Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αντιμετώπιση στο Παίδων Αγλαία Κυριακού

Recommended Posts

Χρόνια πολλά σε όλους. Σήμερα το πρωι γυρίσαμε νωριτερα απο την εξοχή γιατι η μικρή μου είχε ενα πρήξιμο στο μάτι και απο φόβο είπαμε να τη πάμε στο Παίδων Αγλαιας Κυριακου. Πέρα το ότι περιμέναμε τοσες ώρες βεβαια με υπομονή στη σειρά μας ερχετε δίπλα και έκατσε μια κυρία με 2 κοριτσάκια. Η κόρη μου πήγε να πιασει φιλία και μου λέει η μαμά του μη πλησιάζει η μικρή καλύτερα γιατί η κόρη μου 90% έχει οστρακια. Πανικοβλήθικα γιατι είμαι εγκυος και της λέω γιατι δε περνάς αφου όλοι κινδυνεύουμε να κολλήσουν τα παιδάκια μας ή εμείς. Μου απαντά οτι η γιατρός της είπε ας είναι κολλητικό να περιμένετε. Πιανω τη γιατρό και τις λέω οτι πρέπει το παιδάκι να περάσει γιατι φοβάμαι που είμαι εγκυος και μου απαντά με ύφος δώσε τη σειρά σου. Ποιά σειρά μου κυρία μου 50 νουμερα μετά? Να δώσω τη σειρά μου, απο μια έγκυο περιμένετε να δώσει τη σειρά της? Τελικά η γυναίκα πήρε τα παιδάκια της και βγήκε να περιμένει έξω να μη κολλήσει κανείς. Το θεωρώ απαράδεκτο.

Οι έλληνες είναι ρατσιστες....δυστηχως με τους υπόλοιπους έλληνες......

Διαφημίσεις

Ντροπη τους και αισχος τους. Αντι να απομωνοσουν και με την υποψια μανα και κορες(το να τα βγαλει στο κρυο το θεωρω απαραδεκτο)

Καλα κανενας δεν εδωσε τη σειρα του (οχι εσυ φυσικα- εσενα επρεπε να στην παραχωρουν οχι να παραχωρεις)?

Ειμαστε κι εμεις ....

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Χρόνια πολλά σε όλους. Σήμερα το πρωι γυρίσαμε νωριτερα απο την εξοχή γιατι η μικρή μου είχε ενα πρήξιμο στο μάτι και απο φόβο είπαμε να τη πάμε στο Παίδων Αγλαιας Κυριακου. Πέρα το ότι περιμέναμε τοσες ώρες βεβαια με υπομονή στη σειρά μας ερχετε δίπλα και έκατσε μια κυρία με 2 κοριτσάκια. Η κόρη μου πήγε να πιασει φιλία και μου λέει η μαμά του μη πλησιάζει η μικρή καλύτερα γιατί η κόρη μου 90% έχει οστρακια. Πανικοβλήθικα γιατι είμαι εγκυος και της λέω γιατι δε περνάς αφου όλοι κινδυνεύουμε να κολλήσουν τα παιδάκια μας ή εμείς. Μου απαντά οτι η γιατρός της είπε ας είναι κολλητικό να περιμένετε. Πιανω τη γιατρό και τις λέω οτι πρέπει το παιδάκι να περάσει γιατι φοβάμαι που είμαι εγκυος και μου απαντά με ύφος δώσε τη σειρά σου. Ποιά σειρά μου κυρία μου 50 νουμερα μετά? Να δώσω τη σειρά μου, απο μια έγκυο περιμένετε να δώσει τη σειρά της? Τελικά η γυναίκα πήρε τα παιδάκια της και βγήκε να περιμένει έξω να μη κολλήσει κανείς. Το θεωρώ απαράδεκτο.

Πολλά ειναι τα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ στα δημοσια νοσοκομεια και ειδικά στα τρια ΠΑΙΔΩΝ της Αττικής!!!

