Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πολύ όμορφα & Οικονομικά Προσκλητήρια στην Θεσ/νίκη

fraoula

Recommended Posts

Κορίτσια Θεσ/νίκης γεια σας,

Παράγγειλα τα προσκλητήρια του Μπέμπη ωραιότατα, χαρουμενα, θαλασσινό σχέδιο και δένουν με πολύ όμορφο φιογκάκι με 1,10 το κομμάτι.

Τα σχέδια που έχει το συγκεκριμμένο τυπογραφείο είναι πανέμορφα και πολύ οικονομικά. Όποια ενδιαφέρεται να μου στείλει pm να της δώσω πληροφορίες.

Διαφημίσεις

fraoula αν μπορεις δωσε μου πληροφοριες για το που βρισκεται το συγκεκριμενο τυπογραφειο. ποσο καιρο πριν πρεπει να παραγγειλεις τα προσκλητηρια?

Κορίτσια το τυπογραφείο βρίσκεται στην Νεάπολη Θεσ/νικης απεναντι απο το ταχυδρομείο οδός Φρ.Ρούσβελτ 43.

Τα παρήγγειλα την Τρίτη, την Μεγάλη Δευτέρα θα τα έχω.

Η τιμή που αναφέρω είναι μαζί με τα έξοδα εκτύπωσης γιατί οπουδήποτε αλλού πήγα με χρέωναν με έξοδα εκτύπωσης 50 Ευρώ επιπλέον.

Όταν έκανα τα προσκλητήρια του γάμου μου το ένα μου στοίχησε 0,70 λεπτά και σε τυπογραφεία στον Βαρδάρη το βρήκα με 1,30!!!

Ειναι καλη οντως η τιμη ..αρκετες κοπελες τα κανανε σε ενα παλαιοτερο μελος απο εδω μεσα και πηγα και εγω η κουμπαρα μου...μας εκανε προσκλητηριο απο 0.50λεπτα και ηταν τελεια..απλα ειναι λιγο μακρια το εργοστασιο και επειδη ημασταν 2 ατομα ηρθε στο κοσμος οπου ειχαμε κλεισει ραντεβου.

Επειδη στο μερος που εργαζεται εχει και εργοστασια με ζαχαρωτα μας εφερε με 20 ευρω ατελειωτα γλυφιτζουρια πιπιλες ,κερασακια και διαφορα αλλα.

μας χρεωσε ο.50 το προσκλητηριο και 40 ευρω η εκτυπωση αλλα μονο στην μια κοπελα.αρα τα μοιραστηκαμε και βγηκαν απο 20 ηστην καθε μια..Θελει πολυ τρεξιμο για ολα βρε παιδακι μου.....

Τωρα μου θυμισε ο αντρας μου και να συμπληρωσω τα εξης...αυτη η κοπελα ειχε εργοστασιο που τυπωνουνε βιβλια και τετοια οποτε τα προσκλητηρια τα ειχε πολυ ευκολη δουλεια και φτηνη γιατι ειχανε μεγαλα εκτυπωτικα μηχανηματα..μαε ειχε προτεινει αν θελουμε κατι ξεχωριστο να παμε στο εργοστασιο και να δουλεψουμε μεζι με την γραφιστρια που εχει για να κανουμε οτι θελουμε....

επισης μας ειχε δανεισει την μηχανη που κανει σαπουνοφουσκες και ενα συντριβανι σοκολατας χωρις να μας ξερει καν ..την καλεσαμε στην βαφτιση δε ηρθε αλλα ηταν οντως πολυ στυλατο και ωραιο ατομο.μας βοηθησε σε ολα...ως και χαρτονια μας αγορασε με 10μλεπτα ενω στο βιβλιοπωλειο κανουν 1 ευρω..επειδη αυτη τα αγοραζε απο εμπορους...

και τελικα μπορεις να κανεις προσκλητηριο χωρις φακελο με 20 λεπτα χωρις τα 40 ευρω της εκτυπωσης...αυτα ...Αλλα να επαναλαβω οτι πολυ ψαξιμο θελει γιατι μολις αντιλαμβανονται γαμο η βαφτιση νομιζουν οτι θα σου πιασουν τον πωπω.....συγνωμη κιολας..

Διαφημίσεις

αμαν και κατι ακομα..μας δανεισε ενα μηχανημα οπως αυτο που βαζουν κερματα και βγαζουν μαστιχες αλλα σε μικρο που χωραει σε welcome table και φυσικα εριχνε μαστιχες χωρις κερματα..τρελαθηκαν τα πιτσιρικια..στην ελλαδα δεν ξερω αλλα μαλλον δεν υπαρχει ..το ειχε παρει απο γερμανια..τελειο ηταν..

erin δεν ξερω αν ειναι ευκολο αλλα μηπως μπορω και εγω να επικοινωνησω με αυτη την κοπελα ? σχεδιαζω τη βαπτιση των διδυμων μου και ολα αυτα που εγραψες μου αρεσαν παρα πολυ.