Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

mwro tessarwn mhnwn

Recommended Posts

to agoraki moy ekleise ton tetarto einai to prwto moy paidaki olh mera thelei na ton exoyme agkalia kai orthio alliws gkriniazei synexeia ektos an ton bgaloyme bolta sthn koynia toy kathetai mono deka lepta sto spiti epikratei xaos mageireyw spania pia ti mporw na kanw sas exei symbei kati analogo nomizw oti thelei na perpathsei strata pote mporw na to balw exei poly energeia mhpws exete na moy proteinete kapoio paixnidi ektos apo rilax den toy aresei!!!!!!!!mas gelaei otan kanoume paixnidakia kai meta apo ligo barietai kai griniazei pali.......

Διαφημίσεις

Χαχαχα!!Καταρχήν να σου ζήσει ο γιόκας σου! Μπορείς να τον βάλεις σε παρκοκρέβατο με κουκλάκια να παίζει κ να απασχολείται. Δεν είναι σε ηλικία να τον καθίσεις ακόμα, άρα ούτε στρατούλα θα σου πρότεινα ούτε καρεκλάκι φαγητού!

Λίγη υπομονή 2-3 μήνες ακόμα και θα βρείτε τους ρυθμούς σας.

Έχει καταλάβει πως υποκύπτεις στο κλάμα του με μία αγκαλιά και γκρινιάζει! Λογικό!! Βάλε του τραγουδάκια όταν τον έχεις στο ριλάξ μπας κ ξεχαστεί κ μείνει λίγη ώρα παραπάνω. Μπορείς να έχεις κ το καρότσι μέσα στο σπίτι και να τον πηγαίνεις όπου πας κ συ. Εγώ αυτό κάνω 2 βδομάδες τώρα κ πιάνει. Άσε που την παίρνει κ ο ύπνος στο τσακ μπαμ εκεί...

se eyxaristw tha to dokimasw !!!to kserw oti einai nwris gia strata exei grhgorh anaptyksh apo ton trito mhna shkwne to kefali kai thn plath toy mazi otan ton eixame agkalia kai mas eipe o paidiatros oti ayto to kanoyn paidakia ston 5 mhna kanonika. tha paw pali se dyo ebdomades gia embolio kai etsi tha ton rwthsw kai gia thn strata an kai synhthws lene meta ton ekto

Ζιζάνιο ε;

Λοιπον για στράτα ειναι νωρίς ακομα μιας και δεν νομιζω να φτάνουν καν τα ποδαράκια του στο πάτωμα (το δοκιμασα και στον δικο μου που εχει αναπτυξη για 7 μηνων αντι για 4 που ήταν). Πιάνει ομως το κόλπο με το καρότσι μια χαρα! εγω και στο μπάνιο αναγκαστικά τον παιρνω μαζί μου.

Κι εμενα η δικια μου 6,5 μηνων δεν καθεται πουθενα παρα μονο αγκαλια.Εκτος του οτι δεν μπορω να κανω τιποτα παρα μονο οταν κοιμαται αναρωτιομουν μηπως αυτο δεν ειναι και πολυ φυσιολογικο-ξεχασα να πω οτι δεν καθεται με αλλους ουτε με τους παππουδες μονο λιγο στην αρχη.Εγω οτι και να κανω,τραγουδακια στο ριλαξ,βολτα με το καροτσι στο σπιτι δεν καθεται.Θα μου φερουν τωρα παρκοκρεβατο αλλα εχω την εντυπωση οτι δεν θα το χρειαστω...δυστυχως.Στο μονο που ηρεμει ειναι ο μαρσιππος που εχω παρει και μου λυνονται λιγο τα χερια.Και μενα μετα τους τεσσερις μηνες ξεκινησε να θελει τοσο πολυ αγκαλια.

Διαφημίσεις

aspa kai egw to idio anarwtiemai alla to mono kalo einai oti den klaiei alla ayto pou kanei san klama einai gkrinia ti na pw tha to dokimasw to parkokrebato thn exeis balei se strata?ti gala ths dineis kseno h diko sou?

Αχ,στρατα ακομα δεν εχω δοκιμασει μου φαινεται λιγο νωρις αλλα θα ρωτησω και τον παιδιατρο που θα παω την Δευτερα.Γαλα της δινω μονο δικο μου,λες να παιζει καποιο ρολο?

giati lene ta paidia poy thilazoyn opws kai to diko moy myrizoyn to gala ths mamas toys emena kapoies fores kai na mhn peinaei otan ton exw agkalia tribei to proswpaki toy sto sththos moy kai an exei ta neyra toy to kanei me dynamh san na koytoylaei akoma kai otan nystazei poly kanei oti psaxnei gala kai kamia fora koimatai panw moy

giati lene ta paidia poy thilazoyn opws kai to diko moy myrizoyn to gala ths mamas toys emena kapoies fores kai na mhn peinaei otan ton exw agkalia tribei to proswpaki toy sto sththos moy kai an exei ta neyra toy to kanei me dynamh san na koytoylaei akoma kai otan nystazei poly kanei oti psaxnei gala kai kamia fora koimatai panw moy