Εχω αναφερει και αλλη φορα, πριν αρκετό καιρο (3 χρονια)πως αποκτησαμε τον δευτερογενή μας αυτισμο χάριν στο ΠΑΙΔΩΝ , για οσους δεν το διαβασαν ή ειναι καινουργοι θα σας τα πω πολυ περιληπτικά γιατι προσπαθώ και εγώ να τα ξεχάσω και να μαθω να ζω με το κουσουρι που μας "χαρισαν":

Μετά απο σταβοκατάπιμα (πνιγμο) του παιδιου μου απο σιμιγδάλι και αφου σφύριζε η αναπνοή του το πηγαμε αρων αρων στο Παίδων Αγλαια Κυριακου βραδάκι ήταν κατά τις 10 που φτάσαμε και παρολου που φωναζα οτι ήταν επειγων μας αφήσαμε να περιμενουμε καρτερικά την σειρά μας μεχρι τα μεσανυχτα!!! και οταν επιτελους το ειδαν το παιδί, μας εβρισαν γιατι αφήσαμε τοσοοο χρονο να παει χαμένος και τώρα κινδύνευε με πνευμονια και ιδιμα να πεθανει!!!!!!!!!!

Επειδή τα χειρουργεια ειχαν κλεισει περιμεναμε μεχρι τις 5μιση το πρωι να ανοιξουν!!! μπηκε το μωρο εκτάκτως, μας αντιμετωπισανε σαν εγκληματιες που πηγαν να σκοτωσουν το παιδι τους (μεχρι και καταθεση δώσαμε για το περιστατικο!!!)και μετα απο δυο εγχειρησεις και παραμονή σε απλο δωματιο με ραντζο στην μεση (ενώ επρεπε να μας βάλουν σε εντατική με μασκες οξυγόνου!!!!) μετά 10 μαρτυρικες μερες και νυχτες(που προσπαθώ τοσα χρονια να ξεχάσω αλλα δυσκολευομαι και εγω και το παιδί μου να ξεχασουμε!!!) κολλησαμε ενδονοσοκομειακή λοιμωξη με πυρετο 41 και ο πνευμονολογος μας εδειωξε άρων άρων να κανουμε νοσηλεια σπιτι μας γιατι οπως ειπε θα ειμασταν πιο ασφαλεις εκει!!!

Φυσικά εκανα αμεσα ιδιωτική ασφάλεια στο παιδι μου και απο τοτε παω μονο σε ιδιωτικο νοσοκομειο ακομη και για το παραμικρο . Μπορει να μην εχω να φαω αλλά αυτή την ασφάλεια θα την πληρωσω με καθε κοστος, ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΩΝ Π Ε Θ Α Ν Α Ν !!!!

Αχ βρε Άντζελα τι περάσατε θεέ μου..... εύχομαι να τα ξεχάσετε όλα και ποτέ ξανά να μην σας συμβεί τίποτα κακό......

Και εμεις έχουμε κάνει ιδιωτική ασφάλιση στο παιδί μέ όλα αυτά που έχω ακούσει κατά καιρούς αλλά να πω την αλήθεια ούτε τα ιδιωτικά νοσοκομεία εμπιστεύομαι μάλιστα τρεις φορές που έχουμε χρειαστεί κάτι στο παίδων τον πήγα, αλλά στο Πεντέλης, και δεν ήταν κάτι σοβαρό ας ελπίζω να μην τους χρειαστούμε ποτέ ξανά.

a94dd1bc2e.png

Εκει που υπερτερεί το Παίδων ενάντια σε ολα τα ιδιωτικά μαζί, ειναι οι γνώσεις και η εμπειρία των γιατρών.

Αντιμετωπίζουν 100άδες περιστατικά κάθε μέρα και αυτές οι γνώσεις δεν μαθαίνονται σε κανένα βιβλίο.

Διαφημίσεις

Eμενα ενας γνωστος μου επαθε το εξης: η κορη του καταπιε ξυραφακι (!!!!!!) και τους ειχαν τους ανθρωπους 2 μερες να περιμενουν στο δωματιο....να κατεβει, λες και ηταν πχ μπιλια! Δεν τους ελεγαν ΤΙΠΟΤΑ ολον τον καιρο και το παιδι ηταν νηστικο οπως καταλαβαινετε. Τελικα το παιδακι ειχε αγιο και...το εβγαλε. Κι αν τρυπουσε κανενα οργανο? Απαραδεκτοι....

