθώς και τις προτάσεις σας... Σε ποιο από τα 3 μέρη να πάμε; Πρόκειται για εμένα κ τον σύζυγο με το 1 έτους (τον Αύγουστο) τότε μωρό μας καθώς επίσης και για τους κουμπάρους μας οι οποίου έχουν ένα αγοράκι 4 ετών και τον Αύγουστο θα έχουν και μια μπουμπού 3 μηνών. Θέλουμε να νοικιάσουμε για όλο τον Αύγουστο ένα κατάλυμμα τύπου διαμέρισμα καθώς θα πρέπει να έχει σίγουρα 2 υπνοδωμάτια (για τα 2 ζευγάρια) και οπωσδήποτε κουζίνα. Βέβαια, αν είναι και 2 ξεχωριστά studiakia δίπλα δίπλα πάλι δεν έχουμε πρόβλημα. Αυτό που αποτελεί κύριο γνώμονα στην όποια επιλογή μας είναι το να είναι κοντά σε θάλασσα, παράλληλα όμως να μην έχει πολύ εξωγενή φασαρία (αρκετή θα κάνουμε εμείς απο μόνη μας..χιχιιχ) και βέβαια να είναι καθαρό και να έχει κουζίνα...διότι θα πρέπει να ετοιμάζουμε γάλατα, φαγητά για τα παιδιά...κλπ. Καλοδεχούμενη θα ήταν και η ύπαρξη κήπου- γκαζον με κανένα μπάρμπεκιου.. αλλά όχι απαραίτητη. Σε όποιο απο αυτά τα 3 μέρη γνωρίζετε κάποιο κατάλυμμα που συμφωνεί με τις ανωτέρω περιγραφές...θα παρακαλούσα να μου αποστείλετε π.μ. για περισσότερες πληροφορίες και στοιχεία επικοινωνίας- αν η ανάρτηση στον πίνακα θα αποτελούσε διαφήμιση.

Ευχαριστώ πάρα πολύ..

Διαφημίσεις

candy1234, μόνο στην Ερμιόνη έχω πάει!

ΠΟΥ ΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΩ!! Είχα πάει όταν ο μικρός μου ήταν 1,5έτους, σε πολύ γνωστό ξενοδοχειακό συγκρότημα και απογοητεύτηκα τοοοοσο πολύ!

Χάλια θάλασσα, χάλια όλα μου φάνηκαν. Βέβαια όλα αυτά είναι υποκειμενικά!!

Καλή επιλογή και καλές διακοπές!!

an1cHkX0ak00020MzA1OTAzZHw2NzE2ODE0M2RhfHotdXBlcm1hblwncyA1dGggYmlydGhkYXkgaW4.gif

Στο Τολο εχει πολυυυυυυυυυυ κοσμο,ειναι ομορφα ομως.

Η Ερμιονη προσωπικα δεν μου αρεσει,πολλοι "δηθεν" και μετρια θαλασσα.

Το Αστρος ειναι πιο οικογενειακο και με αρκετα καλη θαλασσα....

Η επιλογη ειναι δικη σου καθοτι ειναι υποκειμενικες οι αποψεις :wink::-D

Καλες διακοπες ο,τι κι αν διαλεξεις......:lol:

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας... Μάλλον θα βγάλουμε εκτός την Ερμιόνη...γιατί η θάλασσα αν είναι μέτρια...δεν αξίζει να πάμε. Μήπως ξέρετε κανένα διαμέρισμα στα άλλα 2 μέρη;

Διαφημίσεις

ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ...

ΕΡΜΙΟΝΗ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!ΕΙΧΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΜΑΚΙΣ ΙΝΝ

ΠΗΓΑΜΕ 1 ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΓΙΑ ΤΣΕΚΑΡΙΣΜΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ SITE!!! ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΧΑΛΙΑ ΛΙΜΝΟΘΑΛΑΣΣΑ ΒΡΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΥΡΩΣΑΜΕ...ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΜΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ...

ΑΣΤΡΟΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ

ΤΟΛΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΜΕΙΝΑ ΣΤΟ BLUE SKY 90 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ HELIOTOPOS APPARTMENTS AMARYLLIS ..ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑ ΜΕΓΑΛΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΜΕ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ ΚΟΥΖΙΝΑ ΠΙΣΙΝΑ (ΜΙΚΡΗ) ΚΑΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΔΙΠΛΑ ΚΑΘΑΡΗ ΡΗΧΗ ΜΕ ΑΜΜΟ ΚΑΙ ΚΟΥΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΦΘΗΝΑ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ 60-70 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ..ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΔΙΠΛΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΟΙΤΑΖΩ ΠΑΝΤΑ ΑΧΡΕΙΑΣΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΩΡΑ ΑΝΑΓΚΗΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΜΕ!!! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ...

Τολό Δρέπανο Βιβάρι κλπ. περιοχές είναι μάλλον καλύτερες από Ερμιόνη. Η θάλλασες είναι μέτριες, αλλού με πέτρες και βοτσαλάκια, αλλού με λίγη άμμο. Ωραία για παιδιά η παραλία Καραθώνα με πολύ άμμο για παιγχνίδι και ρηχή. Και βέβαια 2-2,5 ώρες από Αθήνα με το Ναύπλιο σε απόσταση αναπνοής.

• 2 weeks later...

η παραπανω αναφορα μου στο καταλυμα μακις ινν δεν εχει να κανει με το συγκεκριμενο καταλυμα (ηταν πολυ καλο -ευρυχωρα δωματια - καινουργιο)εχει να κανει με την περιοχη της ερμιονης -θαλασσα-και διορθωνω για να μην υπαρξουν παρεξηγησεις απλα δεν μου αρεσε η περιοχη που ειχα δει φωτο απο site για την τοποθεσια της ερμιονης και φαινοτανε καλυτερη .με εκτιμηση

Διαφημίσεις

θεωρώ ότι το καλύτερο μέρος για διακοπές με μικρά παιδιά είναι το Τολό και το Βιβάρι (παραλιακό χωριουδάκι πολύ κοντά στο Τολό) γιατί και τα δύο μέρη έχουν πάρα πολλές ενοικιαζόμενες γκαρσονιέρες και είναι πολύ κοντά στην Αθήνα.

εγώ πηγαίνω κάθε χρόνο με το μωρό στο Βιβάρι σε ενοικιαζόμενη γκαρσονιέρα δίπλα στην θάλασσα, πολύ φθηνές τιμές-γύρω στα 35€- με όλο τον εξοπλισμό, μεγάλο δωμάτιο, μεγάλη κουζίνα , με μεγάλο ψυγείο εντοιχισμένη μεγάλη κουζίνα, μεγάλο μπαλκόνι και γκαζόν με παιδική χαρά.

απέναντι έχει φούρνο , μίνι μάρκετ και ψαροταβέρνες.

βέβαια είσαι ένα δεκάλεπτο από το Ναύπλιο για βράδινές εξόδους.

Όσο μεγαλώνεις τόσο μεγαλώνει και η αγάπη μου για σένα!!!

Καλησπέρα...

υπέροχο το Τολό, όντως, και το Ναυπλιο ακόμα περισσότερο. Αλλά μια φορα που πήγαμε με τον αντρα μου εκδρομή η θάλασσα ήταν γεμάτη φούσκες και δεν το ευχαρισρηθηκαμε... Δεν το εχει παρατηρησει κανείς; Πόσο καθαρά είναι για ενα μωρό;

εγώ θα σου πρότεινα το Ναύπλιο. στο Τολό δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένη και δεν θα ξαναπάω. βέβαια από τότε πέρασαν μερικά χρόνια αλλά στα καταστήματα της περιοχής σέρβιραν όλη τη σαβούρα αδιαφορώντας αν υπήρχαν μικρά παιδιά. προφανώς για να προτείνουν όλοι το Τολό άλλαξαν τα πράγματα

έχετε κανά τηλέφωνο για τα μέρη αυτά? αλλά να είναι διπλα στη θάλασσα για να μην έχουμε μετακινήσεις...στείλτε pm

και αποθηλασε επιτελους!

Διαφημίσεις