Καλησπέρα Τζένη! Να σου ζήσει το μωράκι σου! Είναι σα να διαβάζω περιγραφή της κόρης μου! Έκλεισε τους 4 μήνες προχτες και είναι ίδια με το μωρό σου. Θέλει όλο αγκαλιά και γκρινιάζει έυκολα, της αρέσουν τα παιχνίδια, κυρίως τα ακροβατικά και γελάει αλλά μετά κουράζεται, κυρώς το απόγευμα. Έχει και η δικιά μου γρήγορη ανάπτυξη, στηρίζει το σώμα της στα πόδια της στις μύτες σα να θέλει να περπατήσει!

Θα σε συμβούλευα όταν παίρνεις αγκαλιά το μωρό σου να μην το παίρνεις να κοιτάει προς το στήθος σου, εκτός αν θέλεις να το θηλάσεις. Έτσι ακριβώς κάνει και η δικιά μου, χτυπάει το κεφαλάκι της και ψάχνει,μ ακόμα και όταν δεν πεινάει, επειδή έχει συνδυάσει την "περιοχη" με τροφή!

Όσο για το ριλάξ, φτυσμένο το έχει, μόνο στο μάρσιπο ηρεμεί... Σήμερα μου φέρανε ένα παρκοκρέβατο θα το δοκιμάσω και θα σου πω αύριο, αν και χλωμό το βλέπω να κάθεται μόνη της πάνω από 5 λεπτά...

GJMap2.png

Διαφημίσεις

κορίτσια υπομονή και όλα θα στρώσουν...

ο Αστέρης μου με τους κολικούς τους πρώτους 4,5 μήνες δεν παλευόταν με τίποτε...δεν μπορούσε ο καημενούλης ούτε μέρα αλλα ούτε και νύχτα να κοιμηθεί καλά και φυσικά μαζί με αυτόν κι εγώ που πλέον κυκλοφορούσα σαν ζόμπυ.

Μόλις πέρασαν οι κολικοί ήταν σαν να είχα άλλο μωρό στο σπίτι...γενικά από την πρώτη μέρα που γεννήθηκε είχε πολύ ενέργεια αφού από 2 εβδομαδών γυρνούσε κανονικά το κεφάλι του όταν ήταν μπρούμυτα ξαπλωμένος. Με 3 μηνών στηριζόταν μπρούμυτα κανονικά στα χεράκια του χωρίς καμία δυσκολία.

2 μήνες ήταν όλα σούπερ και μετά άρχισαν τα δοντάκια...φτου κι από την αρχή. Έχω να κοιμηθώ πάλι 4 μήνες ένα ολόκληρο βράδυ και ξυπνάει και από της 6.30 το πρωί!

Υπομονή και όλα θα στρώσουν κορίτσια...τα ζουζούνια θέλουν υπομονή.

Πάντως στράτα με τίποτε να μην το βάλεις ακόμη το μωρό...οι γιατροί που δεν είναι κατά της στράτας προτείνουν να καθίσουν τα μωρά σ΄αυτήν αφού έχουν μάθει να στηρίζουν την μεσούλα τους, δηλ. αν τον βάλεις π.χ. στον καναπέ να καθίσει χωρίς να ακουμπάει πίσω και σε μαξιλάρια και στηρίζεται χωρίς να πέφτει τότε ΟΚ!

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

και η δικιά μου είναι 4,5 μηνών και περίπου τα ίδια έχουμε. Πάντως εμάς μας βοήθησε πολύ το γυμναστήριο, τουλάχιστον εκεί κάθεται κάτι 20λεπτά. Επίσης ξαφνικά δέχθηκε πιπίλα εδώ και 10 μέρες και αυτό την ηρεμεί πολύ, κάθεται λίγο στο ρηλάξ χωρίς γκρίνια, αρκεί να σε βλέπει

2eLjp3.png

κοριτσια ,

αυτάτα είχα στην αρχη , τον 1ο μηνα αλλά τον άφηνα να κλαίει 10-12 λεπτα όταν ήταν το κλαμα για αγκαλια και πιστεψε με είναι τώρα 3ων μηνων και το εκοψε .

προσεχε μόνο να ξεχωρίζεις το κλάμα για φαί , ύπνο (εμενα κλαίει πολλες φορες όταν νυστάζει ) και κακακια!!!

Πάντως όλα χρειάζονται .....και αγκαλια .....μην φτάσεις τώρα στο άλλο ακρο !!!!

καλη επιτυχία !!!!

ΥΓ ειναι δυσκολο αυτό που σου προτεινω , και εγώ εκλαιγα μαζί του αλλά έτσι καταλαβε ότι ολα έχουν μέτρο !!!!σου εύχομαι να το πετύχεις .Α!!!! μην τον αφήσεις να κλαιει πανω από 15 λεπτα ...καλό είναι !!!!