Α καλά εγω δε μπορώ με κάτι τέτοια, χάνω την υπομονή μου και όποιον πάρει ο Χάρος! Θα έχει καταπιεί το παιδί μου ξυραφάκι και θα μου πουν να περιμένω 2 μέρες! Θα με δείτε στο επόμενο δελτίο 1ο θέμα!!!!!!!!!!!!

οταν ειχα παει κ γω στο αγλαια για να κανουμε την επεμβασουλα στο ματακι ηταν νηστικια απο τις 1 το βραδυ

ειχαν πει οτι θα μας παρουν 8 το πρωι κ ειχε παει 11 κ ακομα τιποτα

η μικρη τοτε 11 μην πεινουσε

οταν καποια στιγμη αρχισα να φωναζω οτι πειναει κ να την παρουν επιτελους γυρναν κ μου λενε πως κανεις ετσι κυρα μου αμα κατσει λιγη ωρα παραπανω δεν παθαινει τιποτα!ποιος ειδε τοτε το θεο κ δεν το φοβηθηκε!απο αυτα που ελεγα

Guest ΕΛΙ
Α καλά εγω δε μπορώ με κάτι τέτοια, χάνω την υπομονή μου και όποιον πάρει ο Χάρος! Θα έχει καταπιεί το παιδί μου ξυραφάκι και θα μου πουν να περιμένω 2 μέρες! Θα με δείτε στο επόμενο δελτίο 1ο θέμα!!!!!!!!!!!!

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΩΖΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Διαφημίσεις

Αχ,σε πολυ κοσμο τελικα λειπει η παιδεια στην Ελλαδα...Γιατι να αποτελουν εξαιρεση οι γιατροι;:(

Ηθελα να γραψω πολλα,αλλα δεν θα το κανω τελικα...Δεν βγαινει τιποτα...ΝΤΡΟΠΗ...μονο αυτο...:(

Aγγελα πολυ λυπαμαι για την περιπετεια σας δεν την ηξερα την ιστορια αυτη παολο που παρακολουθω τις δημοσιευσεις σας και κατα καποιον τροπο μου εισαι πολυ οικεια και εσυ και ο Νεκταριος.

Το μεγαλο προβλημα των δημοσιων νοσοκομειων ειναι η οργανωση και βεβαια οτι ο καθε γονιος ξεκιναει να κανει επισκεψη στα επειγοντα του παιδων χωρις σοβαρο λογο.

Το τελευταιο το βιωσα μετα απο μια και μοναδικη επισκεψη στα ΤΕΠ του Αγια Σοφια πολλα χρονια πριν οπου περιμεναμε περιπου 4 με 5 ωρες και εβλεπα γονεις να πηγαινουν τα παιδια τους για να παρουν μια γνωμη εκει γιατι ειχαν τσιμπηματα απο κουνουπια.

Το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει καποιος στην υποδοχη ωστε να ξεχωριζει τα πραγματικα βαρια περιστατικα και να τα προωθει αμεσα στα εξωτερικα ιατρεια.

Δεν εχω κανενα προβλημα τα ιδιωτικα νοσοκομεια αλλωστε οι γιατροι που επανδρωνουν τα ιδιωτικα προερχονται απο δημοσια νοσοκομεια.

Το θεμα ειναι οτι οι ιδιοκτητες των ιδιωτικων εξ ονοματος του κερδους μειωνουν το προσωπικο στο ελαχιστο και βεβαια τα πιο δυσκολα περιστατικα και για αυτους στελνονται προς τα δημοσια νοσοκομεια.( Προσωπικη εμπειρια).

Αυτο που σου παρεχει το δημοσιο νοσοκομειο ειναι η εμπειρια του ιατρικου προσωπικου.

Animation3-6.gif

"Some only dream of Angels, I held three in my arms"

• 2 months later...

παρακαλώ πολύ

να διευκρινηστεί στο θεμα "καταγγελία για το παίδων" σε πιο παίδων αναφέρεστε;;;;;

age.png

• 4 years later...

Δεν ξέρω τις εμπειρίες του καθενός και τι μπορει να συμβεί σε όλους μας καλό θα είναι όμως να κρατάμε μια στάση λίγο πιο ουδέτερη και οχι τόσο επιθετική για νοσοκομεία που παλεύουν μόνα τους πανελλάδικα χωρίς βοήθεια και οικονομική στηριξη με οτι δεν αναλαμβάνει ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. Αυτό δυστυχώς το έζησα με το δικο μου το παιδί που και εγώ σαν "προνοητικός" γονιός πλήρωσα ιδιωτική ασφαλιση και πήγα την γυναίκα μου να γεννήσει σε ιδιωτικο νοσοκομείο στην νησιωτική Ελλαδα.. Μετά απο απαράδεκτη συμπεριφορά γιατρών και προσωπικού με έστειλαν στην Αθήνα εσπευσμενα κανενα απο αυτά τα Ιδιωτικά " Ξενοδοχεία" τα λεώ εγώ δεν αναλάμβανε την περίθαλψη του παιδιού μου... και όλοι με έστελναν στο Αγ Σοφια. ΕΥΤΥΧΩΣ πηγαμε... Η συμπεριφορα ηταν ακρως επαγγελματικη για ολο αυτον το φορτο εργασιας που είχαν σε συγκριση με τα ιδιωτικά και μετα απο παραμονή 2 μηνών το παιδι ξεφυγε απο ολα αυτα που ελεγαν στα ιδιωτικα νοσοκομεία οι ΔΙΑΝΟΙΕΣ τους και ειναι απολυτως υγιες ... Να τονίσω εδώ πως ακόμα και τωρά που μιλάμε φροντίζουν παιδιά με ανίατες πουτα έχουν παρατήσει κυριολεκτικα οι γονείς τους με πολυ αγάπη και στοργη ολες οι νοσοκομες και οι γιατροι ειδικά στις νεογνικες μονάδες που τις εζησα. Απλά όσοι κατηγορουν τοσο εύκολα τα νοσοκομεία (οπως εκανα και εγώ) να έχουν στο μυαλό τους πως στα δύσκολα μονο αυτούς θα έχουν δίπλα τους...

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω τις εμπειρίες του καθενός και τι μπορει να συμβεί σε όλους μας καλό θα είναι όμως να κρατάμε μια στάση λίγο πιο ουδέτερη και οχι τόσο επιθετική για νοσοκομεία που παλεύουν μόνα τους πανελλάδικα χωρίς βοήθεια και οικονομική στηριξη με οτι δεν αναλαμβάνει ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. Αυτό δυστυχώς το έζησα με το δικο μου το παιδί που και εγώ σαν "προνοητικός" γονιός πλήρωσα ιδιωτική ασφαλιση και πήγα την γυναίκα μου να γεννήσει σε ιδιωτικο νοσοκομείο στην νησιωτική Ελλαδα.. Μετά απο απαράδεκτη συμπεριφορά γιατρών και προσωπικού με έστειλαν στην Αθήνα εσπευσμενα κανενα απο αυτά τα Ιδιωτικά " Ξενοδοχεία" τα λεώ εγώ δεν αναλάμβανε την περίθαλψη του παιδιού μου... και όλοι με έστελναν στο Αγ Σοφια. ΕΥΤΥΧΩΣ πηγαμε... Η συμπεριφορα ηταν ακρως επαγγελματικη για ολο αυτον το φορτο εργασιας που είχαν σε συγκριση με τα ιδιωτικά και μετα απο παραμονή 2 μηνών το παιδι ξεφυγε απο ολα αυτα που ελεγαν στα ιδιωτικα νοσοκομεία οι ΔΙΑΝΟΙΕΣ τους και ειναι απολυτως υγιες ... Να τονίσω εδώ πως ακόμα και τωρά που μιλάμε φροντίζουν παιδιά με ανίατες πουτα έχουν παρατήσει κυριολεκτικα οι γονείς τους με πολυ αγάπη και στοργη ολες οι νοσοκομες και οι γιατροι ειδικά στις νεογνικες μονάδες που τις εζησα. Απλά όσοι κατηγορουν τοσο εύκολα τα νοσοκομεία (οπως εκανα και εγώ) να έχουν στο μυαλό τους πως στα δύσκολα μονο αυτούς θα έχουν δίπλα τους...

Εγώ έχω πικρή εμπειρία από ιδιωτικό παιδιατρικό... άσχετοι γιατροί και το μόνο που τους ένοιαζε ήταν το πορτοφόλι... έχω κάνει στον μικρό και ιδιωτική ασφάλεια.. ρώτησα τον παιδίατρό του, ο οποίος είναι στο Παίδων, τι να κάνω εάν, θεός φυλάξοι, πάθει κάτι.. μου απάντησε ότι για απλά πράγματα π.χ καμία εξέταση αίματος / ούρων κλπ πήγαινε στο ιδιωτικό για να μην κάθεσαι να περιμένεις με τις ώρες στο Παίδων, για όλα τα άλλα δεν το συζητάμε καν μόνο στο Παίδων... και από την κουμπάρα μου που ο γιος της έπρεπε να κάνει επέμβαση τον καλύτερο γιατρό της τον συμβούλεψαν ότι ήταν στο Παίδων, επειδή η λίστα αναμονής όμως ήταν τεράστια αναγκάστηκε να την κάνει σε ιδιωτικό και να σκάσει ένα κάρο λεφτά.. η αλήθεια είναι πως παρά την ανεπάρκεια σε πολλά που έχουν να κάνουν κυρίως με το κόστος σε υλικά κλπ θεωρώ πως στα Δημόσια Νοσοκομεία και ειδικά στο Παίδων υπάρχουν οι καλύτεροι γιατροί.... όπως μου έχει πει και ο παιδίατρός μας στο Παίδων έχουν απίστευτη πείρα οι γιατροί... και αυτό είναι λογικό γιατί βλέπουν ΟΛΕς τις περιπτώσεις ασθενειών / προβλημάτων καθώς πηγαίνουν όλοι .. π.χ. έλληνες / αλλοδαποί / αθίγγανοι / άποροι / άστεγοι, όλος ο κόσμος.. στο ιδιωτικό λόγω του κόστους είναι αλήθεια πως μία μερίδα κόσμου πηγαίνει που οικονομικά μπορεί να ανταπεξέλθει... επίσης η θνησιμότητα στα ιδιωτικά είναι πολύ μικρή γιατί όλα τα σημαντικά περιστατικά τα στέλνουν στον Παίδων... και εγώ θα συμφωνήσω να μην τα ισοπεδώνουμε όλα... μπορεί ο καθένας μας να έχει την προσωπική του εμπειρία και να έπεσε ίσως και σε λάθος γιατρό εγώ πάντως θεωρώ ότι το Παίδων είναι από τα καλύτερα νοσοκομεία...

Εγώ δεν θα τα βάλω με το ιατρικό προσωπικό εννοείται του Παίδων, αλλά με την ανοργανωσιά και κυρίως την αναλγησία και αδιαφορία του κράτους γαι τα μωρά μας....Ο μικρός μου 26 ημερών ακόμα και είχε χτυπήσει το κεφαλάκι του, όχι πολύ, αλλά εγώ πρωτομάνα τον πήγα για καλό και για κακό στο Παίδων....μου συστήσανε να κάνουμε ακτινογραφία εγκεφάλου!Το μωρό μόνο 26 ημερών!Πάμε στον νευρολόγο και τον ρωτάμε αν κρίνει πραγματικά αναγκαίο να "ριξουμε" στο μωρό ακτινοβολία με βάση την κλινική εικόνα...μας λέει ότι επειδή η πηγή ειναι ανοιχτή θα μπορούσε να γίνει απλός υπέρηχος....αλλά μαντέψτε!!!!!Σε ολόκληρο νοσοκομείο δεν υπήρχε ΚΑΝΕΝΑΣ εξειδικευμένος γιατρός να κάνει έναν υπέρηχο στο κεφαλάκι του μωρού!Το πήραμε άρον άρον και τον πήγαμε σε ιδιωτικό όπου και τον έκανε και όλα ήταν καλά!Δεν έω παράπονο από τους γιατρούς, κανένα ούτε από την εξυπηρέτηση, αλλά να μην υπάρχει ένας γιατρός για υπέρηχο;!;!;;!!!

yTiOp3.png

nzfhp3.png

Εγω δεν εχω καλη εμπειρια απο το Παιδων Αγλαια Κυριακου. Οι γιατροι σαφως ειναι πολυ καλοι οσον αφορα τις γνωσεις τους και την εμπειρια τους. Οι δυνατοτητες τους ειναι περιρισμενες ομως λογω κρισης και ανοργανωσιας. Τελος να πω οτι εγω επεσα σε περιπτωση γνωστου γιατρου εκει και εκανα το λαθος να δωσω φακελακι. Αυτος γλυκαθηκε και κρατουσε το παιδι εκει χωρις ιδιαιτερα σοβαρο θεμα , λεγοντας μου ενα σωρο τρομακτικα σεναρια. Αφου, οι πρωτες εξετασεις βγηκαν και ψιλιαστηκα οτι κατι τρεχει, πηγα να ζητησω τις εξετασεις του παιδιου μια και τις ειχα κανει ιδιωτικα και τις ειχα απλα προσκομισει. Ανακαλυψα οτι τις εξετασεις τις ειχε θαψει στο συρταρι του και στο υπολοιπο επιτελειο ελεγε οτι πρεπει να γινουν οι συγκεκριμενες εξετασεις ωστε να ειμαστε σιγουροι οτι το παιδι μπορει να βγει. Ποτε δεν τους ειπε ομως οτι τις εξετασεις τις ειχαμε ηδη κανει εξωτερικα. Αφου ζητησα να μαθω το λογο και αφου τον επιασα να μασαει τα λογια του, πηρα το παιδι και τις εξετασεις και φυγαμε!

Οταν πηγα δε να παραλαβω τις απαντησεις απο τα τελευταια τεστ, μετα απο ΔΥΟ μηνες, τα αποτελεσματα ηταν λαθος!

Ευχομαι παρακαλαω να μην πεσω ποτε στην αναγκη τους ....

Και εγώ έχω δραματική εμπειρία από το Παίδων Αγλαία Κυριακού. Και μόνο που θυμάμαι εκείνες τις μέρες, σηκώνεται η τρίχα μου. Το πιο βαρύ που έγινε ήταν ότι της τραυμάτισαν την κύστη μετά από υπερηβική και αιμορραγούσε το μωρό για τους επόμενους μήνες. Δεν θα αναφερθώ για τις συνθήκες που έγινε η λήψη, έπαιρναν ούρα στο μωρό μου και ταυτόχρονα στο ίδιο δωμάτιο ο φύλακας κυνηγούσε ένα αλλοδαπάκι που ήταν σωστό αγρίμι.... Το πήρα και με δική μου ευθύνη το πήγα στο Παίδων Πεντελης, όπου μεν πολύ καλύτερα τα πράγματα από άποψη οργάνωσης.

Από τότε έχω και εγώ ιδιωτική ασφάλεια και εύχομαι ποτέ να μην χρειαστεί να το ξαναπάω κάπου δημόσια.

Και τέλος, τα ιδιωτικά νοσοκομεία πλέον στελεχώνονται με γιατρούς που δούλευαν στα δημόσια, οπότε έχουν και αυτά εμπειρία, μην τα ισοπεδώνουμε ότι και καλά τα δημόσια έχουν τους πιο έμπειρους γιατρούς.

• 3 months later...
Εγώ δεν θα τα βάλω με το ιατρικό προσωπικό εννοείται του Παίδων, αλλά με την ανοργανωσιά και κυρίως την αναλγησία και αδιαφορία του κράτους γαι τα μωρά μας....Ο μικρός μου 26 ημερών ακόμα και είχε χτυπήσει το κεφαλάκι του, όχι πολύ, αλλά εγώ πρωτομάνα τον πήγα για καλό και για κακό στο Παίδων....μου συστήσανε να κάνουμε ακτινογραφία εγκεφάλου!Το μωρό μόνο 26 ημερών!Πάμε στον νευρολόγο και τον ρωτάμε αν κρίνει πραγματικά αναγκαίο να "ριξουμε" στο μωρό ακτινοβολία με βάση την κλινική εικόνα...μας λέει ότι επειδή η πηγή ειναι ανοιχτή θα μπορούσε να γίνει απλός υπέρηχος....αλλά μαντέψτε!!!!!Σε ολόκληρο νοσοκομείο δεν υπήρχε ΚΑΝΕΝΑΣ εξειδικευμένος γιατρός να κάνει έναν υπέρηχο στο κεφαλάκι του μωρού!Το πήραμε άρον άρον και τον πήγαμε σε ιδιωτικό όπου και τον έκανε και όλα ήταν καλά!Δεν έω παράπονο από τους γιατρούς, κανένα ούτε από την εξυπηρέτηση, αλλά να μην υπάρχει ένας γιατρός για υπέρηχο;!;!;;!!!

Αγαπητη φίλη

Παρόμοια και η δική μου εμπειρία όπου ουσιαστικά ξενυχτήσαμε με την μικρη για να πάρουμε τα αποτελέσματα μιας ΑΠΛΗΣ εξέτασης αίματος επειδή δεν είχαν λέει αντιδραστήρια και έπρεπε να πάρουν από δίπλα, μετά έπρεπε να προηγηθούν τα χειρουργήσιμα περιστατικά κλπ

Η ουσία είναι, ότι με αυτά και αυτά μας στρέφουν στα ιδιωτικά θεραπευτηρια..

Κριμα γιατί θα μπορούσε το Παίδων να είναι σε όλα Προτυπο

γεια σας και από εμένα. Δυστυχώς για 1 χρόνο ήμασταν σχεδόν μόνιμοι κάτοικοι του Αγλαϊα Κυριακού και πλέον μπορώ να πω οτι έχουμε εμπειρία από σχεδόν όλες τις κλινικές του. Τελικά έχω κατασταλάξει στα εξής: Οι πλειοψηφία των γιατρών είναι άρτια εκπαιδευμένοι. Εγώ πλεόν τους έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Γιατί; Δεν μένουν στο "έλα μωρέ, κάτι συνηθισμένο έχει το παιδί" αλλά σε ξεσκονίζουν στην κυριολεξία, μέχρι να μπορούν να σου πουν με σιγουριά τι συμβαίνει. Επειδή διάβασα αυτό με το ξυραφάκι:shock: είμαι σίγουρη οτι προφανώς έπρεπε να περιμένουν, γιατί διαφορετικά θα συνέτρεχαν άλλοι λόγοι.

Όμως, οι ελλείψεις είναι τρομερές και σε προσωπικό και σε υποδομές. Τι να σας πω; ότι το παιδί το είχαν βάλει μια φορά να κοιμάται σε ράντζο σε τοίχο με μία πρίζα που κρεμόταν;, ότι είχαν μονίμως έλλειψη στα αντιδραστήρια; οτι οι ειδικευόμενοι τρέχουν σαν τρελοί από τις κλινικές στα επείγοντα και τούμπαλιν; Οτι έπρεπε να χειρουργήσουν το παιδί μας και περιμέναμε μέχρι τη τελευταία στιγμή να έρθουν κάποια απαραίτητα υλικά, για να προχωρήσουμε; ότι δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ συντονισμός ανάμεσα στις κλινικές και για πολύ απλά πράγματα μπορείς να φας μια ολόκληρη μέρα χωρίθς να βγάλεις άκρη; Οτι κοριτσάκι με σοβαρή εγκεφαλίτιδα που περίμενε να φύγει για Γερμανία, για να χειρουργηθεί΄, το είχαν σε κοινό θάλαμο για 2 μήνες με αποτέλεσμα να αρρωστήσει και να κινδυνεύσει η ζωή του; Και είναι τόοοοσα άλλα που δε θέλω να θυμάμαι. Αλλά για όλα αυτά δεν ευθύνεται το προσωπικό αλλά το σύστημα που θέλει να μας σπρώξει στα ιδιωτικά νοσοκομεία:(

cN3ep3.png

γεια σας και από εμένα. Δυστυχώς για 1 χρόνο ήμασταν σχεδόν μόνιμοι κάτοικοι του Αγλαϊα Κυριακού και πλέον μπορώ να πω οτι έχουμε εμπειρία από σχεδόν όλες τις κλινικές του. Τελικά έχω κατασταλάξει στα εξής: Οι πλειοψηφία των γιατρών είναι άρτια εκπαιδευμένοι. Εγώ πλεόν τους έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Γιατί; Δεν μένουν στο "έλα μωρέ, κάτι συνηθισμένο έχει το παιδί" αλλά σε ξεσκονίζουν στην κυριολεξία, μέχρι να μπορούν να σου πουν με σιγουριά τι συμβαίνει. Επειδή διάβασα αυτό με το ξυραφάκι:shock: είμαι σίγουρη οτι προφανώς έπρεπε να περιμένουν, γιατί διαφορετικά θα συνέτρεχαν άλλοι λόγοι.

Όμως, οι ελλείψεις είναι τρομερές και σε προσωπικό και σε υποδομές. Τι να σας πω; ότι το παιδί το είχαν βάλει μια φορά να κοιμάται σε ράντζο σε τοίχο με μία πρίζα που κρεμόταν;, ότι είχαν μονίμως έλλειψη στα αντιδραστήρια; οτι οι ειδικευόμενοι τρέχουν σαν τρελοί από τις κλινικές στα επείγοντα και τούμπαλιν; Οτι έπρεπε να χειρουργήσουν το παιδί μας και περιμέναμε μέχρι τη τελευταία στιγμή να έρθουν κάποια απαραίτητα υλικά, για να προχωρήσουμε; ότι δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ συντονισμός ανάμεσα στις κλινικές και για πολύ απλά πράγματα μπορείς να φας μια ολόκληρη μέρα χωρίθς να βγάλεις άκρη; Οτι κοριτσάκι με σοβαρή εγκεφαλίτιδα που περίμενε να φύγει για Γερμανία, για να χειρουργηθεί΄, το είχαν σε κοινό θάλαμο για 2 μήνες με αποτέλεσμα να αρρωστήσει και να κινδυνεύσει η ζωή του; Και είναι τόοοοσα άλλα που δε θέλω να θυμάμαι. Αλλά για όλα αυτά δεν ευθύνεται το προσωπικό αλλά το σύστημα που θέλει να μας σπρώξει στα ιδιωτικά νοσοκομεία:(

τα ειπες ολα στην υελευταια σου προταση..θελουν να μας σπρωξουν ολους στο ιδιωτικο...εγω μονο αυτο το λογο βλεπω!

Σαν νοσοκομειο δεν εχω παραπανο. Τα παιδια τα παιρνανε απο έλεγχο απο ολα. Δινουν σημασια σε καθε λεπτομερεια. Εχω παραπονο ομως απο την συμπεριφορα των ειδικευομενων. ΑΥΤΟΙ ΕΠΙΛΕΞΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΙ. Γιατι τοσα νεύρα και ένταση απεναντι στα παιδιά και στους γονεις? Το καταλαβαινω οτι κουραζοντε οτι οι εφημεριες δεν παλευοντε αλλα το ηξερες ηταν επιλογη σου!

DOXip3.png

DtXgp3.png

Εγώ διαφωνώ στο εξής. Το προσωπικό του Αγλαία Κυριακού είναι απαράδεκτο και δεν φταίει το σύστημα. Γιατί το ίδιο σύστημα επικρατεί και στο Παίδων Πεντέλης αλλά εκεί όλοι είναι πολύ επαγγελματίες. Η μέρα με την νύχτα.

Εγώ διαφωνώ στο εξής. Το προσωπικό του Αγλαία Κυριακού είναι απαράδεκτο και δεν φταίει το σύστημα. Γιατί το ίδιο σύστημα επικρατεί και στο Παίδων Πεντέλης αλλά εκεί όλοι είναι πολύ επαγγελματίες. Η μέρα με την νύχτα.

το Παίδων Πεντέλης εξυπηρετεί λιγότερο κόσμο ανά εφημερία και "άλλο" κόσμο.Όχι πολλούς αθίγαννους,όχι πολλούς αλλοδαπούς.

Για τα άλλα 2 Παίδων επειδή τα επισκέφτηκα και τα 2 και νοσηλευτήκαμε και στα 2 έχω να πω μόνο καλά λόγια.Γενικώς είμαι υπερ της δημόσιας υγείας.

Το δυστύχημα είναι έχουν έλλειψη σε υλικοτεχνικές υποδομές.

io6Qp3.png

g3BCp2.png